Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, πολύ κρύο κ εδω όμως ευτυχώς εμείς είμαστε καλά κ πάμε βολτες. Εγώ δεν το φοβάμαι το κρύο τον ντύνω αστροναύτη (κάλτσες, καλτσόν, μάλλινες κάλτσες, σκούφο, γάντια, κασκολ, φανέλα, μπλούζα, πουλόβερ, ολόσωμο μπουφάν ) ότι κόροϊδευα δηλαδη :lol::lol::lol: και έξω , σήμερα ήμασταν δύο ώρες στο πάρκο κ χτες το ίδιο και ούτε μιξούλα δεν έχει.

Bibito και Μαρία περαστικά στα παιδάκια σας. Είναι η εποχή πάλι με τις ιώσεις μου φαίνεται γιατί όλοι γύρω είναι με συνάχι κ βήχα. Εμείς χτες περιμέναμε κόσμο κ ήρθαν οι μισοί γιατί οι υπόλοιποι ήταν άρρωστοι.

ρούλα το παπ νομίζω ότι δεν υπάρχει περιορισμός πότε να το κάνεις, όταν καθαρίσεις με την περίοδο μετά από 2 - 3 μερες νομίζω μπορείς να το κάνεις.

Όσο για τα μπλοκα των αγροτών, για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τα αιτήματά τους κ δεν μπορώ να εχω αντικειμενική άποψη αλλά δεν μου αρέσει γενικά κάποιος να εκμεταλλεύεται την όποια δύναμη έχει εις βάρος των άλλων.

Πόπη πως τα πας με τη δουλειά; ευτυχώς που ο Νικόλας κοιμάται τώρα, τουλάχιστον μπορείς να ξεκουραστείς καλύτερα αλλά οπωσδήποτε να μας πεις πως τα κατάφερες γιατί εμείς κάθε μία με δύο ώρες ξυπνάμε.

Αλήθεια mpiskotaki και εγώ όπως και η Μαρία είχα την εντύπωση ότι μένεις Αθήνα :?:

Έφτιαξα εχτές ένα τέλειο κ εύκολο γλυκό (όργιο σοκολάτας για την ακρίβεια) τάρτα σοκολάτας και δεν το έφαγαν όλο, έχει μείνει και λυπάμαι να το πετάξω αλλά αν μείνει θα το φάω όλο εγώ και δεν λεέι πρέπει να είναι περίπου 1000 θερμίδες το κομμάτι :lol:. Είμαι σε δίλημμα :D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχ πράγματι αυτό το νοσοκομείο με έχει φάει...είμαι και μίνος και αποκλειστικός μέτοχος βλέπεις Μαρία...Λοιπόν σήμερα ήταν η μέρα του μπέμπη...Το πρωί τον πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι μου..τον άφησα εκεί του ετοίμασα το φαγητό του και μπήκα στο μπάνιο να ετοιμαστώ για να πάμε στο κολυμβητήριο..και ακούω ένα γκουπππ...είχε ξυπνήσει, σκαρφαλώσει πάνω απο 3 μαξιλάρια και βούτηξε με το κεφάλι στο έδαφος που είχα ακουμπήσει το νέτμπουκ...Έχει όμως και συνέχεια!!! Είχαμε αφήσει το κουνλάκι ελεύθερο κι αυτός έτρεχε μπουσουλώντας και το κυνηγούσε να το φάει...σε μια στιγμή, ομεγάλος μου γιος διασταυρώθηκε με το κουνελάκι και έβγαλε μια κραυγή, αυτό τρόμαξε άλλαξε κατεύθυνση και συγκρούστηκε μετωπικά με τον κακομοίρη το μπέμπη..για την ακρίβεια τον βρήκε στο μέτωπο γιατί αυτός στην προσπάθεια του να το βάλει στο στόμα του είχε χαμηλά το κεφαλάκι του..Τελικά όλα καλά αλλά τόσο ζωηρός -και άτυχος που είναι σύντομα τον βλέπω με ράμματα ή σπασμένα δόντια-που παρεπιμπτόντως έγιναν 7...

WlXFp3.png

FKNj.png

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια,να ΄στε καλα εσεις κ η οικογενειες σας.Ομικρος 3η μερα σημερα που ανεβαζει πυρετο μονο ομως οταν ειναι να παει για υπνο γιατι τις υπολοιπες ωρες ειναι μια χαρα,το κακο ειναι πως δεν τρωει σχεδον τιποτα,μονο τα φρουτα το πρωι.

Μπισκοτακι πηγαν LAS VEGAS κ εσυ πως εμεινες εδω;Τι κριμα.

Αμαν βρε Δημητρα με αυτο το νοσοκομειο,αντε να εισαι μελος αλλα κ μετοχος;τι το΄θελες;

Με το Κων/νο ολα ενταξει,το ξεπερασε το χτυπημα με τον κουνελο,το καημενο θα κατατρομαξε.Κ μπραβο για τα δοντια σας,νομιζω προηγειστε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοπελιες και περαστικα σε οσες εχουν τα μωρα τους αρρωστα......

