Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Αχ, τι ωραία που είναι τώρα!!

Η μικρή είναι βόλτα με τον μπαμπά της και ο μικρός κοιμάται!!

Εύη μου από πίσω του εσύ!!!!!!!!!

(για τη δίαιτα πες μας!! Πόσα κιλά χάνεις?? Και τις 3 μέρες τρώς τα ίδια??)

Καλή Χρονιά και σε σένα Μπεμπουλίνα!!

Ax βρε Μαρια τη Τριτη μερα δεν αντεξα...πεινασα η κακομοιρα με τετοιο κυνηγητο που κανω...

Παντως ειναι για 3 μερες μονο απο διατροφολογο και χανεις και καλα 3 κιλα. Απαγορευεται να τη κανεις παραπανω.

Εχω γαμο και καπως θελω να ειμαι πιο φιτ το Σαββατο πουθ ερχεται...οχι οτι εχω παραπανισια αλλα λίγο μπουτι μου φαινεται οτι με τις γιορτες το απεκτησα δωρο..

Ετσι τρωω λιγο πιο μαζεμενα, κοτοπουλο στη σχαρα, σαλατες ΟΧΙ ΨΩΜΙ, oxi glyka (μονο κανενα του κουταλιου χομειντ)

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kάθε μέρα τρώς τα ίδια??

Θα το κάνω για τρεις μέρες, να χάσω 2-3 κιλά και συνεχίζω μετά να προσέχω!!

Να πάρω τα πάνω μου λίγο, που προσπαθώ από τις γιαρτές που πήρα 1 κιλό και τώρα κατάφερα να το χάσω.......

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

χαχαχαχαχαχαχαχα

Και τη Κυριακή του Πάσχα δεν θα φας αρνάκι?????:shock::shock::shock:

Το Μ. Σάββατο δεν θα φας μαγειρίτσα???????:shock::shock::shock:

χααχαχαχαχαχαχα

ή μήπως την Μεγάλη Εβδομάδα θα φας αυγό????

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!!

:tongue::lol::lol::lol:

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα....ευακι,κυριακη!!Τι κανετε?τι καιρος ειναι αυτος ρε κοριτσια?σκετος μελανχολια!!τι κανουν τα ζουζουνακια σας?ευη χθες μιλουσαμε με την ειρηνη μσν το βραδυ...εκλεισε νωρις για να σιδερωσει..

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλημέρα κι από 'μένα!!!!

Δήμητρα που χάθηκες??

Που χάθηκαν δλδ όλες!!??

Η Πελαγία, Η Χριστίνα, Η Σόφη, η Πόπη, η Άννα που είναι??

Ο δικός μου χθές είχε γκρίνια και ήταν ανήσυχος λόγω εμβολίου!

Και η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο χάλια....

Κι ένας πονοκέφαλος από χθες χάλια....

Αλλά όλα καλά δόξα το Θεό!!!:D

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

ενοειτε ευη πως μονο των παιδιων σιδερωνω αλλα ειναι 3.........οποτε θελοντας και μη μαζευοντε 3'4 πληντυρια καθε φορα αχ δεν το μπορω!!!!!!!!

Μαρακι θα συμφωνησω μαζι σου που εχουν χαθει ολες?αχ δεν ξερω γιατι και μενα η ψυχολογια μου ενα με το πατωμα τισ τελευταιες μερες!

Κυριακη καινουργια η παλια που ειχες καιρο να μπεις_δεν σε εχω ξανα δει

σοφιαααααααααα,πελαγιαααααααα,ποπιιιιιιιιιιιιιιι,ανναααααααααα αντε ελατε να σας δουμε

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

msn δυστυχώς δεν έχω γιατί ο υπολογιστής "σερνεται"....γι'αυτό δεν μπαίνω και πολύ συχνά.....κάνει μισή ώρα να ανοίξει και άλλη μισή για να φορτώσει το ιντερνετ.....περιμένω τον αδερφό μου κάποια στιγμή να του κάνει φορμάτ....αλλά είναι φαντάρος οπότε.... χιχιχι

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...