Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνακι καλημερα τι εγινε πως ειναι το παιδι?σιγουρα δεν θα επαθε κατι, μην ανησυχεις και εμενα μου ειχε πεσει απο το καρεκλακι φαγητου κατω στο μαρμαρο εκλαιγα ολη την μερα και κατηγορουσα τον εαυτο μου οτι ειμαι η πιο χαλια μανα στον κοσμο πηρα αμεσως τον γιατρο και μου λεει ταισε τον ελαφρα εαν κανει εντονη υπνηλια η εμετο πηγαινε τον στο νοσοκομειο ο Νικολας εκλαψε λιγο μολις επεσε αλλα μετα ολη την ημερα ηταν μες στην καλη χαρα εγω ομως ημουν σαν την τρελη παρακαλουσα τον αντρα μου να τον παμε νοσοκομειο αλλα εκεινος που ειναι ευτυχως ψυχραιμος μου ελεγε οτι αφου το παιδι δεν παροσιαζει τιποτα απο αυτα που ειπε ο γιατρος ποιος ο λογος??εννοειτε οτι δεν εκλεισα ματι εκεινο το βραδυ αλλα και ο γιος μου ευτυχως ξυπναγε καθε 2 με 3 ωρες οπως κανει παντα και ετσι μεχρι που ξημερωσε καταλαβα οτι δεν ειχε χτυπησει παρολο αυτα ακομη εχω τυψεις που επεσε το παιδακι μου......

Αντα μου καλημερα οταν λες οτι την πρωτη νυχτα σας πηρε 45λ εννοεις οτι εκλαιγε σε ολο αυτον τον χρονο???σε ζηλευω που καταφερες να κοιμαται το παιδακι σου αλλα εγω δεν θα το αντεχα με τιποτα αυτο!!!:(

Ανια ειμαστε συνοδοιποροι στην αυπνια εχθες να σου πω ο ανταρτης ξυπνησε 5φορες!!!!:-(

Ρουλακι καλως ορισες στην παρεα μας επετρεψε μου να υποβαλω τα σεβη μου 2μωρα ταυτοχρονα ΗΡΩΑΣ εισαι να τα χαιρεσαι:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στις μανούλες του Απριλίου!!

