Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πο πο κα δε τα μπορω αυτα τα ριγιουνιον καθολου...ο καθενας οταν περνανε τα χρονια ειναι στη κοσμαρα του και νομιζει οτι εχει γινει Ο τελειος!! Εγω δε πηγα στο τελευταιο και γιατι ειμαι μακρια και γιατι ως γνωστόν η δευτερη δεσμη...ολο ψωνια ηταν..απαπα!!

Εμεις απεργια σημερα , ο μπαμπας μαγειρευει κι η μαμα καφεδαρα στο καναπε, ο μπεμπης κοιμαται ..τι αλλο θελω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Ευη........αποκλειεται.....προλαβες τις δεσμες?????? Φοβερο! Και δε φαινεσαι πανω απο 25........(ελα σκασε τωρα το γλυκο για το κοπλιμαν)

Εγω αγαπη θεωρητικη κατευθυνση ημανε....αλλα οπως εχετε παρατηρησει ουτε ορθογραφια κατεχω ουτε καν την ελληνικην !!!!!! Και ναι αμα μαζευτουμε ολοι οι παλιοι συμμαθητες το μονο που θα θελω να κανω ειναι να ριχνω χαστουκια! Πολλα ζωα ειχαμε στο σχολειο ασχετου κατευθυνσης!

Μεχρι χτες ηταν η μπουμπου ολλλλοοοοοο γκρινια κλαμα και παλι κλαμα! Εσκασε και μια λευκη κουκιδα στα πλαινα κατω ουλα και μαλλον δοντι ειναι ....μα καλα αυτη η κορη μου καθε φορα με εκπλησει ολος ο κοσμος βγαζει τα μπροστινα δοντια εκεινη εβγαλε το πλαινο πρωτα!!!! Τι να πεις! Σημερα παντως ξυπνησε ενα αλλο μωρο κοιμηθηκε ολο το βραδυ επαιξε πολυ ωρα με τα παιχνιδια της, φυσικα δεν εφαγε τα φρουτα της, πηγαμε κουνιες σουπερ μαρκετ κλπ και τωρα κοιμαται ανευ γκρινιας! Φτου φτου να λεω...... απο μυξουλες που κανουν τα δοντια εχουμε κι εμεις, κακακια μαλακα και ανορεξια! Αδυνατησαν και τα μπουτακια !

Αχ εφυγε η μαμα μου, παει να μαζεψει ελιες στο χωριο της στην Καλαματα......10 μερες θα μαι σπιτι με την μπουμπουυυυυυυυ! ΤΕΛΕΙΑ! Αν δε γκρινιαζει πολυ εχω να κανωωωωωωωωω......φαγητα γλυκα διακοσμηση και το κυριοτερο να ειναι ρεκλα στον καναπε ολη μερα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Εγώ ήμουνα 4η δέσμη και ήμασταν μαζεμένα όλα τα σούργελα, πολύ γέλοιο και εκτός από 3 - 4 κοπέλες που κάνουμε ψιλοπαρέα όλους τους άλλους έχω να τους δω από τόοοοοοτε... δεν έχουμε ξανακάνει τέτοια μάζωξη. Λες mpiskotaki να παω και να τους δω όλους τους χαβαλεδιαριδες κυριλάτους με την μυτούλα ψιλά; α θα πέσει πολύ γέλοιο, θα φάνε πολύ δούλεμα :tongue:

Ο πριγκηπάκος μου κοιμάται, μου αποκοιμήθηκε στο σούπερ και συνεχίσει τον ύπνο ακόμα , περίεργο.

Καλά Ειρήνη αυτό δεν το έχω ξανακούσει να βγάλει το πλαϊνό δόντι πρώτο, βρε μήπως επειδή είναι μόνο του τώρα σου φαίνεται ότι είναι το πλαϊνό γιατί και εμένα όταν έβγαινε το πρώτο μου φαινόταν ότι είναι λίγο αριστερά αλλα μετά όταν βγήκε το διπλανό φάνηκε ότι είναι σωστά, θα περιμένουμε λίγο να μάθουμε

P7p2p3.pngZQlrp3.png

οχι καλε, σου λεω ειναι το κατω δεξια για κεινη αριστερα οπως την κοιταω εγω....αλλα ειναι πλαγια! Φαντασου εχω ενα βιβλιο που λεει οτι τους πλαγιους τομεις τους βγαζουν 8-12 μηνων...... απο 6 μηνων ξεκινανε οι μεσοι τομεις! Δε σου πα εγω??? Το παιδι μου κανει την εκπληξη!!!!!! Φαντασου οτι τη βαζω στην στρατα και περπαταει με την οπισθεν! Δεν επρεπε καν να με προβληματιζει το πλαγιο δοντι!!!!

