Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σας έχασα, είστε πολλές και δεν σας προλαβαίνω!Λοιπόν εμείς τη Δευτέρα κλείσαμε 8 μήνες. Έχει 4-5 μέρες που όντας όρθια στο πάρκο (στο οποίο επιτέλους συνήθισε να κάθεται να παίζει και ηρέμησαν τα χεράκια και οι πλάτες μου) το κάνει βόλτες γύρω-γύρω. Το πα στον γιατρό προχθές και μου λεει "σοβαρά? Μπράβο!". Αν την κρατάς απ τα χεράκια όρθια και της βάλεις ένα στόχο (πχ τα τηλεκοντρόλ που λατρεύει) και της πεις "πήγαινε πάρτο" περπατάει. Λέτε να περπατήσει σύντομα?

Με τα δοντάκια της ο γιατρός είπε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα χουμε δόντι, αντε να ηρεμήσει η κακομοιρα λίγο. Πλέον μου δαγκώνει το πρόσωπο για να ανακουφιστεί λίγο...

Στα του φαγητού, λόγω δοντιών φρουτοκρεμα μια τρώμε, μια δεν τρωμε. Πορτοκάλι της έχω δώσει εδώ και 2 μήνες πάντως, άλλο που δεν το προτιμά επειδή είναι ξινό. Από χθες (με άδεια γιατρού γιατί στους 6 μήνες μου το χε αρνηθεί) της βάζω και ένα μιραντάκι μέσα και την τρώει. Το μεσημεριανό είναι το μόνο που τρωει ευχαριστα (ότι κ αν είναι). Βάζω πατατα, καροτο, κολοκύθι, σπανάκι, ντομάτα. Όχι όλα μαζί, ανάλογα με τα κέφια μου. Και τις μέρες που βάζω ζυμαρικό, αν έχω σπανάκι βάζω ρύζι αντί αστεράκι ή πεπονάκι. Μέχρι το χρόνο μου πε να μη βάλω κάτι άλλο. Στους 10 μήνες θα φάμε κρόκο μου πε. Όσον αφορά στην απογευματινή κρέμα, μετά από 2,5 μήνες που τις πετούσα όπως τις έφτιαχνα και έπειτα από 3-4 κρέμες καταλήξαμε στη φαριν λακτε μπισκότo nutricia αν και ξεκινησε να τις τρωει όταν της έδωσα την ίδια του Γιώτη όμως. Προσωπικά την προτιμώ, της nutricia μυρίζει σκονη... Πάνω που συνηθίσαμε μου είπε να αρχίσουμε γιαούρτι. Επιχείρηση πρώτη, πλήρες στραγγιστό total. Μια κουταλια, αναγούλα, δευτερη κουταλιά εμετός. Λήξη επιχειρησης. Δευτερη μερα advance φαριν λακτε, 50gr αν και σε κάθε κουταλιά ξίνιζε, το άνοιγε το στόμα. Όμως μας τρέλανε στη ρουκέτα. Σήμερα θα της δώσω το ίδιο και θα δείξει. Στα ιατρικά, φτάσαμε 73 ύψος αλλά βάρος 8 κιλά. Οι καμπύλες δείχνουν ότι χάνει θερμίδες και της αύξησα το γάλα για αρχή.

Εξακολουθεί να μη κοιμάται κατα τη διάρκεια της ημέρας εκτός κι αν πάμε βόλτα. Την πήγαμε στο mall να δει στολισμούς και λαμπάκια και αυτή κοιμήθηκε!

Κατα τ άλλα ετοιμαζόμαστε για Χριστουγεννιάτικες "διακοπές" εις τα πεθερικά και έχω 1 μήνα που σκέφτομαι ποσο υπέροχα θα περάσω...

