Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια και απο μενα ευτυχως σημερα γλυκανε ο καιρος και δεν κανει τοσο ψοφο αντε ποτε θα καλοκαιριασειιιιιιιιιιι να πηγαινουμε βολτες με τα μπεμπε μας να παιρνουν καθαρο αερα να κανουμε μπανακιαααααααα!! (μηπως βιαζομαι λιγακι????)διαβασα που λεγατε γαι βοηθεια στο σπιτι καλα Ρουλιτσα με 3 παιδια και τα φερνεις βολτα μονη σου στο σπιτι????εγω εχω μια κοπελα η οποια ερχεται 1 φορα την βδομαδα εννοειται πως χωρις αυτην απλα δεν υπαρχω δεν προλαβαινω με την καμια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποπάκι μάλλον βιάζεσαι λίγο:D!!

Κάτσε να κάνουμε απόκριες πρώτα....

Να έρθει και το Πάσχα.....

Δήμητρα, αφού και ο γαμπρός μου είχε μια παρόμοια στασιμότητα στο ύψος, και τώρα είναι μια χαρά παίδαρος (δεν αναφέρομαι στα κιλά, βέβαια:D) δεν ανησυχώ για τον δικό μου!!!

Γιατί το μυαλό κάνει τρελά σενάρια.....

Ρουλάκι σίγουρα χρειάζεσαι βοήθεια!!!!!

Με τρία μωρα??!!!!!

Εδώ με δύο και θα ήθελα κάποια να μου σιδερώνει (το αδύνατο μου σημείο:rolleyes:)!!!!

Eύη πως είναι ο μικρός??

Σοφία ο δικός σου είναι καλά??

Ανία ο μικρός σου κοιμήθηκε και χθές το βράδυ??

Μακάρι να σου κοιμάται όοοοολο το βράδυ πια!!

Σήμερα είχε γενέθλια το κοριτσάκι μου!!

Η ΖΩΗ μου, η ΨΥΧΗ μου, η ΚΑΡΔΙΑ μου έγινε 6 χρονών!!!

Σαν χθές μου φαίνεται που την κράτησα για πρώτη φορά αγκαλιά.....

Πήρα δύο πάστες και βάλαμε κεράκια πάνω και ο μπέμπης της έδωσε το δωράκι της και έτσι έσβησε τα κεράκια της σήμερα!!

Το πάρτυ της τελικά θα το κάνουμε το άλλο Σάββατο λόγω ίωσης....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

μαρακι μου να το χαιρεσε το κοριτσακι σου..γερο και δυνατο να το καμαρωνεις οπως και το παλικαρακι σου να τα χαιρεσε και τα 2 κοριτσαρα μου....να τα χιλιασει η μικρη σου λοιπον και με το καλο το παρτυ!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Χαίρεται, χαίρεται,

Μαράκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, πάντα να είναι υγιής και χαμογελαστή, να μεγαλώνει γεμάτη αγάπη και ευτυχία !!!

Εμείς δυστυχώς ψιλοχαλάσαμε πάλι στον ύπνο αλλά το έχω τσεκαρει δεν είναι μόνο τα δόντια που τον ενοχλούν είναι και αυτή η παλιοπαλινδρόμηση. Εχτές και προχθες ήταν κάπως ανήσυχος δεν έφαγε πολύ και δεν μπορούσε και να κοιμηθεί το μεσημέρι ήρεμος. Έτσι το βράδυ πεινούσε και ξυπνούσε κάθε 2,5 ώρες. Πάνω που του είχε ψιλοπεράσει τώρα πάλι τα ίδια. Είχε φτάσει να τρώει και 300 γρ. και χτες πάλι 150 με το ζόρι. :(

Επιτέλους ήλιος ! Με το που ξυπνήσαμε , του έδωσα τη φρουτόκρεμα , τον έτνυσα και τον έστειλα με τον μπαμπα του βόλτα. Ποπη μου και εγώ περιμένω το καλοκαιράκι σαν τρελή !!!

Εγω έμεινα σπίτι και κάνω δουλειές :( . Ρούλα τελικά μόνο εμείς οι δύο δεν έχουμε γυναίκα ακόμα; Εγώ μέχρι πρότεινως είχα κόλλημα δεν μπορούσα άλλος να άκουμπάει τα πράγματά μου και δεν το συζήταγα να φέρω γυναίκα αλλά αμα αρχίσω και την δουλειά δεν με βλέπω καλά ....

Πάω να συνεχίσω γιατί δεν έχουν τέλος οι ρυμάδες οι δουλειές bye

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Μαρακι να τη χαιρεσαι..κι οπως επιθυμει να τη καμαρωσεις!!

Εγω ακομα βηχω και ξεροβηχω..πίνω τρεμπον μπας και καθαρισω αλλα ευτυχως δεν εχω πολυ πράμα..

