Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια μου...Και εμεις στο κλαμπ που ξυπναμε 1000000 φορεσ την νυχτα αν τον εχω παντος μαζι μου ειναι αφορηβος το βζ το παινει μονος τρωει και κοιματε.... Αλλα εχω σκεφτει το εξις τον κοιμηζω στισ 9.00 ως συνηθως και μετα κατα τις 12 ενα μπουκαλι ζεστο γαλα και μετα νανι ως το πρωι μονο που δεν πετυχενει παντα πρεπει να ειναι εντελος κοιμησμενος γιατι αλλιως δεν θελει το μπιμπερο αφου ξερει οτι ειμαι εγω στο σπιτι....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι κανετε βρε κοριτσακια???? Εγω δεν προλαβαινω ουτε στιγμη να κατσω αλλα σας διαβαζω οποτε μπορω, Ο Μαριος παραμενει ταλιμπαν οπως ηταν. Με τον υπνο ακομα εχουμε προβλημα και δεν βλεπω να λυνεται και ποτε. Τρωει τελευταιο γευμα στην 1 η ωρα το βραδυ και ξαναπειναει γυρω στις 4 το πρωι. Δοντια δεν εχουμε ακομα και η παλινδρομηση παει καλυτερα με τις στερεες τωρα που τις συνηθισε σιγα σιγα. Την φρουτοκρεμα την τρωει μονο με φαριν λακτε και το ακτινιδιο που δοκιμασαμε για την δυσκοιλιοτητα δεν του αρεσει. Τρωει μηλο,μπανανα, πορτοκαλι,αχλαδι. Το μεσημερι τρωει κολοκυθακι,πατατα.σελινο καροτο,κοτοπουλακι και θα δοκιμασουμε αυριο και μοσχαρι. Το μπροκολο δεν του αρεσε.

Ειναι 8 κιλα και 73 ποντους μεχρι στιγμης. Λεει μαμα, μπαμπα και τρελαινομαστε απο την χαρα μας αλλα ακομα δεν μπουσουλαει, προσπαθει αλλα πεφτει. Ολη την ημερα θελει καθε στιγμη να εισαι διπλα του,δεν καθεται πουθενα ουτε ενα λεπτο μονος του ουτε στο παρκο ουτε στο παπλωμα με ολα τα παιγνιδια του και μαξιλαρια. Το κακο ειναι οτι βαριεται πανευκολα και μονιμως πρεπει να εφευρισκω κατι για να τον κραταω ηρεμο και ευχαριστημενο, ειδικα οταν εχει κακο καιρο και δεν παμε βολτα.

Περιττο να σας πω οτι την ημερα που με ειπε μαμα ενιωσα την μεγαλυτερη συγκινηση που εχω νιωσει ποτε στην ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικα για μενα που η γεννηση του ηταν περιπετειωδης και δεν την χαρηκα οπως επρεπε. Μαλιστα ηταν ανελπιστο γιατι λογω της προωροτητας δεν περιμενα να πει μαμα και μπαμπα τοσο νωρις. Και τα ειπε ολα την ιδια ημερα. Αρχισε με το μπαμπα και εκει που του ελεγα βρε ατιμο μαμα δεν θα πεις??? Και μετα απο καποιες ωρες αρχισε να το λεει ξεκαθαρα.

Πο πο λιγο ελειψα και γεμισατε τις σελιδες!! Καλωσορισες ρουλα!

Πτώσεις είδα, αϋπνίες είδα ..τι γινεται ρε παιδια...ειναι αναδρομος ο Ερμης??!!

Ειρηνη τα ειδες ολα ε>\?? Κι εμενα μου επεσε 6 μηνων και εκεινη τη μερα ελεγα για τις μαναδες που δε προσεχουν τα παιδια και τους πεφτουν...εε λες και με τιμωρησε ο Θεος!! Ευτυχως επεσε στη φλοκατη και ηταν μαλακη η πτωση!

Μαρκοπολο 1 η ωρα??? Τι κουραγιο εχεις κι εσυ!!

