Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου για σας..αχ εμας η νεα χρονια φαινετε δεν μας μπηκε καλα....η μικρη μου απο προχθες το βραδυ εχει γαστρεντεριτιδα ,πυρετο...την πηγαμε χθες παιδιατρο συν ερεθυσμενο λαιμο συν ωτιτιδα και συγκαμενη καργα κανει τσισα και κακακια και κλαιει τσουζει το μικρουλι μου που μας ηρθαν τωρα ολα αυτα ¨(περαστικα να ειναι βεβεα αλλα πολυ ταλαιπωρια το καημενουλη..και το θεμα ειναι οτι με την γαστρεντεριτιδα δεν μπορουμε να παρουμε τπτ εκτος παυσιπονο απο χθες μεχρι σημερα εχει κανει 10 φορες αντε να δουμε που θα παει ολο αυτο..χθες ολη τη νυχτα την εβγαλα ετσι πηρε στις 1 παυσιπονο αποτελ και ο μα......ας ο παιδιατρος δεν ειπε αν σε περιπτωση κανει πριν το 6ορο πυρετο τι να το δωσω και δεν ηξερα τι να κανω ο αντρας μου φωναζε γιατι ανχωθηκε και εκεινος...και μου λεει παρε τον γιατρο τηλ..εγω δισταζα τωρα λεω πως να παρω 4 παρα τα ξημερωματα τεσπα τελικα τον πηρα δεν το σηκωσε... δεν ηξερα τι αλλο να κανω...τελικα εβαλα σε ενα ταπερ νερο με ξυδι και τον εριξα ετσι τον πυρετο μεχρι τις 6 που γινοτανε 5ορο να το δωσω ξανα παυσιπονο απο εκεινη την ωρα ευτυχως δεν ξαναεκανε αλλα κανει διαροιες!!!!

αντε να δουμε.........

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπελούδες .... Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε και πάνω από όλα υγεία και ευτυχία σε όλες μας και τα μωράκια μας να είναι τα καλύτερα παιδάκια και τα πιο φαγάνα (όσα δεν τρώνε) του κόσμου χάχανα!!! Για εμάς η πρωτοχρονιά ήταν μια ήσυχη νύχτα , ο μικρός έπαιζε με τα καινούργια του παιχνίδια με τα χριστουγεννιάτικα πυτζαμάκια του , πριν αλλάξει ο χρόνος κοιμήθηκε στα χεριά του μπαμπά του αλλάξει λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει το 2010 ξύπνησε τον πήραμε αγκαλίτσα και αλλάξαμε μαζί ,μετά φάγαμε και κοιμήθηκε το παιδί μου και φυσικά μετά εγώ .....

Λοιπόν ας ξεκοινησω με τα νέα μας , ο μπέμπης είναι πολύ ζωηρός τι έχουμε πάθει με τον υιό μας δεν λέγεται , να προχθές πήγαμε στο κοριτσάκι που γεννήθηκε την ιδία μέρα με μας (ήταν στο ίδιο δωμάτιο) και δεν την άφηνε σε ησυχία ο δικός μου της έπαιρνε όλα τα παιχνίδια και εκείνη η κακομοίρα τον έβλεπε και άλλαζε δρόμο ο κακούργος ο δικός μου...

Εμείς κάνουμε παλαμάκια, προ με το στόμα συνεχεία , χορεύουμε , λέμε μπαμπά μαμά και αλλάξει πολλά που δεν καταλαβαίνω και κάνουμε και αλλα διάφορα το αγοράκι μου μεγαλώνει....

Ποπάκι μου μπράβο στον κατεργάρη Νικόλα ελατέ να κάνουμε παρέα!!!

Και μένα μπισκοτάκι πιο πολύ χάρηκε με το χαρτί παρά με τα δώρα!!!

Βibito όλα θα γίνουν μην ανησυχείς...

Χριστινάκι σου εύχομαι από δω και περα να έχεις ήσυχα βράδια και σε όλες όσες τα επιθυμούνε....

Ειρηνική τι όμορφα τα ξαδελφάκια μαζί θα είναι τελεία!!!

