Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια....νομιζω πωσ παμε καλα ακοημ αυριο και αντε ναδουμε...το νεο δεν σας το ειπα επιτελουσ εβγαλε και ο δημητρης μου το πρωτο του δοντι του....5-1-10...σημερα και εγω μισοξεστολισα το δεντρο βασικα τα στολιδια μαζεψα αυριο το δεντρακι βαριομουν αφορητα αλλα επρεπε....ειχα και ενα σιδερο κοριτσιααααααα........4 πληντηρια αλλα ευτυχως εκανε και λιγα η μαμα που που ηρθανε και ξελασκαρισε η λεκανη...ευτυχως κοριτσια που κοιμαμαι γιατι με εβλεπα σε κανενα πατωμα καμια ωρα σοριασμενη χαχαχα αν και κοιμαμαι σχετικα αρκετα αργα αλλα τουλαχιστον τισ περισοτερες φορες ειναι σερι εκτος καπιες στιγμες που ερχετε ο μεγαλος μου στο κρεβατι μας και τον καταλαβενω η εκτος αν ξυπνησουν πολυ σπανια για καμια πιπιλα...δεν παλευοτανε αλλιως με τιποτα!!!

ποπακι αντε τι περιμενεις ολες εχουμε φαισμπουκ κανε ενα ευκολο ειναι και δεν χρειαζετε ιδιατερες γνωσεις!!!! τα κουτσουβελακια μου κοιμηθηκανε σημερα κατα τις 10 ο μεγαλος 11 και αραξα στην τβ...δεν εχει ομως και κατι το πολυ ενδιαφερον ετσι μπηκα να γραψω τα νεα μας!!!!γιαυτο που εγραψα κοριτσια δεν ειδα καμια απαντηση...ενδιαφερον!!!περιμενω νεα σας!!!φιλουθιαααααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Συγνωμη που πεταγομαι σα την π$%^ρδη αλλα ειμαι κομματια και το μονο που θελω να κανω ειναι να κοιμηθω.......

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση? Ειναι δυνατον να ξυπναει 2μιση τα ξημερωματα να κλαιει και να φωναζει μαμ μαμ μαμ??? Εδω και 3 μερες αυτο κανει και ενω τρωει οσο ετρωγε ξαφνικα εχουμε βρει αλλο τροπαρι! Φυσικα προσπαθησα να την κοιησω χωρις να την ταϊσω, αλλα ματαια!4 το πηρα αποφαση και της εφτιαξα 180.......ξαναξυπνησε στις 8 και τις εκανα το πρωινο της αλλα 150 και οχι 240 ως συνηθως λογω του ενδιαμεσου.... Τωρα το βραδυ την ταϊσα κλασσικα 240 και φωναζε.....την κρατησα παιζαμε ετριβε τα ματια λεω νανι.... με το που την βαζω κατω, γκρινια....Της κανω 150 το τσακισε...... Καπου εδω κανω την σουμα και μου βγαινουν καπου στα 400 ml............Τωρα αυτο ειναι λογικο??? Δε το κανε 3 μηνων και το κανει τωρα!?????? Τι πεινα ειναι αυτη που την επιασε.....Και τι να κανω να μην την ταϊσω? Δε γινεται κλαιει!

ΑΑΑ εσκασε επιτελους και το κατω μπροστα αριστερο δοντι! Επιτελους να ανοιξουμε καμια μπυρα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Γειά σας κορίτσια και Καλή Χρονιά!!!!

Μετά από 1 εβδομάδα μπήκα και 'γω!!

Είχαμε πάει στο χωριό και γυρίσαμε χθές!!

Καλά περάσαμε και γυρίσαμε μαζί με τη μαμά μου!!

Έτσι, χθές βγήκαμε για ποτό και σήμερα για καφέ!!

Πάω να διαβάσω τι έχετε γράψει και επανέρχομαι.....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Συγνωμη που πεταγομαι σα την π$%^ρδη αλλα ειμαι κομματια και το μονο που θελω να κανω ειναι να κοιμηθω.......

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση? Ειναι δυνατον να ξυπναει 2μιση τα ξημερωματα να κλαιει και να φωναζει μαμ μαμ μαμ??? Εδω και 3 μερες αυτο κανει και ενω τρωει οσο ετρωγε ξαφνικα εχουμε βρει αλλο τροπαρι! Φυσικα προσπαθησα να την κοιησω χωρις να την ταϊσω, αλλα ματαια!4 το πηρα αποφαση και της εφτιαξα 180.......ξαναξυπνησε στις 8 και τις εκανα το πρωινο της αλλα 150 και οχι 240 ως συνηθως λογω του ενδιαμεσου.... Τωρα το βραδυ την ταϊσα κλασσικα 240 και φωναζε.....την κρατησα παιζαμε ετριβε τα ματια λεω νανι.... με το που την βαζω κατω, γκρινια....Της κανω 150 το τσακισε...... Καπου εδω κανω την σουμα και μου βγαινουν καπου στα 400 ml............Τωρα αυτο ειναι λογικο??? Δε το κανε 3 μηνων και το κανει τωρα!?????? Τι πεινα ειναι αυτη που την επιασε.....Και τι να κανω να μην την ταϊσω? Δε γινεται κλαιει!

