Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Εχεις δίκιο. Ακόμα πειράζονται οι άντρες μεταξύ τους με το επίθετο τζούφιος. 
      φαντάσου όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική και με την υστεροσκοπηση ο άντρας μου πήρε 2 φορές άδεια και τους είπα ότι θα κάνω κάποιο χειρουργείο και κάποιες εξετάσεις. Και ο υπεύθυνος του και παύλα κολλητός του του είπε μήπως προσπαθείτε για παιδί και είσαι τζούφιος. Για πλάκα. Τώρα βέβαια 2 χρόνια μετά ξέρω ότι κάνουν διάφορες εξετάσεις και καλά για άλλα ζητήματα , αλλά ως έμπειρη πλέον ξέρω ότι είναι πακέτα της εξωσωματικής και δεν το λένε ότι προσπαθούν. Πολύ απλά τα πράγματα. Κόμπλεξ μέχρι το τέρμα. Με τα πάντα! Εδώ επίσης τα Χριστούγεννα μου είπε η ίδια κοπέλα (η αδερφή) ότι μια φίλη της που έχει πέσει με τα μούτρα στην θρησκεία είναι οριακά για μοναστήρι, ότι δεν προσπαθεί για παιδί αλλά δεν κάνει εξωσωματική. Για να έφτασες σε σημείο να σκεφτεις την εξωσωματική σημαίνει ότι προσπαθείς για παιδί! Τέλος πάντων. 
      Εδώ φίλη μου προσπαθούμε 1.5 χρόνο ταυτόχρονα με εμένα και είπε ότι προσπάθησε 2 μήνες. Μετά ξεκίνησε πάλι για το δεύτερο πάλι έκανε κάπου 16-18 μήνες και πάλι είπε με το που το ήθελα έμεινα και πάλι σε εμένα ενώ το θυμόμουν και κάνω και εξωσωματική. 
      το ίδιο και οι κόρες μιας πολύ καλής μου φίλης! Η μία προσπαθούσε από τότε που ήμουν 4 μηνών έγκυος και έμεινε τώρα και μου είπαν έμεινε καταλαθος και η μικρή της έμεινε ενώ έκανε και εκείνη το πακέτο που κάνουμε πριν την εξωσωματική. Μακάρι όλες να μένουν έγκυος με την πρώτη. Κάποια θα νομίζει ότι είναι κόμπλεξ . Πραγματικά δεν είναι. Είναι σαν να λες σε κάποιον δεν μπορώ να περπατήσω και να σου λέει ααα εγώ δεν ζορίζομαι περπατάω. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Δημητρα...αντε ν απεισεις τον αντρα μου να πάρει καθισματακι "κιντι",,,,αν δεν ειναι μαξι κοζι δε το θελει...τι να πεις,,,

ΚΥΡΙΑΚΗ απο ποιο Ηρακλειο εισαι?? Της Κρητης?

Ειρηνη ...ειδες ειδες..αφού τις πιο πολλες φορές αυτές οι μολύνσεις σταφ ειναι...τα πιο πολλα παιδακια αυτη εχουνε...απλώς να τη προλαβεις μην εξαπλωθει. Η γκρινια θαναι δοντια σιγουρα!

Απαραδεκτοι οσοι δε βαζουν το παιδι στο καθισμα...και οικονομικα να μη μπορεις να παρεις ενα...πρεπει να σκεφτεις την ασφαλεια του παιδιου και να παρεις εστω ενα καλο καθισματακι...κι εγω νευριαζω οταν βλεπω μωρα μπροστα στην αγκαλια..κι η μανα να λεει "μα αφου το'χω αγκαλια"...ετσι το χε και μια γιατι ειχε το μεγαλο μεσα κια μετα απο ατυχημα της πεταχτηκε απο το παρμπριζ και σκοτωθηκε το μωρακι...

Δεν εχουν καθολου μυαλο καποιοι..

Εγω δε πάω πουθενα χωρίς κάθισμα...μια φορα μπηκα στο ταξι και με εχ@#σε ο αντρας μου..κι απο τοτε δε ξαναμπηκα...και μου εχουν λειψει πολυ οι βολτες μου στο κεντρο, αλλα βαζω πανω απ'ολα την ασφαλεια του παιδιου.

Πελαγια ακομα θηλαζεις βρε?! Μπραβο κουραγιο...καλα κανεις

ΚΑνα νεο απο τη Λιλλη??

Η μαρια τι κανει?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!

Σημερα δεν φαγαμε παρα μονο 1 κουταλια εγω να κλαιω μπροστα στον Οθωνακο και αυτος να μην θελει να φαει τι θα τον κανω???

