Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Ανια μου γιατί σου έδωσε σίδηρο χωρίς εξετάσεις???:confused:

Μόνο γιατί είναι άσπρο το μωρό??

Φυσικά και δεν πρέπει να πάρει συμπλήρωμα αν δεν έχει έλειψη σιδήρου!

Η μικρή μου ήταν πολύ χλωμή και έπεφταν τα μαλλάκια της (1,5 χρονών) και ο γιατρός μας έγραψε εξετάσεις να κάνουμε, οι οποίες έδειξαν μικρού βαθμού αναιμία και έτσι αρχίσαμε συμπλήρωμα!

Και τώρα το παρακολουθούμε, και αν δείξουν κάτι οι εξετάσεις αρχίζουμε συμπλήρωμα!

πχ πριν 6-7 μήνες που κάναμε ήταν πολύ καλές οι εξετάσεις αλλά η μικρή είναι μόνιμα "άσπρη"!!

Και ο μικρός μου τους πρώτους μήνες έπαιρνε περίπου 500γρ το μήνα(και στον 2ο και 4ο, νομίζω πήρε 1 κιλό).

Τώρα παίρνει λιγότερο και μου είπε ο παιδίατρος πως είναι φυσιολογικό.

Τη Δευτέρα που θα πάμε θα σας πω πόσα κιλά είναι!!

Και μπορώ να πώ πως είναι πολύ φαγανός!!

Τη φουτόκρεμα, αν και δεν τη συμπαθεί ιδιαίτερα, θα φάει από 80μλ ως 200μλ, ανάλογα την όρεξή του!(και όταν ξεκινήσαμε έτρωγε 5-6 κουταλιές με το ζόρι! Αλλά επέμενα και σιγά-σιγά έτρωγε όλο και περισσότερο)

Το φαγητό του το τρώει πολύ ευχάριστα και πολύ γρήγορα, περίπου 300μλ.

Τις κρέμες τις αηδιάζει, οπότε και δεν τρώμε.

Το απόγευμα τον θηλάζω και του δίνω λίγο γιαουρτάκι.

Να σημειώσω πως για πρωινό τρώει μισό, περίπου τοστ(χωρίς ζαμπον)!!

Και μία φέτα ψωμί όταν τρώμε εμείς το φαγητό μας!!

Αν του δώσεις κάτι να μασουλάει είναι το καλύτερο παιδί!!!!:-)

Δεν ακούγεται καθόλου!!!!!

Φυσικά τον προσέχω διαρκώς την ώρα που τρώει!

Ειρηνάκι μου ελπίζω να περάσατε καλά!!!!!:-)

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια !!!

Και εμεις δεν ειμαστε τα πιο φαγανα παιδακια , και δεν τρωμε και κρεμες , αλλα για απογευματινο προσπαθω να του βρισκω λυσεις υπαρχουν πολλες ανια μου , εχεις δοκιμασει κοκκινη κολοκυθα??? εμενα την τρωει ...

μαρακι τι τυρι βαζεις στο τοστ???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κοριτσαρες καλημερα!!

Ειρηνη με γεια το δοντακι!! Το ξυπνημα απο πονο στο κανει μωρε το καημενο??@@!! Μηπως εννοει μαμα με το μαμ, οτι ποναει δηλ? Τι να πω...δε ξερω

Ανια κι ο δικος μου ντουρασελ δε λες τπτ!! Ολο απο πισω να κυνηγαω!! Τωρα εχει βρει κατι περιοδικα και τα βγαζει ενα ενα εξω και τα κοιταει!!

Αφηστε που θελει συνεχεια να στεκεται και τσουπ κανει ενα βηματακι μονος του το χαμενο και ερχεται αγκαλια!! Ολο αφηνει τα χερι ακαι θ ατο φαει το κεφαλι καμια ωρα!!

