Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσάς! Ένα θαύμα συνέβη που μακάρι να το βιώσουμε όλες μας κάποια στιγμή ❤️ εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα με το μωράκι σας αγκαλιά ❤️

Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει και ας απέκτησα την κόρη μου με εξωσωματική. Θα πω μόνο ότι μην ξεχνάτε τα θέλω σας, και ναι να προτάσσετε τα θέλω σας, να έχετε πάντα την άποψη σας σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, δεν θα κάνετε όσα λένε οι γιατροί αν δεν είστε σύμφωνες. Και το να αποδεχόμαστε τα θελήματα του θεού, πονάει αυτή η φράση όταν παλεύουν γυναικες χρόνια ολόκληρα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγειας οι ιδιεσ Ή οι σύζυγοι τους. ΑΝ Το κάναμε αυτό δεν θα έπρεπε να κάνουμε εξωσωματική, γιατί ήταν θέλημα θεού να έχουμε αυτά τα πρόβλημα. Εκείνος μας δημιούργησε έτσι, με στραβές σάλπιγγες, με οπισθια μητρα, με κερσοκυλες, αυτοάνοσα. 
      να έχουμε πίστη ναι! αλλά να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις φράσεις. 

Εχει ο θεός, δεν ήταν γραφτό σου, ο θεός ξέρει τι κάνει. Αυτές οι φράσεις μας οδηγούν στο να νιώθουμε ότι κάποιος μας «τιμωρεί».

στα γράφω ενώ έχω «περάσει» στην απέναντι όχθη. 

Και με πολύ αγάπη θα προσθέσω επίσης, δεν ψάχνουμε γιατρούς να μας χαϊδευουν τα αυτιά , να μας γλυκομιλανε, αλλά να ασχολούνται μαζί μας. Είσαι τυχερή που κατάφερες να ταιριάξεις με την πρώτη σου επιλογή και δεν είχατε αποτυχίες.  Για τον κ Π… έχουμε ακούσει καλά λόγια αλλά και 10000 κακές εμπειριες. 

Εύχομαι η εμπειρία σου να δώσει δύναμη στις περισσότερες γυναίκες!! 

καλή φώτιση ❤️

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον θα σας πω δυο πραγματα που θελω παρα πολυ αυτο τον καιρο.....

Να αλλαξω αυτο το ηλιθιο καροτσι που εχω παρει στη μπεμπα γιατι εχει τον αβολευτο...(peg perego uno) και να παρω ενα αλλο περιπατου μου ειπαν λεγεται της maclaren φοβερο το ειδα σημερα που ειχα παει βολτα για shopping!

Και....... θελω και δευτερο μωρο....θελω να μεινω εγκυος ξανα......απιστευτο???? Οχι οτι ειμαι ετοιμη...το αντιθετο μαλιστα!!! Επισης εχω να κανω , καμια 40αρια μερες, αυτο το ... πως το ειπαμε να δεις??? Κατσε εδω το ειχα...τελος παντων αυτο που κανεις και γινονται τα παιδια ή καμια φορα το κανεις και για δικη σου ευχαριστιση.Ολο κατι γινεται και δε μας καθεται! Τι να πεις....ο,τι του φανει του Λολοστεφανη!!!! Οτι να ναι ειμαι!!!!

Xaxaxa καλώς ήρθες στο κλάμπ!!!!! Κι εμείς δύο παιδιά στις αυγουστιάτικες διακοπές τα κάναμε!!! Αυτό το καρότσι είχα κι εγώ στον Ανδρέα..επιεικώς απαράδεκτο..στον μπέμπη πήρα το quinny zapp..πάει παντού αλλά δεν ξαπλώνει!!!..και πήγα και πήρα πριν κανένα δίμηνο το maclaren (με τις μεγάλες ρόδες γιατί υπάρχει και με κάτι μικρές). Είναι τέλειο..ξαπλώνει, είναι πανάλαφρο, πάει παντού και πιάνει λίγο χώρο..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Ρουλιτσα,γεια σου μπισκοτακι ,Πελαγια ania και φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

Βρε Ειρηνη που εχεις κουραγιο για δευτερο??? Μπραβο σου!!!!!!!! Εγω ειμαι ολη την ημερα μονη μου με τον μικρο και με το ζορι στεκομαι ορθια. Το παληκαρι μου ειναι ακουραστο, βλεπεις. Συν το οτι ολοι μου την λενε επειδη ειναι ζωηρος και με κανει οτι θελει. Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια, εχει εξαρτηση απο εμενα και δεν καθεται ουτε ενα λεπτο μονος του. Δεν μπορω να τον αφηνω να σπαραζει απλα γιατι πρεπει να του επιβληθω.