Μπισκοτακι ναι θηλαζουμε ακομα και θα το παμε στον χρονο αν τα καταφερουμε!!!

Η Λιλλικα ειναι καλα απλα μεσ'το ανχος θα την δω το βραδακι , και η μπεμπουκα της πηρε 800γρ σε ενα μηνα τελεια !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Συμφωνω κ εγω κοριτσια,τα καρεκλακια τα περνουμε για να βαζουμε μεσα τα παιδακια μας για να ειναι ασφαλη,εγω ακομη κ με το ζορι το βαζω το γιο μου γιατι ειναι μερικες φορες που δεν θελει,η μικρη ακομη δεν διαμαρτυρεται.

Αντε λες με το αυτ/το θα παω κοντα κ δεν θα το βαλω,ξερεις ομως τι θα γινει κ 100μ. να παμε πρεπει το παιδι να ειναι στο καρεκλακι.

Σημερα πηγαμε στο super-market με το γιο μου κ ηταν ενας μπαμπας που ειχε το κοριτσακι του μεσα στο αυτ/το στο μπροστινο καθισμα δεμενο με την κανονικη ζωνη(εγκλημα),μολις το ειδε ο μικρος ελεγε κ εγω ετσι θελω κ εγω του φωναξα μπροστα στον κυριο να ακουσει,<τα παιδακια μπαινουν παντα στο καρεκλακι του ποτε μπροστα>,με κοιταξε αλλα δεν ειπε τιποτα κ εφυγε.Τι να πω ρε κοριτσια πως το κανουν αυτο στα παιδια τους;κ αν γινει κατι μετα κλαινε,το θεμα ειναι η προληψη πανω απ΄ολα.

Επισης το αλλο που εχω δει κ νευριασα πολυ κ μαλιστα του φωναξα του κυριου ειναι πανω σε μηχανακι ενα παιδι μπροστα γυρω στα 3,5 χρ. κ ενα πισω γυρω στα 6χρ.,φυσικα χωρις κρανος κ τα δυο,κ οταν του την ειπα το μονο που μου ειπε ειναι¨εχεις δικιο αλλα δεν εχω αυτ/το¨,ε τοτε να πας με τα ποδια κυριε στην κατερινη εισαι οχι σε καμια μεγαλη πολη.

Βεβαια αν εκεινη την ωρα ειχα κανενα μπλοκαι για γραψιμο αληθεια σας λεω κοριτσια θα τον πηγαινα μεσα κ θα φωναζα την μητερα να ερθει να παρει τα παιδια.

Δεν λεω ευκολια το μηχανακι αλλα ποτε με παιδια κ παντα με κρανος.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Πελαγια κ εγω ετσι ημουν με το γιο μου κ τι δεν εκανα για να τρωει αλλα τιποτα ακομη κ τωρα εχω προβλημα με το φαι αλλα τι να κανω,στην αρχη αγχωνομου παρα πολυ ειχα γινει κ νευρικη τωρα προσπαθω σιγα σιγα να το ξεπερασω κ αφου εχεις το γαλατακι σου δως του τι αγχωνεσαι περνει οτι χρειαζεται απο εκει μακαρι να ειχαμε ολες γαλα.Ευτυχως ομως η μπεμπα απ΄οτι λεει η μανα μου τρωει,απο το σαβ/κο που θα την παρω θα δω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Bibito εγω να σου πω τι ειδα να τρελαθειτε ολες , μια οικογενεια σε ενα μηχανακι , ο μπαμπας-η μαμα-αναμεσα τους τα δυο τους παιδια το οποιο το ενα καθοταν και κρατουσε τον μπαμπα και το αλλο ηταν νεογεννητο και το κρατουσε η μαμα ελεος!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Hi guys!!!! Είχα καιρό να σας μιλήσω!! αφού χρόνο πλεον για κανα 5 λεπτο το πρωι εχω μόνο και μπαίνω στα γρήγορα στο φεις!!! Σημερα δεν ήρθα σπίτι με λαπτοπ για να ηρεμήσω λιγάκι!!! κάθε βράδι κοιμώμουν μετά της 1 διότι έκανα δουλειά!!!

