Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑρια μου εγω που εχω μπεζ μοκετα λεω σε ολους να βγαλουν τα παπουτσια τους!! Αυτοι που εχουν παιδια καταλαβαινουν οι υπολοιποι απλώς σκουπιζουν καλα τα ποδια τους..

Ε δε μπορεις να πεις και σε καμια να βγαλει τα ψιλοτακουνα !!! Αμεσως στραβομουτσουνιαζουν/!

Μπορεις εκει που καθονται μπροστα να βαλεις κανα χαλακι μακροστενο για τα παπουτσια...τι να πω..

Αχ παιδια εγω τα χω κανει απανω μου με τους κωλοσεισμους...δε κοιμηθηκα ολη τη νυχτα, το μωρο ηταν ταραγμενο λιγο πριν το σεισμό ια ξυπνησε απο το κουνημα...κια μετα σε καθε μετασεισμο κουνιοταν ανυσηχο...ευτυχως ξανακοιμηθηκαμε 11 η ωρα αγκαλιτσα γιατι κλεινανε τα ματια μου!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή ιδέα να βάλω πατάκια εκεί που θα πατάνε....

Να μην τη σηκώσω τελείως δηλαδή τη φλοκάτη ε??

Θα είναι πολύ "κρύο" το σαλόνι μου έτσι??

Που κάνει σεισμούς??

Εγώ δεν άκουσα τίποτα....

Στον κόσμο μου δλδ....

Δεν βλέπω και τηλεόραση....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Βρε Ευακι τι τραβατε τελευταια,πολλοι σεισμοι στη γυρω περιοχη,κουραγιο κ ευχομαι να μην ξανασυμβουν,εγω εναν ενιωσα,της Κοζανης το 1995 κ μονο που το σκεφτομαι με πιανει τρομος,που εσυ τωρα που εχεις κ το παιδι.

Εμενα χθες το μεσημερι δεν κοιμηθηκε κανενα μωρο, εκει που πηγαινε να κοιμηθει η μικρη ξυπνησε ο Αποστολος κλαιγοντας χωρις να λεει το γιατι κ ξυπνησε μετα κ η μπεμπα κ ειχαμε κλαματα,ημουνα κ μονη μου στο σπιτι κ δεν ηξερα πιο να ηρεμισω,τελικα δεν κοιμηθηκε κανενα κ καθησαμε κ παιζαμε.Τελικα ο γιος μου εκλαιγε γιατι ηθελε τη μπιμπιλα του,ενα μηνα σχεδον κοντευουμε απο τοτε που την εκοψε κ δε λεει να την ξεχασει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τι έγινε mpiskotaki σαν πολύ δεν κουνιόσαστε εσεί εκείς; Χτες βράδυ λέει πάλι έγινε

Μαράκι εμείς σήμερα θα έχουμε κάτι φίλους για ποτό γιατί στην γιορτή του άντρα μου δεν κάναμε τίποτα, αλλά εγώ τα χαλιά δεν κάθομαι να τα σηκώσω αλλά ούτε κ θα βάλω τον κόσμο να κάτσει ξυπόλητος χειμωνιάτικα. Άσε που μπορεί να φέρεις κ κανέναν σε δύσκολη θέση αμα φοράει καμιά τρύπια κάλτσα :lol: . Εξάλλου εγώ όταν καθόμαστε στο χαλί για να παίξουμε του στρώνω πάντα μια πικε κουβερτα διπλή που έχω ή ένα σεντόνι οπότε δεν ακουμπάει στο χαλί.

Πελαγία σπουδές κ μωρό μαζί μπράβο σου που τα καταφέρνεις, περνάς κανένα μάθημα ; :D

Bibito και εμένα το αγαπημένο μου παιδικό ήταν ο bolek και lolek αλλα του μικρού δεν του κάνει καμία εντύπωση , βαριέται, εκείνος θέλει να βλέπει δράση κ φασαρία...

Α το σημαντικότερο δεν έχω γράψει, ο μικρούλης μου λεει μαμα μαμα μαμα αλλα μόνο όταν χτυπήσει κ πονάει κ θέλει αγκαλίτσα ή όταν θέλει γάλα :-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ανια δεν θα τους ζητήσω να βγάλουν τα παππούτσια(μόνο από τα παιδάκια), γι' αυτό ψάχνω άλλη λύση....:?:

Προσπαθώ να πείσω την κόρη μου να πάμε σε παιδότοπο, αλλά δεν θέλει....