Eγώ νομίζω πως το δόντι είναι το μπροστινό αλλά σου φαίνεται..ο παιδίατρος θα σου πει με σιγουριά..ααα και τη στράτα όλα τα παιδάκια στην αρχή (κυρίως αν δεν είναι ακόμα έτοιμα) ανάποδα την πηγαίνουμε...μήπως την έχεις και ψηλά και δεν πατάει ολόκληρο το ποδαράκι της? Και Εύη τί είναι αυτά που λες για τη δέσμη μου???

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Α πες το έτσι τότε βέβαια σωστά βγαίνει το πλαϊνό , και εγώ λέω το δικό μου παιδί ανάποδο :D.

Πρόλαβα και στόλισα το μισό δέντρο και το μανάρι μου ξύπνησε τώρα όλες οι μπάλες είναι ήδη στο πάτωμα, πάω να μαζέψω όλα του τα μασητικά να τα κρεμάσω στο δέντρο αλλιώς δεν μας βλέπω να το κρατάμε για πολύ... όπως το είχα φανταστεί και που να μπει και στην στράτα εδώ μπουσουλώντας κατεδαφίζει τα πάντα στο πέρασμά του.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Eμας αυτα τα δοντια τις τελευταιες μερες μας εχουν κουρασει,χθες δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου η μικρη ξυπνουσε συνεχεια κ εκλαιγε δεν μπορουσε να παρει αναπνοη γιατι η μυτη της ειναι βουλωμενη,βαζω συνεχεια ορο αλλα τιποτα,μου ειπαν να το κανω με τη συριγγα,το εκανα κ αυτο αλλα παλι τιποτα.Σημερα κοιμηθηκε απο τις 9.00 κ ενω την εκανα μπανιο κ της ξεβουλωσα τη μυτουλα στις 10.30 της ξαναεβαλα ορο.Δεν μπορω να την βλεπω ετσι την καημενουλα,δεν ξερω τι να κανω,ευτυχως αυριο εχουμε παιδιατρο.Ακομα κ τωρα που κοιμαται το καημενο με το ζορι περνει αναπνοη,εκτος αυτο ομως δεν τρωει κ τιποτα,μονο το πρωι εφαγε την φρουτοκρεμα κ μετα απο 5 κουταλιες τα υπολοιπα γευματα,ειχε κ ψιλοδιαρροια κ ανεβασε λιγο πυρετο αλλα μονο για λιγο.

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι απο τα δοντια της αλλα τοσο καταρροη;δεν την μπορω αλλο.Τωρα θελω να της δωσω γαλα αλλα με τοσο βουλωμενη μυτη σιγα μην το πιει,εχω πεταξει απο χθες γααααλαααααααααα!

Κ εκτος απο τη μικρη εχω κ τον γιο μου που εχει κ αυτος μπουκωμα αλλα το καλο ειναι με αυτον πως φυσαει την μυτη του.

Καληνυχτα κοριτσια παω για υπνο μπας κ προλαβω να κοιμηθω λιγο γιατι προβλεπεται μια δυσκολη νυχτα παλι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημερουδια κοριτσια τελικα λιγο πολυ ολες τα ιδια περναμε.....καλα εμενα σας το εχω πει βεβαια σερι υπνο απο τοτε που γεννηθηκε εχει κανει 5 φορες να δω σε τι ηλικια θα φτασει για να σταματαει να ξυπναει συνεχεια!!!!αυτες τις μερες επειδη ειναι μπουκωμενος κοιμαμαι στο δωματιο του( κατω οπως τα παλια τα χρονια στροματσαδα που λενε και στο χωριο της μανας μου)

γιατι ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα και επειδη βηχει θελω να ειμαι ακριβως διπλα του,(μια φορα μην γελασετε μπηκα και στην κουνια του οχιιιιι δεν ειμαι νανος αλλα ουτε και Σκλεναρικοβα απλα ηθελα να τον ηρεμησω και σκεφτηκα να το κανω)οποτε με το που ξυπναει τον αρχιζω καπακι στο κουνημα και αποκοιμιεται σχετικα γρηγορα μαλλον φταινε και αυτα τα παλιοδοντια τι τραβανε και τα αγγελουδια μας με αυτη την κατασταση????Απο φαγητο δοξα τον θεο παμε καλα τρωει ολα τα γευματα το γαλα εχει μειωσει αλλα τι μπορουμε να κανουμε δεν τον πιεζω οσο θελει!!! Μπισκοτακι προλαβες δεσμες η καποια αλλη κοπελα ??και εγω τεταρτοδεσμιτισα ημουν αρα ειμαστε οι γριες του φορουμ(χι χι χι πλακα κανω)τρελο νιατο!~εγω δυστυχως δεν εχω επαφες με κανενα απο το λυκειο γιατι ειχαμε μετακομισει με τους δικους μου σε αλλη περιοχη και χαθηκαμε ετσι απλα,πολυ θα ηθελα να μαθω πως ειναι τωρα η ζωη τους πως περνανε!!