Ο μικρος μεστη μυξα ειναι και στη γκρινια...ευτυχως εχω τον αντρα μου και με βοηθαει καπως γιατι ταχω παιξει..

Πυρετο δεν εκανα εκτος απο δεκατα κι αυτος μονο ενα 38 αρι..τα δοντακι αεχουν πρηστει τ απάνω και τα 4 και τα βλεπω ασπρα...αντε να περασει κι αυτο!!

Αντε Ανια πάρε κι εσυ καμια..εγω ακομα ψαχνω γιατι οι κυριες θελουν να μην εισαι και στο σπιτι για να κανουν οσα βλεπει η πεθερα..κι επισης δε θελουν 2-3 ωρες αλλα 8ωρο κανονικο μη τυχον και τους κοψεις τη μερα και χασουν μεροκαματο...ΕΛΕΟΣ..

Προς το παρον με βοηθαει ο αντρας μου...εδω στην επαρχια που ειμαστε κι ειναι ολα πιο φτηνα. 8 ευρω θελουν κι εδω..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μαρια μου να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι παντα γερη κ καλοτυχη στη ζωη της.

Φυσικα να χαιρεσαι κ το αντρακι σου αλλα λογω ημρες προηγειται η μικρη κυρια.

Κοριτσια κ εγω δεν εχω γυαικα στο σπιτι,το οποιο διαρκως ειναι σαν βομβαρδισμενο,αν κ εφερε μερικες στο σπιτι με καμια δεν εμεινα ευχαριστημενη,εδω παντως ζητανε γυρω στα 7 Ε την ωρα,ο διπλανος μου εχει μια αλλα οταν του ειπα να την παρω κ εγω μου ειπε να το αφησω καλυτερα εκτος αν θελω να μου διαλυσει τα επιπλα,αυτου παντως του τα γεμισε γρατσουνιες,οχι οτι δεν εχουνε αλλα αλλο να στα χαλανε τα παιδακια σου κ αλλο μια αγνωστη.

Ευακι μου περαστικα σας!Εμενα τελικα ο μικρος εχει ωτιτιδα το παραλογο ειναι ομως οτι δεν τον πονανε καθολου τα αυτια του,τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω.Πυρετο αυτυχως δεν ξαναανεβασε κ η μικρη απο οτι δειχνει τη γλιτωσε κ εγω μαζι της.Ο αντρα μου εχει τρομερο βηχα κ ειναι πολυ βραχνιασμενος αλλα τιποτε αλλο.

Σημερα ξεκινησε κ δουλεια,το πρωι που ελειπε εγινε στο σπιτι χαμος ετρεχα απο τη μια να μαγειρευω κ απο την αλλη να κυνηγαω το γιο μου γιατι πηγαινε συνεχεια κ δαγκωνε τη μικρη,εχει αρχισει κ εκδηλωνει τη ζηλεια του.Ενω μεχρι τωρα δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα οσο περναει ο καιρος χειροτερευει,δεν πηγε κ ολη την εβδομαδα στο σχολειο κ τα εχω παιξει,δεν μπορω αλλο.

Τα ευχαριστα ειναι οτι η νονα μας ευτυχως ειναι καλα κ τη βαφτιση λεμε να την κανουμε 18-04 κ να κανω μαζι κ τα γενεθλια τους,να ξεβγαινω γιατι μετα εκτος του οτι ξεκιναω δουλεια θα εχω κ το πακεταρισμα για τη μετακομιση.Μου το εθεσε σαν ιδεα η νονα κ μου φανηκε πολυ καλη ιδεα,πως σας φαινεται;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Κολλησες μανιτσα?????? Περαστικα σας! Καθηστε στα ζεστα να σας προσεχει ο μπαμπας σας!

Βλεπω λετε για γυναικες........ουτε εγω θελω.....εχω τη μαμα μου να με βοηθαει αλλα ως επι το πληστον τα κανω μονη μου! Οχι οτι ειμαι και καμια νοικοκυρα! Κι εγω οσα βλεπει η πεθερα κανω τις καθημερινες αλλα μια φορα στις 15 το φερνω αναποδα το σπιτι! Βεβαια σιγα σιγα και χαλαρα μη καψω καμια θερμιδα παραπανω! Πλυντηρια βαζω 4- 5 μες τη βδομαδα υπαρχουν ομως και βδομαδες που θα βαλω μονο 2.... και συνηθως παιρνω ταινια και μολις κοιμηθει η μικρη κατα τις 10 το βραδυ παιρνω την σιδερωστρα μου και το σιδερακι μου τις λεκανες με τα ρουχα βαζω το ντι βι ντι και με παει μεχρι τις 2! Και παλι δεν το λες τακτοποιημενο....και συνηθως ο αντρας μου εχει παραπονα.......