Απο κιλα μετρηθηκαμε χτες...10.800 και μποι πηρε πολυ 82,5..παιδια το καταλαβα αμεσως γιατι δε του μπαινανε κατι σαλοπετες 9-12 που του ειχα και αλλαξαμε και τα εσωτερικα φορμακια τωρα φοραμε 12-18 (στα μαδερκερ και στα gaπ) και τα 9-12 σιγα σιγα τα φυλαζω...πάει το παιδακι μου μεγαλωσε..κλαψ κλαψ

Εντω μεταξυ...η χαζη κι εγω του παρηγγειλα ενα ζακετακι kenzo απο το childrensalon (δωρο απο τη γιαγια) και δε ρωτησα το μεγεθος, και ενω ειναι για 12 μηνων αυτο πανω λεει 74 εκ...του κανει βεβαια λιγο μεγαλο...αλλα εγω ηλπιζα να το βαλει ανοιξη...αλλα πού..

Αυτα τα νεα κοριτσια...πολυ γκρινια γενικως...και πανω δοντια δε βλεπουμε!!

Αμ το αλλο που θελει ν αγλυφει τη μπανιερα και παραλιγο τη λεκανη!!! Με το στεριλιουμ ειμαι να καθαριζω ολη μερα!!

ΥΓ.

Απο χτες κανω αυτη τη διαιτα 3 ημερων λογω γαμου για αυριο..

Πρωινο :

• Ενα ποτηρι χλιαρο νερο με λιγο λεμονι

• 2 αυγα βραστα

• 1 ντοματα

Δεκατιανο

• 1 ακτινιδιο

Μεσημεριανο

• 1 πιατο ρυζι

• 1 κεσεδακι γιαουρτι 2%

Απογευμα

• Καφε ή τσαι χωρις γαλα

Βραδυνο

• Τονο χωρις λαδι σε νερο με κολοκυθια βραστα ή μπροκολο και αργοτερα μπορουμε να φαμε 1 ακτινιδιο.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα κι από εμένα! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας.. Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι θα γίνει τον επόμενο μήνα που θα αρχίσω και τη δουλειά!

Τα νέα τα δικά μας λοιπόν:

-Θηλάζουμε ακόμα και τρώμε και όλα τα φαγητά (καλά δεν αδειάζουμε πάντα το πιάτο, αλλά σε σύγκριση με πριν είμαστε πολύ καλύτερα!). Όμως τον τελευταίο μήνα δεν πήρε πολύ βάρος και μας είπε χθες να κάνουμε καλλιέργεια ούρων, κάτι που πολύ με ανησύχησε. Προσπαθώ από χθες να μαζέψω τα ούρα της στο ειδικό σακουλάκι, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω καταφέρει. Θα προσπαθήσω εκ νέου από Δευτέρα γιατί πρέπει να πάνε αμέσως στο μικροβιολογικό.

-Από δόντια τίποτα!! Μάλλον είναι η τελευταία φαφούτα του Απριλίου, γιατί απ' ότι διαβάζω όλα τα μωράκια έχουν βγάλει...

-Δεν μπουσουλάμε, αλλά στεκόμαστε με υποστήριξη και όταν δεν βαριόμαστε κάνουμε και κανένα μεθυσμένο βήμα. Ακόμα δεν σηκωνόμαστε από ξαπλωτή σε καθιστή θέση χωρίς βοήθεια. Αλήθεια τα δικά σας σηκώνονται;

-Λέμε μπαμπά, παπ (αντί για παππού) και γιαγιά αλλά το μαμά γιοκ! Χρυσή την κάνω κάθε μέρα, αλλά τίποτα! Ευτυχώς που ακόμα μου έχει αδυναμία, αλλιώς θα είχα απογοητευτεί!

-Κάνουμε γεια σου και παλαμάκια, όταν έχουμε τα κέφια μας..

-Τα βράδια συνεχίζουμε να ξυπνάμε συνεχώς, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που μπορεί και να κοιμηθεί 3-4 ώρες σερί. Και αυτό μόνο αν την πάρουμε στο κρεβάτι μας..