Πελαγια Ροδο δεν μενεις εαν θυμαμαι καλα???οταν ερθεις Αθηνα θα συνανντηθουμε οπωςδηποτε να σου δειξω φωτο και βιντεο και εννοειτε στην επομενη βολτα εισαι και εσυ μεσα!!!! Αααααα ξεχασα να σας πω εμενα ο μικρος Νικολας αφοδευει(καλα εεεε σας το λεω με το γαντι) 3-4 φορες την ημερα αλλα κανονικα οχι διαροιες και τετοια ειναι φυσιολογικο η να ανυσηχω??θα το πω και στον παιδιατρο εχω την αλλη βδομαδα.....:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και εμείς στα πρώτα δοντάκια είχαμε ακριβώς τα ίδια πολύ μπούκωμα που όσο ορό και να του έβαζα δεν βελτιωνόταν η κατάσταση και κακά 5 φορές τη μέρα. Τωρα έχουμε δυσκοιλιότητα έχει τώρα 2 μέρες που δεν τα έχει κάνει και μάλλον θα φάει κλισματάκι :(

Τελικά στα κάτω κλαριά του δέντρου έβαλα τα μασητικά και κάτι πιπίλες που δεν τις χρησιμοποιεί και τώρα δεν πλησιάζει γιατί αυτά δεν του κινούν το ενδιαφέρον, τώρα παλεύει να μπει στο τζάκι!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Χαχχχα...Δημητρα!!! Ναι χρυση μου Ειρηνη, ημουν τελευταια χρονια που ηταν οι δεσμες γιατι μετά εμπαιναν στις σχολες με τις χουφτες!! ΕΜεις ...η χρονια της παπαγαλιας...μεχρι και το κομμα ηξερα στη βιολογια!!

Ξερεις γιατι το λεω αυτο με τη 2η δεσμη...γιατι κάποιοι για να περασουν ιατρική έδωσαν μεχρι και 3-4 φορες, ενω ειχαν περασει σε πολύ καλές σχολες...και ποσο μου την εδινε αυτο!! Και μετά από συναντησεις τυχαίες..υπήρχε το κλασικό.."Α εσύ τελικά συνέχισες τη σχολή αυτήη εε??" δε το καταλαβα δηλ....όλοι πρεπει να πάνε ιατρική στη 2η δεσμη...τι ψωνια!! Σορρυ Δημητρα!! Κι αμα τους δεις τωρα...κλεινουν ενα ενα τα ιατρεια γιατι εχει γεμισει ο κοσμος!!

Τελοσπαντων...μη συγχιστω πρωι πρωι..

Κι εμενα γκρινια παιδια...του βαζω ομως τη mundisal gel και ηρεμει καπως...του αρεσει το ουζακι μαλλον!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κι εμείς έχουμε την mundisal gel αλλά ακόμα δεν την έχουμε ανοίξει........ :(

Κανένα δοντι στον ορίζοντα.....και όσο περνάνε οι μέρες και οι μήνες τόσο πιο πολύ το παίρνω απόφαση ότι μάλλον θα μοιάσει σε μένα που έβγαλα το πρώτο δόντι 18 μηνών!!!! ;)

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Σημερα λυγισα.....μετα απο μια ωρα απελπισμενης προσπαθιας να φαει τα φρουτα της και αφου δεν ανοιξε ουτε μια φορα το στομα, παρολο που μετα της το βαλα σε μπιμπερο με θηλη για παχυρευστες τροφες, τηες εκανα φρουτοκρεμα 5 φρουτων της ΝΟΥΝΟΥ........ ντρεπομαι ντρεπομαι παρα πολυ που το λεω αλλα αγανακτησα...... Απο αυριο πρεπει να βρω συνταγη.... ακουω ιδεες!

Αυτο παντως με τη μπανανα για κουταλι το δοκιμασα, αλλα δε θυμαμαι ποια κοπελα το ειπε! Τζιφος....στο δικο μου παιδι δε περνανε αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...