Ανια μου και εμένα ξύπνα πολλές φόρες την νύχτα και πλέον τον έχω στο κρεβάτι μου και έτσι κλείνω κανένα μάτι και εγώ.... εμένα πάντως έφαγε καλά σήμερα εκτός από τα φρούτα δεν ήθελε μονό λίγες κουταλιές θα δούμε ειδή ξύπνησε 1 φορά!!!

Μπισκοτάκι πως είναι ο μικρούλης σου??? σου τρώει???

Ρουλακι μου περαστικά σας και υπομονή και όλα θα περάσουν ένα φιλάκι δωσʼτης της ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Πελαγιτσαμ μπισκοτακιμ τι κανετε?εγω μολις ενα μπανιο να χαλαρωσω..κοιμηθηκανε τα ζουζουνια και τα 3 και τωρα ειναι η ωρα της χαλαρωσης μιας και εχθες δεν καλοκιμηθικαμε λεμε να το κανουμε σημερα για να δουμε..η μικρη καλυτερα με τον πυρετο της αλλα συνεχιζει τη διαροια να δουμε πωσ θα τα παμε μεχρι αυριο....εσας τα ζουζουνακια σας πως ειναι?μπισκοτακι εισαι η ευη στο φαισμπουκ?αν ναι εγω ειμαι που εκανα αντ..

πελαγιτσαμ χαθηκαμε γιατι χθες δεν ειχα ιντερνετ λογω βλαβης τηλεφωνου και λογω αδιαθεσιας της μικρης βεβεα..το σκυπε ο βαγγελης μου το εβγαλε γιατι δεν ειναι λεει καλο κολουσε συνεχεια το πσ και γενικα αργουσε πολυ οποτε να ξερεις τα λεμε εδω και φαισ η μσν αν το κανεις!!!!

κοριτσαρες μου πολα μακια θα τα πουμε!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Ρουλακι περαστικα σας,μωρε τι παθατε;Το καημενουλη κ δεν μπορει να μιλησει,τι θα περναει το καημενο.Βρε Ρουλακι δοκιμασες να της δωσεις ρυζι λαπα μπας κ σταματησει λιγο η διαρροια,θα ρεψει το καημενουλη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ειρηνη μου και Σοφη μου σας ευχαριστω...ειδη η μικρουλα σημερα ειναι μεχρι στιγμης μια χαρα!επεσε ο πυρετος απο προχθες τα ξημερωματα και διαροια εχει να κανει απο εχθες το βραδυ...εκανε το πρωι κακακια αλλα οχι διαροια αντε να δουμε μακαρι να τελιωσανε ολα!πολλα φιλια ....παω να τα ταισω

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Kοριτσακια καλησπερα τι μου κανετε???

Ρουλα μου τι γινετε πως ειναι η μικρη???περαστικα σας

Σοφακι ετοιμαζεσαι για βαφτιση μετα το Πασχα?αντε με το καλο!!!

Ειρηνακι και εσυ απο οτι ειδα με το Μαρακι βαφτιζεται μαζι τα ξαδερφακια???με το καλο και εσεις!!!

Αρχηγοπουλο Πελαγια μου τι κανεις ελα να ενωσουμε τους ανταρτες μας να κανουν επανασταση:wink:

Εσυ Ανια μου θηλαζεις ακομη, οποτε εν μερει καταλαβαινω το οτι ο Αγγελος ξυπναει ανα μια ωρα γιατι και εγω μεχρι 6μηνων που ειχα γαλατακι ετσι γινοταν τωρα ομως που δεν θηλαζω γιατι μου το κανει αυτο ακομη δεν μπορω να καταλαβω????εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα ανα 2-3 ωρες επι ποδος ο Νικολακης,ο ανταρτης!!!

