Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλε συ Ευη???? Οποτε μπαινω φεις παρολο που βλεπω οτι εχεις δραστηριοτητα δε σε βλεπω στο τσατ!

Καλα γενικοτερα τρωει σκαλοματα το δικο μου εδω και κατι μερες! Εστειλα και αιτημα στον οτε να δουν την συνδεση! ολο με πεταει το ρημαδι!

Θα τους το καψω το μαγαζι......θελω να κανω δουλεια και δε μπορω!

Παντως η δικια μου μιας και δε φημιζεται για το iq της......τωρα κανει γεια σου γεια σου....ενωνει τα δαχτυλα οταν ακουει μουσικη σα να λεει ωπα και χορευει!(καλα μη φανταστητε τιποτα μπολσόι, περα δωθε παει με το ρυθμο)και οταν της λεω που ειναι η μυτη μου την αρπαει και την τραβαει κιολας! Επισης οταν της λεω ελα να κανουμε γκουπ παιρνει φορα και μου δινει μια στο κουτελο σα τα τραγια! αυτα! Απο παλαμακια δε το χουμε.....αλλα καποια στιγμη θα της κοψει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε; μόλις έφυγαν οι κουμπάροι μας - νονοί του Άγγελου, είχαμε ένα μήνα να τους δούμε γιατί ο μικρός τους ήταν συνέχεια άρρωστος. Ο δικός μου τρελάθηκε με τον πιτσιρικά τον κυνήγαγε με την στράτα κ ο άλλος ο φουκαράς έτρεχε να ξεφύγει αλλά δεν προλάβαινε, τον έπιανε τον ζούπαγε, του φώναζε, ξεσάλωσε τελείως, είμαι περίεργη τι ύπνο θα κάνει σήμερα μετά από αυτό το παιχνίδι. Ο καημένος δεν έχουμε στην οικογένεια άλλα παιδάκια για να μπορεί να παίζει κ όταν βλέπει παιδιά τρελένεται. ο άτιμος όσα τον συμφέρουν τα καταλαβάινει αμέσως άμα ακούει γάλα ξέρει που να πάει να σκαρφαλώσει αλλά από όλα τα άλλα που προσπαθώ να του μάθω τίποτα, ούτε παλαμάκια ούτε γεια, σφυράει αδιάφορα. Ωχ ήδη ξύπνησε, κατάλαβα νύχτα κόλαση κ σήμερα :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα κι από 'μένα!!!!

Δήμητρα που χάθηκες??

Που χάθηκαν δλδ όλες!!??

Η Πελαγία, Η Χριστίνα, Η Σόφη, η Πόπη, η Άννα που είναι??

Ο δικός μου χθές είχε γκρίνια και ήταν ανήσυχος λόγω εμβολίου!

Και η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο χάλια....

Κι ένας πονοκέφαλος από χθες χάλια....

Αλλά όλα καλά δόξα το Θεό!!!:D

Καλησπέρα κι απο μένα...Μάρια έχω μπλέξει με τη δουλειά και τα σχολεία..πρώτη δημοτικού βλέπεις..και έχω κολλήσει και με ένα παιχνίδι στο φέισμπουκ και που με χάνεις που με βρίσκεις..σας διαβάζω όμως..

Ειρήνη αν πας στην συνομιλία μπορείς να επιλέξεις αποσύνδεση και φαίνεται σαν να μην είσαι μέσα..