Εμενα δε κοιμαται το πρωι ρε παιδια...τωρα πριν μιση ωρα κοιμηθηκε κι αυτο με το ζορι γιατι το κ@λ@σκυλο του γειτονα γαυγιζει και τον ξυπναει!! Αφηστε που κανει σπαραχτικό κλαμα οταν δε βολευεται να κοιμηθει...όλο βουτια στα μαξιλαρια κανει και ακρη ακρη στο κρεβατι μου με το κωλο πανω!! Τι θα τον κανω!!

Εγω εξαφανιστηκα γιατι εχουμε και τα ψωνια των γιορτων,,,καταλαβαινετε, βαφτηστηρια, συγγενεις κτλ κτλ..ψωνισαμε το δωρο του μπεμπη και ψαχνουμε να βγαλουμε προπληρωμενη για να αφησω πια τη καρτα της μαμας μου που την εχω σκισει για αγορες απο ιντερνετ!! Εχει καμια σας να μου πει προτασεις..??

Κατα τ'αλλα ..ολα καλα..στεκομαστε, αφηνουμε τα χερια και νομιζουμε οτι θα περματησουμε, πεφτει με τον κωλαρακο, σηκωνεται, γονατιζει, χοροπηδαει στα γονατα, ολα τα κανει ΕΚΤΟΣ απο παλαμακια...αυτα μονο με τη πεθερα μου...την οποια περιμενω μπας και του τα θυμισει παλι!! Κανει και κανενα "γεια" καμια φορα παταει τη κορνα στο ποδηλατο (και μετα το ξεχναει) με το δεικτη παρακαλω (οχι τυχαια)..γενικως ειμασε εξυπνα παιδακια (τι λεω τωρα η κουκουβαγια!!).

Από φαϊ ..κοτοπουλο με λαχανικα και 4 μπισκοτα νουτριτσια. Τα μιραντα εχουν πολλη ζαχαρη κοριτσια...ε να μη τη μαθουν και απο τωρα! Το πορτοκαλι δε του πολυαρεσει αλλα του στυβω μισο στη φρουτοκρεμα και το τρωει..εκανε ομως κατι διαρροιες χτες το βραδυ...απο κρυωμα μαλλον..δε ξερουμε..

Αυτα γαι σημερα...παω να δω τη φαρμα..πριν ξυπνησει!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα Marco Polo,εμενα καθαρα μαμα κ μπαμπα δεν φωναζει δηλ. να το λεει κ να εννοει εμας,λεει μονο τατατα,μαμαμαμα κ μπαμπαμπα.Παντως οταν το ειχα ακουσει 1η φορα απο το γιο μου ηταν υπεροχο,ελιωσα κ μονο στο ακουσμα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Χαχαχα μπισκοτάκι και εμένα το ίδιο κάνει όταν θέλει να κοιμηθεί, με το κωλαράκι προς τα πάνω!!!!..και η μουρίτσα στριμωγμένη στην πάντα..Εμένα ο μικρός ανόητος σηκώνεται στα τέσσερα, βάζει το χέρι να μπουσουλήσει μπροστά και μετά πέφτει μπρούμυτα και αρχίζει το κολύμπι...καθόλου δεν του κόβει...σιγά μην πεί και μαμά ή κάνει παλαμάκια...μπρρρρρμπρρρρ και πολύ του είναι είναι!!! Η αλήθεια είναι πάντως πως επειδή με τον άλλο έφτασα στο σημείο να πω ...αμάν πια με το μαμά και μαμά..θα σου πάρω παιχνίδια αν για 10 λεπτά δεν πεις μαμά...καθόλου δεν αγχώνομαι για το πότε θα το πει!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχαχα ειστε και οι δυο απολαυση!!!!

Με τον δεικτη αρχιζει και κανει πολλα πραγματα και οτι θελει να ακουμπησει πρωτα το δεικτη βαζει και μετα ολο το χερι........απο λεξεις μονο μαμα μπαμπα μαμ και τατατατατα(ατα) αλλα μη φανταστητε συνεχεια...οποτε της ερθει αν της ερθει και αν εχει κεφια......δεν μπουσουλαει παρα σηκωνεται με βοηθεια ορθια και συνηθως με τραβαει απ τα μαλλια για να πιαστει! οι μισες μου μπουκλες εχουν μεινει στα χερια της!

