Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια, σας διαβασα λίγο κ πάω για ύπνο γιατί είμαι χώμα, ο Άγγελος ξυπνούσε πάλι κάθε μια ώρα την νύχτα κ δεν κοιμήθηκα κ το μεσημερι γιατί πήγα για ψώνια, το έχω ξεσκίσει δύο μερες τώρα έχω τινάξει τη μπάγκα:tongue:.

Λϊλυ εμείς μενουμε Αθήνα κ χειμώνα ακόμα δεν έχουμε δει, αν εξαιρεσεις κατι κρυα μερικες μερες κ κατι λιγες βροχες. Καθε μερα παμε τη βολτα μας έστω κ για μιση ώρα.

Bibito παρόμοια στολή λουλούδι νομίζω πως είδα στα Prenatal. Εμείς από το internet έχουμε παρει αρκετά πράγματα κ το καρότσι κ το καθισματακι αυτοκινήτου αλλα σε αυτό το site με τις στολές δεν πρόλαβα να διαβασω τι παίζεται.

Mpiskotaki εμάς ακριβώς το αντίθετο οι μονες που καπνίζουν από τις δύο οικογένειες είναι οι γιαγιάδες κ μάλιστα φανατικά , δεν πτοούνται με τίποτα :lol:. Εγω κ ο άντρας μου αν κ δεινοί καπνιστές το κόψαμε μαχαίρι όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος , τα αδέλφια μας δεν έχουν καπνίσει ποτε κ οι πατεραδες το έκοψαν όταν τους χτύπησε τα πρώτα καμπανάκια ο Αγ. Πέτρος :lol:.

Diamantaki κ εμένα ο μικρός δεν πήρε καθόλου βαρος τον τελευταιο μήνα κ εμας μας είπε πως αν κ τον επόμενο δεν παρει θα κανουμε εξετασεις. Έτσι κ εγω ταιζω-θηλαζω-ταϊζω όλη μερα μπας κ παρει τιποτα κ αποφυγουμε τα βασανιστηρια. Κ ο δικός μου 100 γρ το πολυ τρωει όλη μερα με χίλια τεχνασματα, αυτον τον παπαγαλο, τον σκατζοχοιρο από mazoo the zoo και gummy bear στον ύπνο τους βλέπω πια..... αλλα ευτυχως βλεπω το κωλαρακι του πιο τσουπωτό :D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχαχαχα πολυ γελασα βρε συ ανια!!!! χαχαχαχαχ!!!!

Με εχετε βαλει κι εμενα στο κλιμα για να την ντυσω!!!! Κατι θα βρω!

Αχ κι εγω θελω ψωνια ειδικα τωρα!!! Ναι ναι.....μυαλο και μαλλι ειναι πλεον ασορτι! Εγινα ξανθια!!!!!!! Εκανα πολλλλλλλες ανταυγιες ξανθο μπεζ, αρεσαν και στον συζυγο! Αρα δεν ειναι ιδεα μου οτι ειναι ωραιες! Γιατι για να πει ο μεσιε Αλεξακος καλη κουβεντα πρεπει να χει γκρεμιστει φουρνος! Ε ενταξει τα παραλεω! Καλος ειναι!

Ολα καλα με τη μικρη...εμαθε και κανει "κολλατο", παλαμακια, στελνει φιλακια.....και ολα αυτα ξαφνικα μια μερα ξυπνησε και οτι της λεγαμε το κανε! Αστε δε, που εχει παχυνει και ψηλωσε κι αλλο και δε τις χωρανε τα 9-12! Γερο να ειναι και ας μη χωραει!

