Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανιτσες κι εμεις ειχαμε σημερα παιδιατρο...εμβολιο μινιγκιτιδας! Οκ ολα καλα ειμαστε 8750 73 και χαιρουμε ακρας υγειας ΑΛΛΑ......τελικα αυτη η κουκιδα στα πλαγια δεν ειναι δοντι! την τυχη μου μεσα...μου ειπε οτι ειναι πολυ φουσκωμενα τα ουλα αλλα δοντι δεν...........

Επισης δοκιμασα τα παντα με τα φρουτα δε τα τρωει και σημερα σπαραξε στο κλαμα.....τοσο κλαμα δεν εκανε οταν γεννηθηκε, το εκανε στα φρουτα! Μου πε ο παιδιατρος αμα θελει σκονη φρουτοκρεμα, σκονη, τι να κανουμε κατι πρεπει να φαει.....Και στο γιαουρτι μια απο τα ιδια δε το θελει καθολου...προτιμησε σημερα να μεινει νυστικη μεχρι να πιει το γαλα της παρα να φαει το γιαουρτακι! Οκ δεν την πιεζω αλλα με χει πεθανει...μονο το φαγητο κατεβαζει καμια 400αρια μλ στις καλες της!

Σημερα με συγχισε μια...... μου ειπε να μη χαιρομαι γιατι θα πεσουν οι μπουκλες και με το πρωτο κουρεμα θα ισιωσουν τα μαλλια της αφου εχει ο μπαμπας της ισια μαλλια...μου ρθε να τη χαστουκισω.....το σγουρο ειναι σημα κατατεθεν κυρα μου....δε το βλεπεις οτι το παιδι μοιαζει στη μανουλα????

Πες τα Ερηνουλα.Ασε τις κακιστρες να λενε εμεις σγουρο μαλλι θελουμε να εχουμε κυρια εσυ τι ρολο τραβας;

Εμενα παντως γαλα δεν πινει με το ζορι φτανει στις καλες της τα 300 γρ.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eιρηνη το ιδιο προβλημα με τα φρουτα ειχα και εγω με τον Μαριο και επι ενα μιση μηνα σπαραζε στο κλαμμα με την πρωτη κουταλια. Εκοψα την προσπαθεια για μια εβδομαδα αφου το ειχε παρει στραβα το θεμα και μετα του ξαναδωσα μπανανα μηλο πορτοκαλι μισο χυμο και αχλαδι με μια κουταλια φαριν λακτε και την τρωει ολη τωρα. Κοψε την για λιγες ημερες και ξαναπροσπαθησε με αυτο το κολπακι μπας και πιασει.

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα, εμείς και σήμερα έχουμε δέκατα, επείδή όμως δεν έχει τίποτα άλλο εκτός άπό γκρίνια, γκρίνια και γκρίνια είπε η παιδίατρος απλά να το παρακολουθώ. Σήμερα έσκασε και το 6ο δόντι, άντε να βγουν τα σκασμένα μπας και κλείσουμε λίγο μάτι. Εχτες δεν κοιμήθηκε καθόλου με το που τον ακουμπάς στο κρεβάτι κλαίει, την έβγαλε όλο το βράδυ αγκαλιά στον άντρα μου και παλι ξυπνουσε κάθε 20 λεπτά :-(, γάλα δεν ήθελε καθόλου όλο το βράδυ και εγώ πάλι ξύπνησα τούμπανο και αρμεγόμουνα. Εννοείται ότι δεν τρώει τίποτα 2 μερες τώρα παρόλαυτά ρεύεται συνέχεια και το πρωί του έδωσα αυτό το ομοιοπαθητικό για την παλινδρόμηση και το έκανε εμετό.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

2620815z594jmpyi8.gif

Κορίτσια εύχομαι

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!!!!

Όλα τα παιδάκια να έχουν υγεία και αγάπη!!!!!!!

.......και να περάσετε πολύ όμορφα και χαρούμενα αυτές τις ημέρες!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Ax κουνιαδουλα μου Καλα Χριστουγεννα να περασετε ομορφα και ησυχα στο χωριο!

Αννια μου τι να πω κοπελα μου....τι μαρτυριο περνας! Αντε να ηρεμησει λιγακι και ο Αγγελακος γιατι κι αυτο το καημενο τραβαει πολλα! Μπας και κοιμηθητε κι εσεις λιγο.....

