Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ειστε ολες υγειής, ευτυχισμενες και γελαστες....

τα μωρα μας να αγγιξουν καθε μορφη ευτυχιας, να ζησουν ελευθερα κι ευτυχισμενα...

οτι επιθυμειτε, να έρθει να σας βρει...

καλα να περασετε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, χρόνια πολλά , εύχομαι η νέα χρονιά να κρύβει πολλες ευχάριστες εκπλήξεις για σας και τις οικογένειες σας, γεγονότα που θα σας γεμίσουν χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις, τα κουτσούνια να μεγαλωνουν γερά και χαρούμενα και πανω από όλα υγεία σε όλους.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια ηρθε και το 2010 τι καλα,πως τα περασατε??εμεις οικογενειακα πολυ ωραια με το παιδακι μου να κανει ποδαρικο τι ευτυχια θεε μου ηταν η πιο ωραια Πρωτοχρονια της ζωης μου!!!!

Σημερα εχει υπηρεσια ο αντρας μου και μολις εβαλα τον Νικολα μου για νανι και δεν κρατιομουν ηθελα να μπω για να σας πω τα κατορθωματα μας( η κουκουβαγια :lol:)εμαθε να χτυπαει παλαμακια και οχι μονο αυτο αφηνει τα χερακια του απο το παρκο ισορροπει και χτυπαει ξανα μανα παλαμακια αχ ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη......:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:

Κοριτσαρες τι μου κανετε? Πώς περασατε?

ΌΛΑ ΚΑΛΑ...με τα παιδακια μας..

Το δικο μου φυσικα κοιμοτανε τη πρωτοχρονια αλλα εμεις την ανοιξαμε τη σαμπανια μας...οχι σε καποιο κοσμικό κεντρο αλλα στο σπιτακι μας με τη πεθερα το πεθερο και τον αντρα μου..οικογενειακα...

Αμα δειτε πως εκανε με τ δωρα του το σκασμενο....πολυ γελιο,,,τα εσκιζε, ανεβαινε στις κουτες, γλυστρουσε πανω στα χαρτια ...ο χαμος..πιο πολυ ευχαριστηθηκε τα χαρτια παρα τα δωρα που γεμισαμε το σαλονι και δεν εχω που να τα βαλω!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Χρονια Πολλα Μανουλες κ Καλη Χρονια να εχουμε Υγεια πανω απο ολα κ μετα ευτυχια κ αγαπη.Ευχομαι το 2010 να σας φερει οτι λαχταρατε κ τα μωρακια μας να μας κανουν ευτυχισμενους οπως παντα!

Χρονια Πολλα στους Βασιληδες κ στις Βασιλειες κ Βασλικες,πολυχρονοι να ειναι!

Κ εμεις ωραια περασαμε ,εχω ηδη ξεκουραστει αρκετα γιατι η μαμα μου κοιμαται με τη μικρη κ σηκωνεται το βραδυ για γαλα κ φυσικα εχει αναλαβει κ το ταισμα κ κοιμισμα,μονο ο μικρος ειναι λιγο ζωηρος γιατι ειναι συνεχεια με τα ξαδερφακια του κ καταλαβαινετε τι γινεται αλλα οκ που θα παει θα περασει.

Την παραμονη ειμασταν ολοι ξυπνιοι ακομη κ η μπεμπα η οποια κοιμηθηκε λιγο κ ξυπνησε στις 11,30 για να υποδεχτει το 2010,καλα στο σπιτι γινοταν χαμος ειμασταν ολο το σοι μαζεμενοι 18 ατομα κ περασαμε ωραια,κ μετα βγηκαμε μια βολτιτσα εξω ως τις 5.00,ειχα καιρο να βγω ετσι.