Και 'γω δεν θέλω να της χαλάσω το χατήρι....

Ε, βέβαια τη μανούλα στα δύσκολα τη φωνάζουμε....

Σοφία εδώ και ένα μήνα κλαίει για την πιπίλα ή την ζητάει σπάνια??

Εύη μου τι γίνεται με τους σεισμούς??

Πως είχα την εντύπωση πως μένεις Αθήνα??

9B1dp2.png

σημερα ξυπνησαμε με ασπρες νυφαδες αλλα τελικα καταληξαμε σε ηλιο με δονταρες εδω...τα μπλοκα συχεχιζουν να μενουν στα ποστα τους και ο αντρας μου επισης!καθε τοσο εχουν εφημερια ενα χωριο για την προστασια των τρακτερ οποτε καθοντε μεχρι το πρωι!μενω με τα ζουζουνια μου μονη καθε βραδυ!καλα που ειναι και αυτο και περναμε λιγακι την ωρα μας!

ρε κοριτσια να ρωτησω ασχετο μετα απο ποσες μερς της περιοδου μπορεις να κανεις τεστ παπ??ρωταω γιατι εγινε σηζητηση θα ξερετε

μαρακι ποτε εχετε γενεθλια?ο μεγαλος μου εχει στις 10-2 και σκεφτομαι να τα κανω στο σπιτι φετος με λιγοτερα παιδακια σε σχεση με τισ αλλες χρονιες παδοτοπος και χαμος!!και εγω τα σαγκι εχω μαρακι αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα τα βγαλω..και να πω και κατι?εφοσον δεν εχει βροχες και λασπες γιατι να σε στεναχωρει?οσο για το αν πεσουν γαριδακια κτλ ενα καλο τηναγμα την επομενη και ολα μια χαρα!δεν προβληματιζομαι τοσο για τα χαλια οσο για τισ ιωσεις που μπορει να μου κουβαλησεις κανενας και ενα παραπανο που εχω και τα μικρα!!!να δουμεεε κοριτσακια αυτα προστοπαρων γιατι ταιζω τα μικρα και μετα νανακια!!σας φιλω

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

.....να μαι και εγω καλησπερα μανουλες εισαστε καλα???σας διαβαζω οποτε προλαβαινω και σημερα βρηκα και χρονο να γραψω:tongue:

Ευακι που μενεις και εκανε σεισμους???καλα εγω στον κοσμο της παπαρουνας χαμπαρι δεν πηρα ουτε ακουσα κατι:?::?:

Μαρακι για παρτυ διαβαζω super ,εγω πια τον εχω και τριγυρναει σε ολο το σπιτι στο μονο χωρο που βγαζουν ολοι τα παπουτσια τους ειναι το δωματιο του εαν και δεν μπαινουν και πολλοι στο κατω κατω θα παρει και τρελα αντισωματα μην τα εχουμε και σε γυαλα οποτε μην αγχωνεσαι και απολαυσε το παρτυ της κορακλας σου:P:p:p

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα και ζηταω συγνωμη εγραψε οτι ειναι απο ΚΩ αλλα θελω να σας πω οτι το λατρευω αυτο το νησι εκει γνωρισα τον αντρα μου:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

ΒΙΒΙΤΟ θα πας Αμερικη διαβασα και τι δεν θα εδινα να ξαναπηγαινα εαν θες να σου στειλω το τηλ μου και λιγες μερες πριν φυγεις να με παρεις τηλ να σε κατατοπισω πληρως υποθετω ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ θα πας ειμαι ο ανθρωπος σου θα σου προτεινω απο ξενοδοχειο φανταστικο στεικαδικα clubs restaurant πολυκαταστηματα και περιοχες για τρελλο shopping μεχρι και θεατρικες παραστασεις καλυτερα βεβαια για το τελευταιο να μεριμνησεις απο τωρα εμεις με τον αντρα μου ειχαμε κλεισει τα εισητηρια 1μηνα πριν και ευτυχως γιατι εκει ολες οι παραστασεις ηταν sold out......a!!!μην ξεχασω οπωςδηποτε να πατε να δειτε αγωνα μπασκετ μιλαμε για τρελο show!!!!

Ανια μου τι κανεις ακομη δεν κοιμασαι τα βραδια???εμεις την βρηκαμε την λυση και ειναι τωρα 3μερες που κοιμαται μονορουφι 10-7.30 φτου φτου μην τον ματιασω!!!