ΑΑΑ εσκασε επιτελους και το κατω μπροστα αριστερο δοντι! Επιτελους να ανοιξουμε καμια μπυρα!

Που είσαι???????

Σου έστειλα μήνυμα!!

Θα μπείς στο μσν??

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια κ από εμένα, μόλις γυρίσαμε σπίτι, γιόρταζε ο άντρας μου κ η πεθερά μου κ ανέλαβε εκείνη κ έκανε τραπέζι κ έτσι ήμουνα φέτος χαλάρή, ευτυχώς γιατί δεν είχα καμία όρεξη πάλι για νταβαντούρια σπίτι μόλις το συνέφερα από τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων.

Πόπη μπράβο είσαι τυχερή που σου τον κρατάει η μαμά σου κ εσύ ξένοιαστη κ το μωρό πιο ήρεμο, μακάρι να μπορούσε κ η δική μου αλλά δουλεύει.

Ρούλα βλέπω είναι καλύτερα η μικρούλα, ωραία. Μεγεια (έτσι γράφεται δεν το έχω ξαναγράψει ποτέ μου φαίνεται ή απλώς νυστάζω πολυ :tongue:) το πρώτο δοντάκι.

Το ίδιο και σε σας Ειρήνη, όσο για τα ξυπνήματα άσε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, εμενα ο Άγγελος από της 23.00 ως της 9.00 θηλάζει κάθε μία ώρα , ε υπολόγισε άκόμα και μόνο 50ml να πίνει τη κάθε φορά είναι μισό λίτρο.

Μαρία καλως ήλθατε ξεκουραστήκατε φαντάζομαι μια χαρά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ρε κοριτσια τι παθανε τα μωρα μας??? και μενα στις 12,30 κοιμηθηκε και παλι θα ξυπνησει εμενα το δικο μου το ζουζουνι ολη την ωρα γελουσε υπνος γιοκ........ παω να τελειωσω κατι δουλειες και να παω για νανι αυριο εχω να σηκωθω 7.... Καληνυχτα!!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Και εδω περα θελω να τονισω για να το διαβασει και η κουνιαδα μου....... αρχιζουμε διαιτα!!!! Νταξει οχι αυστηρη......αλλα θα το παλεψουμε!!! Ακους Μαρια???? Ακουω να λες!

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Πώς είπατε??????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, ναι!!

Θα το παλέψω!!

Είχα χάσει 2 κιλά, αλλά στις γιορτές πήρα 1!

Ρουλίτσα ελπίζω να είναι καλά η μικρή σου και να μην κόλησε κανένα από τα αγόρια σου!!

Κουκλιά τα μωρά σου!!!!!

Πόπη καλή αρχή και καλό κουράγιο στη δουλειά!!!

Ανία δεν τρώει τίποτα ο μικρός??

Ούτε κρέμες??

Να χαίρεστε τα δοντάκια!!!!

'Αντε και στο δικά μας!!!

Να μπορεί καλύτερα να μασάει το ψωμάκι του!!!!

Εμείς λέμε μαμά, μπαμπά και μαμ!

Και κάνουμε και παλαμάκια!

Στηριζόμαστε και προχωράμε!!

Αυτά για σήμερα:)

Καληνύχτα!!

9B1dp2.png

Τι πεινα ειναι αυτη που την επιασε.....Και τι να κανω να μην την ταϊσω? Δε γινεται κλαιει!

Ειρηνακι μου καλημερα ...ισως σμβενει καμια αλλαγη μεσα του ισως φταιει και ο ερχομος του καινουργιου δοντιου σας και το μωρο εχει αναστατωθει και αντιδραει ετσι...εμενα παντως ο μικροσ μου εκλαιγε επιμονα σχεδον καθε βραδυ για μια εβδομαδα οτι ορα του την καπνιζε βεβαια πιο μικρουλη αλλα δεν το ταισα πότε γιατι θα το ειχε παρει συστημα...τον κρατουσα με την πιπιλα του εκει μπορει να μην κοιμομουν ουτε εγω ουτε ο αντρασ μου αφου ενα βραδυ μετακομισε γιατι δεν μπορουσε να το ακουει...θα μου πειτε τι μανα εισαι εσυ...ναι αλλα το εκοψε και απο τοτε φυσικα κοπηκε και το νυχτερινο ταισμα..πλεον το τελευταιο τουσ γευμα ειναι το αργοτερο 10.30 αλλα σηνηθωσ στισ 9.30....μεχρι και τισ 9.30 το πρωι....για δοκιμασετο και αν δεν γινετε τιποτα τι ναπω...