Παντως εγω πρεπει να χω προβλημα στον κολπο.....δε πρεπει να με εχει ραψει καλα! εκτος και αν λογω γεννας δε γινεται να ειναι οπως πριν παρολα τα ραματα! Τωρα ντρεπομαι να σας πω και αναλυτικα αλλα θα θελα να μου πει καποια που γεννησε φυσιολογικα πως τα βλεπει τα πραματα εκει κατω! Να παρω μια γνωμη βρε αδερφε!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Κορίτσια καλή επιτυχία με το βάρος, χρειάζεται και πρέπει να είστε αισιοδοξες και όλα θα πάνε καλά, λίγη πίστη στα ζουζουνάκια σας και θα πάρουν το βάρος που πρέπει όταν χρειάζεται..εγω πάντως 7 μήνες που θήλαζα μου έλεγε ο γιατρός σε κάθε επίσκεψη ότι το υποσιτιζω και να δώσω ξένο, εγω του έλεγα ότι δεν πέρνει μπιμπερό και αυτό γινόταν κάθε μήνα...τώρα έιναι πολύ χαρούμενος και εμένα σταμάτησε να με κάνει να νιώθω άσχημα για κάτι που δεν μπορούσα να αλλάξω..επίσης η φίλη μου έχει μια 4χρονη κορούλα που είναι μόνο 12 κιλά την κηνυγάει να την ταισει ο γιατρός συνέχεια της κάνει παρατηρήσεις αλλά κ τι νακάνει?το παιδί είανι ολιγόφαγο.....

Καλημέρα κορίτσια, δύσκολη μέρα σήμερα το πρωί έχω χαλάουα κ το μεσημέρι γυναικολόγο :mrgreen: . Δεν έχω πάει από όταν σαράντησα κ θέλω να δω τι θα μου πει που αδιαθετώ κάθε 15 μέρες, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

Ειρήνη μεγειά το μαλλί , κ εγώ ξανθιά είμαι αλλά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις ανταύγειες, τις κάνω κ σε 2 μήνες είναι λες κ δεν έχω κάνει κ όχι ότι βγαίνει η ρίζα αλλα είνια λες κ τις έκανα με χρωμοσαμπουάν κ ξέβαψαν :-(. Όσο για την εμπόλεμη ζώνη κ εμένα μου φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο κ ακόμα νιώθω μερικες φορές μια ενόχληση την ώρα της μάχης αν κ επειδή είχα πολύ καλή κ γρηγορη αναρρωση ήμουνα σίγουρη πως έιχε κάνει καλή δουλειά ο doctor σταυροβελονιά !

Λίλλυ εμένα η παιδιατρος επειδή τους πρώτους μήνες ο μπούμπης έπαιρνε πολύ βάρος , φαντάσου 4 μηνών ήταν 8 κιλά, μου έλεγε πως φταίει το γάλα μου, κ μετά τον 5ο που σταματησε να παιρνει τόσο πολύ πάλι μου έλεγε ότι φταίει το γάλα μου. Τόσα ξέρει τόσα λέει :twisted:. Εδώ για την παλλινδρόμηση που συστηνει κρέμα βανίλια κ όταν της λέω ότι δεν τρώει το φαί του μου λέει κάνε του κεφαλοκλείδωμα :twisted:, γιατί δεν την αλλάζω; άσε στο ψαξιμο είμαι ...

Έξω εντωμεταξύ τέλεια μέρα, περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός να τον ντύσω να τον στείλω με τον μπαμπα του βόλτα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Εδω ειμαι κ εγω,ανια μου θα το ψαξω με τις στολες,ευχαριστω πολυ.

Εδω ο καιρος δεν ειναι οπως της Αθηνας εχει πολυ κρο κ δεν ειναι για εξω,να φανταστειτε το πρωι ειχε 2 οC κ βαλε κ την υγρασια αστα να πανε.

Τα υπολοιπα θα σας τα γραψω πιο μετα γιατι τωρα ηρθε η πεθερα μου επισκεψη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Ασε mpiskotaki εχω βρει μεγαλο μπελα δεν τρώει χωρίς αυτα μπουκια, στο τέλος θα παθει καμια μυωπία γαιτί χρειαζόμαστε κ μία ώρα για να φαμε, και αμα είμαστε έξω δεν το ανοίγει το στοματακι του κ αρχίζω σκα σκα ΄σκα είναι ενας σκαντζόχοιρος.... (πάμε όλοι μαζί :D).