τελοσπάντον....διαβάζω που και που από την δουλειά αλλα που να σας προλαβω!!! :-)

εμεις την προηγούμενη παρασκευη πήγαμε παιδίατρο και είμαστε μόλις 7,5kg!!! αν και πήρε βάρος, είμαστε ακόμα κάτω απο των μεσω όρο. Ξεκινήσαμε κρόκο αυγού για ένα μήνα και μετά το υπόλοιπο. Στο θέμα του φαγητού είμαστε σούπερ!!! Αφού τα τρώει σχεδόν όλα που της έχουμε δώσει....από φρούτα τρώει μήλο, αχλάδι, μπανάνα, ακτινίδιο, πορτοκάλι, μανταρίνι κλπ.....απο φαγητό τρώμε κρέας και ψάρι.....μπρόκολο, κουνουπίδι, ντομάτα, κλπ!!! Ευτυχώς όλα καλα!! Το απογευματάκι τρώμε κρέμα, porridge και ρυζάλευρο. Αλλα.....με τον ύπνο αστα να πανε!!! Εχει και τσαγάνό η κόρη μου (νομίζω έτσι το λενε).....δεν θέλει με τίποτα να κοιμάτε μόνη της, και αμα την αφήσω τσιρίζει όσπου να μας ακούσει όλοι οι πολυκατικοία!!!! μόλις την πάρω σταματάει!!!!! και μετά μόλις την βάζω κάτω κοιμησμένη....ξυπνάει πάλι!!!! και ξανά από την αρχή!!!! το βράδυ ξυπνάει για γάλα στις 2.....και μετά στις 5-6 πάλι!!! αλλά θέλει μετά να έρχετε σε μας όποτε και την αφήνουμε απο το να μένουμε ξάγρυπνη!!! Ο γιος μου καμιά φορά κατα της 7 με αναζητάει και παω και ξαπλώνω μαζί του μέχρι της 9 όπου και μετά τρέχω να προλάβω να ετοιμαστώ για την δουλειά και να ετοιμάσω τα μωρά να τα πάω στην πεθερά μου!!! Κούραση όπως καταλαβαίνετε στο μαξιμουμ!!!

Είδα ότι λέτε για καρέκλες αυτοκινήτου....εμείς είμαστε ακόμα στο πορτ μπεμπε αφού η μικρή ακόμα δεν είναι 9 κιλά και αυτό που έχουμε είνα από αγγλια της Silver Cross. Οταν με το καλό πάρει λίγο και μπορέσω να την βάλω κοιτώντας μπροστά θα δω πια καρέκλα θα πάρω. ΣΤον γιο μου είχα πάρει ένα της CHicco Isofix καλό και ενα μέτριο για το αυτοκίνητο του άντρα μου. πλεον το πήραν αυτό τα πεθερικά μου και πήρα απο συναδέλφους 3ο για το αυτοκίνητο του άντρα μου....για να με βοηθάει και αυτός με τα παιδιά όταν δεν μπορώ. Οπότε σε λίγο θα ψάχνω για 4ο καρέκλα!!! και προτιμό της μικρής να το πάρω καινούριο παρά μεταχειρησμένο....δεν ξέρω....τα φοβάμαι.....και αμα ειναι θα πάρω για τον αντρα μου ενα μέτριο για το δικό του μιας και τα παιδιά τα πάει και τα φένει μια στο τόοοοοοοοοσο!! :-)

Σας αφήνω να δω λίγο των αδερφό μου που έχω κανα μηνα να των δω.....και μένει 15 λεπτά μακρια!!!

φιλιά πολλα!!!

Μου λείψατε κορίτσια!!!!!

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Καλημερα κοριτσια!!

Δημητρα...αντε ν απεισεις τον αντρα μου να πάρει καθισματακι "κιντι",,,,αν δεν ειναι μαξι κοζι δε το θελει...τι να πεις,,,

ΚΥΡΙΑΚΗ απο ποιο Ηρακλειο εισαι?? Της Κρητης?

Ειρηνη ...ειδες ειδες..αφού τις πιο πολλες φορές αυτές οι μολύνσεις σταφ ειναι...τα πιο πολλα παιδακια αυτη εχουνε...απλώς να τη προλαβεις μην εξαπλωθει. Η γκρινια θαναι δοντια σιγουρα!

Απαραδεκτοι οσοι δε βαζουν το παιδι στο καθισμα...και οικονομικα να μη μπορεις να παρεις ενα...πρεπει να σκεφτεις την ασφαλεια του παιδιου και να παρεις εστω ενα καλο καθισματακι...κι εγω νευριαζω οταν βλεπω μωρα μπροστα στην αγκαλια..κι η μανα να λεει "μα αφου το'χω αγκαλια"...ετσι το χε και μια γιατι ειχε το μεγαλο μεσα κια μετα απο ατυχημα της πεταχτηκε απο το παρμπριζ και σκοτωθηκε το μωρακι...

Δεν εχουν καθολου μυαλο καποιοι..