μαρακι καλως μας βρηκες και καλη χρονια...ευχομαι να περασατε ομορφα εκει που εισασταν..

Ανια μου να τους χαιρεσε...η μικρουλα μου ειναι οντως καλα και ευτυχως δεν εκδηλοθηκε μεχρι στιγμης τιποτα στα αγορια

Αχ κοριτσια το θεμα κιλα ειναι μια πονεμενη ιστορια....σε ολη την εγκυμοσινη μου εβαλα 11 κιλα με το που γενησα τα 8 πρεπι να φυγανε σιγουρα....απο την κλισουρα τα ξαναβαλα ολαααααα......εχασα για τα βαφτισια μας 3,5 κιλα και τα ξαναπηρα σε 2 μηνες :-(:sad::-(:sad::-(:sad:

δεν μπορω νακανω διαιτα..ειναι θεμα ψυχολογιας για να στερεις τον εαυτο σου πρεπει και να το αντεχεις δεν ειμαι ακομη σε φαση να το κανω ....:-(:sad::-( που θα μουμ παει ομως καπια στιγμη θα το παρω αποφαση σιγουρα πριν το καλοκαιρι..γιατι εχω να εμφανιστω στη θαλασα απο προπερσυ..περισυ δεν με αφηνε ο γυναικολογος λογο κυησης μην παω και το βαλει και στα ποδια εε χαχαχαχ ειρηνη..μαρια αν θελετε γραψτε μου πμ τα μσν σας αν εχετε!!!!φιλιαααα ανια και εσυ αν εχεις

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Γεια σας κοριτσια,επιστροφη στην Κατερινη.Απο το πρωι βαζω πλυντηρια κ στεγνωτηρια,χθες τακτοποιησα λιγο τα καθαρα ρουχα κ πηγαμε στην πεθερα για τα χρονια πολλα.

Απο υγεια ειμαστε πολυ καλα,περιμενουμε πως κ πως να βγουν τα επομενα δοντακια μας γιατι πολυ φαγουρα ρε κοριτσια οτι βρει το βαζει στο στομα.

Ρουλα καλα τα λες με το βραδινο γαλα,αλλα εμενα με το ζορι πινει 100 γρ. κ η γιατρος μας ειπε πως πρεπει γυρω στα 400-500γρ. να πινει γαλα την ημερα,εμεις με βραδινο ξυπνημα με το ζορι φτανουμε τα 350γρ,παντως απο βαρος παμε καλα,στις 30-12-2009 καναμε εμβολιο κ ειμαστε αισιως 8κιλα.Πολυ καλα μας ειπε πως παμε.

Κοζανη περασαμε πολυ ωραια,κ ξεκουραστηκα αρκετα,τωρα ομως εχουμε πολυ τρεξιμο.

Α σημερα η μικρουλα μου προσπαθουσε να μπουσουλησει αλλα δεν τα καταφερνε κ επεφτε κ σερνοταν,παντως στο τραπεζακι στο σαλονι πιανεται κ σηκωνεται κ κανει μικρα βηματακια,ολοι λενε πως θα περπατησει γρηγορα,αντε να δουμε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Kαι εμεις σοφακι μου το ιδιο ειμαστε με το γαλα...η μικρη με ταβιας να πινει 200 γρ τη μερα ικαι ο μικροσ 300 δεν ξερω τι φταιει ενω μεχρι πριν ξεκινησουμε τα φαγητα στερεες τροφες ο μικρος χτυπουσε 210 σε καθε γευμα και η μικρη 180...πλεον με 2 γευματα με τομ ζορι συμπληρονουν αυτα τα γραμαρια α δεν το εχω κανει και θεμα στον παιδιατρο...εμεισ λογω προορωτητας ειμαστε σε ολα πισω το μονο που κανουμε ειναι να στριφογυρναμε και να καθομαστε με βοηθεια δικη μου επισησ να καθοντε στα τεσερα και να πεφτουν με τα μουτρα μρποστα χαχαχα απο λεξουλες δεν λεμε τιποτα εκτος το μπ που κανουν με τη γλοσα και πετανε σαλακια ..αληθεια κοριτσια εσεις οσες δεν θηλαζετε αποστειρωνετε καιβραζετε ακομη?εγω μολις μπηκαμε στον 9 σταματησα βεβεα ρωτησα τον παιδιατρο...απο τροφεσ τι τροτε?εμεις μεχρι στιγμης¨μοσχαρι,κοτοπουλο λαχανικα ,μπανανα μηλο,αχλαδι και ρυζι...ουτε γιαουρτακι ουτε τραχανα ουτε αυγο αρχισαμε ουτε μπισκοτοκρεμα αντε να δουμε ποτε..