Αυτά τα νέα μας εν ολίγοις (τι εν ολίγοις; σας ζάλισα!!). Ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά. Πολλά φιλιά σε όλα τα μωράκια!

1211540.png

Καλησπέρα κορίτσια, εχω τον ταλιμπαν στο sling κ κοιμάται κ ελπίζω να καταφερω να γραψω γιατι κ πριν κοιμηθει προσπαθησα αλλα ειχα την ατυχια να εχω τον γιοκα μου στα γονατα ο οποιος επαιζε με το πληκτρολογιο κ αθορυβα εκανε κακα του έλα ομως που οπως παντα δεν ειχαμε βαλει σωστα τη πανα γιατι κανουμε μαχη καθε φορα κ εγινα ...ας μην συνεχισω. Πελαγια την κολοκυθα με τι του την δινεις σκετη ή την συνδυαζεις με κατι; Mpiskotaki πολύ τούμπανο το μικρό σου μπράβο, εχει αναπτυξη για 1ος έτους, θηρίο. Εγω αδειασα την παπουτσοθηκη γιατι εκτος απο τις ροδες του καροτσιου, εβγαζε κ τα παπουτσια κ ΄ήθελε να τα τρώει, το όργιο! Μαρια το σιδερο μας το εδωσε χωρις εξετασεις μονο με το δεδομενο οτι τον ειδε ασπρο κ επειδη δεν τρωει κρεας κ μου ειπε οτι αν τον αλλο μηνα δεν εχει παρει βαρος θα του κανουμε εξετασεις. Εχω όμως 2 μερες που δεν του το δινω κ τη Δευτρα θα τη παρω τηλ να της το πω. Diamantaki κ εμενα μου ειπε για καλλιεργεια ουρων τον αλλο μηνα κ δεν θελω καθολου, το περασαμε αυτο το μαρτυριο το καλοκαιρι κ μετα απο 5 καλλιεργειες σε σακουλακι οπου η καθεμια έδειχνε αλλο μικροβιο τελικα καναμε παρακεντηση απο τη κύστη δεν θελω με τιποτα να το ζησουμε ξανα. Προσεξε πολυ πως θα κανεις τη συλλογη μη σου βγαλει μικροβιο που δεν θα υπαρχει πραγματικα κ τραβιεσαι αδικα. Οσο για τον υπνο κ εμεις ακριβως τα ιδια τραβαμε. Εμενα ο μικρος ενω σηκωνεται, μπουσουλαει, σκαρφαλωνει, δεν λεει τιποτα εκτος απο μπαμπα , ουτε παλαμακια ουτε γεια ουτε τιποτα,προσπαθω να του τα μαθω κ γυρναει το κεφαλι απο την άλλη, πλήρης αδιαφορια , τον βλεπω αγαπημενο μαθημα γυμναστικη κ διαλειμμα:D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα διαβασα τα νεα σας .........

Ειρηνακι μεγια το δοντινι!!!

Μπισκοτακι εδω δεν εχω χρονο να γραψω σε αυτο θα κανω και φεις ???

αλλα να σε ρωτησω τι παραπανω κανετε εκει ολες οι μανουλες γιατι και η Ρουλα μου ειπε να κανω και η Πελαγια και ζηλευωωωωωωωω μηπως τελικα να κανω?

