Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!! Τι σκατοκαιρος ειναι αυτος, με το μπαρδον κιολας!!!!! Και ηθελα να παω να δω καμια βιτρινα αλλα τελικα αφησα την μουσκλιτσα στη μαμα μου και ηρθα στο γραφειο μου γιατι ειναι και δυσκολη περιοδος και θελω να φυγω Μυτιληνη στα τελη του μηνα! Μη πελαγωσω και τρεχω τελευταια στιγμη!

Κι εγω θελω να την ντυσω αλλα δε ξερω τι! Δε ριχνετε καμια ιδεα? Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι...υδραυλικος! Αλλα δεν αρμοζει σε κοριτσακι 9 μιση μηνων!

Τα ουλα της εχουν πρηστει τοοοοσο πολυ.....βγαζει και τα πανω τα δοντακια και ειναι πολυ παραξενο θεαμα! Τουμπανο ειναι το καημενακι! Ευτυχως ψιλοηρεμησε ομως!

Ενα θεματακι που εχω τωρα τελευταια ειναι με τα μαλλακια της που εχουν μακρυνει πολυ και μπαινουν στα ματια της! Τα κοκκαλακια δε τα θελει την ενοχλουν και τα τραβαει! Αχ πονανε τα κοτσιδια στα σγουρα μαλλια...μιλαω εκ πειρας! Δυστυχως ομως ουτε καν μαλακη κορδελα δε δεχεται στο κεφαλι! Ολο παραξενιες ειναι η μανταμιτσα.....

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ κουραση κοριτσια.Το βραδυ με τρελανε η μικρη,ξυπνησε κατα τις 11.30 κ ξανακοιμηθηκε στις 12.00 κ μετα στις 05.30 κ κοιμηθηκε στις 07.10,δεν ελεγε με τιποτα να κοιμηθει,τα ματια μου κλεινανε απο την κουραση,ευτυχως κατα τις 06.30 ηρθε ο αντρας μου ο οποιος ηταν στο μικρο που εκλαιγε κ την πηρε γιατι δεν αντεχα.

Ολη μερα σημερα δεν σταματησα κ το σπιτι χαλια,ηρθε κ η αδερφη μου κ δεν κοιμηθηκα ουτε το μεσημερι γιατι κ τα 2 επεσαν για υπνο στις 4.20 δεν ξερω τι εχουν παθει,ισως να φταει κ η υγρασια,τρομερη,στα δωματια μεσα εχω 80% στον Αποστολο κ στη μικρη 67% κ αυτο γιατι το καλοριφερ καιει συνεχεια,ιδιως σημερα δεν εκλεισε καθολου.Εκτος αυτο απο την υγρασια με πονανε τα ποδια,νοιωθω συνεχως σουβλιες,ισως κ γατι δεν καθησα κ καθολου.

Ρε κοριτσια κατι πρεπει να εχει γινει με την εκλειψη,ενω η μικρη κοιμοταν μια χαρα τωρα παρολο που ολη την ημερα δεν σταματαει με την περπατουρα κ να μπουσουλαει δεν κοιμαται καθολου ευκολα,πριν εκανε 5-10' κ τωρα μας περνει κ 1ωρα.

Ελπιζω απο αυριο να επανελθει.

Σημερα ηταν να παμε κ βολτα στις Σερρες στη νονα της να τους δουμε αλλα μας τα χαλασαν οι αγροτες,πως γινεται καθε χρονια,την ιδια περιοδο να κλεινουν τους δρομους!Απαραδεκτο κατι πρεπει να γινει με αυτο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Επισης σημερα χτυπησε για 1η φορα παλαμακια,μετα το μπανιο κ της αρεσε ο θορυβος κ το συνεχισε,το μκρουλη μου μεγαλωνει σιγα-σιγα αλλα ο μεγαλος με τρελαινει,χθες το βραδυ εφτιαξα ενα πολυ ωραιο κεικ,ο μπαμπας του ειχε βγει εξω κ εγω πηγα να κοιμησω τη μπεμπα οταν επεστρεψα στη κουζινα τι να δω ειχε παρει μαχαιρια,πιρουνια κ οτι αλλο ειχε βρει κ μου το διελυσε,τζαμπα ο κοπος.Τι παιδι ειναι αυτο,δεν ξερω πως να του φερθω.Ουτε με το καλο περνει ουτε με το κακο.Μου αρεσει που λεγανε πως θα στρωσει με το σχολειο αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα,συνεχιζει απτοητος.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κοριτσάρες μου τι μου κάνετε; Μόλις μάζεψα ό,τι έμεινα από μεζεδάκια, είχε έρθει ή αδερφή του άνδρα μου με το άλλο μισό και έβαλα και ένα πλύσιμο τα πιατικά και να 'μαι. Εμεις καλά και πολύ κρύο, άλλαξε ο καιρός και πάνω που λες άντε να βγούμε ξανά μέσα. Τα μωράκια σας καλά; Βγήκαν οι στολές ξέρετε; Γιατί θέλω να ντύσω τη ζουζούνα μου. Σας φιλώ και να είστε όλες καλά.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Καλησπερα κι απο μενα...