Λοιπόν τα νέα μας..ο μπέμπης μπουσουλάει επισήμως..σήμερα πήγε απο το δωμάτιό του στην κουζίνα που είναι αρκετά μέτρα..σηκώνεται χωρίς βοήθεια στο πάρκο και το κρεβάτι του και στέκεται όρθιος στηριζόμενος στο ένα χέρι..βηματάκια μόνο αν κρατάει κάποιος το ένα τουλάχιστο χεράκι. Δόντια έχουμε 4 και είναι έτοιμα τα δύο πλαινά κάτω..δε μιλάει δεν κάνει παλαμάκια, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γυρνάει γύρω γύρω στο σπίτι τσιρίζοντας..επίσης το μόνο που αναγνωρίζει και γυρνάει αμα τον ρωτήσεις που είναι, είναι το κουνελάκι..αν τον ρωτήσεις που είναι η μαμά σε κοιτάει αδιάφορα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Εδω ειμαι κ εγω αλλα πολυ κουραση βρε κοριτσια,εχω τωρα γυρω στις 4 μερες που κοιμαται 6 ωρες κ αυτες με συνεχομενα ξυπνηματα,απο τη μια η μικρη που πινει γαλα αλλα οχι ολο οποτε αναγκαζομαι να το βαλω στο θερμαντηρα για να μην το πεταξω κ μου περνει γυρω στα 40 λεπτα μεχρι να το πιει ολο(παρεπιμπτοντως με εχει σωσει,αλλιως καθε εβδομαδα θα επερνα κουτι) κ απο την αλλη εχω τον Αποστολο που ξυπναει μεσα στα μαυρα μεσανυχτα κ κλαιει ή μαλλον ουρλιαζει για κανενα 30΄ ζητωντας τη μπιμπιλα του.Ζω ενα δραμα που λεει κ ο ποιητης,το δε σιδερο ολο κ μεγαλωνει αλλα δεν μπορω,προς το παρον ευτυχως εχω ρουχα για να τα φοραω,μετα θα αναγκαστω να τα κανω ολα μαζι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ εκτος απο το γαλα πρεπει να της πονανε κ πολυ τα δοντια(αντε να βγουνε να ηρεμησουμε λιγο)κ συνεχεια γκρινιαζει κ φυσικα σηκωνομαι να δω αν ειναι καλα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημερουδια...

Ναι βρε εΙΡΗνη...σιγα μη καθομαι ον λαιν συνεχεια..λες κι εχω το χρονο να πιανω κουβεντα..

Μια ρημαδοφαρμα φυτευω κι αυτη μη νομιζεις οταν ειναι σπιτι ο αντρας μου τη μαζευει και μου ξαναφυτευει!

Αμα πιασω και κουβεντα...θα πιασουμε αραχνες εδω μεσα και το παιδι θα ειναι μεστο σ@ατο!!

Οταν κοιμαται κατι κανω...

Τωρα εχω αλλο αγχος με το ...τιμημενοι το μεταπτυχιακο γιατι δε μου στελνει τη (ξανα)διορθωση ο μ,, ο καθηγητης μου και με καθυστερει...

Ολο εφιαλτες εβλεπα..

Και δεν εχω καθολου ορεξη..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μόλις γυρίσαμε μετά από ένα μήνα σχεδόν σπίτι μας. Έγινε η βάφτιση μετά απο μια βδομάδα έγινα και γω νονά στην Καλαμπάκα μετά λίγο χαλαρώσαμε και βγήκαμε στα καρναβάλια της Καστοριάς (Ραγκουτσάρια) εκεί που έιχαμε γνωριστεί με τον άντρα μου πριν 5 χρόνια ακριβως....ωραία χρόνια!φοιτητικά!!!

Όσο για το Χριστινάκι έβγαλε το πρώτο δόντι πάνω αριστερά, πίνει κανονικά και με τον νόμο το γάλα απο το μπιμπερό αλλάμου έχει φύγει η μέση ρε κορίτσια όλο θέλει να την κρατάω να προχωράει βασικα να τρέχει..πάρκο και περπατούρα είναι για λίγες μόνο ώρες...μετά τι????μια απ΄πο δω μια από κει και εννοείται ότι μέσαστο δωματιο πρέπει να είμαι και γω γιατί κλαίει,ευτυχώς κοιμάται αρκετά το μεσημέρι και μαγειρευω ή χαλαρώνω (λέμε τώρα)...

φιλιά πολλά

....να μαι και εγω τι κανετε κοριτσουδια μου διαβασα γρηγορα γρηγορα τα νεα σας μιας και δεν προλαβαινω ουτε να χ.....τωρα ειμαι δουλεια και κανω break ειμαστε καλα βεβαια η ημερα μας ξεκιναει 6 το πρωι και εαν θελει ο Νικολακης μου τελειωνει στις 11 το βραδυ εχω γινει ενα κινητο πτωμα μιας και συνεχιζει και το ξενυχτι γιατι μπορει να κοιμαται στις 11 αλλα κατα τισ 2-3 ξυπναει το πουλακι μου κτλ κτλ κτλ εχουμε μονο 2δοντακια προς το παρον αντε και ναδουμε ποτε θα σκασουν τα υπολοιπα απο φαγητα φαγαμε και αυγο του αρεσε και ευτυχως δεν ειχαμε αλεργιες,εμβολιο εχουμε 10/02 και ανυπομονω για να δω πηρε κανενα κιλο ο ανταρτης ποσο ψηλωσε ???? ααααα!!!σημερα πηγα και του πηρα στολη θα το ντυσω cowboy το αγορι μου μιας και εχουμε και αλογο(χι χι χι)θα βαλω φωτο να τον δειτε:-P:-P:-Pδεν προλαβαινω να σας γραψω αλλο σας στελνω GOOD ENERGY AND MANY MANY KISSES

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε ??? Εχω καιρο να γραψω ναι ναι το ξερω και ντρεπομαι πολυ για αυτο αλλα σας διαβαζω συνεχεια ....