Εγω δε πάω πουθενα χωρίς κάθισμα...μια φορα μπηκα στο ταξι και με εχ@#σε ο αντρας μου..κι απο τοτε δε ξαναμπηκα...και μου εχουν λειψει πολυ οι βολτες μου στο κεντρο, αλλα βαζω πανω απ'ολα την ασφαλεια του παιδιου.

Πελαγια ακομα θηλαζεις βρε?! Μπραβο κουραγιο...καλα κανεις

ΚΑνα νεο απο τη Λιλλη??

Η μαρια τι κανει?

Το μάξι κόζι 0-13 κιλά βγήκε το ασφαλέστερο της κατηγορίας του, το πρόβλημα υπάρχει για τα κιλά 9-36 και κυρίως για τα 15-36 που ο αυχένας είναι ακάλυπτος..δεν μπορώ να βρω και εκείνες τις συζητήσεις με τα αποτελέσματα του κράς τέστ, να καταλάβει σε τί κίνδυνο βάζουμε τα παιδιά μας χωρίς να το ξέρουμε..αυτό το κίντυ έχει μπροστά απο το παιδί κάτι σαν τραπεζάκι πάνω στο οποίο δένεται η ζώνη..δηλαδή το παιδί ως 15 κιλά δεν το δένεις με τη ζώνη 5 σημείων που έχουν τα κλασσικά καρεκλάκια (η οποία δεν τα συγκρατεί και εκτοξεύονται) αλλά το χώνεις ανάμεσα στο καρεκλάκι και το καθισματάκι, οπότε σύμφων πάντα με τα κράσ τεστ και να αναποδογυρίσει το αμάξι το παιδί είναι προστατευμένο μέσα σε μία "φωλίτσα". Βέβαια το χειρότερο είναι μετά τα 15 κιλά που δένουμε τα παιδιά με τη ζώνη του αυτοκινήτου που απλά δεν τα κρατάει!!! ...ο γιος μου δηλαδή δεν χωράει μέσα στα κλασσικά καρεκλάκια αλλά απο την άλλη επειδή είναι 20 κιλά δεν τον συγκρατεί και η ζώνη του αυτοκινήτου..στο κίντυ σταθεροποιείται η ζώνη και με μαξιλαράκια προστατεύεται ο αυχένας του..όσο για το ύφσμα, καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν..αλκαντάρα παρακαλώ..τα άλλα μπροστά του φαίνονται φτηνιάρικα..εγώ το εχω πάρει σε ένα έντονο γαλάζιο εδώ στην ελλάδα μάλλον κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο.

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Ευη μου τι να γινει......φτασαμε 39 παρολο το ντεπον αλλα ευτυχως της επεσε τωρα και την εχω στο κρεββατι μου να κοιμηθει....Τρελαθηκαμε στις κομπρεσες, εχω ετοιμο το μπολ με το πανακι διπλα μου αν χρειαστει το βραδυ γιατι τωρα ειναι που θα ανεβει παλι ο πυρετος, αν ανεβει...Ομως τετοιο πυρετο δεν μπορω να τον αποδοσω στα δοντια, μου φαινεται αδυνατο παρολο που την βλεπω να ποναει! Ο παιδιατρος μου ειπε να την παρακολουθησω ενα 24ωρο να δω πως θα παει και να την παω να την δει αυριο αν ειναι στην ιδια κατασταση, μαλλον λεει περναει μια ιωση αφου δεν εχει βηχα συναχι κλπ....Παντως και καλυτερα να ναι θα την παω!

Μπορω να πω ενας πανικος με επιασε αλλα με καθυσηχασε και η μαμα μου και η Μαρια (Μαιρία-nmeb) βετερανοι πια στο σπορ των ιωσεων!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Γειά σας κορίτσια!!

Καλά είμαστε, αλλά τις τελευταίες μέρες τρέχω και δεν προλαβαίνω να γράψω, μόνο σας διαβάζω....

Καλά αυτό με τα παιδιά στα μηχανάκια με εξοργίζει πολύ!

Και εδώ είναι πολύ συχνό φαινόμενο, δυστυχώς....

Και γίνονται συχνά ατυχήματα με μηχανάκια μέσα στην πόλη και με τραγικές καταλήξεις!

Εμείς έχουμε της Peg-Perego καθισματάκι, αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη, δεν έχει καλή στήριξη για το κεφαλάκι.

Της κόρης μου έχω της Chicco και δεν έχω πρόβλημα.

Μόλις περάσει τα 9 κιλά ο μικρός θα του πάρω μάλλον το ίδιο ή κάποιο καλό που θα προτείνετε!!