Ευχομαι κ εσεις να περασατε καλα.Ρουλιτσα τι εγινε τελικα πηγαν ολα καλα;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς περάσαμε πολύ ήρεμα, το βράδυ φάγαμε με την μητέρα μου και τον αδερφό μου, άλλαξε ο χρόνος και 12.30 κοιμόμασταν όλοι. Πολύ κούραση, ο Άγγελος συνεχίζει να ξυπνάει τα βράδια κάθε μία ώρα και εγώ μετά της 22.οο κουτουλάω, με το ζόρι κρατήθηκα ως της 24.οο. Μπράβο βρε κορίτσια που τα μωράκια σας λένε λεξούλες εμένα ο δικός μου τίποτα απολύτως μόνο μμμμμμμμμμ, Πόπη και εγώ του κάνω παλαμάκια για να μάθει να κάνει και εκείνος και αυτός με κοιτάει με ένα αδιάφορο βλέμα σαν να λέει τι κάνει η χαζή :tongue:, το μόνο που τον ενδιαφέρει κ το κάνει καλά είναι να ανοίγει συρτάρια κ ντουλάπια και τα κατεβάζει όλα κάτω, ειδικά τώρα με τη στράτα έχει ξεσαλώσει.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσακια μου χρονια πολλα και απο εμενα τον σωτηρη τον δημητρη και την κρυστιανα μου!!!!Ευχομαι ενα 2010 γεματο υγεια,χαρα,ευτυχια που την εχουμε βεβεα με τα ζουζουνια που ηρθαν στισ ζωες μας,πολυ αγαπη,ελπιδες και αμετρητα ονειρα και για τους εαυτους μας και για την οικογενεια μας!!!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα ηρθανε οι κουμπαροι μου ολοι και η πεθερα μου ο μεγαλος αντεξε μεχρι τισ 11 τα μικρα τα ειχα βαλει για υπνο απο τις 9,30...ασχετα που ο δημητρης μεχρι και τις 2 καθε 3 και λιγο εκλαιγε για πιπιλα....φαγαμε ο μπουφες κοριτσια τελιοςςςςςςςς θα ανεβασω και φωτο τουλαχιστον κατι θα καταλαβετε ....ηπιαμε κρασακι αυτο το ωραιο το γλυκο που πεινουν μονο τις γιορτες σπιτικο...παιξαμε χαρτια γελασαμε μονο που δεν χορεψαμε....ολα καλα το διαλυσαμε νωρις ομωσ 2,30 επλενα πιατα και ποτηρια κοιμηθηκα 4 παρα!!!

σοφακι μου ολα καλα κουκλα μου πηρα πολλες ιδεες για τον μπουφε απο ολες σας....εκανα αυτο που μου ειπες με τη σφολιατα κασερι ζαμπον πιπερια,ρολο κιμα ρολο κοτοπουλοι πατατοσαλατα μακαρονοσαλατα κεφτεδακια,κιμαδοπιτα,κοτοπιτα,,,και αλλα που δεν μουρχοντε τωρα ευχαριστηθηκαν παντως!!!

ανια μου γιατι ετσι το ζουζουν ακι σου ξυπναει καθε μια ωρα?τον θηλαζεις αν δεν κανω λαθος εε προφανως δεν θα χορταινει?η μηπως εχει μαθει σε αυτον τον τροπο και δεν το αλαζει με τιποτα?

μπισκοτακι συμφωνω απολυτα για το σαλε αν και δεν εχω παει ποτε θα το ηθελα πολυ!!!!υπομονηηηηηηηη μεχρι να μεγαλωσουν τα ζουζουνια μας λιγο.

κοριτσαρες μου ολες να ειστε ευτυχισμενες και παλι με την οικογενεια σς!!!!γερες και δυνατες!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Για τα Χριστούγεννα, για την καινούρια χρονιά, για της Χριστίνες, Χρήστους, Βασίλιδες, Βασιλικές κλπ :-) Σας εύχομαι όλους ΥΓΕΙΑ (πάνω απ'όλα γιατί η χρονιά που μας πέρασε για μας ήταν χάλια!!!), ευτυχία, να χαρείτε τα ζουζούνια σας!!!! και το 2010 να είναι από όλες της απόψεις ΚΑΛΗ!!!

Εμείς εδώ καλά είμαστε....τελικά δεν πρόλαβα πάλι να σας διαβάσω, αλλά ελπίζω το 2010 να διπλασιαστούν οι ώρες στις μέρες για να τα προλάβω πλέον όλα :-)

Η μικρή έχει ξεπεταχτεί αλλά ακόμα στην αγγαλιά μου την έχω!!! μου έχει βγει η πλάτη και ο αυχένας!! :-) τρώμε απ'ολα, κάνουμε παλαμάκι, κου πεπε, λέμε μαμά (αχ τη χαρά!!!), και γενικότερα είμαστε καλά. Στον ύπνο τα ψιλο χαλάμε ακόμα αλλά που θα πάει, το 2010 έχει ξεκινήσει καλά....ξυπνάει για γάλα κατά της 4-5 πλέον και μετά για πρωϊ αλλά για πιπίλα ακόμα κλαιει και συκώνομαι για να της το δώσω!!