Κι εγω θελω να βγαλω μια προπληρωμενη ή μια πιστωτικη με μικρο οριο γιατι δε μπορω να τρεχω συνεχεια στην τραπεζα να βγαζω λεφτα! Να σημερα ειχα παει να παρω δωρα και ειδα ενα κοκκινο κραγιον παπαππαπα κολαση........το ηθελα σα τρελη και δεν ειχε κοντα εθνικη και αλφα μπανκ οποτε εβγαλα απο μια μαρφιν και πληρωσα και ενα 20ευρω τοκο! Δε ξερω ομως που και τι να κοιταξω.....

Θα φαει την κρεμα της κατα τις 6μιση και θα παω να της αρω παρκο δεν γινεται αλλο!!!

Πολυ φοβαμαι μετα απο το πεσιμο!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

γεια σου μπισκοτακι για σου σου μαρκοπολο ..καλως σας βρηκα και να χαιροσαστε και εσεις τα ζουζουνια σας..ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα επιτελους μαμαδες που ειναι ολες κοντα στην δικη μου ημερομηνια γεννας :P:pιοποτε εχουμε πολλα κοινα για σηζητηση...λοιπον θα τα λεμε εδω ολες μαζι και τα καλα και τα ασχημα πολλα φιλιααααα ραντεβου αφτερ χαχα εγω ειμαι ολιγον του μεσονυχτιου χαχαχα λογω 3 μπειμπις.....οποτε μονο αργα υπαρχει ηρεμια να καθησω:P:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Λοιπον θα σας πω δυο πραγματα που θελω παρα πολυ αυτο τον καιρο.....

Να αλλαξω αυτο το ηλιθιο καροτσι που εχω παρει στη μπεμπα γιατι εχει τον αβολευτο...(peg perego uno) και να παρω ενα αλλο περιπατου μου ειπαν λεγεται της maclaren φοβερο το ειδα σημερα που ειχα παει βολτα για shopping!

Και....... θελω και δευτερο μωρο....θελω να μεινω εγκυος ξανα......απιστευτο???? Οχι οτι ειμαι ετοιμη...το αντιθετο μαλιστα!!! Επισης εχω να κανω , καμια 40αρια μερες, αυτο το ... πως το ειπαμε να δεις??? Κατσε εδω το ειχα...τελος παντων αυτο που κανεις και γινονται τα παιδια ή καμια φορα το κανεις και για δικη σου ευχαριστιση.Ολο κατι γινεται και δε μας καθεται!

Τι να πεις....ο,τι του φανει του Λολοστεφανη!!!! Οτι να ναι ειμαι!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

γεια σου ειρινουλα..και πελαγια ..τι κανετε κοριτσιαμ?ειρινακημ αφου σου ηρθε μην το σκεφτεσε καθολου βαλε μπρος...εγω επιδη στον μεγαλο μου ειχα κακια εγκυμοσυνη δεν το σκεφτομουν ευκολαδεν το επερνα αποφαση για 2ο... με τιποτα οταν ομως μου ηρθε το εκανα αμεσως χωρις δευτερη σκεψη...εμεινα με την πρωτη φορα και μαλιστα διδυμα χαχαχα..

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα κοιτα ειχαμε ομωσ και κληρονομικοτητα εγω απο τη γιαγια μου 3διμα..και ο βαγγελης απο τον αδερφο της γιαγιασ του διδυμα.....να σου πω καλη ιδεα δεν περνεις τον χασμπαντ προστα δω μηπως και οφελισει το κλιμα?χαχαχαχχα:P:p:p:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλησπέρα κορίτσια για μας δύσκολα τα πράγματα σήμερα, ο μπαμπάς μετά απο 2 εβδομάδες ρεπό - δυστυχώς με τις δουλειές περνάει γρήγορα ο καιρός και δεν καταφέραμε να παμε και μια εκδρομούλα που σχεδιάζαμε - πήγε για δουλειά και μείναμε μόνοι μας και ο μικρούλης είχε πάρα πολύ γκρίνια, ήταν γενικά πεσμένος και έχει και δέκατα. Κοιμάται και ανασαίνει σαν λαχανιασμένος και ξυπνάει με πολύ κλάμα. Εχω αρχίσει να ανησυχώ.

