Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τέλος πάντων!

Θα προσπαθήσω αργότερα!

Πάω να πάρω τον μικρό που μόλις ξύπνησε και έχει ήδη πάει η μικρή μέσα και του μιλάει....

.....και ήδη προσπάθησε μία φορά να τον σηκώσει.....

.....αν και τώρα την ακούω που προσπαθεί να του μάθει την ΑΒ!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχα, ακου την ΑΒ, ευτυχως που ειστε και σεις να γελαω λιγακι γιατι τα νευρα μου εχουν γινει κροσια!!!! Καλα Μαρια......junior class στον υπολογιστη!!!!!! τσ τσ τσ τσ τσ !!!!!!! Ξερεις τι κανει η ανηψια σου???? Ξυπναει εδω και 2 μερες 3 η ωρα για φαει

Μα ειναι δυνατον????Αυτο δε το εκανε ποτε...και κλααααααμαααα η κυρια!!! Θα τρελαθω δε μπορω και ολο νευρα ειναι και γκρινια δε ξερει τι θελει....οταν δε, την παω κοντα στην μπαλκονοπορτα για να δει τα παιδακια απο το απεναντι σχολειο σκυβει μπροστα φωναζει και χτυπαει τα τζαμια!!!!!!!

Εσκασε το μωρο 1 μιση βδομαδα μεσα.......ειχε μαθει ολο βολτες και τωρα με την ιωση την ειχα σε καραντινα!Δε ξερει τι εχει! Βαριεται παρα πολυ! Ιδια η μανουλα στο θεμα της βολτας τα νευρα ομως τα εχουμε παρει απο την Μυτιληνη.............χεχεχεχεχεχεχεχε

Λιλλακι μου αντε και καλα αποτελεσματα!

Ποπακιιιιιιι??? Αλλαξε την την παιδιατρο μη τα παρω.... τελικα καποιες γυναικες παιδιατροι ειναι πολυ σκυλες!!!!!!!!

ΑΑΑΑ καλα δε σας ειπα...προχτες εκει που ειχα τη δεσποινιδα στο κρεββατι μου καθηστη για να ρευτει στις 3μιση τα χαραματα, με πηρε για κανα 2λεπτο ο υπνος.....πεταγομαι πανικοβλητη και τι να δω.......ειχε πιαστει απο τα καγκελα του κρεβατιου ειχε σηκωθει ορθια και επαιζε με τον διακοπτη του φωτος! Θελει να της παρω παρκο οπωσδηποτε καμια μερα θα τη βρω κρεμασμενη σα τον ταρζαν!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Λιλη καλα αποτελεσματα.

Μετα απο ενα μηνα ηρθε κ η κορουλα μας στο σπιτι.Επιτελους μου ειχε λειψει τοσο πολυ.Εντωμεταξυ το καημενο μεσα σε τρεις μερες εβγαλε 3 δοντια,πλεον εχουμε 5 κ ειναι ετοιμα αλλα 3.Απο φαγητο παμε καλα,τρωει ολα της τα γευματα κ ευτυχως κοιμαται ολο το βραδυ απο τις 10.00 περιπου ως τις 10.30 την αλλη μερα.Μονο το Σαββατο κοιμηθηκε στις 12.00 κ αυτο γιατι ειχε τα δοντακια της.

Α της κραταω τα χερακια κ περπαταει κ πριν λιγο ηταν ορθια στο παρκο κ σταθηκε για λιγα δευτερολεπτα μονη της χωρις να κρατιεται.

Την Παρασκευη εχουμε εμβολιο,δεν ξερω ομως αν θα το κανουμε γιατι ειναι λιγο μπουκωμενη,οσο ορο κ να της βαλω δεν γινεται τιποτα,ελπιζω μονο να μην εχει τιποτα.Απο λεξουλες λεμε μονο τατατατα κ μπαμπαμπαμπα,απο μαμαμαμα τιποτα ακομη.

Απο εδω κ στο εξης θα σας επσκεφτω πιο αραια γιατι παλι δεν τα προλαβαινω ολα,εχω κ το μικρο λιγο μπουκωμενο κ τρεχω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Μανούλες, καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς καλά! Από δοντάκια τίποτα,καλά λέω δεν πειράζει βγάλτα αγάπη μου στον άνδρα σου, μη νομίζεις οι τύποι είναι να τους δαγκώσεις μερικές φορές. Ενώ πάτησε το χρυσό από 3 μηνών και στηρίζεται αψογα, τι να το κάνω, δε λεμε να κόψουμε βήμα! Είμαστε υπεράνω. Τώρα που ακόμα κοιμάται, σας επισκέπτομαι και προσπαθω να σας παρακολουθώ όσο γίνεται, μιας και το καλούδι μου είναι καρφίτσα πάνω μου τον τελευταίο καιρό ακόμα πιο πολύ. Οπότε με κατάλαβαίνετε τι έχω πάθει η γυναίκα. Φιλάκια σε όλες!

