Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν είναι σίγουρος αν πιστεύει...κάθε χρόνο βέβαια που τον βλέπει-ο άντρας μου ντύνεται που παρεπιμπτόντως είναι τρομερός θεατρίνος....μέχρι κι εγώ κοντεύω να πιστέψω πως είναι ο άγιος βασίλης -χέζ@#$%ται απο το φόβο του (γιατί είναι και πολύ φοβητσιάρης..Κι ενώ λέει, σαν τον μπαμπά δε μοιάζει?? δεν τον πλησιάζει..Επίσης ήδη με ρωτάει τί θα φέρει στον μπέμπη ο άγιος βασίλης ή παραγγέλνει τα δικά το και αναρωτιέται πως μπορεί και φτιάχνει δισκάκια για πλέι-στέισον..Επομένως δεν ξέρω αν πιστεύει, πάντως ξέρω σίγουρα πως θέλει να πιστεύει!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάθε χρόνο βέβαια που τον βλέπει-ο άντρας μου ντύνεται που παρεπιμπτόντως είναι τρομερός θεατρίνος....μέχρι κι εγώ κοντεύω να πιστέψω πως είναι ο άγιος βασίλης -χέζ@#$%ται απο το φόβο του (γιατί είναι και πολύ φοβητσιάρης..

Μήπως και 'μεις δεν θα θέλαμε να το πιστέψουμε.......??

Πάντως λές και τα έγραψα εγώ αυτά!!!!

Και ο δικός μου άντρας είναι φοβερός σ' αυτά!!

Και την φωνή του έτσι όπως την κάνει ούτε και 'γω την αναγνωρίζω!!

Και μένα φοβάται πολύ και όταν ήταν 4 και ήρθε μέσα ο "Αγ. Βασίλης",

μας έβαζε όλους μπροστά και ήθελε τον παππού να την κρατάει αγκαλιά!

Αλλά, ποτέ δεν θα ξεχάσω την έκφρασή της την πρώτη φορά που τον είδε (ήταν 3 χρονών).....

Σοκ και δέος........

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε?καλα εσεις δεν υπαρχετε σας αφησα στην 21σελ. και τωρα ειστε στην 44 χαμοςςςςςςςςς!!εννοειτε δεν προλαβαινω να τις διαβασω,εγω ειμαι καλα αρτια αφιχθεισα απο Νεα Υορκη περασα τελεια!!!γυρισα την Παρασκευη αλλα αρρωστησε το Νικολακι μου το Σαββατο και περασαμε λιγο δυσκολα το ΣΚΔ ειχε πυρετο και βουλωμενη μυτουλα εως εκει που δεν παιρνει τωρα ομως ειναι περδικι και εφοσον Τεταρτη στολισα σημερα καταφερα να μπω να σας μιλησω!! Πελαγια τι κανεις,μπισκοτακι εσυ πως παει το κυνηγι??? Βιβιτο ολα καλα?μαρια μ-νεβ???πολλα φιλια σε ολες:lol:

Καλώς την!!!

Πώς περάσατε??

Φαντάζομαι τέλεια η Ν.Υ. τώρα τα Χριστούγεννα!!

Δύσκολα όταν αρρωσταίνουν τα ζουζουνάκια μας!

Μακάρι να μπορούσαμε να τ' αποφύγουμε, αλλά δυστυχώς, και αυτά στο πρόγραμμα.....

Μόνο να είναι περαστικά όλα......

Να χαίρεσαι τον Νικόλα σου!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Μαρακι μου για τις ευχες σου να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου!Την Κυριακη θα κανω τραπεζι να γιορτασουμε την πρωτη του ονομαστικη εορτη χαμος θα γινει!!!πολλα φιλακια καλο βραδυ

Καλως μας ηρθες Ποπη.Βλεπω ανανεωθηκες.Περαστικα σε σας κ στην Ειρηνη.

Ποπη ευχαριστω για το ενδιαφερον,ο αντρας μου ειναι καλυτερα,απο αυριο τερμα οι πατεριτσες,κουτσαινει λιγο αλλα με τις φυσιοθεραπειες σε λιγο καιρο θα ειναι μια χαρα.

Καλο βραδυ σε ολες σας.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα!!

