Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρουλιτσα μου μπραβο κοπελα μου με συκγινσες ετσι που εγραψες εισαι ηρωας , θα ηθελα πολυ να ακουσω τα κατορθωματα σας ? για την αναπτυξη σας και ολα!!! Πωρ περατε μια καθημερινη μερα για πες!!! Δυστηχως δεν μπορω να σου στειλω π.μ. κατι εχει παθει , οποτε σου απανταω εδω , εχει κατι chatrooms αλλα δεν ξερω να τα κανω χρηση αλλα μπες favebook ολες εχουμε !!!

Τωρα για το αβαταρ , πηγαινεις στον πινακα ελεγχου , δεξια σου υπαρχουν επιλογες θα πας εκει που λεει αβαταρ και θα μπεις μεσα και μετα θα βαλεις φωτο και αποθηκευση!! Οσο για τα σχεδιακια θα σου φτιαξω εγω !!! 01Mjp2.png θα το πιασεις αυτο και θα το βαλεις εκει που λεει υπογραφη στον πινακα ελεγχου αριστερα θα σου φτιαξω και για τον μεγαλο απλα θελω να μου πεις ημερομηνια γεννησεις οκ???

Ανια μου τι να κανεις υπομονη ξερω ειναι δυσκολο τα εχω περασει το να μην θελει να φαει αλλα τωρα ευτυχως φτου φτου τρωει πολυ καλα ολα τα γευματα , και μενα ηταν δυσκοιλιος αλλα απο τοτε που αρχισαμε τα φαγητα τα κανει 2 με 5 φορες την ημερα κανονικα και οχι δοιαρια!!! Εμεις τρωμε απο λαχανικα: σπανακι-μπροκολο-φασολακι-κρεμιδι-κολοκυθακι-κολοκυθα-πατατα-καροτο-σελινο-χορταρικα-ντοματα-πρασο γλυκοπατα δεν εχουμε δοκιμασει αλλα εχουμε δοκιμασει σελινοριζα απο φρουτα:΄μηλο-μπανανα-αχλαδι-πορτοκαλι-μαντατινι τωρα που θα ειμαι σπιτι τα χριστουγεννα θα του βαλω και εγω ακτινιδιο κα αβοκαντο ελπιζω να του αρεσουν, ενω απο αλλα τρωμε γιαουρτακι οχι τα advance εχει φαει και τετοιο βεβαια αλλα τωρα το αλλαξα γιατι και αυτο εχει ζαχαρι σε κανονικο , μαλιστα αυριο θα του παρω κατσικισιο (ελπιζω να βρω ) του αζω λιγη μπανανα μεσα και γινεται μουρλια ειναι βεβαια ξινο αλλα το τρωει , κρεμες δεν του δινω προτιμω να του δινω κατι αλλο για απογευμα παρα κρεμα οπως κολοκυθα με ρυζακι η γιαουρτακι με μπανανα ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρουλιτσα μου στο facebook τα λεμε.......εγω τα δικα μου στα εγραψα πιο πανω νομιζω.....συνοψιζω γεννηθηκαμε 4/4 ειμαστε 8500 κιλα και 73 ποντους χτες πεσαμε απο το καροτσι στα πλακακια και καναμε μελανια στη γαμπα και τελος μας πονανε φοβερα τα δοντια γιατι ναι κυριες και κυριοι βγηκε το κατω πλαινο αλλα βγαινουν και πανω κατω τα μπροστινα και γρατζουνανεεεεεε!!!!

Αληθεια εγω πρεπει να την παρακολουθησω κι αυτο το βραδυ???Για την πτωση που ειχε χτες ρωταω....πριν λιγο ξυπνησε με γκρινια σιγουρα τα δοντια φταινε αλλα την κρατησα λιγο εριξε κανα δυο ρεψιματα και εβγαλε και μια γουλια! Να μην πανικοβληθω ε????

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Αχ βρε Πελαγια τα δοκιμασα τα κολπα σου αλλα μου τα φτινει.....δε τα θελει καθολου! Πηγα και αγορασα σημερα τα μπισκοτακια της Νουτριτσια να της τα τριψω μες τα φρουτα! Επισης το γιαουρτακι δε της αρεσει καθολου....να σας πω την αληθεια ουτε εμενα μαρεσουν τα φρουτα εκτος απο κερασια ουτε τα γιαουρτια εχω να φαω απο τοτε που ημουν εγκυος! Λετε να φταιει το γονιδιο?