Ναι, όταν λέω 45 λεπτά εννοώ ότι έκλαιγε όλη αυτή την ώρα κι εγώ πήγαινα στην κούνια του κάθε 3 λεπτά, τον καθυσύχαζα κι έφευγα. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, αλλά δεν αντέχαμε άλλο με το σύζυγό μου κάθε νύχτα να ξυπνάει συνεχώς χωρίς λόγο. Σύμφωνα με το βιβλίο -γιατην εφαρμογή της μεθόδου πήρα τη γνώμη και της παιδιάτρου μας και ενός ψυχιάτρου ειδικευμένου στις διαταραχές του υπνου - τα μωρά μετά τον 6ο με 7ο μήνα ειναι σε θέση να οιμούνται 11 με 12 ώρες συνεχόμενα τη νύχτα και συνολικά 14 ωρες το 24ωρο με απόκλιση 2 ωρών πάνω ή κάτω, δηλ. 12 ή 16 ώρες. Δεν χρειάζονται πλέον φαγητό τη νύχτα, αρκεί φυσικά να τρώνε ικανοποιητικά μέσα στη μέρα. Τώρα, οι συνήθειες του ύπνου είναι κάτι που διδάσκεται από την αρχή ή αν δε γίνει αυτό, μπορεί να διδαχτεί εκ νέου σε οποιοδήποτε ηλικία από 6 μηνών έως 5 ετών, απλά όσο πιο πολύ μεγαλώνει ένα παιδί, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να αποκτήσει ένα καλό πρόγραμμα ύπνου. Στόχος είναι το παιδί να μάθει να κοιμάται μόνο του, χωρίς να έχει ανάγκη το μπιμπερό ή τους γονείς του και να αποσυνδέσει το φαγητό με τον ύπνο. Το κλάμα που θα κάνει το μωρό δεν θα του δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα και είναι πιο επώδυνο για τους γονείς απ' ότι για το παιδί. Η μέθοδος είχε επιτυχία στο 96% των παιδιών που την δοκίμασαν με το υπόλοιπο ποσοστό αποτυχίας να οφείλεται ή σε λάθη κατά την εφαρμογή της ή σε ψυχολογικά αίτια. Σίγουρα είναι επώδυνο, το επαναλαμβάνω, να ακούς το μωρό σου να κλαίει κι να μην πηγαίνεις μέσα, όμως ήμουν αποφασισμένη και το γεγονός ότι κοιμήθηκε σε 45 λεπτά την πρώτη νύχτα ήταν για μένα καλό σημάδι, αφού είχα διαβάσει ότι το ανώτερο που μπορεί να κλάψει ενα μωρό την πρώτη νύχτα είναι συνήθως 2 ώρες!! Πλέον 5 νύχτες μετά, ο μικρός μου κοιμάται μέσα σε 5-10 λεπτά χωρς κλάματα, ακόμα και χθες που μου έκανε συνάχι και βούλωσε η μυτούλα του κοιμήθηκε σε 10 λετά και δεν ξύπνησε όλη νύχτα. Μόνο γύρω στις 11.30 δυσκολεύτηκε με την αναπνοή του, αλλά δεν ξύπνησε, απλώς γκρίνιαξε λίγο στον ύπνο του και μετά ξύπνησε στις 7.00 από τις 9.15 που είχε κοιμηθεί. Κι εγώ πέρασα 9 μήνες σχεδόν λέγοντας "θα συνηθίσει ,κάποια στιγμή θα κοιμηθεί όλη νύχτα, ίσως διψάει ,ισως πεινάει, ίσως είναι τα δόντια του, ίσως κρυώνει, ίσως θέλει την πιπίλα του και πως να τη βρει μονος του, ίσως...ίσως..." Μέχρι που κατάλαβα ότι τίποτα απ'αυτά δεν ίσχυε. Αφού έτρωγε κανονικά, έπινε γάλα και νερό, ήταν την ημέρα ευδιάθετος και ζωηρός -έκανε τα πρώτα του βήματα μόλις έκλεισε τον 8ο μήνα -ε, είπα δεν μπορεί την νύχτα να μεταμορφώνετσαι σε ένα γκρινιάρικο παιδάκι που ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο! Ευτυχώς συμφωνησε και ο σύζυγός μου και τελικά όλα πήγαν καλά! Θα δούμε πώς θα πάει από εδώ και μπρος και μάλιστα τωρα που έχει και το συνάχι και θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι!

Γεια σααααας....ευτυχως ειμαστε καλα μανα και κορη!!!! Το κακομοιρο χτες το ξυπναγα μες τον υπνο του και ευτυχως που δε μιλαει γιατι θα μου κατεβαζε κανα εξαψαλμο! Ξυπνησε μια χαρα εφαγε παιξαμε και την πηρα βολτα σε μια εφορια που ειχα δουλεια και μετα για ψωνια! Καλα περασαμε γελασε μια χαρα την βλεπω...Παναγια μου τι περασα η δολια η μανα!!!!

Στο καροτσι του σουπερ μαρκετ τελικα καθεται μια χαρα αν και νομιζω οτι ειναι ακομα μικρη...εσεις αν πατε που τα βαζετε?

καλωσηρεθες Ρουλιτσα!!!! Αχ καβαλα.....σπουδαζα 4 χρονια εκει και αγορασε σπιτι στην Περαμο ο πατερας μου τωρα για να ερθει εκει μονιμα....φαντασου τι ερωτα εχουμε με αυτη την πολη οικογενειακως!

