Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να μου στείλεις ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να ξέρεις θα σου έγραφε κάπου αριθμό επαναλήψεων CGG και θα έγραφε αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δλδ κάπως έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα. Και το γονίδιο είναι το FMR1. 

Δε μου επιτρέπει επισύναψη έτσι κ αλλιώς. Αναφέρει μόνο την τεχνική ζωνωσεων G- high resolution 550 bands. Αρα σίγουρα δεν είναι αυτό.

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΡΑΚΙ καλημερα.....οι ιδεες σου μαρεσανε παρα πολυ..για πες υλικα και εκτελεση γιατι σε λιγο θα παω για ψωνια..Δυστχως οχι δεν εχω βοηθεια καθολου και θα τα κανω ολα μονη μου...σημερα εχω ψωνια και καθαριοτητα το σπιτι αστα απο τωρα ανχωθηκα χαχαχα...εσενα το-τα ζουζ<ουνι-ια τι κανει-νουν?τα βαφτισα τα διδυμακια μου στισ 25-10 δημητρης-κρυσταλενια-αναστασια..οχι δεν γιορταζε το πασχα γιορταζει..αναστασια φιλιααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααα

Σήμερα ΔΕΝ είναι παραμονή, αλλά προπαραμονή!!!!!!!!

οκ, τα έχω χάσει.......:cool:

Νόμιζα οτι σήμερα έχεις το τραπέζι, γι' αυτό είπα αν θα προλάβεις??!!??!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπέρα κορίτσια ωραίες μέρες κάνει μόνο Χριτούγεννα δεν θυμιζουν, εμάς είχε ο μπαμπάς ρεπό 2 μέρες και τους έχω τρελάνει στις βόλτες για να μαζέψουμε ήλιο, χτες πήγαμε Λουτράκι, φάγαμε, κάναμε βολτα στη παραλία τέλεια, και σήμερα όλη μέρα έξω αλλά σήμερα ο Άγγελος πολύ γκρίνια όλη μέρα, τη νύχτα ξυπνούσε κάθε μία και έκλαιγε και τώρα που κοιμήθηκε το μεσημέρι τα ίδια.

Ρούλα χαράς στο κουράγιο σου με 3 παιδιά να κάνεις τέτοιο τραπέζι, εγώ με ένα όταν έκανα τη γιορτή του Άγγελου τα είχα παίξει και τον Δεκέμβρη στη γιορτή μου παραγγείλαμε από έξω.

Δήμητρα περαστικά σας , Πόπη και εμάς το μπούκωμα είχε κρατησει ένα μήνα, αλλά ορό βάζε συνέχεια γιατί αλλιώς χειροτερεύει.

Bibito ωραία που θα πάτε στη μαμά σου καλή ξεκούραση, ζηλεύω.

Μαρία τι να σου πω δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ γιατί πετρώνει έτσι το στήθος μου, γενικά δεν είναι πρησμένο, αλλά μου πετρώνει ένα σημείο ψηλά κοντά στη μασχάλη, σαν να φράζει κάποιος πόρος .

Το περιστρεφόμενο και τη κουνουπιέρα τα έχουμε και εμείς κατεδαφίσει εδώ και καιρό αλλά εδώ ακούω στη Bibito ο μικρός έσπασε την τηλεοραση οπότε προετοιμάζομαι για το μέλλον. Σήμερα κρεμάστηκε με τα χέρια από την αλλαξιέρα που είναι δίπλα στη κούνια του και είναι πιο ψηλή και όταν άφησε τα χέρια του έπεσε πάνω στο ξύλο της κούνιας και έχει τώρα μελανια στο μάγουλο, αυτά σε 2 δευτερολεπτα δεν μπορείς να τον αφήσεις μια στιγμή χωρίς επίβλεψη. Πάω να ετοιμαστούμε γιατί και εμείς έχουμε εμβόλιο.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Απαπαπαπα!!!!!

Θηρία τ' αγόρια!!!!

Και όχι τίποτα άλλο, δεν είχα μάθει έτσι με την πριγκιπέσσα μου!!!!:D:D

(Καλά, υπάρχουν και κορίτσια που κάνουν για 10 αγόρια!!!)