Εντάξει στο γιατρό όλα καλα, μου είπε όσο θηλάζω να μην ασχολούμαι με την περίοδο γιατί αυτή θα έρχεται όποτε θέλει. Εκείνο όμως που ευχαριστήθηκα ήταν η διαδρομή , ευτυχώς η Κηφισίας δεν είχε κίνηση, και πήγαινα χαλαρά, μουσικούλα, ήλιος, πραγματικά είχε μια τέλεια μέρα ένιωθα πως ήταν άνοιξη αν κ είχε λίγο κρυο, σκεφτόμουνα ότι πάω για καφέ παραλία με τις φίλες μου (χα χα περασμένα μεγαλεια :tongue:) ήταν τέλεια, είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια χαλαρωση.

Bibito το κρύο μου αρέσει αλλά την υγρασία δεν την μπορώ με τίποτα, σου τρυπάει τα κόκαλα, γενικα όμως είμαι οπαδός του καλοκαιριού , ήλιο κ θάλασσα. Μόνο φέτος δεν περιμενω με αγωνία το καλοκαίρι γιατί τότε θα πάω κ για δουλειά :-(.

Προς το παρών παω για νάνι, ΄φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσακια μου σας διαβαζω καθε μερα αλλα με εχει πιασει τεμπελιαση και βαριεμαι να γραψω!!!Απο που να αρχισω νεα μας!!!Η μικρη ξεκινησε πλεον και μπουσουλαει αρκετα....ο μικρος μενει μονιμα στο χαλι κατω και κανει αλπως στροφες κτλ ενω η μικρη φευγει απο εδω απο εκει παντως θα παει εκει που θελει!!!

Για γυναικολογο κοριτσια μη μιλατε καθως γεννησα ακομη δεν πηγα εκτος απο μια φορα που ειδε μονο την τομη και πρεπει οποσδηποτεεεεεεεε....για τον φαγητο ευη και ανια αφηστε γιατι ο μεγαλος εμαθε ετσι και ακομη και τωρα μετα απο 3 χρονια συνεχιζουμε να τρωμε τα παντα με κατι μπροστα στα ματια μας αν δεν βλεπουμε κατι που να μας αποσπα την προσοχη η να μας ευχαριστει δεν τρωμε δυστιχως!!!!Το ιδιο βλεπω οτι αποσπατε η προσοχη και του μικρου με την τβ αλλα δεν τον αφηνω να κανει το ιδιο με το φαγητο οταν τρωμε ειμαστε εμεις το φαγητο και το κουταλι τπτ αλλο!!!Η μικρη δεν δινει σημασια εκεινη θελει να αρπαξει να εξερευνησει να πεξει περα βρεχει δηλαδη για την τβ!!!Παντως προσεξτε το γιατι το περναω και ειναι δυσκολο!!!!

Ανια μου θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειμαι οπαδος του καλοκαιριου!!!Σαν τον ηλιο βρε παιδι μου να τον βλεπεις και να ανοιγει η καρδια σου δεν υπαρχει!!!!καλοκαιρι και παλι καλοκαιρι αντε λιγακι υπομονη ακομη κοριτσια και τα ζουζουνια μας θα τρελαθουν στις βουτιες σε λιγους μηνες!!!!!Οσο αναφορα για τα καφεδακια με τις φιλες εγω κοριτσια τα επιδιωκω ακομη και κανενα ποτακι που και γιατι γιατι επιβαλετε!!!! να ειστε καλα πολλα φιλιααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Αχ βρε Ρουλα...πώς να μη βαλουμε παιδικα..?? Τουλαχιστον το μεσημερι που δε θελει να φαει αναγκαστικα το mc donalds baby einstein...και μονο αυτο...

Πρωι και βραδυ οχι ,αλλα οταν εχει γκρινια του περνσαει αμεσως κ γελαει!

