Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!! Εμεις βαπτιση μαλλον 12 Ιουνη λέμε...κι αρχιζει και το μουντιαλ τότε χαχχαχα!!

Μπιμπιτο μακαρι να πανε ολα καλα για τη κοπελα και ας μη γινει τωρα η βαπτιση.

Κοριτσια...καθισματακι αλλαξατε στο αυτικινητο?? Γιατι εχει αρχισει και δε χωραει ο δικος μας και σκεφτομαστε για καινουριο? Εχουμε το μαξι κοζι αλλα δεν εχει το επομενο σε μήνες στην Ελλαδα , νομιζω πρεπει να το παραγγειλεις απο Γερμανια κατι τετοιο...

Τα μπεμπε κονφορτ τι λενε? Ειναι καλα?

Εχω κάνει τρεεεεελή έρευνα όσον αφορά τα καθισματάκια 9-36 κιλά...κανένα απο αυτά που κυκλοφορούν δεν τηρεί τις προυποθέσεις ασφαλείας για πλευρικές συγκρούσεις στα κράς τέστ. Το μοναδικό που πέρασε τα τέστ είναι το kiddy, μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στην Ελλάδα και εγώ το είχα παραγγείλει απο Γερμανία αλλά τώρα το είδα στο σάιτ της PREMAMAN

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα , λοιπον ο μπεμπης κοιματε καλα τα βραδια αφου κοιματε μαζι μου με βζ στο στομα χεχε τουλαχιστον κοιμομαστε χαχα!!!

Για το φαι να δουμε τι θα γινει , τα κολπα θα τα δοκιμασουμε σημερα!!!

Δημητρα δες το σαιτ που ειπα εγω το brio ειναι πολυ καλο !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι μου κάνετε??Εμείς μια χαρά!!! Πριν λίγο γυρίσαμε απο παιδίατρο και είμαστε μια χαρά!!! :)

Μας είπε να ξεκινήσουμε αυγό αλλά μόνο τον κρόκο και αυτόν ούτε σφιχτό ούτε μελάτο αλλά στο ενδιάμεσο....εσείς τρώτε αυγό ή ακόμα???

mpiskotaki κι εμείς ακόμα το βρεφικό της zibos έχουμε και είναι μέχρι 13 κιλά οπότε δεν έχουμε αλλάξει...χωράμε ακόμα...χιχιχι

Δόντια δεν έχουμε βγάλει ακόμα οπότε ευτυχώς στον θηλασμό δεν με ενοχλεί...χιχιχι

Τον Φλεβάρη γυρίζω δουλειά οπότε θα του δίνω ένα γεύμα ξένο γάλα....ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ????

Κορίτσια όσες δεν θηλάζετε ποιο δίνετε στα ζουζούνια σας???

Ο γιατρός μας είπε το guigoz 2 που μοιάζει λέει με το μητρικό...το έχει δοκιμάσει καμιά μανουλίτσα????

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Εμείς αυγό δεν έχουμε ξεκινήσει ,μας είπε μετά τον χρόνο, ο κάθε παιδίατρος έχει τη δική του φιλοσοφία.

Κυριακή χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά νομίζω πως πρέπει να το πω, όταν αγοράζαμε καρότσι για το μωρό, μας έδειξε ο πωλητής ένα καθισματάκι Zibos που το έφεραν κάποιοι πίσω γιατί έσπασε το χερούλι ευτυχώς από τη μία πλευρά μονο και δεν έπεσε το μωρό και μας είπε ότι δεν είναι και πολύ αξιόπιστο (ασε που μας ειπε ότι είναι κινέζικο). Μπορεί να είναι και τυχαίο σε όλα συμβαίνει να υπάρχουν και ελαττωματικά αλλά...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ania μου δεν ξέρω ποιο καθισματάκι είχε αυτός αλλά το δικό μας γράφει made in italy και 8 μήνες τώρα δεν έχουμε παράπονο κανένα...ούτε με το καρότσι που είναι και αυτό zibos... :)

μάλλον τον κορόιδεψαν τι να πω??? Γιατί εδώ στο Ηράκλειο ΟΛΑ τα zibos γράφουν made in italy....

Πάντως από τον καινούριο χρόνο θα βάλουμε καθισματάκι με isofix στο αυτοκίνητό μας οπότε...

χιχιχιχι ;)

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα...... τωρα που λετε για καθισματακια εμεις εχουμε ακομα της peg perego 0-13 και σε κανα μηνα θα παρουμε της recaro αλλα δε θυμαμαι πιο ακριβως γιατι εχει τρια ειδη στο μοντελο που ειδαμε.....παντως λογω του οτι ο μπαμπας μας ειναι πολυ της σπορ οδηγησεις το καρεκλακι ειναι καταμαυρο βελουδο σε στυλ μπακετ(μη με ρωτατε τι ειναι αυτο ετσι μου το πε) Εγω παντως το θελα ροζ αλλα μου λεει αμα ερθει ο γιος θα αλλαζουμε καθισματακι? Ε ρε περιορισμους που εχω η γυναικα...και θελω το 2ο να ναι κορη και να μεινω με τα μαυρα!