Χθές κατάφερα και τελείωσα το ρημαδοσιδέρωμα στις 3.30!!

Το πρωί κουτούλαγα, και η μικρή δεν ήθελε να σηκωθεί.

Στο τσακ ήμουνα να ξαπλώσω δίπλα της και να ξανακοιμηθώ, αλλά έπρεπε να την πάω σχολείο σήμερα για να καθαρίσω με την ησυχία μου (λέμε τώρα).

Αυτές τις μέρες έχω πολλές δουλειές...

Ε, βέβαια!

Αφού θέλω να τα κάνω όλα!!

Στολίσαμε πριν 1 εβδομάδα, και ακόμα κάνω κάποιες λεπτομέρειες....

Έφτιαξα τρουφάκια το περασμένο Σ/Κ και πήρε ο άντρας μου να κεράσει στη δουλειά για τη γιορτή του.

Πήρα σπανάκι να φτιάξω σπανακόρυζο (ε, να μην πάρω λίγο παραπάνω να φτιάξω και μια πίτα?Περίσεψε λίγη ζύμη... ε, να μην πάει χαμένη να φτιάξω και μια μικρή τυρόπιτα...)

Φτιάχνουμε με τη κόρη μου και Χριστουγιεννιάτικες κάρτες....

Αύριο θα φτιάξω μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Θέλω να φτιάξω και μπισκοτόσπιτα και χιονανθρωπάκια που είδα στο τόπικ "Χριστούγεννα".....

Με έβαλε και σε ιδέες η Ευη με το πλεκτό στολίδι.....:lol:

Εν τω μεταξύ τρέχω και τα παιδιά στο γιατρό (ευτυχώς όχι για αρρώστιες).

Κάτι να ξεμπερδέψω στην εφορία, κάτι στον ΟΑΕΔ....

Περιμένω και τον ηλεκτρολόγο να φτιάξει το θερμοσίφωνο....

Άντε ας με σταματήσει κάποιοοοοοοος!!!!:tongue:

Ο μικρός κοιμάται και εγώ πίνω τον καφέ μου πριν ξεκινήσω....

Χθές κάναμε τη 2η δόση πνευμονιόκοκκου και, ευτυχώς, το βράδυ ήταν ήσυχος και τώρα κοιμάται, αλλά είναι λίγο ζεστός!

Βibito περαστικά και να αναρρώσει γρήγορα!!

9B1dp2.png

Ευχαριστω Μαρια.

Καλα βρε Μαρια ποτε προλαβαινεις να κανεις τοσα πραγματα με 2 παιδια;Μπραβο σου παντως.

Αυριο παω Κοζανη να παρω την κοριτσαρα μου,το ποσο μου ελειψε δεν λεγετε.

Προχθες μιλουσαμε με την αδερφη μου στο msn κ η μαμα μου την εβαλε να περπατησει,την επιανε λιγο απο πισω απο την κουκουλα κ εκανε βηματακια μονη της,δεν το πιστευα.Επισης μου ειπε πως πιανεται στο τραπεζι του σαλονιου κ παει γυρω γυρω αλλα οχι για πολυ.νομιζω πως θα δω αλλο κοριτσι απο αυτο που αφησα.Ανυπομονω να την δω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπες ..... ευχαριστω για τα περαστικα...δε μπορω να πω μας πεθανε η ιωση 39 2 μερες ...ευτυχως την επιανε το ντεπον... σημερα ηταν καλυτερα μονο ενα 38αρι στις 3 το πρωι και ενα 37,5 στις 3 το μεσημερι απο τοτε με το πονσταν δεν ξανακε ευτυχως....της εβαλα θερμομετρο πριν καμια ωρα αλλα εδειξε 35,5 μαλλον δε το εβαλα σωστα γιατι οταν το ξαναβαλα εδειξε κατω απο 35 και το βαζω και μια 3η και δειχνει 35,4 τελος παντων οπως και να χει πυρετο δεν εχει....

Απορρω ομως πως τα δικα σας περπατανε και η δικια μου βρηκσεται ακομα στην προσπαθια για μπουσουλιμα ...κατι καταφερε σημερα με πααααραααα πολυ κοπο! Τουρλωσε τον κωλαρικο εσπρωξε με δυναμη φοβερη και εφτασε... και 1 δαχτυλο πιο μπροστα μη σας πω!