Οσο για τους καφεδες...καλα θα ητανε αν ειχα και καποιον να μου το κρατησει...προς το παρον ο αντρας μου αμα μου τη βιδωνει καμια φορα να παω!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τελικα εγω ειμαι μπροστα απο ολες,χαχαχα.Εχω παει στο γιατρο ηδη 2 φορες,μια 40 μερες που γεννησα κ πριν 2 μηνες για τεστ Π.Α.Π,ευτυχως ολα καλα.

Ανια οσο αφορα το επιμαχο θεμα εγω τι να πω μετα απο 2 φυσιολογικες γεννες ειμαι πιο κλειστη κ απο πριν,ενω φιλες μου λενε πως ανοιξαν πολυ εκει κατω,τι να πω δεν ξερω,το μονο κακο ειναι λιγο στα ραμματα επειδη εκανε πολλα ο γιατρος ενα μικρο κομματακι προεξεχει οχι οτι με ενοχλει αλλα μερικες φορες με νευριαζει.

Κ μενα το καλοκαιρι μου αρεσει πολυ αλλα κ εγω δυστυχως φετος πιανω δουλεια κ δεν θα παρω μεγαλη αδεια γιατι σκεφτομαστε το φθινοπωρο με τους κουμπαρους τις μπεμπας να παμε ταξιδακι στην Αμερικη,οποτε πρεπει να κρατησω αδεια για τοτε,εκτος αυτο ομως εχουμε κ την μετακομιση,αυτος ο χρονος θα ειναι γεματος.

Οι καφεδες ωραιοι βρε κοριτσια αλλα τωρα τελευται δεν προλαβαινω να παω κ γιατι εχει κρυο αλλα κ γιατι η μικρη ξυπναει κατα τις 10.30-11.00 οποτε παει η μερα,πριν με το γαλα πηγαινα κ μονη μου μιας κ εδω εχω μονο μια φιλη η οποια εχει πιασει δουλεια σε μαγαζι κ πλεον τη βλεπουμε μια στο τοσο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Απο παιδικα επειδη ο μικρος δεν βλεπει τιποτα, μονο τα ζουζουνια το σαβ/κο δεν το κυνηγαω κ πολυ αν κ της μικρης της αρεσουν,ολο χορευει.Μονο οταν τον ταιζε ο μπαμπας του εβαζε παιδικα στον η/υ γιατι αλλιως δεν μπορουσε να τον ταισει κ κοριτσια θα γελασετε αλλα εχει κολλησει με τον μπολεκ κ λολεκ,δεν ξερω αν το θυμαστε αλλα τρελλαινεται να το βλεπω η δε μικρη της αρεσουν τα τραγουδακια κ η διαφημιση του Jabo ,χοροπηδαει απο τη χαρα της.

Η αληθεια παντως ειναι πως δεν θελω να βλεπουν κ πολυ τβ ασχετα αν ειναι συνεχεια ανοιχτη,αν ομως ειχα προβλημα κ δεν τρωγανε σιγουρα θα εβαζα παιδικα.Πολυ αγχος παντως αν θα φανε κ ποσο,ευτυχως με τη μικρη δεν το ζω αυτο,αλλα με τον μεγαλο ακομη κ τωρα τον κυνηγαμε για να φαμε,ή μαλλον τον κυνηγαει ο μπαμπας του γιατιεγω κουραστηκα πλεον λεω πως αν θελει θα φαει,δεν πιεζω κανενα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, ωραία μέρα για μας σήμερα , τι βγάλαμε ζάχαρη, το πρωί ξυπνήσαμε 12.00, μέχρι να φάμε τη φρουτόκρεμα, να παίξουμε, να μαζέψω λίγο πήγε 16.00 και ξανακοιμηθήκαμε ως της 19.00! Το απόγευμα ήθελα να πάμε για κάτι ψώνια αλλα έβρεχε κ τελικα μείναμε μέσα, δεν πειράζει όμως γιατί σήμερα πραγματικα΄ξεκουραστηκα.

