Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σε ρωτήσω βρε Πελαγία είναι το facebook αυτο που έχουν όλοι ή είναι αλλο αυτο του parents - σιγά μην βαράτε είμαι λίγο ασχετη με το θέμα- βλέπω μόνο τον αδελφό μου που μπαίνει σύνεχεια και όλους τους γνωστούς μου αλλα δεν έχω καταλάβει αν γραφτώ εδώ θα μπορώ να μιλαω και μαζί τους ; μην βαράτε είπα :tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Η αληθεια ειναι το σκεφτομαι για το ακτινιδιο bibito θα δω , παντος για το αβοκαντο τι γνωμη εχεις???

Το αβοκαντο λενε πως ειναι το φρουτο με τις πιο πολλες βιταμνες αλλα κ παλι μπορει να του κανει διαρροια ειναι οπως το πορτοκαλι ενα πραγμα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

ρουλίτσα τι ωραία φωτο αυτή με τα ζουζουνάκια σου, πέρασες μεγάλο λούκι παρόλαυτα τα κατάφερες περίφημα , τελικά το ήρωας μάλλον είναι λιγο... μακάρι με τον καιρό να το ξεπεράσει το μωράκι σου και να είναι καλά

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Λοιπον ειναι το γνωστο facebook ανια μου που μιλανε ολοι χεχε!!!

Ρουλιτσα επειδη δεν μπορω να στειλω π.μ. στειλε μου εσυ να σε κανω add στο facebook...

sto facebook η στο μσν πελαγια μου?

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Ωραία και τελευταία ερώτηση: αφού κάνω εγγραφή μετα τι θα κάνω για να μιλάω μαζί σας πως θα με κάνετε add; όταν λες π.μ. εννοείς στο facebook ή εδώ;

Πάντως το αβοκάντο έχει πολλά θρεπτικα στοιχεία και πολλές θερμίδες γι΄αυτό προσοχή όταν αποτελειώνετε τη φρουτόκρεμα του μωρού αν κάνετε δίαιτα :D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ανια μου ευτυχως το ξεπερασε ο μικρος εκεινες τις 15 μερες ολα ειναι οκ και εχει γινει ενας παιδαρος...με τα φαγητα σας πως τα πατε κια τις ωρες υπνου?τι τρωτε και τι ωρες κοιμοσαστε ξυπνατε?

εμεις τρωμε απο φρουτα μηλο.αχλαδι.μπανανα..απο φαγητο..μοσχαρι με πατατα,καροτο,κολοκυθακι,μπροκολο,σπανακι,σελινο,κρεμυδι,μαιντανο....και κοτοπουλακι,...κρεμες ρυζαλευρο και φαριν λακτε....τιποτε αλλοτωρα στις 29 εχουμε ραντεβου για εμβολιο και θα μας αρχισει αυγο,γιαουρτακι,ζυμαρικα αντε να δουμε

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Ρουλα εχω 2 παιδακια,τον Αποστολο που γεννηθηκε στις 02-05-2007 κ την μπεμπα σε λιγο καιρο Αθηνα που γεννηθηκε 15-04-2009 4.150 γρ. κ υψος 54εκ.

Τωρα ομως ειναι 7,860γρ. και υψος 72.5εκ.Εμενα το 1ο δοντακι το εβγαλε στον 5ο κ τωρα εχει 5δοντια κ ειναι ετοιμα αλλα 3 αλλα μας ταλαιπωρουνε παρα πολυ,μεχρι κ ωτιτιδα της παρουσιασανε.

Απο φαγητο δεν μπορω να πω τρωει,αλλα το γαλα με το σταγονομετρο,ολο το βραδυ ξυπναω κ της το δινω στον υπνο μονο ετσι το πινει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

πω πω κοριτσια παντως δεν εχω παραπονο μπορει ολη η μερα μας να ειναι στην τσιτα αλλα το βραδυ μας ειναι ησυχο αν εξαιρεσεις μονο οτι καπιες φορες ξυπνανε για δευτερολεπτα για πιπιλα και οι 2 οχι ταυτοχρονα...κοιμουντε γυρω στισ 11 μεχρι τις 9.30-10 το πρωι...

τρωμε τα παντα ευχαριστα εκτος απο το γαλα μαλλον το βαρεθηκανε...η μικρουλα μου αν και ηταν η γκρινιαρα εχει γινει ενα αρνι ενω ο μικρος ηταν ενας αγγελος λες και δεν υπηρχε αλλο μωρο στο σπιτ και εχει γινει ενας γκρινιαρης οσο δεν φανταζεστε σπαραζει στο κλαμα οταν θελει κατι

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

ανια μου ευτυχως το ξεπερασε ο μικρος εκεινες τις 15 μερες ολα ειναι οκ και εχει γινει ενας παιδαρος...με τα φαγητα σας πως τα πατε κια τις ωρες υπνου?τι τρωτε και τι ωρες κοιμοσαστε ξυπνατε?

εμεις τρωμε απο φρουτα μηλο.αχλαδι.μπανανα..απο φαγητο..μοσχαρι με πατατα,καροτο,κολοκυθακι,μπροκολο,σπανακι,σελινο,κρεμυδι,μαιντανο....και κοτοπουλακι,...κρεμες ρυζαλευρο και φαριν λακτε....τιποτε αλλοτωρα στις 29 εχουμε ραντεβου για εμβολιο και θα μας αρχισει αυγο,γιαουρτακι,ζυμαρικα αντε να δουμε

Ευτυχως απο θεμα υπνου ειμαι τυχερη στη μπεμπα αλλα ο μικρος ακομη με ταλαιπωρει,βεβαια εγω ξυπναω αρκετε φορες τη νυχτα.

Απο φρουτα δινω μπανανα,μηλο,αχλαδι,πορτοκαλι κ μανταρινι,κ απο φαγητα μοσχαρι κ κοτοπουλο κ συνοδευω με πατατες,κολοκυθακι,καροτα,σελινο,μπαμιες,αρακα,μπροκολο,ντοματα.

Απο κρεμες φαρι λακτε μπισκοτοκρεμα κδημητριακα με μηλο.Αυτα τα τρωει ολα στο γαλα εχω το προβλημα.

κ απο βδομαδα θα της παρω κ αρνακι,τα ζυμαρικα τα αρχισαμε κ εμεις κ το γιαουρτακι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

εμείς θηλάζουμε και τρώμε αχλάδι - αβοκάντο - δαμάσκηνο το πρωί και μοσχάρι - γλυκοπατάτα - κολοκύθι - καρότο - σελινο το μεσημέρι από 10 κουταλιές το καθένα. Δόντια βγάλαμε 5,5 μηνών το πρώτο και τώρα έχουμε 5 και πολύ γκρίνια γιατί ερχονται και τα επόμενα. Από ύπνο άστα να πάνε ξυπνάμε κάθε 2 ώρες, από της 10.30 που αποκοιμήθηκε έχει ήδη ξυπνήσει 2 φορές και θήλασε, το μεσημέρι κοιμαται με το ζόρι 1 -2 ώρες, τώρα πάω να την πέσω γιατί έχω αρχισει να τα βλέπω διπλά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...