Αρχηγοπουλο Πελαγια τι κανεις πως παει η εξεταστικη????

Ρουλακι ολα καλα ,τα αγγελουδια σου???

Αρκετα σας κουρασα πολλα φιλια καλο βραδυ:wink:

Μαρια μου γενικα ξυπναει καθε μεσημερι κ βραδυ κ κλαιει,παρα πολυ δεν μας λεει τι εχει,σπανια το λεει οπως προχθες,αλλα το θεμα ειναι πως κ πριν που ειχε τη μπιμπιλα παλι ξυπνουσε κ εκλαιγε,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αλλα ειναι πολυ κουραστικο το κακο ειναι πως δεν μας λεει τι εχει ενω μιλαει,μονο χτυπιεται.

Στο σπιτι οι αντρες ειναι αρρρωστοι ενω οι γυναικες καλα κραταμε,δυνατη κραση.Ευτυχως κιολας αλλα τη μικρη την εχω ταραξει στον ορο,αντε να βγουν αυτα τα δοντια να ηρεμησουμε λιγο.

Ρουλα τι λενε ποτε θα τα ανοιξουνε τα μπλοκα γιατι θελουμε να παμε στην κουμπαρα μας στις Σερρες κ δεν μπορουμε,παντως κ αυτο το πραγμα καθε χρονο την ιδια εποχη ειναι κουραστικο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ποπη μαλλον θα σε χρειαστω,βεβαια ολα τα κανονιζει η κουμπαρα αλλα κ μια 2η γνωμη σαν τη δικη σου,μιας κ πηγες δεν βλαπτει.νεα υορκη θα παμε,στο Μανχαταν η κουμπαρα ειναι φανατικη με το SEX AND THE CITY,οσο για το θεατρικο δεν το νομιζω γιατι εκτος απο την κουμπαρα ολοι οι υπολοιποι ειμαστε λιγο ασχετοι με τα αγγλικα,μονο τα βασικα ξερουμε.Τι εποχη ειναι καλυτερα να παμε;Α κ θελουμε να παμε κ στους καταρρακτες του Νιαγαρα.Το μυαλο μου συνεχεια ταξιδευει στο ταξιδι κ στο καινουριο το σπιτι,περιμενω πως κ πως να μπουμε γιατι αυτο ειναι γεματο μουχλα,πολυ υγρασια βρε κοριτσια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου ολα καλα...μια χαρα τα παιδακια μου αν και καθε τοσο μπουκομενα αλλα μονο αυτο!εσενα ο νικολας σου_

σοφακι ευχομαι περαστικουλια σας γρηγορη αναρωση και να μην κολισουν οι γυναικες!οσο για τα μπλοκα το καταλαβενω οτι ειναι ικουραστικο για πολλουσ αλλα ειναι ο μονος τροπος να μπορεσουν να παρουν εστο και στο ελαχιστο αυτο που θα επρεπε να τους δοθει απλοχερα....οσοι ειναι απο μερη αγροτικα η οι γονεις τους εχουν ασχολιθει με γεωργικα προιοντα θα γνωριζουν ειδικα φετος σε τι εξεφτελισττικες τιμες πεσανε και ποσο στα υψη εχουν ανεβει εφοδια και λιπασματα...ειδικα φετος ηταν η χειροτερη χρονια απο θεμα χρηματων παραγωγης των τελευρταιων 20 χρονων....τεσπα δυστιχως θα παραμεινουν εκει μεχρι να δικαιωθουν καπια αν οχι πολλα απο τα ετηματα τους!η κυβερνηση αδιαφορει!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλησπερα κοριτσια .... Εγω ειμαι off σημερα μιας και ολη μερα ειμασταν out με τον γιοκα μου που κοιματε το καστορακι μου τωρα αλλα εχω τοσα να κανω και θα τα κανω για να παμε αυριο και παλι βολτα μιας που δεν βρεχει!!!! Πηγαμε και στα μαγαζια ωραια ηταν αλλα γρρρρρρρ δεν εβρησκα μπουφαν λογου του στηθος και εννοητε οτι δεν εβρισκα και νουμερα μιας και ολα τα ρουχα ειναι γαι top model..... και παλι γρρρρρρρρ...

Σημερα παντως ξυπνησα στις 7 μιας και νομιζα οτι ειναι καθημερινη για να παω στην σχολη μιας που αργω καθε μερα να δουμε πως θα το κοψω αυτο γιατι μπενουν και απουσιες γρρρρρρρρρρρ , δεν εχω εξεταστικη ειναι περιπου σαν το λυκειο η σχολη μου και δινουμε εξετασεις τον μαιο με ιουνιο και ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα με απουσιες οποτε τα πρωινα λειπω παντα εκτος Σ/Κ και γιορτων....