Το φαγητο ομως το κανει...να!

Ρουλιτσα μου μπράβο κοπέλα μου με συγκινησες έτσι που έγραψες είσαι ήρωας , θα ήθελα πολύ να ακούσω τα κατορθώματα σας ? για την ανάπτυξη σας και όλα!!! Πως περάτε μια καθημερινή μέρα για πες!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω π.μ. κάτι έχει πάθει , όποτε σου απατάω εδω , έχει κάτι chatrooms αλλά δεν ξέρω να τα κάνω χρήση αλλά μπες favebook όλες έχουμε !!!

Τώρα για το άβαταρ , πηγαίνεις στον πινάκα έλεγχου , δεξιά σου υπάρχουν επιλογές θα πας εκεί που λέει άβατα και θα μπεις μέσα και μετά θα βάλεις Φώτο και αποθήκευση!! Όσο για τα σχεδιακά θα σου φτιάξω εγώ !!! }01Mjp2.png{ θα το πιασεις αυτο και θα το βάλεις εκεί που λέει υπογραφη στον πινάκα έλεγχου αριστερα θα σου φτιάξω και για τον μεγαλο απλα θελω να μου πεις ημερομηνία γεννήσεις οκ???

Ανια μου τι να κάνεις υπομονή ξέρω είναι δύσκολο τα έχω περάσει το να μην θέλει να φάει αλλά τώρα ευτυχώς του του τρώει πολύ καλά όλα τα γεύματα , και μένα ήταν δυσκοίλιος αλλά από τότε που αρχίσαμε τα φαγητά τα κάνει 2 με 5 φόρες την ημέρα κανονικά και όχι δυάρια!!! Εμείς τρώμε από λαχανικά: σπανακι-μπροκολο-φασολακι-κρεμιδι-κολοκυθακι-κολοκυθα-πατατα-καροτο-σελινο-χορταρικα-ντοματα-πρασο γλυκοπατάτα δεν έχουμε δοκιμάσει αλλά έχουμε δοκιμάσει σελινοριζα από φρούτα: μήλο-μπανάνα-αχλάδι-πορτοκαλί-μανταρίνι τώρα που θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα θα του βάλω και εγώ ακτινίδιο κα αβοκάντο ελπίζω να του αρέσουν, ενώ από αλλά τρώμε γιαουρτάκι όχι τα advance έχει φάει και τέτοιο βεβαία αλλά τώρα το άλλαξα γιατί και αυτό έχει ζάχαρη σε κανονικό , μάλιστα αύριο θα του πάρω κατσικίσιο (ελπίζω να βρω ) του αζω λίγη μπανάνα μέσα και γίνεται μούρλια είναι βεβαία ξινό αλλά το τρώει , κρέμες δεν του δίνω προτιμώ να του δίνω κάτι άλλο για απόγευμα παρά κρεμά όπως κολοκυθά με ρυζάκι η γιαουρτάκι με μπανάνα ...

Διαφημίσεις

Ρουλιτσα μου στο facebook τα λεμε.......εγω τα δικα μου στα εγραψα πιο πανω νομιζω.....συνοψιζω γεννηθηκαμε 4/4 ειμαστε 8500 κιλα και 73 ποντους χτες πεσαμε απο το καροτσι στα πλακακια και καναμε μελανια στη γαμπα και τελος μας πονανε φοβερα τα δοντια γιατι ναι κυριες και κυριοι βγηκε το κατω πλαινο αλλα βγαινουν και πανω κατω τα μπροστινα και γρατζουνανεεεεεε!!!!

Αληθεια εγω πρεπει να την παρακολουθησω κι αυτο το βραδυ???Για την πτωση που ειχε χτες ρωταω....πριν λιγο ξυπνησε με γκρινια σιγουρα τα δοντια φταινε αλλα την κρατησα λιγο εριξε κανα δυο ρεψιματα και εβγαλε και μια γουλια! Να μην πανικοβληθω ε????