Για καφέ με φίλες λίγο χλωμό το κόβω μέχρι ο Άγγελος να αποθηλάσει γιατί με χρειάζεται κάθε 2-3 ώρες οπότε δεν προλαβαίνω, μέχρι να ετοιμαστώ , να φτάσω, είναι και αυτές οι κωλοαποστάσεις στην Αθήνα, και εμείς με τις φίλες δεν μένουμε στην ίδια περιοχή , θα είναι η ώρα να φύγω. Αλλα γενικά ούτως ή άλλως δεν νομίζω να έιναι ξανά ποτέ τόσο ξένοιαστα όσο π.μ. (προ μωρού) που έφευγες κ δεν σε ένοιαζε τίποτα, κ γύρναγες ότι ώρα ήθελες..... Μια φορά μετά τη δουλειά , βγήκαμε με τις φίλες για καφέ, κάτσαμε κανένα 3ωρο, μετά πεινάσαμε πήγαμε για φαγητό, κατσαμε κανενα τρίωρο , μετά λέμε δεν πάμε για ένα ποτό κ τέλος καταλήξε στον Ρέμο! Γύρισα στις 3.00 το βράδυ αντί για τις 3.00 το μεσημέρι :lol: ωραία πράγματα, για να μην θυμηθώ τα φοιτητικά εκεί ήταν τα καλύτερα .....Αχ με έπιασε νοσταλγία , ωραία όνειρα θα δω απόψε (αν με αφήσει ο Άγγελος να κοιμηθω)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα και απο μενα !!!

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????

Ηταν ομως μια καλη μερα αλλα οχι με πολυ φαγακι κανει διαιτα το παιδι μου!!! βαριεμαι να γραχω αλλα γιατι νυσταζω και εχω να διαβασω για αυριο μπλαχχχ για οσες δεν γνωριζεται αυτες ειναι λιγες ειμαι 19 και ακομα σπουδαζω !!!!

Ανια μου αν θες να σου στειλω το τηλ. μου να μηλισουμε μιας που δεν τρωνε τα πουλακια μας εχω πολυ ωραιες ιδεες αλλα βαριεμαι να γραψω μαλλον δεν εχω χρονο!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια!!

Κι εγώ μπαίνω, διαβάζω και ή βαριέμαι να γράψω ή γκρινιάζει ο μικρός ή ..... και 'γω δεν ξέρω τι άλλο.....

Οπότε καταλαβαίνετε.....

η ψυχολογία στα ύψη πάλι.....

Εν τω μεταξύ και ο δικός μου ενώ κοιμόταν το βράδυ, τώρα ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες.....

Χθές έβγαλε το πρώτο δόντι!!

Από φαγητό τρώμε τα πάντα, αλλά δεν πίνει καθόλου νερό.

Με το ζόρι 10-20 μλ τη μέρα!

Να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που είχανε κόσμο στο σπίτι....

Και τα υπόλοιπα κορίτσια, βέβαια, να μου πείτε τη γνώμη σας...

Τι κάνατε με τα χαλιά??

Το άλλο Σάββατο θα κάνουμε τα γεννέθλια της μικρής και θα έχουμε 6-7 παιδάκια με τις μαμάδες...

Δεν με πειράζει η κουράση πριν και μετά, αλλά τι θα κάνω με τα χαλιά και τη φλοκάτη που έχω στο σαλόνι??

Ο μικρός μπουσουλάει και δεν ξέρω τι να κάνω...

Να σηκώσω τη φλοκάτη και να βάλω 2 πατάκια μπροστά στους καναπέδες??

Να πάρω κατι διάφανα πατάκια που κυκλοφορούν να στρώσω πάνω από τη φλοκάτη??

Στα παιδάκια θα ζητήσω να βγάλουν τα παππουτσια τους για να μην έχω πρόβλημα με το παιδικό!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...