Τουλαχιστον ομως ειπε μαμα...ναι κυριες και κυριοι με φωναζει μαμα κανονικοτατα και με λιωνει παρολο που γκρινιαζει!!!! Το κοριτσακι μου αχ......

Περαστικα στον Νικολα σου Ποπη μου.......και να τον χαιρεσαι!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημέρα κορίτσια, καλά βρε Μαρία μου πραγματικά πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά και με 2 παιδιά, εμείς βάλαμε τον συναγερμό την Τρίτη έγινε ένα σπίτι χάος και ακόμα δεν έχω συνεφέρει ούτε τα μισά ελπίζω σήμερα να τελειώσω γιατί αύριο έχω γενέθλια και περιμένω φίλους.

Bibito με το καλό να υποδεχτείς την κουκλάρα σου!

Πόπη και Ειρήνη περαστικα στα μωράκια σας. Ειρήνη μην αγχώνεσαι το πιθανότερο είναι ότι η κοράκλα σου θα περπατήσει κατευθειαν δεν μπουσουλάνε όλα, άντε ποτε θα πει και ο δικος μου μαμα, ζήλεψα, εμάς δεν λέει τίποτε όλο φωνάζει ααααααααα....

mpiskotaki ωραία αυτα που φτιάχνεις σε ποιο site τα έχεις βρει;

Παω γιατί έχω δουλειές με φούντες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

καλημέρα και απο μένα κορίτσια!!

Σας διαβάζω και δεν προλαβαίνω!! :-) Περαστικά στα μωράκια τα άρρωστα!!

Εγω της προάλλες επαθα σοκ....η κόρη μου έφαγε φυστικοβούτυρο με μαρμελαδα!!! Επιασε απο το πιατο του γιου μου ενα κοματι ψωμακι με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα και τσουπ στο στομα της......και ήθελε κι'αλλο!!! Εγω επειγώντος τον παιδιάτρο μήπως πάθει κάτι και πολύ κουλ και αραχτος μου λεει "'έβγαλε κάτι?? κανα περίεργο εξάνθημα??" του λέω όχι και μου λέε "τότε καλά έκανε...να ΄φαει το παιδί...γιατί μα μην φάει;;" και ήρέμησα!! αλλα μέχρι τοτε τα ειδα ολα!!!

Μαρία μου, όντως πως προλαβαίνεις!!! Εγω τα σαββατοκύριακα που ειμαι με τα μωρά συνέχεια δεν έχω το κουράγιο ούτε να τους μαγειρέψω και το κάνω απλα για να μην μείνουν νυστικά!!! Αν είμασταν μόνη μας ή δεν θα τρώγαμε μεχρι το βράδυ ή θα παραγγέλναμε απ'εξω!! Πλεον μας εχουν μάθει όλα τα delivery!!

Anyways, σας αφήνω πάλι να δώσω τα αυγουλίνια στα μωρά μου....επάνέρχομαι αργότερα αν δεν φύγω για τις δουελειές της εταιρείας που εχω να κάνω.....ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ!!!

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Καλημέρα!!!

Χθές ξεράθηκα από τις 11 το βράδυ!!

Έκανα και ανταύγες στα μαλλιά και ξανάγινα ξανθιά!!!!

Μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι και κυρίως με την κουζίνα!! (αν και θα προτιμούσα να φτιάχνω γλυκά-φαγητά και μετά να μαζεύει άλλος)

Όταν τελειώσω με τα γλυκά και το στολισμό, θα προσπαθήσω να βάλω φώτος!

Ούτε ο δικός μου μπουσουλάει, μόνο σηκώνεται όρθιος μέσα στο πάρκο ή στο κρεβάτι του!

Και όταν τον κρατάω, όρθιο τα πόδια δεν τα λυγίζει καθόλου για να κάνει βήματα!!

Και στην προσπάθεια μου να του τα λυγίσω, για να τον βάλω να καθήσει στον πισινό του, τα τεντώνει περισσότερο (όπως τα άλογα όταν μουλαρώσουν!!!:lol:)

Εύη μου δεν μπορώ να σου στείλω πμ (εσύ πως τα κατάφερες??)

Ναι, εγώ είμαι!!

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...