Κοριτσια τον πονο μου δεν σας τον ειπα την Δευτερα ξεκινησα δουλεια με μαυρη καρδια βεβαια αλλα τι να κανουμε???και το χειροτερο ειναι οτι μου ανακοινωσαν 15-20 του μηνος φευγω Παρισι για παραγγελιες τι θα κανω???πως θα αφησω το μωρακι μου????να σας ρωτησω κατι αλλο γιατι εχω μπερδευτει λιγο και εχω προβλημα με τον λογιστη της εταιρειας τωρα που επεστρεψα εγω ηξερα οτι δικαιουμαι 2ωρες μειωμενο ωραριο για ενα χρονο η 1ωρα για δυο χρονια και αυτος μου ειπε οτι ειναι 2ωρες μεχρι τις 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 και μετα για 6μηνες 1ωρα μειωμενο γνωριζει καμια τι λεει ο νομος????:?::?::?:

Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα τρωμε παιζουμε χαλαμε τον κοσμο ολο:lol::lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια, τι μου γίνεσται; Ρούλα περαστικά στη μπουμπούκα, πως τα πάει είναι καλύτερα; Μου κάνει εντύπωση είναι το τρίτο παιδάκι που ακούω αυτό τον καιρό και να έχει γαστρεντερίτιδα και ωτίτιδα μαζί, πο πο πρέπει να είναι πολύ επώδυνο γι΄αυτά.

Πόπη μου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πια γιατί ξυπνάνε, εγω έλεγα ότι ο δικός μου πεινάει κ αναπληρώνει τη νύχτα ότι δεν τρώει τη μέρα αλλά τώρα που ακούω κ εσένα τι να πω;Να σου πω την αλήθεια μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω το θηλασμό έτσι γιατί κάθε βράδυ εκεί κατά τις 3.οο που ξυπνάει για 6η φορά λέω πάει τελείωσε το τελευταίο βράδυ που θηλάζω (ευτυχώς το πρωί το μετανοιώνω) .Ο Νικολάκης τρώει κανονικά τα γεύματά του; Νομίζω πάντως πως ίσως τα ενοχλεί κ ξυπνάνε. Εμένα τώρα αποκοιμήθηκε στις 21.00 ξύπνησε 21.30 και από τότε δεν ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί να αποκοιμηθεί, βογκάει, κλαίει, νυστάζει όλα μαζί. Προσπαθεί ο μπαμπάς να τον κάνει καλά αλλά μάταια πάω να αναλάβω. Για αυτό που ρωτάς για τη δουλειά δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δουλεύω στο δημόσιο αλλά θα ρωτήσω μια φίλη μου που έχει ξεκινήσει δουλειά κ είναι κ λογίστρια οποτε θα ξέρει σίγουρα τι ισχύει κ θα σου πω, μην μας πιάνουν κ κορόιδα ;). Εμένα στη δουλειά μου γίνεται χαμός γιατί είμαστε λίγα άτομα κ οι περισσότεροι έχουν κ οξεία τεμπελίτιδα κ μουρμουρίτιδα κ τώρα που λείπω τους έχει πέσει βαρύ κ με περιμένουν πως κ πως το πρόβατο, είμαι κ η νεότερη ... το θύμα της παρέας :evil: αλλά άμα σκαρώσουμε στον Άγγελο ένα αδελφάκι θα τους πω εγώ :lol:. Πελαγία μου βλέπω κ εσύ δεν πας πίσω από ξυπνήματα, τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως επειδή είναι τόσο ζωηρά ξυπνάνε από υπερένταση το βράδυ γιατί βλέπω όλα τα νυχτοπούλια το πρωί γκρεμίζουν το σύμπαν.

Επεξεργάστηκαν by ania

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Koριτσια δοξα το θεο ειμαστε πολυ καλαααααααααα......η μικρη ειναι οκ παντως απο οτι βλεπω ειμαι η μοναδικη που κοιμαμαι ολη τη νυχτα σερει φτου φτου και ξανα φτου μου!!!!χαχαχχαχ οχι τιποτα αλλο μη με ματιασω και τι θα κανω μετα!!χαρασ το κουραγιο σας παντως κοριτσια εγω δεν το παλευω να κοιμαμαι διακεκομενα και μετα το πρωι να ειμαι σε φορμα με τιποτα...ανια πελαγια ποπη συνχαρητηρια που καταφερνετε και θηλαζετε ακομη εκτος ποπη απο εσενα αλλα και εσυ αποτι βλεπω το ξενυχτας!!! !!!Αντε ρε κοριτσια να μεγαλοσουν τα ζουζουνια μας λιγο ακομη να καλοκαιριασει και να κανονισουμε καμια συναντηση αν βολευει πουθενα ενδιαμεσα για να μπορουμε να ερθουμε σχεδον ολες