Πάω για φρουτόκρεμα! Καλημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Χαιρεται μανουλες τι κανετε?εγω πινω το πρωινο καφεδακι τωρα που ο γιοκας μου αποφασισε να κοιμηθει!!!αχ βρε κοριτσια τι θα κανω με αυτο το παιδι???συνεχιζεται το προβλημα με τον διακοπτομενο υπνο και καλα επειδη ακομη δεν εχει αναρρωσει πληρως(εχουμε βουλωμενη μυτουλα και λιγα γατακια ακομη)τον νταντευω πολυ πολυ πολυ αλλα που θα παει αυτη η κατασταση???η πρωην παιδιατρος(την εστειλα βεβαια γιατι ηταν απαραδεκτη)μου ειπε να τον αφησω να κλαιει οσο παρει μεχρι να κουραστει και να πεσει για υπνο εγω να σας πω την αληθεια μου φοβαμαι αφηστε που μολις τον ακουω να κλαιει σπαραζει η καρδια μου ποσο μαλλον να το κανω επιτηδες!!αυτην την βδομαδα εχω ραντεβου με τον καινουργιο παιδιατρο(αντρας αυτη τη φορα) να δω και αυτος τι θα μου πει το εχει κανει ομως καμια σας????εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?? Μπισκοτακι ο αντρας σου ειναι παιδιατρος????ας μου δωσει τα φωτα του, ποια η γνωμη του??? Να σας πω βεβαια οτι ολη την ημερα δεν σταματαμε να παιζουμε να μπουσουλαμε να κανουμε βολτες γυρω απο την κουνια αφηνει και το ενα χερι ο κυριος τωρα πια, δεν κουραζεται ποτεεεεεεεεεεεε!!σταματαμε μονο για φαγητο και αλλαγη πανας και μετα παλι προς την δοξα τραβα,το θεμα ομως ειναι η νυχτα και οτι τον Ιανουαριο γυρναω στην δουλεια πως θα τα καταφερω????

Γειά σου Πόπη, για το θέμα του κλάματος, όλα τα είχαμε δοκιμάσει με τον μικρό!!! Εφτασα σε σημείο να βγαίνω απο το σπιτι γιατι δεν αντεχα αλλο να τον ακουω που έκλεγε, οσπου μια μερα το πήρα απόφαση ότι έτσι θέλει τώρα, και κάποια στιγμή θα κοιμάτε μόνος του και στο δικό του κρεβάτι. Είχα την μικρή και ακόμα κοιμώταν μαζί μας όσπου του πήραμε μεγάλο κρεβάτι, και τώρα δεν θέλει να ξέρει για το δικό μας και αν και τον βάζω εγώ για ύπνο και θέλουμε κανα μισάορο, κοιμάται και φεύγω και ξυπνάει πια το πρωϊ και πάει μόνος του στο σαλόνι, παίζει όμορφα και ήσυχα όσπου να σηκωθούμε με την μικρή. Είμαι της φιλοσοφίας του "attachment parenting" το οποίο δεν είναι για όλους όμως, ή και πολύ δεν συμφωνούν μ'αυτό. Πιστεύω τα παιδιά που είναι πιο κοντά και πιο πολύ "held" με τους γονείς δεν ξέρω πως να το εκφράσω, μεγαλώνουν πιο ανεξάρτητα απο τα παιδιά που αφήνονται να κλαινε μεσα στη νύχτα κλπ. Και πάλι κορίτσια, άποψη είναι δεν είναι κανόνας. Μακάρι να μπορούσαν τα παιδιά μου να κοιμούνται μόνα τους και χωρίς προβλήματα, αλλά τη να κάνουμε που δεν είναι έτσι, και με τους ρυθμούς της ζωής μας, κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω πως τα καταφέρνουμε κάπως. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα παρακαλάμε να τα έχουμε στην αγγαλιά μας έστω και για λίγο, και δεν θα θέλουν!!! Γι'αυτό και τώρα, προσπαθώ....αν και κουραστικό....να τους έχω κοντά μου όσο γίνετε. Με την μικρή στο σπίτι είμαστε σχεδόν συνέχεια στο sling γιατί με θέλει συνέχεια κοντά της, και δεν μπορώ να κάθομαι στο χαλί απο το πρωί ως το βράδυ να πάιζω, οπότε την βάζω στο sling και μαγειρέυω, βάζω πλυντήριο κλπ και κάποια στιγμή αποκοιμιέται και την βάζω στην κούνια της. Αμα σας πω ότι της φορές που έχει αποκοιμηθεί στο sling και την βάζω στην κούνια μετά να κοιμηθεί έχει κοιμηθεί αρκετοί ώρα και ξυπνάει ποιο ευδιάθετει από της φορές που έχουμε κάτσει στο δωμάτιο της και στην καρέκλα περιμένοντας να κοιμηθεί κλπ. Αυτά για τώρα, και πάλι, δεν θέλω να θείξω (δεν ξέρω πως γράφετε) κανέναν για το "attachment" και "detachment" parenting. Μια θεωρία και άποψη είναι :-)

Οταν γυρίσεις δουλεία που θα των αφήνεις; Δύσκολη η επιστροφή τις πρώτες μέρες, μετά μια συνήθεια είναι!!

Παω να κοιμηθω των γιο μου και τα λέμε κάποια στιγμή αργότερα.