Εγω σημερα τον λυπηθηκα τον Νικολακι μου τον σηκωσα μεσα στο αξημερωτο 6 η ωρα τον εντυσα σαν κρεμμυδακι (φοβαμαι πολυ με τα μεσα εξω απο το αμαξι μην μου αρρωστησει) και τον πηγα στην μαμα μου αλλα

πολυ κρυο βρε κοριτσια το θερμομετρο του αυτοκινητου εδειχνε 3 βαθμους

ενω εδω που ειμαι τωρα ΒΠ χιονιζει:!::!::!::!:

Οσο για τον υπνο κοριτσια ειμαι σιγουρη οπως εγω ετσι και εσεις εχετε δοκιμασει τα παντα δεν ειχα καποια ιδιαιτερη εμπνευση απλα αποφασισαμε με τον αντρα μου αφου διαβασαμε και οι δυο το βιβλιο "κοιμησου παιδι μου"να κανουμε οτι ελεγε και ΝΑΙ κοριτσια ο στοχος επιτευχθει ο Νικολας μου κοιμαται ποια σερι και ειμαι και εγω πιο υσυχη για την ομαλη του αναπτυξη εφοσον τωρα κοιμαται 8-10 ωρες ενω πριν στο συνολο δεν ξεπερνουσαν τις 8!!!!!!!!!!!!!!!!(μαζι με τον μεσημεριανο εννοειτε).

Να σας ομολογησω βεβαια οτι η πρωτη μερα της εκπαιδευσης(εαν διαβασετε το βιβλιο θα καταλαβεται τι εννοω)ηταν η πιο δυσκολη της ΖΩΗΣ μου:(:(:(:(:(

Να σας πω κατι τελευταιο και κλεινω γιατι βλεπω να με απολυουν.......

ο γιοκας μου εχθες οπως παιζαμε στο δωματιο του και καναμε στρατα στρατουλα αφησε τα χερακια του και εκανε 4 βηματακια ΜΟΝΟΣ του ειμαι περηφανη τρελη και ερωτευμενη μαζι του τον ΛΑΤΡΕΥΩ:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσαρες! Κοιμηθηκε το παιδακι μου...μ εδυσκολια απο χτες..

Δε κοιμοτανε με τιποτα...μαλλον τα δοντια..μια ταλαιπωρια απο τις 8.30 μεχρι τις 11,30...τι να σας λεω..καποια στιγμη 9.30 του εδωσα ντεπον γιατι δε τη παλευε αλλο ολο μουγκρισμα και γκρινιααααααααααααααααααααααααααααα...δηλαδη ελεος ρε κοριτσια με αυτο το μμμ...δε με αφηνε να σηκωθω απτο κρεβατι ή να τον βαλω στη κουνια και κλαμααα..

Και τη νυχτα εκλαιγε στον υπνο του..ε τελικα τον πηρα στο κρεβατι και ..ροχαλιζε..αφηστε τα..μαλλον μου κρυωσε το παιδι και πού θα κρυφτω απ'τον αντρα μου θα με σκισει που το εβγαλα εξω χτες..

Αλλα τι να κανω ρε παιδια..ειχε ηλιο, του εβαλα το ολοσωμο, σκουφο μεχρι τα αυτια και βγηκαμε @αμ# την ατυχια μου...

Φυσιομερ στη μυτη και περιμενω να δω τι θα πει ο ειδικος..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια, τα ίδια κ εμείς χτες πολύυυυυυυυυυυυυ γκρίνια, παλεύαμε από της 21.00 μέχρι της 23.30 να κοιμηθεί, του έβαλα 2 φορές mundisal κ με τη δεύτερη αφού ήπιε γάλα κοιμήθηκε. Μας τρέλανε δεν στεκόταν πουθενά. Και σήμερα πρωί πρωί πάλι τα ίδια γκρίνια, μμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμ και να μην τον χωράει ο τόπος.

Τη νύχτα τα ίδια ξύπναγε κάθε μία ώρα, τον πήραμε στο κρεβάτι μας αλλά τίποτα συνέχισε να ξυπνάει. Πόπη εγώ αυτη την μέθοδο δεν μπορώ να την εφαρμόσω με τίποτα, έχω ακούσει από πολλούς ότι έχει αποτέλεσμα αλλα εγω δεν μπορω. Μπράβο σας που κάνατε βηματάκια, 4 είναι πάρα πολλά, γρήγορα θα περπατήσει.

Εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πονάει η μέση μου και πάλι το ένα στήθος μου είναι κόκκινο κ πονάει. Έχει αρχίσει ο Άγγελος και τρώει τα φρούτα κ το φαγάκι του σε ικανοποιητικες ποσότητες και όπως φαίνεται δεν πίνει πολύ γαλά κ μου μαζεύτηκε πάλι.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ειρήνηηηηηηη!!!!!!!!!!

Δίκιο έχει η Ανία!!

Που πήγε η δίαιτα?????:D:D

Δήμητρα τι πάθατε???