Και 'γω όταν πάω να τον βάλω για ύπνο και τον θηλάσω, αφού χαζοκοιμάται, όταν τον σηκώνω να ρευτεί, κρεμιέται από τα κάγκελα της κούνιας του, από την έξω πλευρά!!!

Ρουλίτσα δεν ξέρω τι έκανες τελικά, αλλά το ρολό είναι κιμάς(ζύμη για μπιφτέκια) και το ανοίγεις όλο στο ταψί και βάζεις στο κέντρο 4 αυγά(βρασμένα).

Μετά το τυλίγεις σε ρολό και το ψήνεις!

Για το τυλιχτό παστίτσιο, βράζεις τα μακαρόνια (Νο 2) και τα βουτυρώνεις.

Τα αφήνεις να κρυώσουν.

Βράζεις τον κιμά όπως τον κάνεις για παστίτσιο και το αφήνεις να κρυώσει.

Μετά ανακατεύεις στον κιμά τυρί τριμμένο και 2 αυγά.

Παίρνεις φύλλο για μπακλαβά και βουτυρώνεις τρία ή δύο φύλλα.

Από πάνω βάζεις μακαρόνια και από πάνω κιμά και τυλίγεις σε ρολο.

Αλοίφεις με βούτυρο και ψήνεις μέχρι να πάρουν χρώμα τα φύλλα.

Μπορείς να φτιάξεις 2 ή τρία ρολά σε ένα ταψί.

Πρέπει να κρυώσουν πολύ καλά για να τα κόψεις σε φέτες!!

Επίσης μπορείς να φτιάξεις μικρές πιτσούλες!!

Καλή επιτυχία!!

Και καλά να περάσετε!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες σας..... τι κανετε; πως τα πατε με τα μικρα σας;;;

εμεις ειμαστε καλα... ειχαμε ενα θεμα με μια περιεργη γκρινια!! και τελικα το παιδι πεινουσε. εψαξα στο parents σε παρομοια θεματα και αλλαξα την ωρα των φαγητων του κι επιτελους στρωσαμε. Δυναμη ο μικρος πλεον! ουτε που ακουγετε!!! τι ευτυχημα!!!!

καλη επιτυχια Ρουλα στο τραπεζι σου... χωρις αγχος η επιτυχια σου θα ειναι σιγουρη... οι υπολοιπες τι θα κανετε Πρωτοχρονια;;;

εγω θα ειμαι μονη με τον μικρουλη μου!!! ο οποιος θα κοιμαται. επιτελους μετα απο χρονια μια ησυχη αλλαγη του χρονου. πως και πως το περιμενω....

οτι κι αν κανετε, οπου κι αν ειστε, καλα να περασετε...

Να ειμαστε καλα, εμεις και τα αγγελουδια μας, να τα χαιρομαστε κι οι επιθυμιες μας, παραδωμενες μπρος τα ποδια μας....

Καλησπέρα κορίτσια, γυρίσαμε από παιδίατρο και δυστυχώς δεν έχουμε πολύ καλά νέα δεν ψηλώσαμε καθόλου και χάσαμε και κάτι γραμμάρια:-( αλλά βέβαια αφού το στόμα έχει βουλοκέρι... Μας έδωσε βιταμίνες κ σίδερο και αν τον άλλο μήνα δεν πάρει θα κανει εξετάσεις. Ελπίζω να πάρει τα πάνω του γιατί εχω κακιές αναμνήσεις από την λήψη ούρων με παρακέντηση που έκανε μικρός και δεν θέλω να το ξαναζήσουμε. Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά κ από κλάμα πρώτοι.

Μαράκι αυτή η συνταγή με το τυλιχτό παστίτσιο ακούγεται ωραία και δεν έχει μπεσαμέλ αν κατάλαβα καλά οπότε είναι ακόμα πιο έυκολο γιατί εμένα η Γιώτης δεν μου αρέσει καθόλου και η σπιτική πολυ με παιδεύει.

bounitsa μόνη σου παραμονή ε; ο άντρας σου θα δουλεύει φαντάζομαι, έχω κάνει και εγώ πολλες φορές πρωτοχρονιά μόνη μου επειδή ο άντρας μου δούλευε νύχτα, κρασάκι, κεράκια, μουσικούλα, χαλαρα κ μια χαρά. Φέτος θα είμαστε οι 3 μάς αλλά μας βλέπω να κάνουμε αλλαγή χρόνου σε κάποιο όνειρο , ο άντρας μου το πρωί της πρωτοχρονιάς δουλεύει και ξυπνάει 5.30 οπότε με την κούραση που έχουμε βλέπω να πέφτουμε ξεροί.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