Ρουλακι αποστειρωνες μεχρι τωρα εισαι τρεληηηηηηηηη????για μια ακομη φορα Ηρωας εγω σταματησα 6μηνων, οσον αφορα τα κιλα εγω πηρα 23 εχασα καμια 15αρια με τον θηλασμο και μετα επειδη εχω τρελο κολλημα με τα παραπανισια κιλα εκανα GILLI DIET και εχασα αλλα 5 στη πορεια ανακαλυψα οτι εχω θυροειδη δωρακι απο την εγκυμοσυνη οποτε σταματησα την gilli μην πληρωνουμε και τσαμπα εχασα αλλο 1 δεν ξερω πως και αισιως μου εχουν μεινει 2 αλλα τωρα που αρχισα δουλεια με το τρεξιμο που κανω μαλλον θα φυγουν και αυτα παντως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να χανεις κιλα εαν δεν πεινασεις δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ:!::!::!:

Αααααα ξεχασα να σας πω ποσο τυχερες ειστε οσες δεν δουλευετε γιατι οσο δεν εχουμε παιδια ειμαστε οι τελειοι υπαλληλοι μολις ομως κανουμε οικογενεια σε κοιτανε και σου φερονται λες και τους σκοτωσες την μανα και τον πατερα και να ξερατε βρε κοριτσια τι εχω κανει για αυτην την εταιρεια ουτε δικια μου να ηταν τι να πω ο θεος ειναι μεγαλος και βλεπει και τα καλα και τα κακα:(

Τελος θα σας πω τα κατορθωματα του λεβεντη μου τον εμαθε ο πατερας του να φυσαει την μυτη του, καλα εχει πολυ πλακα οποτε τωρα τον ορο τον βαζουμε με γελια και χαρες,κατεβαινει απο το κρεβατι εαν του πεις γυρναει μπρουμυτα τουρλωνει το κολαρακι του τεντωνει ποδαρινι και γλυστραει προς τα κατω(εννοειτε οτι το χερι μου τον ακολουθει χωρις να τον ακουμπαει γιατι ποτε δεν ξερεις)απο λεξουλες μαμαμα μπαμπαμπα περπαταει και αφηνει και το ενα χερι ο μαγκας και γενικα εχει τρελη σπιντα......

Αυτα αρκετα σας ζαλισα παω να σιδερωσω φιλακιααααα

Καλα βρε Μπισκοτακι τι υψος ειναι αυτο;Μπραβο σας!!!!!

Ανια μου χωρις εξετασεις σου εδωσε συμπληρωμα;Μηπως καλυτερα να μην το δωσεις καθολου.Δηλ. εσενα σου φαινοταν ασπρος;Παντως εγω που ρωτησα την πειδιατρο μου ειπε πως απο την ωρα που αρχιζουν στερεες τροφες περνουν γυρω στα 350γρ. το μηνα μαξιμουμ.

Μαρια τι τυχερη που εισαι,μαλλον θα αρχισει γρηγορα να τρωει,εμεις με το ζορι τρωει αυτα τα μπισκοτακια της Nutricia κ γινεται χαλια κ αυτο οχι ολο,ο δε γιος μου ως 2 χρ. τα ετρωγε ολα λιωμενα με το που εβρισκε κομματι μεσα εκανε εμετο,πολυ ταλαιπωρια τραβηξα,πουθενα δεν μπορουσα να παω χωρις το μουλτι.

Εμεις παντως απο λογακια τιποτα συγκεκριμενο ομως ολη την ωρα μιλαει μονη της,οταν κλαιει καμια φορα θα φωναξει μαμαμα,αλλα οταν ακουει τραγουδια κατευθειαν αρχιζει κ κουνιεται,πολυ χορο,αν ειναι κ στο παρκο μεσα σηκωνεται κ αρχιζει να χοροπηδαει.

Ποπη σε καταλαβαινω πως ειναι να δουλευεις,οταν επιασα δουλεια μετα το γιο μου δεν προλαβαινα να κανω τιποτα κ επειδη δουλευα βαρδιες πηγαιναμε εναλλαξ με τον αντρα μου κ δεν βλεπομασταν σχεδον ποτε,αλλα κ στη δουλεια το κλιμα ηταν πολυ χαλια,ημουν η μοναδικη γυναικα αλλα επειδη ειμαι κ βαθμοφορος τρελενοταν ολοι κ μονο στην ιδεα,πολυ μισογυνηδες δεν θελω με τιποτα να ξαναγυρισω,στην Αθηνα ομως ηταν διαφορετικα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Είμαι ένα πτώμα σήμερα και νυστάζω, αλλά απολαμβάνω αυτή την ηρεμία και ησυχία που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο σπίτι........