Σοφακι μου αντε με το καλο η βαφτιση....πως παει η νονα σας αληθεια? Ολα καλα?

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Αστο καλο μας λυσσαξανε με το διαζυγιο πια!! Λες κ δε χωρισε αλλος κανεις σ αυτο το κοσμο!!

Κοριτσαρες τι μου κανετε?

Εγω κουβερτουλα κ καναπε με αντρουλη...το μωρο κοιμαται...εκανε κ ενα σεισμουλη παλι...αστο καλο!!

/////καφεδακι που λετε..

Πηραμε κ το καθισμα για το αμαξι, μαξι κοσι τελικα το αξις, καλο ειναι..

Για στολη δεν αποφασισα ακομα, περιμενω ενα μαγαζι να φερει μεστη βδομαδα αλλιως κουκου μπεμπε...καμια του πριγκηπα! αχααχαχα...ο πριιγκηπας μου μεστη γκρινια ειναι..\

Νοικοκυρα μου εσυ!! Κι εγω τις φοβΑΜΑΙ ΜΕ τα επιπλα ,μωρε...και τους τη λεω...γι αυτο δε γουσταρουνε να εισαι απο πανω τους..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ειρηνη μου τελικα η νονα μας ειναι πολυ καλα ο γιατρος της ειπε πως δεν υπαρχει πια η αποκολληση ομως πρεπει να προσεχει,αυριο θα παω στο μοναστηρι να δω αν εχει ημερομηνια για της 18 Απριλιου,ελπιζω να εχει γιατι στις 11 απετυχα.

Σημερα ολη μερα δεν ανοιξα τηλεοραση,τι εγινε βρε Ευακι ποιος χωρισε;ηταν απογευμα ο μπαμπας μας κ πεθανα κ με τα 2,απορω η Ρουλα πως τα καταφερνει με 3 κ μονη της,αν κ μενα ο μεγαλος κανει για 5,ευτυχως ομως σημερα ηταν σχετικα καλος εκτος απο το οτι δεν κοιμηθηκε γιατι αλλιως μεχρι κ τα πιατα επλυνε μαζι μου,χαχαχα.Τι θα κανω με αυτο το παιδι ακομη δεν ξερω.

Καλα εμενα Ειρηνη το πλυντηριο περιμενει εδω κ μια βδομαδα περιπου αλλα βαριεεεεεεμαιιιι,οτι χρειαζομαι το σιδερωνω εκεινη την ωρα,αλλα τα πλυντηρια κανονικα μπαινουν,ευτυχως ομως εχω 8κιλο γιατι αλλιως θα ηθελα καθε μερα για να τα προλαβω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γειά σας!!

Εύη και Σοφη σας ευχαριστώ για τις ευχές!!

Ευη μου περαστικά!!

Σόφη με το καλό η βάπτιση!!!

Δήμητρααααα!!!!!!

Τι τέλειος που είναι ο μικρός με τη στολή!!!!!

Τρελή φαστούλα!!!!!

Αλλά ο Ανδρέας είναι όλα τα λεφτα!!!!!

Καλά, κούκλος!!!

Πώς του πάει η στολήηη!!!!!!

Και φαίνεται (από το ύφος) πως το 'χει το παιδί!!!!!!!!:wink:

Η κόρη μου πήρε στολή winx!

Kαι του μικρού του πήρα στολή του Peter Pan!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπερα!!

Τι βρωμοκαιρος ρε παιδια!!

Κι εμει;ς παραγγειλαμε στολη σημερα...σωματοφυλακας το μωρο μου..χαχαχα πολλη καλη!!

Πρεπει να κλεισω για φωτογραφηση αυριο...γιατι καρναβαλι μαλλον δεν..

Καλυτερα ειμαστε,λιγες μυξουλες ακομα, ορο και τα κλασικα..ευτυχως οχι πυρετο.

Καλος κι ο πιτερ παν ε?? Α, καλα πηγα σε ενα μαγαζι που σας ελεγα εδω στην επαρχια,,,και τι τιμες ρε κοριτσια δηλαδη σου τον πιανουν κανονικα...70 ευρω για μια στολη?????? Λεω κι εγω δε πατε να δειτε αν ερχομαι..μπηκα ιντερνετ και μια χαρα στολες και ιδια ποιοτητα,,

Οταν ημουνα εγω μωρο..η μαμα μου με πηγαινε σε φωτογραφεο κι ειχαν βεστιαριο και διαλεγες στολη να βγαλεις φωτο..τωρααα...δε ξερω αν υπαρχουν αυτα πλεον...και σιχαινομαι και λιγο να σας πω την αληθεια!

Αυτα!!

Χρυση μου η Μενεγακη χωρισε και μας τα πρηξανε...

εμ..λαϊκή με τη μπαλεντσιαγκα δε πας..πας?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...