Μαρκοπολο μου...λες ε?? Θα τα κοψω......αντε να δουμε και μαυτο τι θα γινει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Μανιτσες κι εμεις ειχαμε σημερα παιδιατρο...εμβολιο μινιγκιτιδας! Οκ ολα καλα ειμαστε 8750 73 και χαιρουμε ακρας υγειας ΑΛΛΑ......τελικα αυτη η κουκιδα στα πλαγια δεν ειναι δοντι! την τυχη μου μεσα...μου ειπε οτι ειναι πολυ φουσκωμενα τα ουλα αλλα δοντι δεν...........

Επισης δοκιμασα τα παντα με τα φρουτα δε τα τρωει και σημερα σπαραξε στο κλαμα.....τοσο κλαμα δεν εκανε οταν γεννηθηκε, το εκανε στα φρουτα! Μου πε ο παιδιατρος αμα θελει σκονη φρουτοκρεμα, σκονη, τι να κανουμε κατι πρεπει να φαει.....Και στο γιαουρτι μια απο τα ιδια δε το θελει καθολου...προτιμησε σημερα να μεινει νυστικη μεχρι να πιει το γαλα της παρα να φαει το γιαουρτακι! Οκ δεν την πιεζω αλλα με χει πεθανει...μονο το φαγητο κατεβαζει καμια 400αρια μλ στις καλες της!

Σημερα με συγχισε μια...... μου ειπε να μη χαιρομαι γιατι θα πεσουν οι μπουκλες και με το πρωτο κουρεμα θα ισιωσουν τα μαλλια της αφου εχει ο μπαμπας της ισια μαλλια...μου ρθε να τη χαστουκισω.....το σγουρο ειναι σημα κατατεθεν κυρα μου....δε το βλεπεις οτι το παιδι μοιαζει στη μανουλα????

Τη κακιά που είναι!!! Εγώ γεννήθηκα με μπούκλες, και έχω ακόμα μπούκλες, όσο για τον μεγάλο μου γιο γεννήθηκε με ίσια μαλλιά και στους 8-9 μήνες έβγαλε κάτι μπούκλες...χτένα δεν μπαίνει στο μαλλί του..αυτό που τα μαλλιά ισιώνουν πρώτη φορά το ακούω..

Εμείς είμαστε αρρωστούληδες..είχε ο μεγάλος μας αδερφούλης μυξούλες για δύο μέρες, του πέρασαν..και απο χτες έχει και ο νινάκος..κάναμε χτες και εμβόλιο..έκανε και δέκατα το βράδυ..όλα μαζί..δόντια, ίωση και εμβόλιο..και πάλι στις 4 η ώρα το πρωί που του έπλυνα για 10000η φορά τη μύτη -και την ρούφηξα με το απαίσιο ρουφηχτήρι μυξών- γελούσε το καημένο..τί καλοπροαίρετο παιδάκι..και στον παιδίατρο ούτε που κατάλαβε πάλι το τρύπημα..ούτε το φάρμακο..μόνο γελούσε στον παιδίατρο...ή είναι χαζό ή πρέπει Πόπη να πάει και ο γιος μου στις ειδικές δυνάμεις!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλημέρα κορίτσια σήμερα βρήκαμε λίγο το κέφι μας, είμαστε λίγο καλύτερα, κοιμηθήκαμε το βράδυ αγκαλια, ξυπνούσε βέβαια νιαούριζε, στριφογύρναγε αλλά ξανακοιμόταν. Τώρα κοιμήθηκαμε από της 11:00 ως τις 14:30 ! και επιτέλους ξυπνήσαμε με χαμόγελο και όχι με κλάμα.

Ειρηνάκι πάντως στη φωτό δεν της φαίνεται καθόλου της κοράκλας σου ότι δεν τρώει, τι μαγουλήθρες είναι αυτές; για ρούφηγμα :tongue:

Και εμένα ο άντρας μου για τις ειδικές δυνάμεις τον ετοιμάζει το γιό καθότι και ο ίδιος αλεξιπτωτιστής, και το αγαπημένο τους παιχνίδι το αεροπλανάκι, και η ελεύθερη πτώση, εγώ να φωνάζω πρόσεχε και εκείνος ο μπουμπούνας να ξεκαρδίζετε στα γέλοια, ελπίζω μέχρι τότε να έχει καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία. Πάω να ετοιμαστούμε να πάμε βολτιτσα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΓΑΠΗ , ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΑΣ , ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα σε ολες μας...ευχομαι καλα χριστουγεννα καλες γιορτες με το πολυτιμοτερο αγαθο υγεια πανω απολα... αγαπη ευτυχια αρμονια ομονια χαρα ειρηνη ζεστασια για ολο τον κοσμο και προπανων για τα αγγελουδια μας!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

28796xf3z4sbjdh.gif

1744386rd5f1eb3b5.gif

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάκια να είστε καλά και να χαίρεσται τα παιδάκια σας και τους αντρούληδες σας , να περάσετε όμορφα και καλές μασες!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα και χρονια πολλα!!!