Οχι βρε Ειρηνη μην πανικοβαλεσαι,οτι ηταν θα στο εβγαζε το 1ο βραδυ,εξαλλου ειπες οτι εχει μελανια στο ποδι,στο κεφαλι βρηκες κανενα καρουμπαλο για να ανησυχησεις;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Εμενα παντος μου αρεσουν και τα φρουτα και τα λαχανικα και ελπιζω να πηρε απο μενα ο νονιος και οχι απο τον μπαμπα του που οταν τα δει αλλαζει δρομο και φυσικα το ιδιο κανει και για το γιαουρτι εμενα μου αρεσει αλλα δεν τρελενομαι και ολας!!!

Ειρινακι το φαγητο το τρωει??? σε χυμο αν τις τα κανεις?? Εγω εχω αποχυμοτη στο σπιτι ο οποιος κανεις χυμο με οτι φρουτο θες εχεις τετοιο?? να τις τα κανεις χυμο!!!

Αχ βρε Πελαγια τα δοκιμασα τα κολπα σου αλλα μου τα φτινει.....δε τα θελει καθολου! Πηγα και αγορασα σημερα τα μπισκοτακια της Νουτριτσια να της τα τριψω μες τα φρουτα! Επισης το γιαουρτακι δε της αρεσει καθολου....να σας πω την αληθεια ουτε εμενα μαρεσουν τα φρουτα εκτος απο κερασια ουτε τα γιαουρτια εχω να φαω απο τοτε που ημουν εγκυος! Λετε να φταιει το γονιδιο?

Το φαγητο ομως το κανει...να!

Εγω Ειρηνη μεσα στα φρουτα της βαζω μπισκοτακια μιραντα κ την τρωει ολη,απο 200 μεχρι 250 γρ.

Απο γιαουρτακια της δινω κ Danonino που της αρεσει κ Advance κ στο σπιτι η αδερφη μου της εδινε ενα περιεργο γιαουρτι που της αρεζε πολυ αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε,παντως ηταν για μεγαλους οχι για μωρακια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Πελαγια μου αν κανεις τοσες πολλες φορες κακα γνωμη μου ειναι να μην του βαλεις στα φρουτα ακτινιδιο γιατι θα βαρεθεις να τον αλλαζεις,εκτος απο αυτο ειναι πολυ νωρις γιατι το ακτινιδιο απο οτι μου ειχε πει η γιατρος μπορει να του προκαλεσει αλεργια απο τοσο νωρις

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Εγω παντος τον καταθερα να τρωει φρουτα χωρις μπισκοτακια για αυτο ειμαι πολυ χαρουμενη ας τρωει αυτος τα φρουτακια του και ας μου δινει εμενα τα μπισκοτακια που ειμαι γλυκατζουυυυυυ χεχε!!! Και μενα σε οτι και να του καω σε τετοιες ποσοτητες τρωει και μετα το βζ οχι παντα αλλα αν θελει να κοιμηθει θελει βζ να πιει γαλα και μετα νανι!!!

Διαφημίσεις

Αληθει μιραντα βαζεις???? Λες ε??? Κατσε να κανω δοκιμη με τα Νουτριτσια και θα παω να παρω μιραντα! 200??ε???? Σωπα!!!! Εχω μεινει καταπληκτη!

Και χυμο δε πινει πελαγια! Σε λεω τα χω δοκιμασει ολα! Η μονη μου λυση ειναι τα μπισκοτα!!!! Εντομεταξυ της εδωσα να δοκιμασει απο το ρυζογαλο που εφτιαξα..........τρελαθηκε! Ηθελε κι αλλο και ανοιγε το στομα! Θα της εδινα αλλα εχει ζαχαρη μωρε και δε θελω......

Λοιπον σας καληνυχτιζω γιατι πηγε ο αντρας μου η κωλονα του σπιτιου μου ο πασας μου να ξαπλωσει και αν δε παω τωρα θα μουρμουραει συνεχεια............χεχεχεχε

Φιλακια κουκλες μου!

Πελαγία και τα δύο παιχνίδια που σκέφτεσαι πολύ ωραία, ένα παρομοιο σαν το πρώτο λέμε και εμείς να του πάρουμε, όσο για το δεύτερο είχα πάρει παρόμοιο στο παιδάκι μιας φίλης μου που ήταν βέβαια λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία και έκανε τρελη απόσβεση. Εμάς η μαμα μου θα του παρει στράτα, τα πεθερικά δεν γνωρίζω αλλα μεχρι τώρα όλο λεφτά του δίνουν.

