Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

bibito από το καρεκλάκι σου έπεσε ενώ ήταν δεμένος; γιατί και εγω καμιά φορά τον αφήνω μέχρι να πλύνω το πιάτο του δεμένο αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να πέσει. Εσύ τον ορό τον βάζεις σε όρθια ή καθιστή θέση όπως λεέι η Πόπη γιατί εγώ το δοκίμασα αλλά όλο βγαίνει έξω άσε που πήγα να του τραυματισω τη μύτη έτσι, όμως ανησυχησα με αυτό που γράφει ότι μπορεί να κάνει ωτίτιδα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ειρηνακι μου καλο μην ανυσηχεις τουμπες που θα φαει ασε εμεις απο τουμπες αλλο τιποτα , τωρα στο παρκο να δεις σεικωνεται και αφηνει τα χερια και πεφτει και ο πατερας του το κανει παλαμακια για να μην φοβαται , ασε τουμπες που εχουν να φανε αφηστε!!!

Εμεις κοριτσια πηραμε τον ορο αυτο σε σπρει που το εχεις ορθιο το μωρο και μας βολευει μιας και εμεις εχουμε μυτουλα σαν γουρουνακι ρουφουνιζουμε!!!

Κοριτσια και σημερα εφαγε καλα το πουλακι μου , ο μπαμπας του μου λεει γουρουνακι θα τον κανεις και ναι χερομαι πολυ αν το παιδακι μου τρωει και ας γινει γουρουνακι χεχε ...

Εγω παντος δεν θελω να τον αφηνω να κλαει σπαραζει η καρδια μου δεν πειραζει θα βρεθει αλλη λυση να κοιμηθει μονος του , οταν μεγαλωσει , ο μπαμπας του το κανει καποιες φορες αλλα τωρα βρηκε αλλο τροπο τον χτυπαει στον ποπο γρινιαζει ο μικρος και σε 10 λεπτα ειναι κοιμησμενος αλλα το βραδυ θελει εμενα θελει βζ το πουλακι μου , αλλα το κλαμα δεν το αντεχω .....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλα.....το σκ@#$ο στην καλτσα μου πηγε.....για να γινω πιο παραστατικη!!!!!!!!! Ξυπνησε πριν λιγο η μπουμπου με κλαματα, την κρατησα λιγο της εκανα παιχνιδια μια χαρα μου φανηκε και την ξαναεβαλα για υπνο.....Σοφακι μου ειπες να προσεχω αν ειναι ανησυχη......τωρα που εχουμε και τα δοντια και μια γκρινια στον υπνο την εχει πως θα το ξεχωρισω???? (Παντως κι εγω στο καροτσι την ειχα για να την ταϊσω!)

Ουφ.....τι εχουμε να περασουμε ακομα!!!! βλεπω παντως μια τουμπα ολες εχετε να μου πειτε!!!!!!!

Οσο για τις μυξουλες ανια μου μην ανησυχεις...προσπαθησε να τον κρατας ορθιο τωρα...εστω μισοορθιο οπως θα τον ταιζες με το μπιμπερο.....Μηπως βοηθησει καλυτερα!Φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι ετσι οπως κουνιουνται περα δωθε να του βαλεις ορο ενω ειναι ορθιος!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

bibito από το καρεκλάκι σου έπεσε ενώ ήταν δεμένος; γιατί και εγω καμιά φορά τον αφήνω μέχρι να πλύνω το πιάτο του δεμένο αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να πέσει. Εσύ τον ορό τον βάζεις σε όρθια ή καθιστή θέση όπως λεέι η Πόπη γιατί εγώ το δοκίμασα αλλά όλο βγαίνει έξω άσε που πήγα να του τραυματισω τη μύτη έτσι, όμως ανησυχησα με αυτό που γράφει ότι μπορεί να κάνει ωτίτιδα

Δυστυχως δεν τον ειχα δεμενο,αλλα απο τοτε εστω κ αν γκρινιαζε παντα τον εδενα.

Τον ορο της τον βαζω στην αλλαξιερα ξαπλωμενη για να μπορω να την πιανω γιατι ετσι που χτυπιεται αλλιως δεν γινεται.Το κακο ειναι πως την τραμαυτισα τη μυτουλα της αλλα πρεπει να γινει γιατι αλλιως θα ποναει ακομη πιο πολυ απο το αυτακι της αν δεν της το κανω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Αχ Ειρηνακι μου καλο μην ανυσηχεις τουμπες που θα φαει ασε εμεις απο τουμπες αλλο τιποτα , τωρα στο παρκο να δεις σεικωνεται και αφηνει τα χερια και πεφτει και ο πατερας του το κανει παλαμακια για να μην φοβαται , ασε τουμπες που εχουν να φανε αφηστε!!!

Εμεις κοριτσια πηραμε τον ορο αυτο σε σπρει που το εχεις ορθιο το μωρο και μας βολευει μιας και εμεις εχουμε μυτουλα σαν γουρουνακι ρουφουνιζουμε!!!

Κοριτσια και σημερα εφαγε καλα το πουλακι μου , ο μπαμπας του μου λεει γουρουνακι θα τον κανεις και ναι χερομαι πολυ αν το παιδακι μου τρωει και ας γινει γουρουνακι χεχε ...

Εγω παντος δεν θελω να τον αφηνω να κλαει σπαραζει η καρδια μου δεν πειραζει θα βρεθει αλλη λυση να κοιμηθει μονος του , οταν μεγαλωσει , ο μπαμπας του το κανει καποιες φορες αλλα τωρα βρηκε αλλο τροπο τον χτυπαει στον ποπο γρινιαζει ο μικρος και σε 10 λεπτα ειναι κοιμησμενος αλλα το βραδυ θελει εμενα θελει βζ το πουλακι μου , αλλα το κλαμα δεν το αντεχω .....