Ειρηνη μου δε νομιζω να ισιωσουν τα μαλλια της μπεμπας!! Αν κι εγω ειχα κοκκινα και μπουκλα και οταν μου τα εκοψαν ισιωσαν και σκουρηναν..ποιος ξερει!! Παντως το χρωμα σκουραινει απ'οτι ξερω για τα ανοιχτοχρωμα μαλλια και ανοιγει για τα σκουροχρωμα..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πως τα περάσατε; εμεις όμορφα οικογενειακα είχαν έρθει τα πεθερικα μου φαγαμε του καλού καιρού και επειδή υπήρχαν επιτέλους πολλά χέρια για να κρατήσουν τον Αγγελάκο να σας πω την αλήθεια τους παράτησα και πήγα και την έπεσα ένα 3ωρο. Η μαμα του πηρε δωρο στρατα, τον βάλαμε μέσα και από την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει την ικανότητα να υπάρχει και χωρίς εμάς έχει ξασαλώσει όλο θέλει να είναι κάτω δεν μπορώ να τον κρατήσω ένα λεπτό στο κρεβάτι για να του αλλάξω πάνα, το βράδυ πέφτει ξερός, τον παίρνω εδώ και 2 βράδια μαζί μου στο κρεβάτι μιας και ο άντρας μου είναι νυχτερινός και κοιμόμαστε σαν πουλάκια, όχι πως δεν ξυπνάει αλλά θηλαζει και ξανακοιμάται, όλοι μου λενε πως θα συνηθίσει και δεν θα ξεκολλάει μετά αλλά που να τους πω ότι αυτός που έχει ήδη συνηθίσει είμαι εγώ και δεν μπορώ να τον βάλω στο κρεβάτι του, μου λείπει :tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Χρονια Πολλα να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας.Ευχομαι σε εσας κ στις οικογενειες σας υγεια πανω απο ολα,,αγαπη κ ευτυχια.

Εμεις περασαμε υσηχα Χριστουγεννα,φαγαμε στην πεθερα κ εξω δεν βγηκαμε ουτε μια μερα γιατι δεν προσφερθηκε να τα κρατησει,θα βγω ομως στην Κοζανη οποτε δεν με ενοιαξε κ πολυ.Σε γενικες γραμμες ηταν καλα κετος απο την Παραμονη που ο γιος το επαιζε Μπομπ Μαστορακος κ μας εσπασε την καινουρια TFT τηλεοραση που αγορασαμε πριν 3 μηνες για την κρεβατοκαμαρα παλι καλα ου δεν αλλαξαμε κ αυτη στο σαλονι γιατι αλλιως ουτε αυτη δεν θα υπηρχε τετοιος ανταρτης που ειναι,ετσι αφου τον μαλωσαμε κ οι 2 τις υπολοιπες ημερες ηταν το καλυτερο παιδι.

Η μπεμπα μας στο παρκο σηκωνεται μονη της μου το ειχε πει ο αντρας μου αλλα δεν ηταν δει κ εγω μεχρι σημερα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρονια πολλά και με το καλό η νέα χρονιά!!!!

Αντάρτες τα αγόρια έτσι??:lol:

Γελάω, αλλά από τώρα καταλαβαίνω τι με περιμένει......

Πολύ ζωήρεψε ο μικρός!!

Καμία σχέση με την κόρη μου!!

Η κόρη μου γεννήθηκε με μαύρα μαλλάκια και τώρα είναι καστανόξανθα και μέχρι τα 2 ήταν σγουρά και τώρα ισιώσανε!!

Δήμητρα περαστικά σας!!

Ελπίζω τώρα να είναι καλά τα αγοράκια σου!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Kαλημέρα και χρόνια πολλά..εμείς ακόμα με μυξούλες και τσιγαρόβηχα..πήγαμε το πρωί στον παιδίατρο και μου ειπε να του δώσω αερολίν για καναδυο μέρες και σταγόνες γκαραμισίν στην μυτούλα..καινουργια κόλπα οι παιδίατροι!!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...