Τα καημένα τα μικρά, τρομάρα που θα πήραν....

Και τα λες και μ' ένα τρόπο......:D

Πόπη μπράβο στο γιόκα σου!!

Το πρώτο μωράκι Απριλίου που περπάτησε!!!!

Αν σου είναι εύκολο πες τι έκανες με τον ύπνο....

"Κάνω ότι χρειαστεί, αρκεί να μην ξαναξυπνήσει πάνω στο 2ωρο!!!!"

Εύη ελπίζω να είναι καλά ο μικρός!!

Ανια πάλι πονάει το στήθος σου??

Κι εμένα μια εβδομάδα τώρα πονάει πολύ γιατί έχω έναν φραγμενο πόρο!

Αλλά ξέρω τι είναι και περνάει μετά από λίγες μέρες!

Εσένα γιατί γίνεται κόκκινο??

Είναι και πρησμένο??

Οι κομπρέσες με χαμομήλι βοηθάνε??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, από τις 22.00 φύγανε κάτι φίλοι που ήρθαν να μας δουν και προσπαθούμε από τότε να κοιμήσουμε τον Άγγελο. Ενώ ήπιε γάλα και αποκοιμήθηκε, τον κράτησα μισή ωρα αγκαλια να ρευτεί και από τότε με το που τον ακουμπάω στο κρεβάτι του ξυπνάει κ κλαίει.

Μαράκι δεν μπορώ να καταλαβω τι ακριβώς γίνεται με αυτό το ένα στήθος μου, πάντα αυτό το δεξί έχει το πρόβλημα, ενώ δεν πρήστηκε αυτή τη φορά ούτε είχε πετρώσει, κοκκίνισε σε ένα σημείο και πονούσε αφόρητα όποτε το ακουμπούσα, τωρα έχει περάσει ο πόνος κ έμεινε η κοκκινίλα παρότι δεν του έκανα τίποτα γιατί ήμουν τόσο κομμάτια σήμερα που δεν είχα κουράγιο ούτε με αυτό να ασχοληθώ. Εϊναι λιγάκι πιο γεμάτο γιατί ο Άγγελος τρώει αρκετο φαγάκι και λιγότερο γάλα αλλά δεν νομίζω να είνια λογικο να το παθαίνω αυτό γιατι θηλάζει αρκετές φορές την ημέρα. Μάλλον είναι ελαττωματικό το στήθος :-P Ο φραγμένος πόρος τι συμπτώματα έχει ;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania περαστικά και κουράγιο!!

Ο φραγμένος πόνος είναι γάλα που μαζεύεται στους πόρους στη θηλή και είναι σαν άσπρο σπυράκι!

Και πονάει αφόρητα κάθε φορά που θηλάζει ο μικρός μέχρι να σπάσει και να βγεί το γάλα από μέσα!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Γεια σας κοριτσια σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω πολλα. Βλεπω οτι τα περισσοτερα Κριαρακια δεν κοιμουνται. Και νομιζα οτι ειμαι η μονη που ξενυχταω ακομα. Ο Μαριος απο τις 9 εχει ξυπνησει 5 φορες και εχουμε ακομα μελλον μεχρι το πρωι. Που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω. Εχω να κοιμηθω 9 μηνες πανω απο διωρο και τα εχω παιξει .

Κατα τα αλλα μπουσουλαμε και προσπαθουμε να σηκωθουμε ορθιοι και τρωμε τα μουτρα μας,τρωμε ολο το φαγητο μας, φρουτοκρεμα, μοσχαρακι,κοτοπουλακι,λαχανικα και χθες φαγαμε και σπανακορυζο. Αλλα η γκρινια, γκρινια. Ολα τα μωρακια σε αυτη την ηλικια κανουν ετσι η μονο ο δικος μου βγηκε γκρινιαρης????

Ολα ολα!!

Ποπο ...κρυωσε το παιδι μου...ίωση δηλαδη..

Εκανε δεκατα το απογευμα δωσαμε ντεπον και 5 εκανε 38..κι ειμαστε με ντεπον απτις 5..τωρα δε καθεται με τπτ να του μετρησω παλι..

Με ορο θα τη βγαλουμε..και δε θελει καθολου...ουτε το ρουφηχτηρι!!!

Πάνε και τα καρναβαλια πάνε ολα...να δουμε 5-6 μερες πώς θα παει..

Οσο για το περπατημα εμεις κανουμε 3 βηματα εδω και 2 βδομαδες απτη γωνια του καναπε στην αλλη κι απτη μαμα στο μπαμπα..κι ευτυχως δε πεφτει, εμαθε με τον ποπο και κανει και πανω κατω...εχει κανει τετρακεφαλους το παιδι μου@@@

Επίσης περπαταμε ολο το σπιτι πιασμενοι απτο ενα χερι κα τ'αλλο δε το δινει!! Θελει μονος του!

Και τωρα που ειναι αρρωστο κανει συνεχεια παλαμακια το χαμενο...αλλα αν του πω κανε παλαμακια με γραφει!!

Αναρχικός απο κουνια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...