Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχχχα...Δημητρα!!! Ναι χρυση μου Ειρηνη, ημουν τελευταια χρονια που ηταν οι δεσμες γιατι μετά εμπαιναν στις σχολες με τις χουφτες!! ΕΜεις ...η χρονια της παπαγαλιας...μεχρι και το κομμα ηξερα στη βιολογια!!

Ξερεις γιατι το λεω αυτο με τη 2η δεσμη...γιατι κάποιοι για να περασουν ιατρική έδωσαν μεχρι και 3-4 φορες, ενω ειχαν περασει σε πολύ καλές σχολες...και ποσο μου την εδινε αυτο!! Και μετά από συναντησεις τυχαίες..υπήρχε το κλασικό.."Α εσύ τελικά συνέχισες τη σχολή αυτήη εε??" δε το καταλαβα δηλ....όλοι πρεπει να πάνε ιατρική στη 2η δεσμη...τι ψωνια!! Σορρυ Δημητρα!! Κι αμα τους δεις τωρα...κλεινουν ενα ενα τα ιατρεια γιατι εχει γεμισει ο κοσμος!!

Τελοσπαντων...μη συγχιστω πρωι πρωι..

Κι εμενα γκρινια παιδια...του βαζω ομως τη mundisal gel και ηρεμει καπως...του αρεσει το ουζακι μαλλον!!

Χαχχαχαχα εγώ πέρασα με την πρώτη δεν πιάνομαι!!! Εγώ Ειρήνη του δίνω πεπόνι, μήλο, μανταρίνι και δυο κουταλιές φαρίν λακτέ και την τρώει..όμως αν ρωτήσεις την παιδίατρο του ΙΚΑ θα σου πει πως θα πάθει αλλεργία, οπότε ασε το καλύτερα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχααχαχαχαχ!!!! Καυστικη οπως παντα στα σχολια σου!!!!!!!! χαχαχχαχαχαχ!

Εβαλα και φαριν λακτε.....δε τη θελει! Ευη της τα κανω καθε μερα στον ατμο! Μπορω να πω οτι πινει πιο ευκολα χυμο πορτοκαλι ή μανταρινι ή ροδι παρα φρουτοκρεμα! Την αλλη βδομαδα δινω κροκο αυγου! Για να δουμε!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εμας δεν μας ειπε τιποτα ακομη για αυγο,παντως στο γιο το ειχαμε αρχισει στον 9ο αλλα επειδη εβγαζε σπυρια το κοψαμε κ το ξαναρχισαμε στο χρονο.

Τελικα οι μυξουλες ειναι απο τα δοντια κ επειδη εχει πολλες τις επηρεασε το αυτακι οποτε ξεκινησαμε αντιβιωση.

Κοριτσια για οσες δεν το ξερετε οι οροι γραφονται στα βιβλιαρια,ομως οι μεγαλοι των 10ml,ευτυχως γιατι τοσο ορο που τις βαζω επρεπε ανα 3 μερες να παιρνω καινουριο κουτι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κ εγω 4η δεσμη ημουνα αλλα η ταξη ειχε μονο 20 ατομα κ δεν ειχαμε καθολου επικοινωνια γιατι πηγαινα σε επαγγελματικο κ ολοι ηθελαν απλα να παρουν το πτυχιο.

Βεβαια 1η κ 2α λυκειου ημουν σε γενικο αλλα λογω handball αλλαξα σχολειο στην 3η.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τελικά κατάφερα να πάω στη συνάντηση, με τη ψυχή στο στόμα βεβαια και το κινητό στο χέρι,η κακουργα το είχα ψιλομαστουρώσει το παιδακι του έδωσα depon και mundisal, για να μην ξυπνήσει από τα δόντια αλλά παρόλαυτα εκείνος ξύπνησε 2 φορές στη 1 1/2 ώρα που έλειψα, αλλά ευτυχως ξανακοιμήθηκε με αγκαλιά και κούνημα. Είχε πλάκα, γελάσαμε με τα παλιά και μαθαμε τα φρέσκα κουτσομπολιά, ποιος παντρεύτηκε, ποιος γέννησε, ποιος χώρισε, ποιος πέθανε - ναι δυστυχώς είχαμε και ένα τέτοιο:-( και ήταν καλό φιλαράκι...