Αντα μου.....μπραβο στο κουραγιο σου......δε ξερω και πολλα γιατι εγω εχω καλοβολο παιδι αλλα δε ξερω αν θα τα καταφενα ετσι...πιστευω οτι θα κανα το ακρινως αντιθετο....να περιμενω δηλαδη ν θελησει μονη της να φυγει απο μας!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Εγώ να συμφωνησω ότι όντως κάποιες φορές μπορεί να ξυπνάνε χωρίς λόγο και κλαίνε επίσης χωρίς λόγο, τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες φορές που ξυπνάνε για κάποιο λόγο π.χ. γιατί πεινάνε, πονάνε ή φοβήθηκαν κάτι; το αφήνεις και λες βγαλτα πέρα μόνο σου; πολύ σκληρό για ένα τόσο μικρό μωρό. Εγώ προσωπικά προτιμω να ταλαιπωρηθω παρα να φερθω έτσι στο μωρό. Εδώ εγώ ολόκληρη γαϊδούρα όταν βλέπω εφιάλτη δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ αν δεν με αγκαλιάσει ο άντρας μου κ θα το απαιτήσω από το μωρό; Επίσης ξυπνάω αμα κρυώνω, ζεσταίνομαι, πεινάω ή δειψάω και αποκλείεται να νιωθει το ίδιο κ το μωρό; και αν δεν το ζητησει με το κλαμα πως θα το ζητησει; Κανε το ίδιο πειραμα με το γελοιο, όποτε το μωρό γελάει, μην του γελάς ποτέ εσύ, θα δεις ότι το μωρό απογοητεύεται και σιγα σιγα σταματαει να γελαει, όπως και με το κλαμα, αφου δεν βρισκει ανταπόκριση σταματαει να προσπαθει, άυτο συμβαίνει στα ιδρυματικα παιδια. Τα παιδια έχουν αναγκη να επικοινωνούν κ να αλληλεπιδρούν, προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει η μέθοδος της εγκατάλειψης κ δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω να κοιμηθώ μήνες...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σου Ειρήνη, χαίρομαι που είσαστε καλά!

εμείς όταν πάμε έξω συνήθως τον έχει ο άντρας μου στο sling τώρα θα αγοράσουμε mei tai για να μπορεί να κάθεται κ να κοιτάει μπροστά, αλλά στο σούπερ τον βάζουμε στο καρότσι, του βάζουμε όμως για ασφάλεια από τη μία κ την άλλη πλευρά τα μπουφάν μας. Εννοείται δεν τον αφήνουμε στιγμή από τα μάτια μας, καλά μετά το χτεσινό αυτό σου ακούγεται πολύ περιττό :D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ειρήνη, χαίρομαι που είσαστε καλά!

εμείς όταν πάμε έξω συνήθως τον έχει ο άντρας μου στο sling τώρα θα αγοράσουμε mei tai για να μπορεί να κάθεται κ να κοιτάει μπροστά, αλλά στο σούπερ τον βάζουμε στο καρότσι, του βάζουμε όμως για ασφάλεια από τη μία κ την άλλη πλευρά τα μπουφάν μας. Εννοείται δεν τον αφήνουμε στιγμή από τα μάτια μας, καλά μετά το χτεσινό αυτό σου ακούγεται πολύ περιττό :D

Aνια τι ειναι το mei tai 1η φορα το ακουω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ρουλα καλως ηρθες στην παρεα μας.Οπως ειπε κ η Ποπη εισαι ΗΡΩΑΣ με διδυμα,εγω (δεν μπορω να μιλησω για ολες) εχω 2 κ καθε μερα παλευω για να τα καταφερω κ σε διαφορετικη ηλικια μαλιστα.Μακαρι βεβαια να εχεις βοηθεια γιατι αλλιως πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολα.

Ειρηνακι παει αυτο ηταν περασε.Ηρεμησε τωρα οπως καταλαβες ολες τα περασαμε,η 1η μερα-νυχτα ηταν δυσκολη αλλα περασε.