αυτά από μας....φιλιά πολλά πολλά σε όλες σας και τα ζουζουνάκια σας!!!

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Μπουμπουκες μου...... κι εμενα καλα μου μπηκε...ησυχα στο σπιτι με τη μαμα μου και τον αντρα μου και την μπεμπα μου να κοιμαται σα πουλακι!!!! Ειχα μαγειρεχει εγω και απο τη χαρα μου που τους αρεσε το φαγητο ηπια λιγο παραπανω....πρεπει να γελαγα περιπου 2μιση ωρες!!!! Αφου καποια στιγμη δε μπορουσα να ανασανω!

Το μεγαλο γεγονος ειναι οτι επιτελους κλεισαμε ημερομηνια.......βαφτιζουμε τα παιδακια μας εγω και η Μαρια στις 5/4 Δευτερα του Πασχα στην Μυτιληνη..... επειδη προηγουνται οι κυριες και μιας και που περναμε τον ξαδερφο 6 ολοκηληρες μερες θα βαφτιστουμε πρωτες στις 18,00. Ο ξαδερφος θα παρει μια γευση πρωτα οπτικη και θα κανει βουτια στις 19,00.

Και εδω περα θελω να τονισω για να το διαβασει και η κουνιαδα μου....... αρχιζουμε διαιτα!!!! Νταξει οχι αυστηρη......αλλα θα το παλεψουμε!!! Ακους Μαρια???? Ακουω να λες!

Παω τωρα να παρω απο την αρχη τα νεα σας!!! Για δε προλαβα να σας διαβασω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλησπέρα κορίτσια ,μπράβο Ειρήνη με το καλό να βαφτισετε τα μωράκια σας, ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό γιατί το Πάσχα πέφτει πολύ νωρίς φέτος. Ρούλα μου είχες δίκιο από πείνα ξυπνάει ο Αγγελάκος μου άλλά δεν είναι το γάλα που δεν του φτάνει είναι που δεν τρώει σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από γάλα. Χτες που κατάφερε να φάει από το μεσημεριανό του παραπάνω από το μισό τη νύχτα ξύπνησε μόνο 2 φορές. Το πρωί έφαγε όλη τη φρουτόκρεμα σε 1 ΄ώρα μέχρι κ στο μπαλκόνι βγήκαμε με τη στράτα με το κρύο αλλα από το μεσημεριανό του σήμερα 5 κουταλιές οπότε περιμένω τη νύχτα υπνο - ξύπνιο πάλι.

Α να μην ξεχάσω το κατόρθωμά μας γιατί όλο το κατηγορώ το παιδάκι μου λέει μπαμπα!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Ρουλα εσυ εισαι στο φεισ που μου εκανες αντ??

Ειρηνη μου αντε με το καλο η βαπτιση...εμεις τελικα ειπαμε για 13 Ιουνη γιατι Πασχα πεφτει λιγο μεσα σε υποχρεωσεις και θα παμε και Κρητη οποτε...

Παντως ακομη ψαχνω κεντρο αλλα μαλλον θα το κανουμε σε ενα κτημα που ειχαμε κανει και τον αρραβωνα μας που εχει και εκκλησακι μεσα...να τελειωνουμε...πού να τρεχεις τωρα!!!

Καφεδακι κανείς??

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Eνα καφεδακι τωρα θα το επινα.

Εμεις για βαπτιση λεμε στις 11-04 δηλ. του Θωμα αν ολα πανε καλα με την κουμπαρα,θα ξερουμε στο τελος το μηνα που κλεινει τον 3ο,ακομη ομως ειναι λιγο χαλια.

Αν δεν γινει κ τοτε μαλλον για το καλοκαιρι το κοβω γιατι γενναει κατα τον Ιουλιο κ εκτος αυτο εμεις Μαιο με Ιουνιο θα εχουμε την μετακομιση στο καινουριο μας σπιτι οποτε που να τρεχω κ για βαπτιση κ για μετακομιση,θα εχω ξεκινησει κ δουλεια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...