Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και χρόνια πολλά..εμείς ακόμα με μυξούλες και τσιγαρόβηχα..πήγαμε το πρωί στον παιδίατρο και μου ειπε να του δώσω αερολίν για καναδυο μέρες και σταγόνες γκαραμισίν στην μυτούλα..καινουργια κόλπα οι παιδίατροι!!!!

Και ο δικός μου είχε μυξούλες και κράτησαν 2 βδομάδες!!

Για τον τσιγαρόβηχα τις προηγούμενες φορές μας είπε μασκούλα και αντιβ'ιωση και κορτιζόνη γιατί ήταν λαρυγγίτιδα.

Η Λίλυ βάπτισε χθές την κορούλα της τελικά??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπερα!!! Τι μου κανετε?? Εμεις ετσι και ετσι !! Ο μπεμπης παλι δεν τρωει τι θα γινει δεν ξερω και τωρα που ειμαι σπιτι ο μικρος θελει συνεχεια βζ και ειναι κολλημενος πανω μας ο γρινιαρακος , σημερα τον κοροιδευε ο αδερφουλης μου και εκανε γυρω γυρω το παρκο για να του παρει το παιχνιδι και ναι ο μικρος μου τα καταφερε ειναι πολυ τελειος (κουκουβα εγω)

Δημητρα μου περαστικα σας!!!

Ναι Μαρακι μου η Λιλυ βαπτισε την κορη της την κυριακη!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

η μικρη μου χθες ειπε "μαμα" πεντακαθαρα εκει στα καλα καθουμενα το πουλακι μου με συγκινησε!!!ο μπουμπουνακος μου ο αλλος οχι ακομη.....ουτε ενα δοντακι δεν εβγαλε ενω η μικρη 8 χαχα θα βγαλει και αυτοσ που θα παει

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

ρουλακι μου βγαζει δοντακι το 3 μας ασε και εχουμε πολυ γρινια!!! και το χειροτερο ειναι οταν τον πιανει ο καημενος ο αδερφος μου να παιξει ο μικρος βαζει τα κλαματα γιατι δεν τον ξερει και ολο μας κοιταει ενω οταν τον κραταμε εμεις του γελαει σαν να τον κοροιδευει!! Μπες στο facebook γιατι δεν εχω msn να τα πουμε λιγο!!!

Λιλυ we are waiting !!!

Lilly μου πολυ ομορφη και οι 3 μπραβο σας , να σας ζησει το χριστινακι σας!!! και αντε να σας δουμε και απο κοντα να παιξει ο οθωνακος μου με την κουκλαρα σου!!!

Διαφημίσεις

http://img10.imageshack.us/i/img3280fk.jpg/

http://img24.imageshack.us/i/img3306o.jpg/

NA KAI Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ...

http://img189.imageshack.us/i/img3308m.jpg/

Μπομπονιέρες,μπισκότα για τα παιδιά με γλάσσο σε ξυλάκια, και παιδικές μπομπο μέσα σε χριστουγεννιάτικο σάκο...και τα βαζάκια

http://img199.imageshack.us/i/img3310n.jpg/

Δεν λέω τίποτα μόνο φώτω θα βάλω τα παρελπόμενα από αυριο..έχουμε να κάνουμε κουβεντούλααα ουοουουου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ..

http://img136.imageshack.us/i/img3391b.jpg/

http://img690.imageshack.us/i/img3454.jpg/

Καλημέρα κορίτσια, Λίλλυ να σου ζήσει το Χριστινάκι σου, πολυ κουκλί και όλα αυτά τα πραγματάκια που είχες φτιάξει για τη βάφτιση πολύ όμορφα.

Δήμητρα περαστικά σας, καλά το αερολίν πολύ μόδα όπου μωρό και ένα αερολίν από κοντά να βρίσκεται...

Πελαγία και εμείς δεν τρώμε τις τελευταίες μέρες πέσαμε πάλι στα 5 κουταλάκια με το ζόρι. Μόνο γάλα και ενώ θηλάζει συνέχεια εμένα το ένα στήθος μου πάλι πέτρωσε και χτες ήμουνα παλι με κομπρέσες και μασαζ όλη μέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου συμβαίνει αυτό κάθε τρεις και λίγο, ευτυχώς το βράδυ υποχώρησε γιατί είχα φοβηθει το πάλευα όλη μέρα και δεν ξεπέτρωνε με τίποτα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε???Εγω προσπαθω να περναω οσο γινετε καλυτερα γιατι 04/01 επιστρεφω δουλεια(κλαψ κλαψ κλαψ),τα Χριστουγεννα πηγαμε στους δικους μου για φαγητο γιορταζε και η αδερφουλα μου τους αφησα δωρακι τον Νικολα μου (ευχαριστω τον Θεο που η μανουλα μου βοηθαει )και το βραδυ βγηκα μετα του συζυγου μου εννοειτε και την τρελοπαρεα πηγαμε Χατζηγιαννη-Ονιραμα το σχημα δεν ελεγε τιποτα το ιδιαιτερο εμεις παντως το διασκεδασαμε(ειδες τι σου κανει εαν η παρεα ειναι καλη βρε παιδι μου?)....Το Σαββατο με το που ξυπνησαμε πηγαμε πηραμε τον υιο και βουυυυυρ βολτα στον Εθνικο Κηπο για το χωριο του Αι Βασιλη ηταν πολυ ωραια ο Νικολας ξετρελαθηκε με το καρουζελ!!!!τελος την Κυριακη εκανα τραπεζι στα πεθερικα μου και στους δικους μου τι να κανω η μανα πρεπει να ειμαι τελεια σε ολαααααα!!!

Λιλουκα να χαιρεσαι την κορακλα σου να ειναι καλοφωτιστη γερη και τυχερη:-PΚαλε τι ομορφια ειναι αυτη???μπαινουμε χαλαρα στην ουρα για υποψηφιοι γαμπροι(χι χι χι):tongue:

...απο δοντια(εκτος των 2 κατω)τιποτα ακομη τα γευματα τα τρωει κανονικα αλλα εχει μειωσει το γαλα ποναει φαινεται οτι ποναει οτι βαζει στο στομα το δαγκωνει με μανια και αυτη η μυτη δεν λεει να ξεβουλωσει τελικα κανουν τιποτα οι οροι???:?::?::?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...