με την αρωστια της μικρης χτυπησαμε πισω σε ολα..ειπε οτι αν δεν φαμε αυγο δεν προκιτε να φαμε τπτ αλλο πιο μπροστα!!!

ακομη η προκομενη δεν ξεστολισα το δεντρο τα στολιδια ναι το δεντρο οχι βαριεμαι αφηστε που εσθανομαι κοματιααααααα θελω να κοιμηθω αλλα δεν μπορω πρωτα απολα ο μεγαλος φυλαει καραουλι ειτε κοιματε ενασ ειτε ολοι μας εκεινος τπτ...αχχ κουραγιο

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

καλε αποστειρωνες μεχρι τωρα??? Εμεις σταματησαμε απο 5 μηνων..... Μια χαρα ειναι στα κιλα τους... η δικια μου ενα εννιαρακι το χει χτυπησει σιγουρα και γεννηθηκε και με καθυστερηση μιας εβδομαδας!

Μιλαμε το κακομοιρο το παιδακι μου ποναει πολυ μαλλον ερχεται κι αλλο δοντι! Σημερα φαινοταν παρα πολυ καλα αυτο που εβγαλε αλλα δε νομιζω οτι την ποναει τοσο πολυ αυτο οσο το μπροστινο πανω δεξια...εχει γινει κατασπρο το ουλο κα βαζεο συνεχεια τη γλωσσα μεσα...σημερα δε πηγα για δουλειες να δω πως θα ειναι...τελικα αποφασησα να της δωσω ντεπον το βραδυ μετα το γαλα για να μη ποναει τοσο πολυ.....θα την αφησω και στη γιαγια της ...εχω εξοδο σημερα!!!!

Φιλακια παω να μπανιαριστω να φτιαχτω να γινω μια θεα!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρηνουλα ευχομαι να περασες τελεια στην εξοδο σου.Που κ που καμια βολτιτσα εξω ειναι καλο ανανεωνομαστε.

Ρουλα μου τα μικρα σου μια χαρα ειναι στα κιλα,α κ προωρα,εμεις γεννηθηκαμε 4,120 γρ. κ τωρα ειναι 8,οποτε εσεις μας φτασατε γρηγορα.Καλα εισαι τρελη;Τωρα εκοψες την αποστειρωση;Απο την ωρα που ξεκινανε φαγητα κοβετε κ η αποστειρωση,παντως μπραβο που προλαβαινες τοσο καιρο να κανεις κ αποστειρωση.

Απο φαγητα σημερα φαγαμε αρνακι κ της αρεσε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Χαίρεται κ από μένα, αυτά είναι, πέσαμε στις 21.00 για ύπνο κ ξυπνήσαμε στις 2.00 για γάλα, ο μικρός κοιμάται αλλά η μαμά με αυτό το σερί 5ωρο που έχει να κοιμηθεί μήνες τώρα είναι ντουρασελ κ δεν νυσταζει, :tongue:, να δω τι θα κάνω τώρα πως θα με ξαναπάρει ο ύπνος, πάλι κομμάτια θα είμαι το πρωί. Bibito την βλέπω την μικρή σου να περπατάει κατευθείαν είναι πολλά μωρά που δεν μπουσουλάνε καθόλου λενε. Ρουλίτσα καλά εγώ δεν αποστείρωνα ποτέ γιατί θήλαζα αλλά κ την πιπίλα που την ξεκίνησε 4 μηνών έτσι του την έδινα, εξάλλου από 3 μηνών ότι έπιανε στο στόμα το έβαζε. Ρε κορίτσια απευθύνομαι σ΄ αυτές που έχουν φαγανά μωρά κ τρώνε κανονικά γεύματα, πόσο βάρος έχουν βάλει τα μωρά σας τους τελευταίους μήνες γιατί εμένα 4,5 μηνών ήταν 8100 κ τώρα είναι 9000 δηλαδή 4 μηνές έχει βάλει μόνο ένα κιλό, ανησυχώ μήπως είναι πολύ λίγο γιατί τον είδε κ αυτή η παιδίατρος άσπρο λέει κ επειδή τρώει ελάχιστο κρέας του έδωσε σίδερο αλλά διάβασα εδώ ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο το συμπλήρωμα αν δεν είναι διαπιστωμένη με εξετάσεις η έλλειψη σιδήρου κ τώρα έχω αγχωθεί δεν ξέρω αν κάνω καλά που του το δίνω. Μαρία μου κρέμες δεν του δίνω καθόλου, μονο φρούτα το πρωί κ κρεατολαχανόσουπα το μεσημέρι. Τώρα θα επιχειρήσω μήπως φάει φακες.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...