Αντα καλα αυτα που λες αλλα θα συμφωνησω με την Ανια,οσο κουρασμενη κ να ειμαι ξυπναω κ για τα 2 μου παιδια κ υπαρχουν φορες που οταν παει να κοιμηθει το ενα ξυπναει το αλλο κ ξανα απο την αρχη.

Ασε που εμενα η μικρη δεν πινει κ πολυ γαλα οποτε ξυπναω κ γι΄αυτό 2 φορες την νυχτα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ειρινακι μου ειδες ολα καλα ειναι οποτε μην ανησυχεις!!! Να τις δωσεις πολλα φιλακια!!!

Εγω το λειπαμε να κλαιει με πιανει η καρδια μου αφου πειγαμε για εξετασεις ουρων και εκλαιγε τοσο και ημουν απεξω και δεν με αφηναν να μπω και πηγα να τρελαθω!!!

Bibito πως ειναι η μικρη σου ? ο γιος???

Ανια μου τρωει ο μικρος??

Τι θα τους παρετε για χριστουγεννα???

εγω σκεφτομαι αυτο http://www.fisher-price.com/fp.aspx?e=detail&pcat=bulnl&pid=37149&st=2341 η αυτο http://www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/details.cfm?guid=914499fa-6d40-1014-8bf0-9efbf894f9d4&product_id=12911&src=endeca!!

αυτο θα μας το παρουν η γιαγια και ο παππους http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...ulnl&pid=34856 τωρα θα του παρει και τιποτα και η πεθερα μου και θα εχουμε παιχνιδια να ασχολομαστε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας για την υποδοχη που μου κανατε.....bibito δεν ξερω αν δεν το ειπα αλλα δεν εχω μονο τα διδιμακια αλλα εχω αλλο ενα αγορακι το οπιο ειναι 3,5 χρονων....δυστιχως πολυ δυστιχως δεν εχω βοηθεια απο κανεναν παρα μονο τον ανδρα μου...περιτο να σας πω οτι οχι απλα ειναι δυσκολα αλλα καθημερινως παλευεις.....δεν θελω να απελπιζομαι και πιστευω σε ενα πιο ευκολο αυριο...ασ μας δινει κουραγιο ο θεος να τα μεγαλοσουμε και να ξεπερασουμε τισ οπιες δυσκολιες εχουμε γιατι το να εχεις ενα 3χρονο και 2 μωρα στην ηλικια των 8 μηνων χωρις να εχεις εναν ανθρωπο να τα αφησεις... για να εχεισ και εσυ λιγο χρονο για τον εαυτο σου με τον ανδρα σου κτλ.... να βγεις σαν ανθρωπος να πιεις εναν καφε ενα ποτο παιδια δεν θυμαμαι ειλικρινα ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγαμε με τον ανδρα μου για ποτο μαζι...η μαλλον θυμηθηκα πριν 3 ολοκληρα χρονια οταν ηταν ο 1ος μας ο σωτηρης 5 -6 μηνων....αχχχχχ τι να πειςςς ελευθερο χρονο μηδεν ο μεγαλος θελει και εκεινος τον δικο του χρονο οι δουλιες περιμενουν απο εμενα ενα σπιτι ολκληρο τα παντα .....επειτα τον σωτηρη δεν τον εχω στειλει παιδικο σταθμο ειναι και τα 3 ολη μερα σπιτι μαζι μου..το μονο ευχαριστο εν μερη ειναι οτι ο ανδρασ μου σχεδον ολο το διαστημα απο τοτε που γεννησα τα μικρα δεν εχει δουλεια απο την αποψη βαρδιας...και ειναι τουλαχιστον τωρα το χειμωνα σχεδον παντα.. σπιτι οποτε τουλαχιστον μοιραζομαστε τις περισσοτερες φορες τα ταισματα .....τα οπια ειναι 3ωρα κια ταυτοχρονα φρουτο φαγητο και κρεμα...ο ενας θα ασχολιτε με τα παιδια για να κανει ο αλλος καμια δουλεια...εγω ειμαι ο αλλος δλδ χαχα το βραδυ που ειναι να τα βαλουμε για υπνο τα κανω εγω το μπανιο τουσ τα ταιζουμε τα μικρα συνχρονως τα παω στα κρεβατια τουσ και ασχολουμε με τον μεγαλο...του διαβαζω 2 παραμυθια και σε περιπτωση που τα μικρα γκρινιαξουνε πηγαινει ο ανδρας μου να τα καθησηχασει μεχρι να παρει τον μεγαλο ο υπνος....ωρες ωρες παιδια ειναι ενα τρελαδικο ειλικρινα δεν ξερεισ τι να κανεις και πολλες φορες πελαγωνεις η πνιγεσαι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι κουραγιο και υπομονη τιποτα αλλο....θα μεγαλωσουν και πιστευω θα ειναι καλυτερα τα πραγματα....αυτα για σημερα....αν θα θελατε να με ρωτησετε κατι πανω στο θεμα εδω ειμαι....χαχα καλες γιορτες σε ολες μας με υγεια αγαπη χαρα.Η νεα χρονια να φερει μονο χαμογελαστα παιδικα προσωπακια που να ειναι πλημηρισμενα με αγαπη αγγαλιες και στοργη για ολα τα παιδια του κοσμου..μεσα σε αυτα και τα δικα μας!!!!!