Εμεις ειμασε καλα , ο μπεμπης ειναι λιγο ζωηρουλης οπως ολα τα μωρακια αλλα δεν μπουσουλαμε δεν πειραζει καθολου αλλα στεκεται συκωνεται και η μαμα απο πισω σε ολα αλλα θελω να κοιμηθω για 3 μερες και να μην ξυπνησω γινεται???? Δεν τρωει αυτα ... φιλακια πολλα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κοριτσάκια, μόλις κοιμήθηκε ο γιοκας μου κ σε λιγο πάω και εγώ γιατί είμαι πτώμα. Έχει γίνει πολύ υπερκινητικός πια όλο κάτω θέλει κ να τον κρατάς να περπατάει κ μου έχει βγει η μέση. Χτες τον πήγαμε στη παιδογαστρεντερολόγο να δούμε τι θα γίνει με αυτή τη ρημάδα την παλινδρόμηση γιατί τρώει πολύ λίγο κ υποφέρει. Μας άλλαξε το σιρόπι, για να δούμε μακάρι αυτό να τον βοηθήσει λίγο. Ευτυχώς πήρε 250 γρ. οπότε ο κόπος μου να τον ταϊζω όλη μέρα έπιασε λίγο τόπο.

Πόπη πως τα πας με τη δουλειά; Δύσκολα φανταζομαι τα πραγματα.

Πελαγία εσένα ο μικρός πόσα γραμμάρια τρώει ; εμένα με το ζόρι 70 - 100 γρ.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Απο οτι βλεπω ολες λιγο πολυ ειμαστε στην ιδια μοιρα,κουρασμενες ολη την μερα να κυνηγαμε τα μικρα,το κακο ειναι πως τωρα αρχισαν τα δυσκολα κ βλεπω για αρκετο διαστημα να ξεκουραζομαστε,ευτυχως τις Αποκριες θα ξαναπαω στην μανα μου γιατι ηδη τα εχω παιξει,πολυ κουραση κ αυτο το σπιτι ολο χαλια ειναι,το βραδυ το συμμαζευω κ μεχρι το μεσημερι εχει ξαναγινει σαν βομβαρδισμενο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ania μου εμενα μπορει να μην φαει και τιποτα μπορει και να φαει λιγο λοιπον απο 0 μλ εως και 300 μλ αναλογα τα κεφια του , και εννοητε οτι ξυπναει ολη την ωρα και του δινω το γαλατακι μου , και να σας πω χαιρομαι που ξυπναει ετσι τρωει και κατι παιρνει!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα πάλι, τη μία ξυπνάει ο μικρός, μετά ροχαλίζει ο μεγάλος, μετά κοπανάει η τέντα από τον κ#λοαερα που λυσάει έξω, την άλλη γαβγίζουν τα σκυλιά , τα νεύρααα μου, τώρα πείνασα κιόλας :evil:

Bibito έχεις δίκιο πολύ κούραση κ πολύ τρέξιμο όλες μας. Ειδικά όσες ήδη δουλεύουν ή έχουν 2 ή 3 (Ρουλίτσα) παιδιά πρέπει να είναι πτώμα γιατί τώρα τα μωρά μας περνάνε δύσκολη φάση, και μου το ελεγαν όταν περπατήσει να δεις κούραση κ έλεγα σιγά μωρέ μακαρι να περπατήσει να παίζουμε :roll:.

Πελαγία κ εγώ αυτό σκέφτομαι ευτυχώς που θηλάζει συνέχεια κ διατηρείται γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ να εξαφανιστούν οι διπλίτσες στα μπουτάκια κ τα χεράκια :D

Καλά Λϊλλυ ξεκίνησαν από τώρα τα καρναβάλια;

Αλήθεια κορίτσια τι σκέφτεσται να τα ντύσεται τα μικρά σας;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...