Πελαγία το τυράκι είναι γκούντα, αυτό που ζητάμε για τοστ στα sm!

Eυη πόσα κιλά χάνεις σ' αυτή τη δίαιτα αστραπή??:-)

Διαμαντάκι μακάρι να είναι καθαρή η εξέταση ούρων της μικρής!!

Και εμείς δεν έχουμε δοντάκι ακόμα!!

Ανια μακάρι να μην ξαναταλαιπωρηθεί έτσι ο μικρός!!

Γιατί δεν βάζεις προστατευτικό-ασφάλεια στην παππουτσοθήκη??:wink:

Σοφία μου, μακάρι να τρώει αυτό το παιδί γιατί δεν θ' αντέξω κι άλλο παιδί να μην τρώει!!!

Και πάνω που έλεγα για ηρεμία και ησυχία ε??

Πάω γιατί ο μικρός κλαίει.....

9B1dp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις αποκοιμήθηκε ο μικρός κ πριν πεσω κ εγω μπήκα να δω νεά σας. Πόπη ρώτησα αυτό που έλεγες για την άδεια κ μου είπε η φίλη μου ότι για ένα χρόνο από την ώρα που πας για δουλειά έχεις μειωμένο 2 ώρες κ για άλλο μισό χρόνο 1 ώρα, ελπίζω να μου τα λεει σωστά. Αχ αυτή η δουλειά τον τελαυταίο καιρό έχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ γιατι πλησιάσει η ώρα μου κ πρέπει μάλλον να βρω γυναίκα. Η μητέρα μου δουλεύει , η πεθερά μου ... χλωμό κ επειδή ουσιαστικά το πρόβλημα είναι 5 μέρες τον μήνα που δουλέυει κ 'αντρας μου πρωί δεν θέλω να τον στείλω σταθμό

Mpiskotaki τι δίαιτα είναι αυτή που κανεις παιδάκι μου δεν μου αρέσει καθόλου όυτε ένα σοκολατάκι ούτε ένα μπισκοτάκι όλη μέρα; :D

Εγώ στην εγκυμοσύνη πήρα 20 κιλά κ μου έχουν μείνει 5 αλλά έτσι όπως πάω δεν βλέπω να τα χάνω γιατί όλο ξεκινάω δίαιατα από αύριο κ τρώω ένα σοκολατάκι πρωι μεσημερι βραδυ σαν το χαπι για την πιεση

Bibito η αλήθεια είναι ότι τον βλέπω κ εγω λίγο άσπρο τον μικρό αλλά η παιδίατρος πιο πολύ με επηρέασε γιατί λέει μπορεί να μην τρώει επειδή δεν έχει όρεξη γιατί έχει ψιλοαναμία , τωρα του έχω κόψει το σίδερο κ θα της πω να κανουμε εξετασεις . Σήμερα κάτι κουτσοφάγαμε, δοκιμάσαμε κ φακες κάτι έφαγε.

Μαρία καλά λες χρειάζομαι προστατευτικά κυρίως για τις μπρίζες μην βάλει κανένα δάχτυλο αλλα ο άντρας μου δουλευει όλο απόγευμα αυτές τις μέρες κ δεν καταφέρνουμε να παμε να τα αγοράσουμε .