Bibito τι εννοεις ότι οι μυξούλες επηρέασαν το αυτάκι; Ξέρεις γιατί σε ρωτάω, μια φίλη μου είχε ακριβώς το ίδιο και όταν το ανέφερε στον ωριλά της της είπε ότι όταν τα μωρά βγάζουν τα κάτω δόντια ο πόνος αντανακλα μέχρι το αυτί γι΄ αυτό το τρίβουν πολύ και το ξίνουν και από το ξύσιμο το αυτάκι κοκκινίζει και οι παιδίατροι μπερδεύονται, εκείνος του έβαλε καμερούλα μέσα και είδε ότι το μωρό δεν είχε τίποτα.

Τελικά αυτη η φάση με τα δόντια πότε τελειώνει; πόσα δόντια θα βγάλουνε και μέχρι πότε; Πάντως εμένα ο δικος μου ξυπνάει και για κάποιο άλλο λόγο πέρα από την πείνα και τα δόντια, τώρα από της 9:30 έχει ξυπνήσει 4 φορές και θέλει αγκαλιά μόνο εμένα, τον δίνω στην μπαμπα του και κλαίει γοερά μέχρι να τον ξαναπάρω, νομίζω πως κάτι τον τρομάζει στον ύπνο του αλλά τι;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Λοιπον καλησπερα!!!!

Εγω κορτισια παντοσ φοβαμαι να του δωσω αυγο πριν το χρονο θα δω τι θα κανω !!!

Μπισκοτακι εγω δεν μπορω να δω φωτο του Λουι κλαψ κλαψ!!!

Ειρινακι περιμενω απαντηση σε αυτο που σου ειπα!!!

Ποπακι μου καλο σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση να σαι καλα , αλλα αν δεν ερθω εγω αθηνα ελα εσυ ροδο να κανουμε βολτες!!! Και εμεις κανουμε κακα 2 με 4 φορες την ημερα κανονικα χωρισ δοιαρια , ειμασταν δυσκοιλια μωρακια και τωρα μετα το φαγητο δεν προλαβενουμε!!!! Καλα εκανες και μπηκες μες στην κουνια ειναι μια καλη ιδεα και αυτη!!!

Bibito απο βαρος πως α πατε??? εγω χθες τον ζυγισα με ρουχα και φαγομενο 8.000 κιλα καλος μο φενεται τελος παντων!!!

Ania και μενα ξυπναει με χλαματα πολλες φορες και η αγκαλια βοηθαει και το βζ ω ναι!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη για τον μικρουλη μου σημερα εφαγε ολα τα γευματα του, λοιπον φρουτοκρεμα 1μηλο-1αχλαδι λιγη αλλα την εφαγε στο τελος με παιχνιδια , μεσγμερι 1 καροτο-1πατατα-1φυλαρακι σπανακι λιγο σελινο και λιγο κολοκυθακι περιπου 200 μλ α και του εβαλα και λιγο σπανακορυζο το οποιο τρελαθηκε του αρεσε πολυ και απογευμα μιση μπανανα και μετα ενα μπολακι με ρυζι και κολοκυθα μετα θηλασμος και νανι ξυονησε 3 φορες την μια τον χτηπησα λιγο απαλα στον ποπο κοιμηθηκε , δευτερη ηθελε να ρευτει και 3 ηθελε γαλα σε καμια ωρα θα του δωσω και μπιμπερο για να κοιμηθει καλα γτ αλλιως οπως και χθες ξυπνησε 10.0000000000000000000000000 φορες αυτα τα νεα μας !!!

Και ναι σεικωθηκαμε στα 4 αλλα που μυαλο για μπουσουλιμα ξαναπεσαμε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσια...τι παλιοκαιρος!!

Μεαα σημερα...

Εμενα οπου ναναι θα ξυπνησει για φρουτοκρεμα...

Κι εμεις με γλυκοπατατα τα τρωμε ολα...και μονο τη πορτοκαλί γιατι η αλλη δεν ειναι και τοσο γλυκια..