Εγω ξερω να πω πως μανα που το παιδακι της τρωει ειναι ευτυχισμενη μαμα.Εμανα κ τα 2 ειναι πολυ κακοφαγα κ μια στεναχωρια την εχω συνεχεια,στην αρχη στον 1ο ηταν ακομη χειροτερα,ακουγα κ τους αλλους κ εφτανα στο σημειο να κλαιω κρυφα,αισθανομουν κακη μαμα,τωρα το ξεπερασα αλλα κ παλι στεναχωριεμαι.

Πελαγια τωρα ειμαστε στα 7.860γρ. και 72.5 εκ υψος,αυτο το μηνα τα πηγε περιφημα αλλα πως να μην τα παει αφου την ειχε αναλλαβει η γιαγια της,τωρααυτο το μηνα να δουμε τι θα γινει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλα.....το σκ@#$ο στην καλτσα μου πηγε.....για να γινω πιο παραστατικη!!!!!!!!! Ξυπνησε πριν λιγο η μπουμπου με κλαματα, την κρατησα λιγο της εκανα παιχνιδια μια χαρα μου φανηκε και την ξαναεβαλα για υπνο.....Σοφακι μου ειπες να προσεχω αν ειναι ανησυχη......τωρα που εχουμε και τα δοντια και μια γκρινια στον υπνο την εχει πως θα το ξεχωρισω???? (Παντως κι εγω στο καροτσι την ειχα για να την ταϊσω!)

Ουφ.....τι εχουμε να περασουμε ακομα!!!! βλεπω παντως μια τουμπα ολες εχετε να μου πειτε!!!!!!!

Οσο για τις μυξουλες ανια μου μην ανησυχεις...προσπαθησε να τον κρατας ορθιο τωρα...εστω μισοορθιο οπως θα τον ταιζες με το μπιμπερο.....Μηπως βοηθησει καλυτερα!Φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι ετσι οπως κουνιουνται περα δωθε να του βαλεις ορο ενω ειναι ορθιος!

Ειρηνη μου θα το καταλαβεις αν ειναι ανησυχη απο αλλο λογο εκτος απο τα δοντια της,ειπες οτι ξυπνησε κ ξανακοιμηθηκε,πιστεψε με πως αν ειχε κατι παραπανω δεν θα κοιμοταν κ δεν θα σταματουσε να γκρινιαζει.

Εκτος αυτο εσενα επεσε απο μικρο υψος.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Επισης σπρει εχω παρει κ εγω αλλα δυστχως δεν μας βοηθαει κ πολυ,ο ορος πιο πολλα πραγματα κανει.Το καημενο το λυπαμαι αλλα τι να κανω,πρεπει να γινει.Οταν δε της ρουφαω τις μυξουλες αν δειτε τι βγαζει το φιαλιδιο θα τρομαξετε,τοσο ορο κ ακομη εχει μεσα στη μυτη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Σε ευχαριστω βρε Σοφια μου.....με καθησυχαζεις!!!

Παω τωρα να ξ[αλωσω κι εγω γιατι με περιμενει μεγαλη νυχτα!!!!

Σας ευχαριστω και παλι για τη συμπαρασταση!!!

Φιλακια αγαπες μου!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Πραγματικά bibito αυτό που λες ισχύει, εγώ τον πρώτο καιρό που το μωρό δεν έπιανε την θηλή και δεν μπορούσε να θηλάσει έπεφτα σε κατάθλιψη, έκλαιγα, δεν μιλούσα σε άνθρωπο, δεν έβγαινα από το σπίτι και όταν θήλασε ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και έπιασα τον εαυτό μου τώρα να νιώθω ακριβώς το ίδιο όταν ο μικρός δεν τρώει, τελικά τότε δεν ήταν η επιλόχια κατάθλιψη αλλα το μόνιμο άγχος της μάνας. Και τώρα όταν τρώει είμαι μες την καλή χαρά αν δεν φάει μου χαλάει όλη η διάθεση, τι βασανιστικό.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Σας καληνυχτώ και εγώ, έχει ο μικρός αποκοιμηθεί εδώ και αρκετή ώρα οπότε ας ελπίσουμε ότι θα κοιμηθούμε κανένα δυωράκι, Ειρήνη κουράγιο, μην ανησυχείς δεν θα έχει τίποτα η μικρή

Bibito σε καταλαβαίνω και εμείς το ίδιο τραβήξαμε με τις μύξες του στα πρώτα δόντια και κράτησε έναν ολόκληρο μήνα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα πελαγια ...ευχομαι να γινουμε μια ομορφη παρεα....μπαινω καθημερινως στο πσ αργα το βραδυ...τοτε μονο βρισκω χρονο να χαλαρωσω..χαχα θα τα λεμε λοιπον σε καθημερινη βαση πολλα φιλια και ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!:D:D:D

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλωσήρθες Ρούλα, δίδυμα ακούω, πως είναι η καθημερινότητα με δύο μωρά της ίδιας ηλικίας που εχουν τις ίδιες ανάγκες, πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ :rolleyes:, να τα χαίρεσαι και τα τρία!

Εμείς εχτές που ήταν Κυριακή είπαμε τέλος δεν κάνουμε καμία δουλειά θα ξεκουραστούμε και πάλι όλη μέρα κάτι έβγαινε και πήγε 22.οο και δεν είχα αράξει ούτε για μισή ώρα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...