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ κοριτσια μια απο τα ιδια....ειμαι πτωμα και νυσταζα ολη τη μερα...βλεπετε το τρελο κοριτσι ηθελε εξοδο εχθες και μαλιστα..3 ποτα μπουζουκια και υπνο στισ 5 το πρωι..με πρωινο ξηπνημα απο τον μεγαλο μου στισ 8 του εκανα γαλα τον ανοιξα τβ και την ξαναεπεσα δενμπορουσα να ανοιξω τα ματια...τελικα ηπιε το γαλα του και ξαναξαπλωσε διπλα μυο και αποκιμηθηκε μιας και ημουν μονη με τα παιδια στο σπιτι..ο αντρας μου ελειπε ολη τη μερα απο τις 7 ωσ τις 6 το απογευμα..τα μικρα μου ξηπνησανε στις 9.30 τα εκανα γαλα η μικρη εφαγε ο μικρος για 3 συνεχομενη μερα μου κανει κοπλπα και δεν πιν ει γουλια ουτε πρωι ουτε βραδυ δεν ξερω γιατι..αληθεια σας εχει συμβει εσας αυτο/?ενω επινε γαλα πολυ και του αρεσε δεν θελει να το ακουμπησω ουτε καν στα χειλια του!!!

Δεν ηθελα να σηκοθω απο το κρεβατι ουτε να ανοιξω παντζουρι τα καημενα ηθελαν δεν ηθελαν το υποστηκανε να ειναι μεχρι τις 12 στα σκοταδια μονο με τβ....αλλα και τι καταλαβα δεν με αφησανε φυσικα καν να κλεισω ματι και τα 3...ηρθανε κατι φιλες μου για κοφι..και μετα πηγαμε στη μαμα μου για φαγητο χωρισ τον αντρα μου ηρθε και μας πηρε 7 το απογευμα!!!!τωρα κοιμηθηκανε ολα εχει ησυχια ...και εκατσα να διαβασω νεα σας να γραψω και εγω και να την πεσω τβ να νυσταξω καλα για να παω για υπνο γιατι καθε βραδυ ειμαι βρυκολακας μεχρι 2-2,30 καθομαι!@!!

Απο τροφες οτι τους δινω το τρωνε ευχαριστα...σημερα τους εδωσα και ψωμακι τρελαθηκανε...και λιγο τυρακι να δωκιμασουν ..βασικα οτι βλεπουνε να τρωω θελουν να δοκιμασουν....μπισκοτα και τετια δεν τα δοκιμασα ακομη...αλλα ευχομαι αυτο που κες σοφακι να μην αλλαξουν τα πραγματα αργοτερα γιατι και εγω τον μεγαλο μου μεχρι 2,5 τον αλεθα τα παντα...ενα μικρο κοματι να ενιωθε κατευθειαν εκανε εμετο..και σταματουσε να τρωει μετα!!!τον μικρο τον δοκιμασα και τον ταιζω τωρα χωρισ να τα αλεθω πατημα με το πιρουνι κια αρεστηκε....η μικρη αναγουλιαζει....για να δουμε...