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μόλις τώρα τελειωσαμε τις δουλειές παρότι το δέντρο δεν προλάβαμε να το στολίσουμε. Πόπη καταλαβαίνω απόλυτα πόσο κουραστικό είναι να μην κοιμάται το μωρό ειδικά όταν θα πας για δουλειά και ο δικός μου τα ίδια κανει εδώ και πολύ καιρό και νιώθω πολλές φορές έτοιμη να καταρρεύσω, όμως επειδή έχω δοκιμάσει πολλές μεθόδους και δεν είδα αποτελέσματα κατάλαβα ότι όταν ο ίδιος είναι ήσυχος κοιμάται μια χαρά και εννοώ όταν δεν τον ενοχλούν τα δόντια - παρεμπιπτόντως έσκασε μύτη το 5ο - όταν δεν τον βασανίζει η παλινδρόμηση ή δεν είναι αδιάθετος. Πιστεύω πως για κάποιο λόγο δεν κοιμούνται και αυτά ήσυχα και είναι πολύ σκληρό να το αφήσεις στο κρεβατάκι να κλαίει, αυτή η τακτική μπορεί να έχει αποτέλεσμα αλλά αυτό οφείλεται στο ότι το μωρό απογοητεύεται βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση και σταματάει με τον καιρό να ζητάει βοήθεια με αυτόν τον τρόπο - το ίδιο συμβαινει με τα ιδρυματικά παιδιά που επειδή κανείς δεν ανταποκρίνεται στο κλάμα τους γενικά κλαίνε λιγότερο όπως επίσης γελάνε λιγότερο γιατί επίσης κανείς δεν τους γελάει. Εμένα η παιδίατρος τη μία μου έλεγε πεινάει, μετά μου έλεγε συνήθισε επειδή το παίρνεις αγκαλιά και το θηλάζεις και τελικά δεν είχε δίκιο σε τίποτα γιατί υπάρχουν βράδια που κοιμάται μια χαρά και να σου πω την αλήθεια από τον τρόπο που θηλάζει το τελευταίο γεύμα ξέρω πλέον αν θα κοιμηθεί ήσυχα ή όχι. Εγώ νομίζω ότι καλύτερα είναι να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και να μην κρέμεσαι από τα λόγια του παιδίατρου.

Mpiskotaki δυστυχώς δεν έχω face και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Tinoula εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις και ο δικός μου όλο το πρωινό τη βγάζει στο sling και επίσης είμαι της θεωρίας ότι η αγκαλιά είναι για τα μωρά ανάγκη και όχι συνήθεια και ας ειναι η μέση μου ένα βήμα πριν το λουμπάγκο...

και χτες το βράδυ προκειμένου να διασφαλίσω περισσότερες πιθανότητες να κοιμηθεί καλά γιατί ήμουν ράκος τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι και όντως κοιμήθηκε σαν πουλάκι, ξύπνησε μόνο για γάλα και ούτε καν άνοιξε τα μάτια του, θηλασαμε ξαπλωτοί και κοιμησμένοι

Επεξεργάστηκαν by ania

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!! Σας γραφω βιαστικά γιστι με καλειο ο υιος..

Τελικα Δημητρα δεν ειναι καθολου βλακεια αυτο με το αυγο στο εμβολιο...κοιτα να δεις..το ειπα στον αντρα μου και μου ειπε βεβαιως αν εχει αλλεργια το παιδι δε το κανουμε (!),,,τι να πεις..κι εγω που νομιζα οτι ηταν μια μπουρδα,,,

Ποια το ειχε πει οτι της το ειπε ο γιατρος, η Ειρηνη? Και ομως...ειχε δικιο.

Ο δικος μου ολο μπα και μπααα ειναι μεχρι που εχτες τσατιστηκα και εβαλα τον πατερα του να τον αλλαξει αφου ξερει να τον φωναζει κιολας!! Εμενα μονο στο φαι και στο κλαμα μα και μαμ τιποτα αλλο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Με το ίδιο σκεπτικό ότι ήταν να πάθει με το εμβόλιο, θα το πάθει την πρώτη φορά που θα φάει αυγό..και μου πεις ότι θα του δώσεις μόνο μία κουταλιά..γιατί και αυτή η μία κουταλιά έχει περισσότερο αυγό απο οποιοδήποτε εμβόλιο!!! Με λίγα λόγια η παιδίατρος που το είπε ήταν μάλλον ημιμαθής και σίγουρα δεν έβαλε το μυαλό της να δουλέψει..διάβασε κάτι στα συστατικά και έβγαλε συμπεράσματα..Αυτό που σου είπε ο άντρας σου είναι σωστό, δηλαδή ΑΝ έχει διαπιστωμένη αλλεργία ΔΕΝ θα κάνουμε το εμβόλιο, όμως αυτό θα το καταλάβετε μόνο αν το παιδί δοκιμάσει αυγό, και συνήθως τη δεύτερη φορά που θα φάει ή αν κάνετε το εμβόλιο..οι κίνδυνοι όμως τόσο απο το εμβόλιο όσο και απο τη βρώση αυγού είναι οι ίδιες..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα και από μένα. Πριν φύγω για το sofitel ειπα να μπω στα γρήγορα να δω τη κάνετε. Εχασα επισόδιο....τη γίνετε με το αυγό και εμβόλιο???