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ καλημέρα!!!

Κι εμείς ΚΑΝΕΝΑ δόντι στον ορίζοντα....είναι φουσκωμένα εδώ και κάτι μήνες τα ούλα του αλλά δεν λέει να βγει κανένα δόντι...χιχιχι....λες να μοιάσει σε εμένα που έβγαλα το πρώτο δόντι όταν ήμουν 18 μηνών????χιχιχιχι

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Geia σας τσουπρες!! Ελα ρε Μαρια τι παρεαπονιαρα...αφου σε εχω στο αλμπουμ!

Εμεις γκρινια πολλη απο δοντια μαλλον και σημερα εχ@2σε 2 φορες ...εχω ακουσει οτι το προκαλουν κι αυτο τα δοντια..δε ξερω..

Α χτες πηγαμε σε μια φατνη εκει στα καρφουρ...τι γελιο..κοιτουσε καλα καλα ο μικρος σου λεει που ειμαστε εδω στα χαμηλοταβανα...ο αντρας μου δε χωρουσε μεσα χαχχαχα...ειχε πλακα...και κρυο πολυ ομως...ισα ισα που φαινεται στις φωτο το μουτρακι του!!

Σημερα εκανε καπως καλη μερα βγηκαμε εξω μεχρι τη θαλασσα αλλα κουνιες οχι...ειχε λασπη πολλη!

Ρε Δημητρα τι εννοουσες στο σχολιο "που ειναι το παιδι" στη φωτο του ψωμιου μου? Δε καταλαβα!! Ε΅νιγουει..

Μπεμπουλινα ολα καλα?

Κυριακη σου εστειλα πμ την αλλη φορα το πηρες?

Λιλλυ τι κανεις..πώς πηγε? Ελα θα δεις μπορει να εχεις τυχη και να παει καλα!

Εγω πρεπει να διορθωσω τις μλκ που μου εχει στειλει ο βλακας ο καθηγητης μου μπας και προλαβω πριν τα χριστουγεννα να το τυπωσω αλλα μπααα..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Aυτό που κατάλαβες εννοούσα..έπλεξες, καθάρισες, σιδέρωσες, έφτιαξες και ψωμί..το έβγαλες και φωτογραφία..τί έκανε τόσες ώρες το καημένο το μωράκι?? ..σερνόταν στο έδαφος περιμένοντας να τελειώσεις?? Πολύ τον κακομαθαίνεις τον ψηλό και άντε μετά να ξεσυνηθίσει..εκείνον σε όλες σε όλες τις φωτο τον βλέπω αραχτό στον καναπέ ( και με κουβερτούλα παρακαλώ) ή στο πάτωμα..και πάλι ξαπλωτό..πρόσεχε γιατί είναι σαν τα σκυλιά..όπως τα μάθεις!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

χΑΧΧΑΧΑΧ...οχι ρε λες ν'αφησω το παιδι μονο...οταν κοιμαται τα κανω..και το αστερι ειναι ετοιμο, μονο το ονομα εγραψα...κι αυτο μετά τις 11 το βραδυ που κοιμαται..

Και το ψωμι...λεω αλλη μια φορα, βαζεις τα υλικα και γινεται μονο του!!2 λεπτα υποθεση.

Εσυ μη χασεις να κανεις σχολιο!!!! ...στον υπολογιστη ειμαι χακερ και τα κανω τακα τακα..

Και ο αντρας παρακαλω τα αξιζει ολα αυτα...οχι μονο τη κουβερτουλα..στο σπιτι κανει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (σκουπισμα, μαζεμα, ,μαγειρεμα..)γιατι να μη τον περιποιηθω??? Για να τα βρει αλλου!!?? Κι εγω συνηθισα σε πολλα πραγματα...που δε προκειται να τα κοψω.

Πλακα κανεις φυσικα (?) το ξερω..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Πλάκα κάνω..μακάρι να μπορούμε να κάνουμε πράγματα για τους άλλους και χαλάλι αν κακομαθαίνουν!!! πιο πολύ όμως μου άρεσε η λεοπάρ κουβερτούλα..(εμείς έχουμε μια με κόκκινο σκοτσέζικο καρό αλλά την προλαβαίνω πάντα εγώ!!!)