Να σαι καλά Ειρηνάκι μου τι μου θύμησες με αυτό που έχεις να κανεις 40 μέρες... Εμείς όοοοοοοποτε ξεκινάμε στη μέση τα μαζεύουμε και τρέχουμε γιατί ο Άγγελος ξυπνάει και κλαίει, που είναι εκείνη η ωραία εποχή που προσπαθούσαμε να τον κάνουμε :tongue:

Δεύτερο; τώρα; αχα καλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σου Ρουλιτσα,γεια σου μπισκοτακι ,Πελαγια ania και φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

Βρε Ειρηνη που εχεις κουραγιο για δευτερο??? Μπραβο σου!!!!!!!! Εγω ειμαι ολη την ημερα μονη μου με τον μικρο και με το ζορι στεκομαι ορθια. Το παληκαρι μου ειναι ακουραστο, βλεπεις. Συν το οτι ολοι μου την λενε επειδη ειναι ζωηρος και με κανει οτι θελει. Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια, εχει εξαρτηση απο εμενα και δεν καθεται ουτε ενα λεπτο μονος του. Δεν μπορω να τον αφηνω να σπαραζει απλα γιατι πρεπει να του επιβληθω.

Καλημέρα κορίτσια!!

Επιτέλους βρήκα χρόνο να μπώ και να γράψω!!

Βλέπω όλα τα μωράκια είναι κάπως....

Και ο δικός μου αυτές τις μέρες είναι όλο γκρίνια!!

Είναι κάπως έτσι: "δεν ξέρω τι έχω, δεν ξέρω τι θέλω".....

Ενώ χθές που ήμασταν βόλτα ήταν "Κύριος", ο κύριος!!

Τι ήσυχο μωρό λέγανε όλοι!!

ΔΕΝ βγάλαμε δοντάκι...

Χθές μπουσουλήσαμε!!!!!

Και εδώ και 2 εβδομάδες πιάνεται από παντού και όρθιος!!!!

Εδώ και μία εβδομάδα είναι μπουκωμένος, θα πάμε σήμερα να τον δεί πάλι ο παιδίατρος γιατί ψιλοβήχει κιόλας!!

Αχ, έπεσε η μπεμπούλα μας???:(

Φαντάζομαι τι αγωνία θα είχατε!!!

Και εγώ ένιωθα να χάνω χρόνια ζωής όταν έπεφτε η κόρη μου! (Βέβαια ποτέ δεν μου έπεσε τόσο μωρό, μετά όμως....)

Κορίτσια πάντα να τα δένουμε στα καρότσάκια και στο καρεγκλάκι του φαγητού!!!!

Και ποτέ πλέον μόνα στο κρεβάτι!!!

Δήμητρα και ο δικός μου έτσι κάνει!

Τον κώλο ψηλά, τη μούρη πίσω από την πάντα και κοιμάται!!:lol:

Χθές βράδυ προσπαθούσε έτσι να θηλάσει.....:confused:

Marcopolo που χάθηκες??

Ακόμα τα ίδια ο Μάριος ε??

Εύη μου ναι,

δεν μπορώ να δώ τις φωτό σου:(!!

Ρουλίτσα καλως ήρθες!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!

Και, αν και στο είπαν, μπράβο στο κουράγιο σου!!

Εγώ με δύο και με μεγάλη διαφορά ηλικίας και τα 'χω δεί όλα!!!!!!!!

Ανια καλύτερα να τον πας σήμερα στον παιδίατρο μιας και έρχονται Χριστούγεννα και Σ/Κ!!

bibito καλως το δέχτηκες το κοριτσάκι σου!!

Πόπη τι δουλειά κάνει ο άντρας σου και έχει υπηρεσίες??

Πάω να του φτιάξω τι φρουτόκρεμα τώρα και ελπίζω να τα καταφέρω να ξαναμπώ σήμερα.....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...