για σας κορτιτσαρες μου,,,μαρακι σε ευχαριστω για τις ιδεες σου..τελικα κατεληξα τι θα κανω...κοτομπουκιτσες..ρολο κιμα,ρολο κοτοπουλο γεμιστο με ζαμπον κασερι και καροτο,κεφτεδακια,μακαρονοσαλατα,πατατεσ,ογκρατεν,ριζοτο με καλαμποκι,αρακα,κοκινη,κιτρινη,πρασινη πιπερια,διαφορες αλοιφες,η πεθερα μου θα φερει 2 πιτες μια με κιμα και μια με κοτοπουλο ετοιμες για ψησιμο πιστευω πως ειναι αρκετα...αντε να δουμε...μπουνιτσα σε ευχαριστω πιστευω πως θα φυγει το ανχος οταν ολα πια τελιωσουν ετσι λειτουργω εγω..μολις τελιοσω αυτο που ικανω τοτε ηρεμω και απολαμβανω...ανια μου περαστικουλια μην στεναχοριεσε ισωσ εχει πεσει οσιδηρος αιαμτοκριτις του και δενε χει ορεξη να φαει ετσι ηταν ο μεγαλος μου μονιμα και περνανε αρκετο διαστημα σιδηρο αν παιδι μου το παιδι δεν ειναι φαγανο οτι και να το κανεις...ο σωτηρης μου ειναι 3 και κατι τα 4 θα κλεισει τον φεβρουαριο και ειναι 15 κιλα τον κυνηγαω μετο κουταλι ολυη μερα..ετσι ηταν απο μωρο...αχ μοναξιες πρωτοχρονιατικα δεν θα το αντεχα κοριτσια μου καλα να περασουμε ολοι μας να εχουμε μια καινουργια καλη χρονια χωρις τοση δυσκολια οικονομικη προπαντων ,υγεια πανο απο ολα αγαπη χαρα ευτυχια γερα τα ζουζουνια μας...και να μας γεμιζουν με ομορφες στιγμες καθε μερα!!!!!πολλα μακια σε ολες!!!!!!!!!!καλα να περεσετε οτι και αν κανετε:!::!:;););)

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

KLLxdcrk0-s

Κοριτσια σας αφιερωνω το αγαπημενο μου τραγουδι και ΕΥΧΟΜΑΙ......

Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΑΡΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!!!

Καλα να περασετε φιλουσκια !!!!

Κοριτσαρες χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!

Δημητρα πιστευω να ειστε καλυτερα..ε??

Εγω μόλις ξεφούρνισα τη βασιλοπιτα και η πεθερα εχει αναλαβει το γουρουνοπουλο...

Εχω βαλει τη γαλοπουλα στη μαριναδα μεχρι αυριο που θα τη ψησω για τη γιορτη του αντρα και ολα ετοιμα...

Θα ηθελα να κανω πρωτοχρονια σε ενα χιονισμενο σαλε με τον αντρα μου και το μωρο...αλλα...αλλά...πάνε αυτές οι εποχές μου φαίνεται...

Αντε να μεγαλωσει μπας και δουμε καμια Ευρώπη έστω, καμιά Αμερική γιατί μου έλειψαν τα ταξιδια...

Καλή χρονιά λοιπόν!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Αγαπες μου....Καλη χρονια ευχομαι να μας μπει το 2010 με το καλο και να ειμαστε ολες γερες κι ευτυχισμενες!!!! Δε προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας...μπηκα απλα να σας ευχηθω!

Του χρονου θα τα διαβασω(χιουμορ!!!)

Ευη να χαιρομαστε τον αντρα σου(και τον μπαμπακο μου και την κορη μου.....οταν αποφασισουμε επιτελους να την βαφτισουμε)

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Kαλή χρονιά σε όλους!!! Απο χτες το απόγευμα που γεμίσαμε (μετά συγχωρήσεως μιά πάνα κακά!!! έχει γίνει το καλύτερο παιδί...μάλλον βρήκαμε τί έφταιγε...). Επανέρχομαι του χρόνου...και του χρόνου!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...