Αχ Μarco Polo ποσο σε καταλαβαινω.Κ ΄μενα ο Αποστολος ετσι ηταν κ δυστυχως συνεχιζει να ειναι ετσι κ δεν ειμαι κ καθολου ελαστικη μαζι του αυτο ειναι το κακο,αλλα αν γινει κ η μικρη ετσι παει θα μου φορεσουν ζουρλομανδυα.

Να φανταστεις τωρα εχει παρει κουβερτα κ μαξιλαρι,ανεβηκε στο τραπεζακι του σαλονιου κ κανει πως κοιμαται.

Μα δεν τον ποναει το σωματακι του;ειναι κ μονο κοκκαλα.Τι να πω δεν ξερω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ειρηνη οπως καταλαβες ολες λιγο πολυ ανηκουμε στο ιδιο κλαμπ.δεν ειναι τρομερο;

Παντως κ εμενα κ τα 2 μου παιδια ειναι καρπος καλοκαιριου,περιοδος διακοπων απο τη δουλεια ομως γιατι στη θαλασσα 5 μερες κ πολυ ειναι,δεν του αρεσει καθολου,μονο φετος καθησαμε γιατι πηγαμε στο εξοχικο της νονας της μπεμπας.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

κοριτσαρες μου καλο απογευμα σε ολες σας...αντε φαγαμε τον γαιδαρο και μειναμε στην ουρα 2 μερες για τα χριστουγεννα αληθεια τι θα κανετε θα πατε πουθενα?εμεισ εδω οπως καθε χρονο στο σπιτι με τα μικρα μας και την πεθερα.....:mad::mad:του χρονου να ειμαστε γεροι φορτωνω τα παιδια και παμε καπου να αλλαξουμε παρασταστεις φτανειιιιιιιι χαχαχαχα......Μαρία-nmeb καλως σας βρηκα σε ευχαριστω... και εσυ να χαιρεσε τα δικα σου...πραγματικα περναω πολυ δυσκολη φαση αλλα ελπιζω σε ενα πιο ευκολο μελλον η αγαπη και η ευτυχια υπαρχει δεν υπαρχει ο χρονος για μενα και η ξεκουραση...:rolleyes::rolleyes: δεν βαριεσαι γερα να ειναι και να ειμαστε και θα αλλαξουν καπια στιγμη τα πραγματα!!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, σας έχασα πάλι!!! Ελπίζω μέχρι της 4/1 που θα γυρίσω στην δουλειά να τα ξαναπούμε λιγάκι....της επόμενες μέρες θα διαβάσω της 10 σελίδες που έχασα και επανέρχομαι με νέα.

φιλιαααααααααααααα

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Διαφημίσεις

Α βλεπω Ρουλιτσα βαπτιστικατε κιολας.Αντε να τα χαιρεσαι.Εμεις Χριστουγεννα στην Κατερινη με την πεθερα.... κ Πρωτοχρονια θα παω στην Κοζανη στην οικογενεια μου

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κοριτσαρες χαιρετω!! Μολις κοιμηθηκε κι ειπα να σας δω λιγο...

Σοου σημερα παλι με το μοσχαρι..δεν ηθελε με τπτ!! Το αφησα μεχρι τις 5 το απογευμα και τελικα εφαγε το μισο απο πεινα! Χαχαχα..τι να κανω ρε παιδια να το πεταξω!!?? Ε οχι...θα το φαει θελει δε θελει!!

Προπαραμονη αποψε...ο αντρας εφημερια...από αυριο ομως άδεια επιτελους!! Να κανουμε κι εμεις γιορτες...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!!

Μπισκοτακι τι κανεις καιρο εχω να δω νεα σου?