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ που εισαι εσυ χανεσαι οπως εγω , η μπεμπα σε καναι οτι θελει???

Αnia μου εσυ ολα καλα με τον ανταρτη??? τρωει? δοκιμασε του κολοκυθα με ρυζακι εμενα του αρεσει πολυ και εκει που δεν ετρωγε τωρα ειμαστε πιο καλα τρωμε... Και με γεια το 5ο δοντακι εμεις εχουμε μενει στα 2 αλλα οπου να ναι βγαινον και τα αλλα!!!

Δημητρα ωραιο το kiddy το σκεφτομαι!!! Ρε συ που βρηκες πεπονι χειμωνιατικα??? θηριο εισαι , εγω οπως λεει το μπισκοτακι θα φωβομουνα να του το δωσω , εμεις μονο τα κλασικα τρωμε αλλα και εμεις εχουμε φαει και μανταρινη και πορτοκαλι!!!

Ειρινακι μου πως παει η μπεμπα???

Μπισκοτακι να χαιρεσαι την μαμακα σου.... Τι ομορφες φωτο που εχεις τον μπεμπακο ολοκληρο παιδακι φενεται ειναι πολυ γλυκος το παιδακι σου!!! Τωρα σου τρωει η σου κανει ακομα κολπα???

bibito μπραβο στην κορη αντε και να περπατησειτε και μετα ποιος τα πιανει και τα δυο!!!

tinoula μου και στην κορη σου μπραβο που εφαγε τοσο ωραια πραγματα χωρις να σε ρωτησει το εχω πει και το ξαναλεω οτι η κορη σου ειναι πολυ cool !!!

Μαρακι στειλε και κανα γλυκο και απο δω γιατι εγω ειμαι ανεπροκοπη τελειως ... Ενα μεγαλο μπραβο σου αξιζει παντος!!!

bounitsa εσεις πως ειστε??? με το φαι καλα???

Kυριακη εγω θα σου ελεγα να δεις τι θα πιει ο μικρος και αυτο να του παρεις γιατι ξερεις τα μωρα που θηλαζουν δεν το θελουν το ξενο , μπορεις α του δωσεις και εβαπορε ξερω σε τετοια ηλικια που θα πας εσυ δουλεια ρωτα τον ιατρο σου...

Ποπακι μου γυρισες.... Καλος ηρθες , να χαιρεσαι τον νικολα σου να ειναι παντα γερος και δυνατος , και περαστικα του, ο μικρος ανταρτης!!! Πως ηταν η Νεα Υορκη ? πολυ θα ηθελα να παω για πες λεπτομερεις , τον μπεμπη τον ειχες μαζι σου? τι ψωνισες ? Σορρυ που ρωταω αλλα ειμαι πολυ φαν της αμερικης!!! Η Λιλληκα δεν βαφτισε ακομα , στις 27.12 βαφτιζει...

ravT μην ανυσηχεις και γιαουρτακι θα φαει και δοντακι θα βγαλει και μια χαρα σε υψος και κιλα ειναι οποτε μην στεναχωριεσαι!!!

Τωρα τα δικα μας νεα , εμεις καλα με το φαγητο με τον υπνο ολα , απλα καποιες φορες δεν θελει να κοιμηθει και εχουμε θεμα αλλα στο τελος κοιματε!! Σημερα του εδινα γιαρτουκι και ειχα μονο ενα και το εφαγε και ηθελε και αλλο , και δεν ειχα να του δωσω γιατι τελειωσαν και στεναχωρηθηκα παρα πολυ οποτε αυριο θα του παρω , θα γεμισω το ψυγειο !!! Δεν σεικωνετε στο παρκο ενω αν του δωσω τα χερια βαζει δυναμη και τσουπ ορθιο ο κυριος , ενω αν τον βαλεις να κατσει τον ακουει ολοι η ροδος να τσιριζει ορθιος θελει συνεχεια , και ενω μεχρι χθες βαριοταν να κανει βηματα απο σημερα , ειδε κατι στην ποληθρονα , τον ειχα αγκαλια και γρινιαζε , τον κατεβαζω και με τραβηξε περπατοντας προς τα εκει και το πηρε αφηστε εχουν αρχισει τα βασανα!!!