κοριτσια και μερικες ερωτησουλες..πως μπορω να βαλω και εγω αυτα τα ομορφα σχεδιακια κατω απο αυτα που γραφω και πωσ μπορω να βαλω αβανταρ???????θελω λεπτομεριες προσπαθησα και δεν τα καταφερα....

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, Ρουλίτσα πραγματικά είσαι ήρωας, τι λες τώρα και χωρίς βοήθεια; εντάξει το να συμμετέχει και ο άντρας είναι πολύ σημαντικό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράζεσαι καθόλου ούτε εσύ ούτε αυτός, κουράγιο θα μεγαλώσουν που θα πάει και τότε τυχεράκιδες θα έχετε τρία αστεράκια να σας νοιάζονται :D

Bibito το mei tai μοιάζει περισσότερο με τους μάρσιπους του εμπορίου σαν σχέδιο έχει όμως πάλι τα πλεονεκτήματα της σωστότερης τοποθέτησης του μωρού και μπορείς να το βάλεις να κοιτάει εσένα, μπροστά ή ακομα και να το βάλεις στη πλάτη. Αμα μπεις στο babywearing (asteraki) θα το δεις.

Πελαγία εμένα ο μικρός τρώει τώρα καμια 10ρια κουταλάκια το πρωί φρουτόκρεμα, του βάζω αχλάδι - αβοκάντο και τώρα και δαμάσκηνο γιατί η μπανάνα του έκανε τρελή δυσκοιλιότητα και άλλες 10 κουταλίτσες από το μοσχάρι - καρότο - κολοκύθι - γλυκοπατάτα το μεσημέρι. Δεν του δίνω τίποτα άλλο προς το παρών. Και η παιδίατρος λόγω της παλινδρόμησης είνια λίγο επιφυλακτική με το να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα. Του είχα δώσει το cilroton για την παλινδρόμηση και με αυτό του είχε κοπέι η όρεξη τώρα του δίνω κάτι ομοιοπαθητικά έχει όρεξη αλλά επιδεινώθηκε πάλι η παλινδρόμηση και πάλι δεν μπορεί να καλοφάει, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ανια μου να εισαι καλα ..θελω να μαθω για σας, τα ζουζουνακια σας ,απο που ειστε ,ποσο ειστε, τι φυλο ειστε κτλ...εγω ειμαι απο καβαλα οχι ακριβωσ μεσα απο καπια περιοχη τριγυρω ειμαι 28 χρονων ...εχω τρια αγγελουδια(διαβολακια)χαχαχ το σωτηρη που ειναι ο μεγαλος της παρεας και ειναι 3,5 χρονων..τα διδιμακια δημητρης-κρυστιανα που ειναι 8 μηνων...παντρεμενη εδω και5 χρονια...για την παλινδρομιση που γραφεις ειχαμε και εμεισ φοβερο προβλημα με τη μικρη...εγω στεναχωριουμουν γιατι εβλεπα οτι δεν σταματουσε αν και ο παιδιατρος που ειχε πει οτι με το που θα αρχισει στερεα τροφη θα σταματησει και τελικα ετσι εγινε ευτυχωσ ..