Σημερα του εκανα αρνακι λουκουμι, ουτε ενα λιπακι δεν εχει πανω...και του αρεσειιιι τρελαινεται...με την απαραιτητη γλυκοπατατα και τα 3 μπισκοτακια νουτριτσια εννοειται!! Προχτες με το μοσχαρι (που το εκανε εμετο) του ειχα βαλει μονο λαχανικα και μπισκοτα και εκνε σαν αηδιασμενο...ε και για αυτο ξερασε το καημενο..και πεταξα και το μοσχαρι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσια,κοιμηθηκαμε στη μαμα μου μανα και γιος επειδη ο συζυγος ειχε υπηρεσια εχθες οποτε τωρα χαλαρη αφου ο μπομπιρας παιζει με την γιαγια πινω καφεδακι και ειπα να μπω να δω τι κανετε,βεβαια ο γιοκας μου δεν αλλαξε τις συνηθειες του και ξυπνησε 2φορες αλλα τα ειπαμε το πηρα αποφαση οτι το παιδι μου ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....bibito δεν το ηξερα αυτο για τους ορους καλα που το ειπες γιατι εχουμε ξεπουληθει,οσο για τα δοντακια την Παρασκευη που πηγαμε παιδιατρο μας ειπε οτι προκαλουν τα χιλια μυρια οπως ανορεξια,βηχα,σαλια(που στην δικη μας περιπτωση ο Νικολας τα καταπινει με αποτελεσμα να πνιγετε και να αναγουλιαζει)μυξουλες και εδω εχω να σας πω κατι που εκανα τοσο καιρο λαθος τον ορο τον βαζουμε στο μωρο εχοντας το ορθιο η καθιστο και ποτε ξαπλωμενο γιατι μπορει να παει στο αυτακι και να κανει ωτιτιδα επισης και η συχνοτητα στα κακουδακια ειναι στα συμπτωματα τα οποια ειναι η κανονικα η διαροια τι τραβανε τα πουλακια μου..............

Φετος ζητησα απο τον Αι Βασιλη να φερει οσα περισσοτερα δοντακια μπορει στο πριγκιπα μου μπας και τελειωσουν τα βασανακια του το ιδιο ευχομαι και για τα δικα σας αγγελουδια!!!

Πελαγια μου μακαρι να ξαναερθω στο νησι σου ειναι παραδεισος ειχα παει πενταημερη και ειχα περασει SUPER ελπιζω να το επισκεφτουμε φετος για διακοπες :P

Καλησπέρ μανούλες!!!

Ελιμαι μανούλα Μαρτίου και γράφω στο αντίστοιχο topic, απλά επειδή γέννησα 27/3 παρακολουθώ και τα δικά σας νέα μια και το μωρό μου είναι κοντά στνον Απρίλιο. Θέλω μόνο να πω στις μανούλες που έχουν μωράκια που δεν κοιμούνται ότι τις καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι πριν 4 ημέρες: ο μικρός μου ξυπνούσε κάθε 1 με 2 ώρες κάθε νύχτα σχεδόν και κοιμόταν ξανά στο κρεβάτι μου και μετά τον έβαζα πάλι στην κούνια. Μέχρι που αποφάσισα να εφαρμόσω τη μέθοδο που διάβασα στο "κοιμήσου παιδί μου". Μέσα σε 4 ημέρες ο μικρός μου έμαθε να κοιμάται από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 7.00 με 8.00 το πρωί συνεχόμενα κι αν ξυπνήσει τη νύχτα ξανακοιμάται μόνος του. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να ακούς το μωρό σου να κλαίει κι εσύ να πρέπει να πεδριομένεις να περάσουν τα 3 λεπτά για να πας μέσα, όμως πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Εμάς μας πήρε 45 λεπτά την πρώτη νύχτα, 30 τη δεύτερη, 10 την τρίτη και απο κει και μετά οιμαάται χωρίς κλάματα, μόνο με μια μικρή μουρμούρα... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, εύχομαι στ' αλήθεια να παραμείνει έτσι!!

Τι να πω για το μυαλο μου????? Μου ειπε ο αντρας μου να παω να φορτισω το κινητο του και το παιρνω και παω στο δωματιο! Εχω αφησει λοιπον την μπεμπα στο καροτσι της μιας και που ηταν ωρα να φαμε και εχοντας στο νου μου οτι ειναι με τον μπαμπα της οποτε οκ! Αλλα ελα που ο πατερας της ηταν ξαπλωμενος στον καναπε και δεν την ειχε δει και ερχεται η μπεμπα και πεφτει απο το καροτσι!!!!!!!!!!!!!!

