Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και συ ανια μου να χαιρεσε το ζουζουνι σου και μπραβο που το θηλαζεις ακομη καλη ξεκουραση κοριτσακι και αντε να πιουμε κανενα καφεδακι το πρωι εεε μπαινετε η δουλευει καμια??????????

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

να τα χαιρεσε μπιμπιτο μου τα νινακια σου και εσυ κοντα τα εκανες...απο που ειστε κοριτσιαμ?

Ειμαι απο Κοζανη αλλα λογω δουλειας κ καταγωγης του αντρα μου μενουμε μονιμα Κατερινη κ τωρα χτιζουμε σπιτι.

Σου εστειλα πμ.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εμενα ο γιος μου γεννηθηκε 13 απριλιου 3.400 μεγαλη δευτερα , τωρα ειναι 8 κιλα και ποντους δεν ξερω γτ ο μπαμπας μας δεν βρισκει το μετρο μας χεχε ...Στην αρχη δεν ετρωγε αλλα τωρα εστρωσε μαλλον ηταν απο τα δοντια εχουμε 2 και ελπιζω να μην μας ταλαιπωρησουν τοσο πολυ τα υπολοιπα... Εμείς τρώμε από λαχανικά: σπανακι-μπροκολο-φασολακι-κρεμιδι-κολοκυθακι-κολοκυθα-πατατα-καροτο-σελινο-χορταρικα-ντοματα-πρασο γλυκοπατάτα δεν έχουμε δοκιμάσει αλλά έχουμε δοκιμάσει σελινοριζα από φρούτα: μήλο-μπανάνα-αχλάδι-πορτοκαλί-μανταρίνι τώρα που θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα θα του βάλω και εγώ ακτινίδιο κα αβοκάντο ελπίζω να του αρέσουν, ενώ από αλλά τρώμε γιαουρτάκι όχι τα advance έχει φάει και τέτοιο βεβαία αλλά τώρα το άλλαξα γιατί και αυτό έχει ζάχαρη σε κανονικό , μάλιστα αύριο θα του πάρω κατσικίσιο (ελπίζω να βρω ) του αζω λίγη μπανάνα μέσα και γίνεται μούρλια είναι βεβαία ξινό αλλά το τρώει , κρέμες δεν του δίνω προτιμώ να του δίνω κάτι άλλο για απόγευμα παρά κρεμά όπως κολοκυθά με ρυζάκι η γιαουρτάκι με μπανάνα...Απο γαλα θηλαζουμε ακομα αν και πινει και ξενο ,λειπω το πρωι... τωρα προσπαθησα να του δωσω μπιπερο γιατι μας ξυπναει την νυχτα 100000 φορες αλλα δεν ηθελε και του εδωσα στηθος και κοιμηθηκε... Οσο μεγαλωνουμε γινομαστε πολυ καλα παιδακια απο ολες τις αποψεις... δεν μπουσουλαμε μονο στεκομαστε ορθιοι και λεμε μαμα και μπαμπα και αλλα διαφορα που δε καταλαβενει η μαμα ... αυτα για μας...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Απο θεμα υπνου τα πηγαιναμε καλα αλλα τωρα ξυπναμε 100000000 φορες κοιμοταν 9-4,5,6 και τον επερνα μετα στο κρεβατι μας και συνεχιζαμε τον υπνο μας.... αλλα τωρα δραμα!!! στην ημερα στανταρ θα κοιμηθει απο 15 λεπτα μεχρι και 3 ωρες καθημερινα ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Οπως προειπα Ρουλακι εισαι ΗΡΩΑΣ με τρια μωρα και καμια βοηθεια μπραβο κοριτσι μου εγω ενα εχω τον Νικολα μου με μεγαλη βοηθεια απο την μαμα μου και παλι πελαγωνω καποιες φορες,μην μου πεις οτι εργαζεσαι κιολας γιατι τοτε θα τα χρειαστω σιγουρα!!!Εμεις ειχαμε παει την Παρασκευη παιδιατρο και ειμαστε 8κιλα 73ποντους ειναι πολυ καλο παιδακι ολη την μερα παιζει μπουσουλαει λεει τατατα μαμαμα μπαμπαμπα εχουμε βγαλει τα 2κατω δοντακια μας σηκωνομαστε και ορθιοι αλλα ακομη δεν κοιμομαστε τα βραδια εξου και η μεταμεσονυχτια μου επικοινωνια τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Πελαγια ωραιες οι ιδεες σου με τα δωρακια εμεις δεν εχουμε αποφασισει ακομη αλλα στην γιορτη του η αδερφη μου που τον εχει βαφτισει κιολας του πηρε ενα τελειο αλογακι που χλιμιντριζει κιολας το καβαλαμε και κανουμε τρελες βολτες του αρεσει πολυ πολυ:-P

Ποπη μου και τώρα που κοιμάται όλος ο κόσμος μείναμε οι δυο μας! Τα γνωστά και εμείς ξύπνιοι, σου γράφω για συμπαράσταση, τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι αφού ξυπνούσε κάθε μία ώρα αλλά δεν πέτυχε, κοιμήθηκε 45 λεπτά και ξύπνησε πάλι με κλάμα και κλαίει τόσο πολύ που γίνεται γεμάτος κόκκινα σημάδια και λαχανιάζει, που να τον αφήσω 45 λεπτά που λεει η Άντα θα μου μείνει στα χέρια... Τωρα τον κουνάει ο μπαμπας του μήπως και αποκοιμηθει παλι για καμια ωρίτσα. Συμπεριφέρεται λες και έχει κολικούς :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...