Εμενα κορτισαι σημερα τρωει καπως καλυτερα φτου φτου αλλα ξυπναει αλλα δεν με ενοχλει να σας πω το πηρα αποφαση μιας και μου ειναι αδυνατος ας πινει γαλατακι το βραδακι , θα με πειτε μαζοχα αλλα τι να κανω και κοιμομαστε αγκαλιτσια και το πρωι ξυπναω πιο καλα και πιο ξεκουραστα!!!

Ποπακι η Λιλλικα μας μενει στην Κω και ανυπομονω να παω να την δω!!!

Αυτα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

ΚΑλημερα κοριτσια!! Ποπακι που χαθηκες βρε?!! Πώς πατε απο δοντια?!!

Εμεις τπτ για τα πανω...εχουν πρηστει αλλα τζιφος..μονο γκρινια και mundisal..

Κι εδω πολυ κρυο ρε παιδια ξεπαγιασαμε...δε βγαζω το παιδι καθολου μη μου κρυωσει..μονο σε σπιτια πηγαινουμε...και δε ξερω αν κανει τετοι ο καιρο στο καρναβαλι που θελω να τον βγαλω!

Υπομονη με τα μπλοκα κοριτσια...θα περασει..

Αχχχχ..κι εγω θελω big apple..πήγε η συνυφαδα μου τωρα κι ειναι βεγκας για μπατσελορετ παρτυ...κλαψ κλαψ θελω κι εγω ΤΩΡΑ VIVA LAS VEGAS

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μπισκοτακι χαθηκα εεεεε ........τι να κανω δουλευω οποτε ειναι περιορισμενος ο χρονος!!!!

Αν καταλαβα καλα εισαι τρελοπατρινια????εαν ναι να σου πω οτι και εγω απο εκει καταγομαι οποτε στο αιμα μου ρεει αφθονη τρελα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο δοντακια τιποτα και εμεις εχουμε μεινει στα δυο κατω, εγω σταματησα να του βαζω mundisal δεν νομιζω οτι του κανει και κατι!!!

Γειά σας κορίτσια!!

Πόπη καλό κουράγιο με τη δουλειά!!

Τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα, μετά συνηθίζεις.....

Μέχρι να έρθει το 2ο μωρό και φτού κι απ' την αρχή......

(δεν ξέρω τι φατσούλα να βάλω γιατί αυτά είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου!)

Ρουλίτσα η μικρή μου έχει γενέθλια στις 28/1!

Προσπαθώ ακόμη να την πείσω να τα κάνει σε παιδότοπο,αλλά τζίφος....

Και δεν με νοιάζει ο χαμός που θα γίνει (σίγουρα θα τα σηκώσω να τα τινάξω μετά), αλλά τα μικρόβια γιατί ο μικρός αλωνίζει όλο το σπίτι!

Βέβαια από όπου και να ξεκινήσει, στο δωμάτιο της αδερφής του καταλήγει:lol:!!

Σοφάκι περαστικά στους άντρες σου!!

Κι εμένα το έκανε αυτό η μικρή, ξυπνούσε τα βράδυα και έκλαιγε, αλλά όχι για την πιπίλα, και δεν μου έλεγε τι είχε....

Ίσως να είναι φάση κι αυτό....

Εύη και εμείς έχουμε να βγούμε μέεεεερες από το σπίτι!!

Και γιατί κάνει κρύο και η μικρή είναι λίγο μπουκωμένη και από σήμερα και ο μικρός.....

Πελαγίααααα!!

Που είσαιιιιι??

Βλέπω έχεις πολύ τρέξιμο!!

Μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα μαθήματα!!

Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!!

Ανια πως πάτε??

Το βράδυ τα ίδια??

Η Δήμητρα που χάθηκε??

Το νοσοκομείο χτίζει??

Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν, πια, τόσο καιρό......:tongue:

Κάποια κοπέλα έγραψε πως κατάφερε το μωρό της να μην ξυπνάει τα βράδυα....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??(σόρυ δεν θυμάμαι:oops:)

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!

Ααααααχ, θέλω και εγώ διακοπές χωρίς τα παιδιά!!!!!!

(μη σας πω και τελείως μόνη μου!!!!!)

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...