Πολλη κουραση ρε κοριτσια...

Απο προχτες τρεχω...κομμωτηρια, μανικιουρ, ψωνια, γαμους, καφε...βολτες...

Να ξεκουραστούμε ηθελα αλλα παρακουραστηακα!!

Ο μικρος εχθες κοιμηθηκε στη δεξιωση του γαμου μεχρι τις 23.30 ε μετα ξυπνησε γιατι τον κουνησε ενας...να μη πω..και φυγαμε για να μη γκρινιαξει..

ΚΑλα ηταν ομως βγηκαμε λιγο εξω, ντυθηκα κι εγω στολιστηκα η γυναικα..ολα καλα.

Τι θα τα ντυσετε τα μικρα..??

Εγω περιμενω να βγοιυνε τα γκρουπ εδω και υα τον βγαλω στη παρελαση των μικρων.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πολύ κούραση κ πολύ γκρίνια κ σε μας :(. Ο μικρός κάτι έχει πάθει τις τελευταίες μέρες κ όοοοοολη μέρα κάνει ένα σπαστικό μμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμ , συνεχεια, συνέχεια . Δεν υποφέρεται κ το κακο είναι ότι δεν ξέρω γιατί το κάνει, τον πονάει κάτι; έχουμε ξεκινήσει κ αυτο΄το νέο σιρόπι για την παλινδρόμηση κ φοβάμαι μηπως αυτό του έκανε καμία επιδείνωση. Μετα λέω μήπως έιναι τα δόντια; ή μήπως απλώς αντιλαμβάνεται περισσότερα πράγματα κ με αυτό τον τρόπο ζητάει κάτι ; Για να ξεφύγουμε σήμερα γιατί μας ερχόταν να βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο με τον αντρα μου βγήκαμε έξω πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι , κ εκεί το έκανε το μμμμμμμμμμ μμμμ αλλά από την πολύ βαβούρα τουλάχιστον δεν τον ακούγαμε. :tongue:

Να πω και κάτι πιο χαρούμενο εγώ ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα ένα ωραίο site με στολες και μου άρεσε πολύ αυτή του τίγρη, του ελέφαντα κ η κολοκύθα σας το δίνω για ιδέες http://www.halloweenexpress.com/tom-arma-costumes-c-353.html

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.... Σε μια ωρα πρεπει να φειγω και πως βαριεμαι κλαψ κλαψ και κανει κρυο εξω!!!

Ανια μου αυτο το μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ το εχουμε υοθετησει και εμεις συνεχεια το κανει αν και τωρα τελευταια το εχει κοψει και κανει ααααααα αλλο γραμμα της αλφαβητου τα πουλακια μας θελουν να μαθουν γραμματα ... Εμεις χθες κοιμηθηκαμε στις 2 γιατι ο μικρουλης μας δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει ηταν ενα χαρουμενο παιδακι που γελαγε συνεχεια τον βαζαμε ξαπλωτο στην κουνια και τσουπ εκεινος ορθειος μας πεθανε στο τελος τον βαλαμε για υπνο με τα χιλια ζορια και εγω τωρα νυσταζωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κοριτσαρες τι μου κανεςτε?

Εμεις φοβηθηκαμε λιγο με το σεισμό..εγω δηλαδη που ταιζα το παιδι εκεινη την ωρα ευτυχως κατω απτην αντισεισμικη κολωνα...

Πολυ κουνημα...εκλαιγε κι αυτος..ασε τους μετασεισμους...πώς θα περασει η νυχτα δε ξερω..

/Κι εμεις γκρινιαααα μμμμ μμμ μμμμ ολο μμμμμμμ!!?? Τι ειναι παλι αυτο το μμμ\?

Μαλλον δοντια τι να πω..

Πηγαμε για καφε χτες ..ολο καπνιζουν ρε παιδια ελεος!!! Δε μπορεις ουτε να βγεις με το παιδι πια!! Αηδια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι εγινε μπισκοτακι μου...... φραπεδακι γινατε?! Και πως τους τρεμω τους σεισμους δε λεγεται! Εδω δε ξερω αν εγινε αισθητος...εγω παντως δε καταλαβα τιποτα! Εχω και ασχημη εμπειρια απο τον μεγαλο το σεισμο στην Αθηνα του 1999!!!! Υπομονη...