Οσο για το sling ειστε πολυ τυχερες που καθονται τα παιδακια σας , εμενα μεν καθετε αλλα πολλες φορες κανει σαματα και δεν τον βαζω !!!! Και για το κλαμα , δεν μπορω να διανοηθω οτι κλαιει το παιδι τρελενομαι , τον εχω αφησει καποιες φορες να κλαψει γιατι τα ειχαμε κανει ολα , αλλα μετα απο 2 λεπτα τον πηρα αγκαλια , δεν το αντεχω!!!

Οσο για την Λιλλη ειναι υπεροχη , την παρασκευη που ηρθε και οσες μερες ηρθε περασαμε τελεια και μακαρι να γινει φοιτητρια να την βλεπουμε πιο συχνα γιατι ειναι πολυ καλη παρεα .... Να'ναι καλα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!1ον έχω να πω ότι ήταν η δυσκολότερη εβδομάδα μετά τις πανελλήνιες που τότε όσο και να έγραφες κάπου θα περνούσες ενω τώρα αναγκαστικά στους 220 θα περάσουν μόνο οι 12...τι ζητάω ένα θαυμα και μάλιστα χριστουγεννιάτικο!!!

2ον έχω να πω για την Πελαγία,τον άντρα της τον Σπύρο,την κουμπάρα την Κούλα και φυσικά τον ΟΘΩΝΑ (ένα μανάρι είναι Χριστέ μου)ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενια..με πήγαιναν με έφερναν με τραπέζωσαν, με πότισαν όλα τελεια!!!

Καλά και γω δεν ήμουν τόσο φορτική όσο ακούγομαι πήγαινα μονο τις ημέρες που έγραφα γιατί ήθελα και έναν άνθρωπο να μιλήσω δικό μου και επισης γιατι με έιχαν βάλει με την ποδοσφαιρική ομόδα στον 2ο όροφο,δεν έιναι ότι κολάστηκα αλλά να τερλέγκα 10 η ώρα το πρωι και εσυ να διαβάζεις Ιστορία σου έρχεται να τα πνίξεις....

Η μπουμπού παιδιά πάντως όταν με είδε φυσικά και δε γέλασε έκανε την αδιάφορη ναι μάλιστα και συγκεκριμένα από πίσω μου ερχόταν ο μπαμπάς της που είχε να τον δει από το πρωι και έκανε σαν τρελή....βέβαι την επόμενη που συνειδητοποίησε ότι έιχα γυρίσει ήταν κολλήμένη επάνω μου και έριξε και το κλάμα της ζωης της από τα δόντια,ήρθε και ξέσπασε το πουλί μου...

Κορίτσια αγκαλια και πάλι αγκαλιά καιόσες μπορείτε θηλάζετε ΄τωρα με την γρίπη ειδικά,εμείς έχουμε αισίως 2 βδομάδες που το κόψαμε δεν πέρνει ακόμα κανονικά μπουκάλι αλλά που και που όταν την πιάνει το καταπίνει...και όχι δεν έχει ψυχολογικά!!!!!

Αυριο φευγουμε για Θεσ/νίκη 7 ώρες με το καράβι και μετα με το τουτου το καινούριο ίσια για πάνω!!!Φιλάκια σε όλες!!!

Καλημέρα!

Σήμερα σέρνομαι.....

Πολύ κουρασμένη....

Είναι άρρωστοι ο άντρας μου και η κόρη μου(ευτυχώς ελαφρά) και ό μικρός μέσα στην γκρίνια και θέλει όλο αγκαλιά!

Και δεν έτρωγε με τίποτα την φρουτόκρεμα και έτσι τον θήλασα και κοιμήθηκε!

Το πρωί κατά τις 4-5 ακούω θόρυβο, ξυπνάω και βλέπω τον κανακάρη μου να είναι ξύπνιος και να κάθεται στον πισινό και να έχει φτάσει τα ζωάκια από το περιστρεφόμενο και να προσπαθεί να τα φάει!!!!

Ευτυχώς τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε.....:lol:

Και είχα κανονίσει χθές να πάω σε ένα σεμινάριο μακιγιάζ από μία εταιρεία καλλυντικών....:-(

Σήμερα, όμως, ο άντρας μου είναι καλύτερα και το απόγευμα θα πάω 1-2 ώρες για κάτι απαραίτητα ψώνια.

Θέλω να ξεφύγω λίγο......

Εύη που είναι το αστεράκι??

Δεν μπορώ να το δώ!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...