Επεσε το παιδακι μου.....και το θεμα ειναι οτι δεν ειδαμε πως επεσε ....σιγουρα με το κεφαλι θα πεσε αλλα δεν ειδα πουθενα καρουμπαλο! Τι αθλια μανα που ειμαι Χριστε μου!!! Θα την παρακολουθησω το βραδυ και θα την ξυπναω να δω αν ειναι οκ! Παντως εκλαψε λιγο ηρεμησε και μετα γελαγε και επαιζε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα! Και εφαγε κανονικα και ρευτηκε ολα φυσιολογικα μεχρι στιγμης!!! Πως θα περασει το βραδυ μου δε ξερω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρήνη φαντάζομαι τι λαχτάρα θα πήρες! Εμένα όταν ήταν 4 μηνών μου έπεσε από το κρεβάτι μου, τον ειχα αφήσει για να πάω στο αλλο δωμάτιο να φέρω το καρότσι του καθώς τότε δεν γυρνούσε ακομα από μπρούμητα - ανάσκελα και εκείνος ο άτιμος βρήκε εκείνη τη στιγμή να το καταφέρει και μέχρι να γυρίσω ακούω κλάματα και τον βρίσκω στο πάτωμα, τα χρειάστηκα. Τον πήγα στο Παίδων και μου είπαν το βράδυ να τον ξυπνάω 2 -3 ώρες για να δω ότι επικοινωνεί και να προσέχω μήπως κάνει εμετό ή παρουσιάσει δυσκολία στο κουνάει πόδια ή χέρια. Και τότε το καμάρι μου κοιμόταν όλη τη νύχτα, θυμάμαι τον γύρναγα από την μία και την άλλη και δεν ξυπνούσε με τίποτα. Τουλάχιστον αν το πάθει τώρα ξυπνάει από μόνος του κάθε μία ωρα ;)

Εγώ προσωπικά Αντα όσο κουραστικό και να είναι το ξενύχτι δεν μπορώ να τον αφήσω να κλαίει, έχω την κούνια στο δωμάτιό μου και σηκώνεται όρθιος και απλωνει τα χέρια του σ΄ εμένα και κλαίει, πως να τον αγνοήσω και να κάνω πως δεν ακούω; Εξηγεί το βιβλίο ποια είναι η φιλοσοφια αυτής της μέθόδο και που στηρίζεται η επιτυχία της;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αμαν βρε Ειρηνη,ειμαι σιγουρη πως εχει πεθανει απο την αγωνια σου αν το μωρο ειναι καλα κ αλλο τοσο σιγουρη πως το βραδυ δεν θα κλεισεις ματι γιατι ο νους σου θα ειναι στη μικρη.Περασα κ εγω τα ιδια με το γιο μου μονο που αυτος ειχε πεσει απο το καρεκλακι του φαγητου κ τρεξαμε κατευθειαν στο νοσοκομειο γαιτι ηταν κυριακη,σε ολη τη διαδρομη περιττο να σας πω πως εκλαιγα κ κατηγορουσα τον εαυτο μου γιατι γυρισα το κεφαλι μου για 1 λεπτο,αλλα ευτυχως ο γιατρος μας καθησυχασε κ μας ειπε πως αν το βραδυ δεν ειναι ανυσηχος ή αν δεν ανεβασει πυρετο κ δεν κανει εμετο ειναι οκ.

Παντως κουραγιο ενα βραδυ ειναι,να δει πως η μικρουλα δεν εχει τιποτα κ ειναι μια χαρα,αλλιως θα εκλαιγε συνεχεια.

Ανια μου η γιατρος μας ειπε πως επειδη εβγαλε 3 δοντακια σε μικρο χρονικο διαστημα προκαλεσαν μπουκωμα κ μυξουλες στη μυτουλα το οποιο ειχε σαν επακολουθο τον επηρεασμο του αυτιου.Μας ειπε πως ολα αυτα γινονται γιατι εχει μεσα στη μυτη της πολυ υγρο ακομη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...