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε???εμεις καλα ,ειδα οτι λετε για δοντια εμεις εχουμε αισιως τα πρωτα 2 κατω και αναμενουμε να σκασουν αλλα δυο απο οτι μας ειπε ο παιδιατρος,σημερα ειπα να τον βγαλω λιγο εξω μιας και ειδα ηλιο το πρωι ,τον πηγα στον Φλοισβο καναμε την βολτα μας ηπιαμε καφεδακι και ευτυχως η βροχη μας επιασε στο γυρισμο ειχε πολυ πλακα γιατι ειχε καρφωσει τα ματια του στην ηλιοροφη και του αρεσε πολυ ο ηχος απο το χαλαζι και αρχισε να συζηταει μονος του και να γελαει!!!τωρα το απογευμα ηρθε η αδερφουλα μου χαρα που εκανε ο μικρος και εγω μαζι γιατι ετσι καταφερα να φτιαξω τους κουραμπιεδες μας(τα μελομακαρονα ελπιζω την Κυριακη)και να μπω τωρα να δω τι κανετε αυτα τα νεα μας!!!σας φιλω καλο βραδυ:lol:

Γεια σου Ποπη!! Κι εμεις 2 κατω προς το παρον αλλα τρωγεται για τα πανω..

Από κουβερτουλες..plaid ξερεις πόσες έχω..τις ειχα σαν φοιτητρια και τις κουκουλωνομουνα (γιατι πού καλοριφερ και ανεσεις..) και διαβαζα και ετρωγα με αυτες! Τωρα μου εχουν μεινει 2, αυτη η λεοπαρ, μια καρο πρασινη και μια απομιμηση μπερμπερη πιο μεγαλη που με σκεπαζει ο συζυγος για να κοιμηθω στον καναπε...

Να μπορείς πάντα να κανεις πραγματα για τους αλλους κι ας ειναι δεδομενα γιατι οι στιγμές φευγουν στο πι και φι..

Πάω να φάω κάτι γρηγορο τωρα κοιμηθηκε ο γκρινιας,,,παλι δεν εφαγε μοσχαρι και το πεταξα, του εκανα κοτοπουλο που μαλλον συνηθισε...

Επισης ξανα@$σε 3η φορα,,,ο πατερας του λεει οτι δεν ειναι τπτ αφου πυρετο δεν εχει...τη κρεμα τη τσακιζει, το βραδυνο γαλα πινει μισο...δε το καταλαβαινω αυτο το παιδι!!

Καληνυχτα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μμμμμ και μένα το βραδυνό γάλα δεν το πίνει, εκεί γύρω στο μισό με πολλή γκρίνια..μάλλον είναι χορτάτα απο όλη την ημέρα..δοκίμασα και να του δίνω λιγότερη κρέμα το απόγευμα αλλά με το γάλα τα ίδια..και βέβαια 3 με 4 το πρωί σηκώνεται για να πιει το πρωινό του..

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε?? Εμεις καλα αλλα παλι περοβλημα με το φαφητο , μου βγηκε δυσκολος και ζωρικος ο μικρος ω ναι!!! Εμεις απο δοντια εχουμε 2 αλλα πιστευω οτι σε λιγο θα εχουμε αλλα 2 και ναι εχουμε πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ γρινια !!!

Ποπη οταν ξαναπας βολτα θελω και εγω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κορίτσια, πολύ κούραση και πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες, δεν μας έφταναν τα συνηθισμενα μας χάλασε το ρολό από το παντζούρι, η ηλεκτρική σκούπα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο :roll:, το πήρα και εγώ απόφαση να στολίσω και γκρεμίστηκε το μισό σπίτι :P.

Από φαγητό εμείς σταθερά τις 10 - 15 κουταλίτσες μας και γάλα της μαμας. Με τα δόντια και εμείς πολύ γκρίνια και ο ύπνος ένα μαρτύριο. Τώρα παλεύει από της 9:30 να αποκοιμηθεί και κάθε 20 λεπτά πετάγεται με κλάμα και ηρεμεί μόνο θηλάζοντας. Την Παρασκευή έχουμε κανονίσει με τους συμμαθητές από το λύκειο συνάντηση και θέλω πολυ να πάω να τους δω μετά από τόσα χρόνια αλλά με αυτά τα τσαλιμάκια του πρίγκηπα δεν το βλέπω να τα καταφέρνω .:cry:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...