Εχεις δικιο με το καπνισμα! Κι εδω στην πελιοψηφια καπνιζουν στα μαγαζια! Και ειναι μιλαμε ντουμανι! Κανεις δε σεβεται τα μωρα....γι αυτο και αποφευγω τους καφεδες! Μονο περιπατους, αλλιως το παιδι στην γιαγια! Ο πατερας μου καπνιζει ακομα και οταν ειναι το παιδι μπροστα και λεει...εγω εσενα πως σε μεγαλωσα? Επαθες τιποτα?Εχεις γινει σα κατι θειες "αμαμητες"!

Τρωει ενα ξεχεσμα κανονικο...... και στρωνει....αλλα και παλι καπνιζει, ευτυχως στο μπαλκονι! Ηλιθια ειμαι εγω που το κοψα? Οποιος θελει να δει το μωρο θα συμβιβαστει με τους κανονες!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σας και έτσι δεν νιώθω μόνη, παρόμοιες εμπειρίες δημιουργούν το αίσθημα της συντροφιάς αλλά και της συμπόνιας..

εμένα χτύπησε η δικιά μου, πήγε ένα κοριτσάκι 8 χρονών να την σηκώσει από την περπατούρα και την έριξε στην γωνία απο τον μπουφέ, ριγέ έγινε το προσωπάκι της....:((

ευτυχώς έβαλα γρήγορα βιτάμ και δεν έκανε ούτε καρούμπανο ούτε μελανιά λίγο έλειψε και η μυτούλα....

Εμείς πάντως σήμερα πήραμε την στολή της μικρής γκεισας από τα τζάμπο και έιναι τέλεια και είμαστε καλεσμένες κ σ'ενα παιδικό πάρτυ που μάλλον θα χρειαστεί να ντυθώ και γω αλλά τι??να πάρω την περούκα της γκεισας μόνο από τα τζάμπο και για μένα να έιμαστε ασορτι???

Δοντάκια ως τώρα 1 και μισό!!!!

Τρέχουμε όλη μέρα στην περπατούρα κ

Τσιρίζουμε όταν κάνουμε μια ωραία σκανταλιά όλο χαρά!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τώρα διάβασα στο τροκτικό για το σεισμό, mpiskotaki δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου, και εγώ εχω άσχημη εμπειρία από το σεισμό του 99 και δεν θελω με τιποτα να το ξαναζήσω το σενάριο. Δεν αντέχω άλλο αυτό το μμμμμμ μμμμμμμμ μμμμμμμμ και όχι τίποτα άλλο δεν μπορώ να καταλαβω αν πονάει ή αν ζητάει κάτι, είμαι κ σε δίλλημα με αυτό το φαρμακι της παλινδρόμησης να του το συνεχισω ή όχι κ αυτό το παιδί με το μμμμ μ μμμ δεν με βοηθάει καθόλου να αποφασίσω . Πάντως σημερα που πηγαμε σε μια γιορτούλα μιας φίλης του, το ξέχασε τελειως το μμμμμ μμμμμ μ μμμμ το εκανε μόνο όταν ερχόταν κοτνά στο τραπέζι, να πεις ότι είναι κ κανένας φαγανας :confused:, άλλο παιδί , και όλοι να μας λενε τι ήσυχος που είναι και εμεις με τον άντρα μου να κοιταζόμαστε...

Κοριτσια για το τσιγαρο έχετε δίκιο είναι απαίσιο , εμείς έχουμε βρει μια ταβερνα όπου είχαμε κανει κ την βαφτιση του Άγγελου που δεν επιτρεπεται το καπνισμα κ όλο εκει πάμε .Επίσης στο Mall που δεν καπνίζουν κ στα floca αλλα βασικά όπως το λες Ειρήνη κ εμείς προτιμαμε περιπάτους.

Λίλλη τι έπαθε το καημένο το Χριστινάκι; αυτα τα ατυχήματα με τρομαζουν πολύ σημερα στη γιορτή ήταν ενα μικράκι με μαυρισμένο ματι, χτύπησε κ εκεινο σε έπιπλο κ τη γλίτωσε στο τσακ. Περαστικά.

Diamantaki ήθελα από μέρες να ρωτήσω την κάνατε την ουροκαλλιέργεια;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ρε συ είπαμε με την φίλη μου να πάμε να βάλουμε καφέ και μου λέει άστην την προσσέχει η Ανθή και είπα σωστά αφού ήταν μέσα στην παρπατούρα όμως η δικιά μου έκανε προφανώς τα χεράκια πάνω για αγκαλιά (ξέρεις) και εκείνο το καημένο πήγε να την σηκώσει..ακούω ένα κλάμα Παναγιά μου...κλαίγαμε και οι 3 μετά από αυτό, το κοριτσάκι έτρεμε η δικιά μου πονούσε ( το ίδιο και κ η καρδιά μου) κ η μαμά του κοριτσιού και φίλη μου, ένιωθε τόσο άσχημα...άλλα αυτό λες να είναια και τίποτα παραπάνω, τόσο να ναι το κακό..ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΑ, απλά δεν ξέρουν τι μπορεί να συμβεί...

