Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Σήμερα βρέχει και είναι απλά..... ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ο μικρός κοιμάται ακόμα και έγώ απολαμβάνω τον καφέ μου!!

Κάποια κοπέλα είπε πως την δαγκώνει στο θηλασμό το μωρό (δεν θυμάμαι ποιά, σόρυ:oops:).

Και εμένα το κάνει μόλις χορτάσει, πάει τη θηλή στην άκρη στα χειλάκια του και δαγκώνει, τότε του λέω "όχι, δεν δαγκώνουμε" και τη βγάζω από το στόμα του.

Καταλαβαίνει, αλλά δεν πτοείται, προσπαθεί να το ξανακάνει.

Με κοιτάει, το κάνει σιγά -σιγά, να δει αν θα αντιδράσω πάλι και μετά γελάει.

Βέβαια εγώ συνεχίζω με σοβαρό ύφος, όσο κι αν θέλω να γελάσω!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xAXXAXAX ανια μου μ'εκανες και γελασα...τον Μαριλιν Μανσον εχεις για γιο??!!Χαχαχχα!!!

Ειρηνη μου περαστικά...θα περασει μωρε, σε καταλαβαινω, εδω εμενα εκανε δεκατα με το εμβολιο κι ημουν χαλια...θα συνηθισουμε, και μη χειροτερα που λενε!

Μα;ρια...δεν ειμαι μονο εγω η τρελλη ε? Τι ωραια το κεκακι και η νεραιδα των δοντιων...καλα ε, τι παραμυθι θα του πουλησω του δικου μου οοοο δε φανταζεστε εχω σκεφτει χιλια πραγματα!!Χχαχαχαχ!!

Εγω καθομουνα χτες το βραδυ και κεντουσα (ο θεος να το πει σταυροβελονια αυτο..) ενα στολιδι μαλλινο αστερακι με το ονομα του μπεμπη...ε, μου εχουνε μεινει 2 γραμματα ακομη..χαχχα..ειμαι τρελλη..

Τα ειδα σε ενα σαιτ τα baby's first x-mas ornaments και τρελαθηκα...τι εχουνε βγαλει πια αυτοι οι Αγγλοι βρε παιδια..η Τινα θα ξερει...δηλαδη...εχω παθει τη πλακα μου..τα θελω ολα!!Και first αυτο και first εκεινο...μουρλαθηκα να χαζευω!!

Δημητρα...τι λεει ο ιος σε επισκεφτηκε ή ακομα?? Εμας το εκανε ο μπαμπας οποτε τη γλυτωσαμε απο τις καραντινες στο σπιτι!!

Αααα...δε σας ειπα...

πήραμε στολη Αγιου Βασιλη απο κουκου και το φορμακι santa's little helper απο μαδερ και θ αντυσουμε το μπεμπη..θα βγαλουμε φωτο και θα την εκτυπωσουμε και θα στειλουμε σε παππουδες και θειες μαζι με χριστουγ.καρτα!! Καλη ιδεα?? Περιμενω πώς και πώς...

Επισης θα παμε σε ενα φιλικο μας σπιτι με αυτες τις στολες και με δωρα να χαρουνε τα παιδακια μας!!

Τι δεν εκανα να πεισω τον αντρα μου να ντυθει Αγιος ΒΑσιλης...βρε του λεω εισαι που εισαι Βασιλης το Αγιος σε πειραξε???χαχχαχχαχαχαχ

Εγω θα βαλω ενα καπελο ξωτικού (ναι ναι γελαστε) θα ειμαι μια κουκλα!!χαχαχχαχ!!

Καλα να μαστε να περναμε ωραια χριστουγεννα με υγεια παντα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα....μια χαρά είμαι δεν παθαίνω τίποτα εγώ!!! Εγώ δεν το κάνω το εμβόλιο..άσε μην πάθω τίποτα και μεγαλώσει τα παιδιά μου η γεωργιανή!! Λοιπον ο μπέμπης δεν έτρωγε με τίποτα φρουτόκρεμα και δοκίμασα καινούργια συνταγή..πεπόνι, σταφύλι, μήλο, μανταρίνι και δυο κουταλιές φαρίν λακτέ..δεν προλαβαίνω να τον ταίζω..την τρώει σε λιγότερο απο 2 λεπτά!!

WlXFp3.png

FKNj.png

χαχαχαχα..κι αμα ειναι και καλο κομματι η Γεωργιανή...ποιος τη χαρη του αντρα σου!Χαχαχαχαχα!!

Καλα...πού το βρηκες το πεπονι????Και του δινεις και μανταρινι??Εμενα μου ειπε ο γιατρος αργοτερα γιατι ειναι εσπεριδ. Σταφυλι?? Τι λες τωωωρααα..εσυ του ταδωσες ολα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

mpiskotaki μου ναι από Ηράκλειο Κρήτης!!! Όχι όμως από μέσα είμαι 15 χλμ. έξω από Αρχάνες αν έχεις ακουστά...χιχιχιχι...ευτυχώς γιατί δεν θα άντεχα να μένω σε πόλη!!!!

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Στην Αθήνα είμαστε..βρήκα πεπόνι σε ένα μεγάλο μανάβικο κοντά στο σπίτι μου..Και να φανταστείς του τα έδωσα όλα μαζί τα καινούργια-σταφύλι, πεπόνι, μανταρίνι-ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα..Αυτό με το πορτοκάλι που το δίνουν αργότερα είναι καινούργιο..θυμάμαι στον άλλο μου τον γιο το δώσαμε απο την αρχή..αλλά και τώρα ο παιδίατρος μου είχε πει να του δώσω, εγώ το καθυστερούσα γιατί ήταν ακόμα ξυνά..και του τα έδωσα μαζεμένα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Α ρε γιατραρα μου εσυ...δωστα ολα...εσυ ξερεις...εγω φοβαμαι οταν ειμαι μονη μου να του δινω καινουρια πραγματα κι ετσι περιμενω το "πρωτων βοηθειων" να ειναι παρων μη κανω καμμια μλκ και τρέχω ...και ναναι κι εφημερια να τον πιασει πανικος!! Χχαχχαχα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Σου έχει πάρει τον αέρα βρε, αυτό φταίει!!!! Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να πάθει κάτι είναι μηδαμινές..ούτως ή άλλως είναι πλέον σε ηλικία που τουλάχιστον στο εξωτερικό τα μωρά τρώνε τα περισσότερα..εδώ στην Ελλάδα νομίζω πως είμαστε αρκετά συντηρητικοί.

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Μπισκοτάκι τι τέλεια όλα αυτά που ετοιμάζεις!!

Θα περάσετε όμορφα τις γιορτές!!

Θέλω και 'γω πλεκτό αστεράκι με τα ονόματά τους!!!!

Ο άντρας μου 2 χρονιές (όταν η μικρή ήταν 3 και 4 χρονών) ντύθηκε Αγ. Βασίλης και έφερε τα δώρα στο σπίτι.

Πέρυσι ντύθηκε, άλλα μόνο τον άκουσε που έκανε "χοχοχοχο" (φοβηθήκαμε μην το καταλάβει). Δλδ ακούσαμε κάτι και μετά το γέλιο του και μέχρι να πάμε να δούμε είχε (και καλά) φύγει!!

Δήμητρα ο Ανδρέας πιστεύει στον Αγ. Βασίλη??

Τι τραβάνε τα καημένα με τα δοντάκια τους!:(

Εμένα δεν τον ενοχλούν ακόμα!??

Μακάρι να τα βγάλει ανώδυνα, όπως η κόρη μου!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...