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ρουλίτσα χαίρομαι που το κοριτσάκι σου είναι καλά κ ακομα περισσότερο που κοιμάται, δεν μπορώ να σε φανταστώ με 3 κουτσούβελα κ να μην κοιμάσαι. Ο δικός μου τελικά ήπιε γάλα κ αποκοιμήθηκε στις 23.00 τον νανουρισε ο μπαμπάς του κ εδώ έρχομαι να ρωτήσω έχεται ξαναδεί μάνα να παίρνει πόδι από το κρεβάτι της; Έχουν απλωθεί οι κύριοι ο ένας στο ένα μαξιλάρι κ ο άλλος στο άλλο, ο μεγάλος ροχαλίζει σαν τρένο κ ο μικρός ούτε που σαλεύει :confused: κ εγώ τι θα κάνω; ξεστόλισα το δέντρο, άδειασα τα ντουλάπια που ανοίγει ο Άγγελος από επικίνδυνα αντικείμενα, έφτιαξα τα νύχια μου, περιμένω πότε θα ξυπνήσει ο μικρός για γάλα για να κατοχυρώσω τη θέση μου στο κρεβάτι, λέτε σήμερα να μην ξυπνήσει; να το πάει σερί ως το πρωί :tongue: Πόπη ήθελα να σε ρωτήσω κ το ξέχασα, τον Νικόλα που τον αφήνεις τώρα που πας στη δουλεια; πως το έχει πάρει ; καταλαβαίνει ότι λείπεις; τι άγχος κ αυτό κ εγώ από τώρα σκέφτομαι τι θα τον κάνω γιατί δεν έχω έτοιμη λύση :(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ...καλημερα...κι εγω θελω να ξεστολισω...αμαν πού θα τα βάλω πάλι...τυλιγε ξετυλιγε κορδελες..γυαλινα...διακοσμητικά...αγιοβασιλακια...αγγελάκια... σκατακια..ποπο καλυτερα να πιω τον καφε μου πρωτα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερουδια στα κοριτσουδια:-P:-P:-P

Ανια μου θηλασε οσο πιο πολυ μπορεις ειναι οτι καλυτερο για τον Αγγελο μακαρι και εγω να ειχα γαλα ακομη και να τον θηλαζα(και εαν σου γραψω τι περασα σε αυτους τους 6μηνες που θηλαζα θα επαιρνες ακομη περισσοτερο κουραγιο γιατι αλλες στην θεση μου θα τα ειχαν παρατησει αλλα εγω επεμενα και επεμενα μεχρι τελευταια ρανιδα γαλατος)τα αγγελουδια μας αξιζουν τα καλυτερα και πρεπει να τους τα δινουμε:!::!::!::!:

Τωρα που γυρισα δουλεια τον κραταει η μαμα μου σε αυτο ειμαι πολυ τυχερη και ο Νικολας εχει δημιουργησει τελεια σχεση με την γιαγια του οποτε νομιζω περναει ανωδυνα η απουσια μου εξαλου προς το παρον εργαζομαι 30ωρες την εβδομαδα και δεν λειπω τοσο πολυ μετα θα αρχισουν τα δυσκολα:-(

Ρουλακι ειστε καλα απο οτι διαβασα,ξεχασα να σου απαντησω την αλλη φορα δεν εχω facebook οποτε μονο απο εδω μπορουμε να τα λεμε......................

Ευτυχως που κοιμασαι σερι κοριτσακι γιατι εαν με 3παιδια δεν κοιμοσουν και το βραδυ δεν θα ησουν τωρα σπιτι σου αλλα σε κανενα νοσοκομειο απο τρελη υπερκοπωση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...