Απο κατορθωματα εμεις τωρα μαθαμε να καθομαστε χωρις βοηθεια...κανουμε καλο καλο (δημητρης)χορευουμε καθε ωρα και καθε στιγμη ειτε ακουμε τραγουδια ειτε μας ερθει λογο χαρας(κρυστιανα)απο λεξουλες τιποτα το προσδιορισμενο απλα μπαρμπαριζουνε μονο η μικρη ειναι η 2η φορα που με ειπε πεντακαθαρα μαμα μεσα στο κλαμα της σημερα το πρωι....ο μπουμπουκος μου τιποτα..επιτελους εσκασε και το 2ο δοντακι του μικρου μιας και ειχε πολυ γκρινια..υποψιαζομαι ομως πως η μικρη θα βγαλει πισω κανενα για εχει και αυτη πολυ γκρινια κλαιει αρκετα συχνα μεστον υπνο της και βαζει συνεχεια το δαχτυλακι της στο στομα πισω.....αααα κανουμε και ελα ελα.....αυτα τα νεα μας εν πολυγης χαχαχα παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι κοματιαα(εμ τρια ποτα και μπουζουκια ηθελα εθεσ)ααα ξεχασα να τονισω πως πηγαμε γυναικοπαρεα..τα παιδια τα ειχε ο βαγγελης!!!φιλουθιαααα ευχομαι ολα τα ζουζνια να ειναι καλα!!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες μου, να 'μαι και γω! Χρόνια πολλά σε όλες καλή χρονιά με υγεία να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να είστε γερές και γεμάτες υπομονή! Επιστρέψαμε την Πέμπτη από τις διακοπές και λίγο να καθαρίσω,λίγο να συμμαζέψω, τώρα μπόρεσα να μπω και να σας διαβάσω. Περάσαμε καλά και ξεκουραστήκαμε και με το παραπάνω. Καταφέραμε να μην το ματιάσω να βάλουμε νέο ωράριο στη μπέμπα μας και τώρα πια ξεκουραζόμαστε όλοι μας. Βγάλαμε και το πρώτο μας δοντάκι και σκάζει και το δεύτερο. Αρχίσαμε και κόβουμε βολτούλες και είναι μες στην τρελή χαρά. Εύχομαι όλες να είστε καλά, σας φιλώ.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Καλημερουδια!! Γει ασου Μπεμπουλινα!!

Α ρε Ρουλα θηριο με τρια παιδια και κανεις και μπουζουκι!!! Προσκυνωωω...

Πού ειναι εκεινες οι εποχές//..αχχχ..

Παιδια εγω δεν τον παλευω....ολη μερα πισω του ...ανοιγει συρταρια, σηκωνεται απο τα παντα..τοιχους, πορτες...παει στη τουαλεττα και κλεινει και τη πορτα να μη τον βρω...προχτες τον εψαχνα κι ηταν εκει μεστο σκοταδι και δε μιλουσε να γλυφει τη μπανιερα...αχ αχα χαχ!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα!!

Αχ, τι ωραία που είναι τώρα!!

Η μικρή είναι βόλτα με τον μπαμπά της και ο μικρός κοιμάται!!

Εύη μου από πίσω του εσύ!!!!!!!!!

(για τη δίαιτα πες μας!! Πόσα κιλά χάνεις?? Και τις 3 μέρες τρώς τα ίδια??)

Καλή Χρονιά και σε σένα Μπεμπουλίνα!!

9B1dp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε?εγω απομ το πρωι μονη μολις κοιμησα τα θηριακια και εχω το μεγαλο μονο...σηκωθηκαμε ταιστικαμε συμαζεψαμε,μαγειρεψαμε...πεξαμε λιγακι βαλαμε κανενα πληντηριο γιατι σε λιγο θα βγουμε εξω απο το σπιτι απο τα ρουχα δεν θα χωραμε ....αχ κοριτσια τι παιχνιδομανι ειναι αυτο???σε λιγο θα μας κυριεψουν ρουχα και παιχνιδια...θα θελουμε αλλα δυο δωματια ενα για το ενα ενα γιαταλλο...αντε να δω που θα τα βαλουμε απο εδω και περα οτι μας φερνουν γιορτες γενεθλια .....ευακι μου τι να κανω η γυναικα....εχω πηξει ολη τη μερα μεσα και καθε μερα τα ιδια πραγματα...δεν μου φταινε τα παιδακι μου σε τιποτα απλα ειναι οι συνθηκες τετιες που δεν μπορεισ να κανεις κατι διαφορετικο ειδικα τωρα το χειμωνα με 3 παιδια και χωριςμ διπλωμα.....ελπιζω σε καλυτερες μερες..υπομονη γιαυτο χρειαζετε και κανενα μπουζουκαι και κανενα ποτακι να ξεδινουμε που και που...δεν συμφωνεις????πλακα πλακα αυτη τη διαιτα την εχεις δοκιμασμενη?ειναι αποτελεσματικη και τρως καθε μερα το ιδιο?ποσο χανεις?

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...