Ο δικός μου 3 βράδυα ξύπναγε κατά τις 3 και τον θήλαζα και μετά ήθελε παιχνίδια και κουβεντούλα!!

Αλλά τον έβαζα στο κρεβατάκι του και μόλις σηκωνόταν στον ποπό, τον ξάπλωνα και του έλεγα "νάνι τώρα!!Γρήγορα", έβαζε το δάχτυλο στο στόμα και προσπαθούσε να κοιμηθεί:lol:, αλλά στο λεπτό πάλι τα ίδια!!

Τελικά κοιμόταν μετά απο 1,5 ώρα!!

Ευτυχώς έκοψε το 3 η ώρα και ξυπνάει κατά τις 6 τώρα!!

Τώρα τελευταία έχει ανακαλύψει και το πουλάκι του, όταν τον κάνω μπάνιο το τραβάει, και μάλιστα με δύναμη.

Φοβάμαι μην κάνει καμια ζημιά και δεν τον αφήνω.

Το κάνουν κι άλλα αγοράκια αυτό??:roll:

Χθές πήγαμε και στην παιδοοδοντίατρο και έβγαλε της κόρης μου το δοντάκι γιατί ερχόταν το άλλο στραβά από κάτω.

Και καθώς ήταν το πρώτο, το βάλαμε σε ένα σακουλάκι και το βράδυ θα ερχόταν η νεράιδα του δοντιού να το πάει και να της αφήσει ένα γλυκάκι κεκάκι!

Έτσι, μόλις κοιμήθηκε, πήρα το κεικ, το έκοψα με ένα μικρό ποτηράκι (για να γίνει ατομικό κεκάκι) και έφτιαξα ροζ ζαχαρόπαστα και μετά το πασπάλισα με χρωματιστή τρούφα και το έβαλα στο σακουλάκι δίπλα στο μαξιλάρι της.

Το πρωί που το είδε χαμογέλασε και είπε "ωχ, κοίτα! Τι είναι αυτό?? Εσύ το έφτιαξες πονηρούλα??"

"Γιατί έχουμε εμείς τέτοια τρούφα" μου λέει

Της είπα πως πολοί έχουν τέτοια τρούφα για τα γλυκά τους.

Τελικά δεν ξέρω αν το πίστεψε, αλλά δεν τα συνεχίσαμε.....

Λέτε να με ρωτήσει το ίδιο και την Πρωτοχρονιά??:roll::lol::lol:

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

γεια σας κοριτσια...

Ειρήνη περαστικα στο μπεμπε σου.. Δυσκολη φαση, θα περασει ομως!!!

Εμεις καλυτερα παμε με τα δοντια μας. Μονο που τρωμε κριση μερικα βραδια. δε θελει να κοιμηθει στη κουνια. κανει ολοκληρο καυγα. φωναζει κλαιει, βηχει... μολις το παρεις αγκαλια γελαει με τη ψυχη του. Σημερα μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες να κοιμηθει στη κουνια, μου εδινε τα χερια οποτε με εβλεπε να το παρω. τελικα κοιμηθηκαμε αγκαλια στο κρεβατι μου. κι υστερα τον πηγα στη κουνια. δε το κανεοι συνεχεια, αλλα οταν το κανει η κατασταση ειναι δραματικη...

Ειρήνη, περαστικά σας. Ξέρω πως είναι να ανχώνεσε οταν έχει πυρετό το μωρό. Κουράγιο και θα περάσει. Είναι αυτή η περίοδος αστα να πάνε με τις ιώσεις!!! ΠΕραστικούλια!!

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

Ειρήνη περαστικα στο μωρουλίνι και κουράγιο με τα δόντια, τόσο υψηλός πυρετός πάντως δεν πρέπει να είναι από τα δόντια γιατί αυτά κάνουν συνήθως δέκατα, καμια ιωσούλα θα είναι .

Μαρία και ο δικός μου το κάνει αυτό με το πουλάκι του, το πιάνει και το τραβάει και ανοίγει το στόμα, θέλει όπως το πόδι του και κάθετι που πιανει να το βάλει στο στόμα!

Και εμέις μία από τα ίδια με τα δόντια και ενώ είχε κοιμηθεί 3 -4 βράδια καλύτερα τώρα αρχίζει τα ίδια πάλι, σηκώνεται όρθιος κάθε μία ώρα στο κρεβάτι και περιμένει να τον πάρω αγκαλιά και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς γιατί μετά από λιγη ώρα κουράζεται και κουτουλάει στα κάγκελα το κεφάλι του αλλά δεν λέει να το βάλει κάτω και να κοιμηθεί.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...