δεν αντεχα αλλο τρισ την ωρα με το εμετο ασε χαλια τα ρουχα συνεχεια πληντηρια σιδερωμα και εκεινο το καημενο το στομαχακι τη να εγινε τοσουσ μηνες ευτυχως παει περασε...εσεισ τι συνεχιζετε ακομη παρολου που αρχισε να τρωεει φαγητο κτλ??ειναι το πρωτο σου ?ααα καμια βοηθεια ρε συ ανια για αυτα που ρωτησα αν ξερεις!!!!

ποτε γεννησες? ποσα κιλα ειστε?

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

ανια και κατι ακομη οσο αφορα σε αυτο που ρωτησα υπαρχει καπιο τσατρουμ που να μαζεβεστε και να τα λετε η μονο απο εδω τα μηνυματα?και αν ναι πιο ειναι και πωσ νπαινετε?:):)

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Πελαγια μου τα μικρα ειναι καλυτερα,δηλ. ο μικρος λιγες μυξουλες αλλα η μικρη εχει λιγο βηχα,πρεπει να ξαναπαρω την παιδιατρο να δω τι θα κανω κ μ΄αυτο το θεμα γιατι μου κανει συνεχεια εμετο,αλλα ευτυχως πυρετο δεν ξαναανεβασε.

Ρουλιτσα μου το καταλαβα οτι εχεις κ αλλο παιδακι εκτος απο τα διδυμα για αυτο λεω πως εισαι ηρωας,εγω 2 εχω χωρις βοηθεια κ ωρες ωρες τρελαινομαι ποσο μαλλον εσυ.

Εγω παντως δεν αντεξα κ το μικρο τον εστειλα σχολειο γιατι δεν αντεχα αλλο,αμαρτια αυτο που λεω,αλλα κοριτσια ειναι πολυ ζωηρος,δεν καταλαβαινει τιποτα,θελει συνεχεια να ειναι στο νεροχυτη κ να πλενει μια τα μπιμπιτο του,μια τα πιατα,αλλες παλι κανει ολο παλαβομαρες κ δεν μπορω τα νευρα μου εχουν κλονιστει κ αυτο το χρονο περασα πολλα κ δεν θελω να ξεσπαω στο παιδι,τουλαχιστον στο σχολειο τον αρεσει κ φευγει κ ερχεται χαρουμενος.

Πελαγια ωραιες οι επιλογες σου για δωρακι,εμεις τον υιο τα 1α χριστουγεννα του ειχαμε παρει το τραπεζι δραστηριοτητων της fisher price παιζει μερικες φορες ακομη αλλα πιο πολυ παιζει η μπεμπουλα τωρα.

Εμεις ακομη δεν ξερουμε τι να την παρουμε την μικρη,περιμενω να δω τι της πηρε κ η νονα μας κ μετα να αποφασισουμε.

Για το μικρο παντως δεν εχουμε πολλα περιθωρια,θελει πολλα μπιμπιτο λεει,τιποτα αλλο κ να δω που θα βρω τοσα πολλα που θελει γιατι δεν εχουμε κ jabo εδω,μονο στη Θεσ/νικη αλλα με 2 παιδια δυσκολο να παμε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...