Εμεις ειχαμε παλι τον παιδιατρο σημερα σπιτι τι να κανω η φοβιτσιαρα εχθες ο Νικολας ξυπνουσε ανα 20λεπτα κλαιγοντας και δεν ηθελε ουτε αγκαλια ουτε στην κουνια ουτε στο παρκο ουτε πουθενα η μυτη του μπουκωμενη φτερνιζοταν συνεχεια....τον παιρνω και εγω τηλ. πρωι πρωι του τα λεω μου λεει δεν ειναι κατι σημαντικο απο την στιγμη που δεν εχει πυρετο ολα ειναι συμπτωματα απο τα δοντια καλα του λεω ελα να τον δεις για να μου φυγει η αγωνια.....ηρθε το απογευμα τελικα ειμαστε καλα δεν εχει κατι ολα ειναι απο τα δοντακια ουφφφ ευτυχως......

Μαρακι μου τι γινεσαι??ο αντρας μου ειναι στις ειδικες δυναμεις του λιμενικου για να στο πω πιο απλα ειναι βατραχανθρωπος(εξου και τα γονιδια που πηρε ο Νικολας τρελαινεται για το νερο στην βαπτιση του παθανε ολοι πλακα γελαγε και επαιζε με το νερο καθολη την διαρκεια του μυστηριου):D

Πελαγια καθε φορα που βλεπω τον γιο σου στα τικερακια θελω να τον δαγκωσω ειναι γλυκας!!!:tongue:

Ανια πως πανε οι αυπνιες αντεχεις??τι ρωταω μπορουμε να κανουμε διαφορετικα???προχθες εφερα την μαμα μου σπιτι να κραταει τον Νικολα και επεσα και κοιμηθηκα ξερη απο τις 11 το πρωι εως τις 4το απογευμα αχχχχ τι θα κανω απο 4/1 που παω για δουλεια:-(

Κοριτσαρες χαιρετω!! Μολις κοιμηθηκε κι ειπα να σας δω λιγο...

Σοου σημερα παλι με το μοσχαρι..δεν ηθελε με τπτ!! Το αφησα μεχρι τις 5 το απογευμα και τελικα εφαγε το μισο απο πεινα! Χαχαχα..τι να κανω ρε παιδια να το πεταξω!!?? Ε οχι...θα το φαει θελει δε θελει!!

Προπαραμονη αποψε...ο αντρας εφημερια...από αυριο ομως άδεια επιτελους!! Να κανουμε κι εμεις γιορτες...

Μου φαινεται πως ολες τη δικια σου τη μεθοδο πρεπει να ακολουθησουμε.

Αντε με το καλο να παρετε αδειουλα,δηλ. ο αντρας σου,εσυ ποτε ξεκινας δουλεια;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ποπη κ η δικια μου η μικρη το μπουκωμα κ την εναρξη της ωτιτιδας απο τα δοντια την εχει,την εχω τρελανει στον ορο,το καημενο μονο που τον βλεπει αρχιζει τα κλαματα,γι΄αυτο κ εσυ με το που τον βλεπεις μπουκωμενο βαζε ορο για να μην επιδεινωθει η κατασταση.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Μανιτσες κι εμεις ειχαμε σημερα παιδιατρο...εμβολιο μινιγκιτιδας! Οκ ολα καλα ειμαστε 8750 73 και χαιρουμε ακρας υγειας ΑΛΛΑ......τελικα αυτη η κουκιδα στα πλαγια δεν ειναι δοντι! την τυχη μου μεσα...μου ειπε οτι ειναι πολυ φουσκωμενα τα ουλα αλλα δοντι δεν...........

Επισης δοκιμασα τα παντα με τα φρουτα δε τα τρωει και σημερα σπαραξε στο κλαμα.....τοσο κλαμα δεν εκανε οταν γεννηθηκε, το εκανε στα φρουτα! Μου πε ο παιδιατρος αμα θελει σκονη φρουτοκρεμα, σκονη, τι να κανουμε κατι πρεπει να φαει.....Και στο γιαουρτι μια απο τα ιδια δε το θελει καθολου...προτιμησε σημερα να μεινει νυστικη μεχρι να πιει το γαλα της παρα να φαει το γιαουρτακι! Οκ δεν την πιεζω αλλα με χει πεθανει...μονο το φαγητο κατεβαζει καμια 400αρια μλ στις καλες της!

Σημερα με συγχισε μια...... μου ειπε να μη χαιρομαι γιατι θα πεσουν οι μπουκλες και με το πρωτο κουρεμα θα ισιωσουν τα μαλλια της αφου εχει ο μπαμπας της ισια μαλλια...μου ρθε να τη χαστουκισω.....το σγουρο ειναι σημα κατατεθεν κυρα μου....δε το βλεπεις οτι το παιδι μοιαζει στη μανουλα????

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...