Ειρήνη νομίζω ότι πρέπει και σήμερα το βραδυ να έχεις τον νου σου λένε 2 24ωρα, αλλά όταν λέμε εμετό εννοούμε εμετό, οι γουλίτσες μην σε ανησυχουν, το είχα ρωτήσει και εγώ για να το ξεχωρίσω από την παλινδρόμηση.

Ρουλιτσα εμάς δυστυχώς η παλινδρόμηση επιδεινώθηκε με τις στέρεες πάρα πολυ φαντάσου ότι το φάρμακο το ξεκίνησα τώρα στον 7ο μήνα:-( Εμείς γεννηθήκαμε 14/4 και ήμασταν πριν 3 εβδομάδες 9110 και 75 πόντους

Για το τικεράκι δεν θυμάμαι πως ακριβώς το έβαλα αλλά νομίζω ότι πρώτα το έσωσα στην επιφάνεια εργασίας και μετα το έκανα αντιγραφή στο κείμενο της υπογραφής . Εγω στο chat δεν μπαίνω όσο για το face θα ήθελα και εγώ πληροφορίες τι πρέπει να κάνω;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ειρινακι καντεις κολοκυθα με ρυζι μπορει να της αρεσει και χωρις ζαχαρι για πληροθοριες παρε με τηλ οκ???

Ανια μην ανησυχεις συντομα ολα γρηγορα θα περασουν....

Οσο αφορα για τα παιχνιδια θελψ να του παρω παιχνιδια οχι μονο για τωρα αλλα και για πιο μετα γτ το οικονομικο δεν ειναι καλο οποτε τωρα θα του παρει κατι η πεθερα μου κατι εμεις κατι οι γονεις μου κατι η νονα κατι οι φιλοι μας και θα γεμισουμε με παιχνιδια ...

Για το face μπες στην σελιδα και γραψου ειναι πολυ ευκολο μπορεις να το κανεις μονη σου χωρις πληροφοριες...

ανια αν εχεις facebook πεσ μασ πως μπαινεις για να σου στειλω ατιμα φιλιας να τα λεμε και απο εκει..

ειρινακι αν ειναι και ερθεις καβαλα να βρεθουμε θα χαρω πολυ....η μικρη μου ειναι 6750γρ και ο μικρος 7650γρ..εμεις το πρωτο μας δοντακι το βγαλαμε στον 4ο μηνα η μικρη και τωρα εχουμε 7 δοντακια ο μικροσ ουτε ενα ακομη

bibitoαστα να πανεεεε δυσκολα ειναι τα πραγματα αν εχεις ικαι εσυ φαισμπουκ δωστο

πελαγια συμφωνω οτι κατω του ετους απαγορευετε να τρωνε ακτινιδιο οπως και μελι και φραουλα γιατι τα φρουτα που εχουν σπορους μπορει να προκαλεσουν αλεργιες οποτε με τιποτα..

ταμικρα εχουν πολυ πλακα μεταξυ τους και γενικα..γεννηθηκανε 2η μερα του πασχα φετος 20-04-09 με καισαρικη τομη προωρα στις 34.4 εβδομαδες λογω συσπασεων πρωτη βγηκε η μικρη 2230γρ και μετα ο μικρος 2170γρ ο οπιος ειχε αναπνευστικο προβλημα και μεταφερθηκε αμεσως θεσαλονικη χωρις να το δω για 15 οκληρες μερες ηταν ιποκρατειο..τον πηρα σπιτι 15 ημερεων 15 μερες(κολαση)....τα μικρα τα θηλασα 45 μερες οχι αποκλιστικα με συμπληρωμα παντα δεν καταφερα δυστιχως αλλο αν ειχα περισοτερο κουραγιο και το παλευα θα συνεχιζα αλλα παιδια πολυ κουραση με 2 ωρες υπνο το 24ωρο ημουν ποσο καιρο..ο μεγαλος μου γεννηθηκε πελαγια στις 10-02-06 σε ευχαριστω για τα σχεδιακια αν και δεν καταφερα να βαλω ουτε αυτα αλλα ουτε και αβανταρ

κοριτσια θελω απο ολες σας τα φαισμπουκ σας

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...