Ανια μου που μένεις και μπορείτε να κάνετε βολτούλες?εμας εδω στην Κω μας έχει μουλιάσει στην βροχή 1 βδομάδα συνεχόμενα...

Aνια μου τελειο το σαιτ με τις στολες,μου αρεσε πολυ το λουλουδι,αλλα σιγουρα εδω στην ελλαδα δεν θα υπαρχει κ απο το ιντερνετ το μονο που εχω παραγγειλει ειναι η τηλεοραση που μου εσπασε ο μικρος.

Μπισκοτακι κουραγιο,ελπιζω να περασει γρηγορα το βραδυ σας χωρις να καταλαβετε τιποτα.

Η μικρη μου πολυ πονο απο τα δοντια αλλα ειναι δυνατη,μονο το βραδυ καταλαβαινω απο τη γκρινια γιατι δεν κοιμαται,με το Depon ομως ηρεμει,ευτυχως ειναι κ αυτο.Εμεις εχουμε κανει προοδους,πλεον μποσουλαμε,γυρναμε σε ολα τα δωματια,σηκωνομαστε οπου βρουμε,μερικες φορες την πιανω να θελει να περπατησει αλλα δισταζει πεφτει με τον κωλο κατω κ παλι απο την αρχη,απο τουμπες μπολικες αλλα ευτυχως οχι τιποτα ιδιαιτερο.Απο φαι παμε καλα,μονο το γαλα της δεν πινει ολο 150γρ. κ αυτο με δοσεις.

Δημητρα που χαθηκες ακομη με αυτο το νοσοκομειο ασχολεισαι;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημερα σας!! Τιποτα δε καταλαβα το βραδυ παιδια...κοιμηθηκα σαν αρκουδα! Κι εκανε συνεχεια κουνηματακια απ'οτι ειδα στα σεισμολογικα δελτια..αλλα εγωω...τον υπνο του δικαίου!!

Ανια μου...επεσε το παιδι!! Αχ μωρε κι εγω φοβαμαι συνεχεια μη φαει τα μουτρα του..

Ειρηνη εμενα η μαμα μου το κοψε το τσιγαρο εδω και 10 μηνες...ειπε οτι τωρα με τον εγγονο δε θα ξανακαπνισει και οντως...

Τωρα τα υπολοιπα γαϊδουρια τι να πω...αμα δε σεβονται..κακο του κεφαλιού τους!

Το παθητικο κα[πνισμα ειναι χειροτερο να το ξερετε...μπορει να παθουν ασθμα τα μωρα και να τρεχετε για οξυγονα στα νοσοκομεια!

Για στολη δειτε και εδω www.myseason.gr

An δε βρω σε γκρουπ θα του παρω απο δω κια θα παμε σε φωτογραφο για καμια φωτο καλη!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Καλά τα site με τις στολές που έχετε βάλει είναι φανταστικά! Έχω μπερδευτεί τώρα και δεν ξέρω τι να την ντύσω...

Λιλυ μόνο με την περιγραφή σου ανατρίχιασα! Η καημενούλα.. θα πρέπει να τρόμαξε πάρα πολύ!

Όσο για αυτό το @@@@@κάπνισμα!! Είναι τόσο ενοχλητικό.. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά το χειμώνα γιατί παντού καπνίζουν. Πού να μην είχε βγει και νόμος;!!

Άνια μου την καλλιέργεια την αναβάλαμε γιατί προσπαθήσαμε 3-4 φορές να συλλέξουμε τα ούρα με πλήρη αποτυχία. Είναι πολύ δύσκολο τελικά να το κάνεις αυτό σε κοριτσάκι. Την Παρασκευή θα πάμε πάλι στην παιδίατρο να μας ζυγίσει και αν δεν έχει πάρει τότε θα πάμε στην κλινική για τις εξετάσεις. Είπαμε να μην την ταλαιπωρήσουμε άδικα και να περιμένουμε για 10 μέρες. Ελπίζω να έχει πάρει βάρος και να μην χρειαστεί να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες. Αλλά βρε κορίτσια μεγάλο πρόβλημα αυτό το φαγητό.. Δεν της αρέσει τίποτα. Με το ζόρι 10-15 κουταλιές και μετά σφράγισμα. Τουλάχιστον θηλάζει..

Το μμμμμμμμμμ πάντως το έχουμε κι εμείς. Για 5-6 μέρες ειδικά το έκανε συνέχεια, τώρα το έχει ψιλοξεχάσει.

Από δόντια ακόμα τίποτα αν και νομίζω πως τα κάτω ούλα είναι λίγο πρησμένα.. Άντε να δούμε!

1211540.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...