Τελικα στη μυτη ειχαμε σταφυλοκοκκο!!! Ρε συ Ευη μηπως να αλλαξεις επαγγελμα και να ακολουθησεις του συζυγου???Τι φοβερη διαγνωση ειναι αυτη δια μεσω φορουμ!!!!!! Καταπληκτικο...Μηπως κλεβεις και ρωτησεις τον Δοκτορ Λιανο???

Περαστικα στη νονα σας να πανε ολα καλα bibito μου......;)

Παντως Ανια κι εγω νομιζω πως καταλαβεινει παρα πολυ καλα οτι την κοροιδευω για να φαει φρουτα και με τυρραναει!

Απο δοντια παντως τιποτα ουτε καν σαλια απο κει που ετρεχε ποταμι εδω κι ενα μηνα ουτε σαλακι!!!!!! Βεβαια τα πανω τα ουλα ειναι κατασπρα στο πανω μερος τους σα να φαινεται το δοντακι απο μεσα αλλα δε νομιζω.....τι δουλεια εχει στο πανω μερος!? κανονικα τα ουλακια στο κατω μερος δεν επρεπε να εχουν φουσκωσει!?

Βαφτιση εμεις λεγαμε 5 Απριλιου Δευτερα του πασχα αλλα για μενα ολοι οι συγγενεις εχουν προβλημα να ερθουν γιατι θα γινει Μυτιληνη και θα πρεπει πασχα να κανουν αναγκαστικα Μυτιληνη οποτε καπου σκαλωνουν! Τι κακο κι αυτο να εισαι χωρισμενων γονιων παιδι και ειδικα μοναχοπαιδι! Τι να κανω......θα δω! Ειναι που θα βαφτιστουν μαζι τα ξαδερφακια και δε το θεωρω λογικο να κανουμε ξεχωριστες βαφτισεις......

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερα , λοιπον ο μπεμπης κοιματε καλα τα βραδια αφου κοιματε μαζι μου με βζ στο στομα χεχε τουλαχιστον κοιμομαστε χαχα!!!

Για το φαι να δουμε τι θα γινει , τα κολπα θα τα δοκιμασουμε σημερα!!!

Δημητρα δες το σαιτ που ειπα εγω το brio ειναι πολυ καλο !!!

Είναι όλα πολύ καλά, όμορφα και αξιόπιστα για μέχρι 18 κιλά, απο εκεί και πέρα όμως κανένα απο αυτά δεν υποστηρίζει τον αυχένα του παιδιού και είναι κρίμα να αλλάζεις πάλι καθισματάκι..εγώ τα στοιχεία αυτά τα βρήκα σε ένα φόρουμ για άνδρες που ασχολιόταν με θέματα αυτοκινήτου και εκεί κατήγγειλαν ότι κανένα απο τα καθισματάκια αυτά δεν πέρασε τα τεστ στα 18-36 κιλά..αν θες μπορώ να ξαναψάξω να το βρω..είναι πάντως συγκλονιστικό το ότι καθισματάκια με πιστοποίηση TUV είναι ουσιαστικά ανεπαρκή και απο ότι διάβαζα είτε έχεις το παιδί δεμένο σε αυτά είτε όχι είναι το ίδιο...βάλτε τους άνδρες σας να ψάξουν και αφήστε τα ροζ!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Είναι όλα πολύ καλά, όμορφα και αξιόπιστα για μέχρι 18 κιλά, απο εκεί και πέρα όμως κανένα απο αυτά δεν υποστηρίζει τον αυχένα του παιδιού και είναι κρίμα να αλλάζεις πάλι καθισματάκι..εγώ τα στοιχεία αυτά τα βρήκα σε ένα φόρουμ για άνδρες που ασχολιόταν με θέματα αυτοκινήτου και εκεί κατήγγειλαν ότι κανένα απο τα καθισματάκια αυτά δεν πέρασε τα τεστ στα 18-36 κιλά..αν θες μπορώ να ξαναψάξω να το βρω..είναι πάντως συγκλονιστικό το ότι καθισματάκια με πιστοποίηση TUV είναι ουσιαστικά ανεπαρκή και απο ότι διάβαζα είτε έχεις το παιδί δεμένο σε αυτά είτε όχι είναι το ίδιο...βάλτε τους άνδρες σας να ψάξουν και αφήστε τα ροζ!!!

Αν μπορείς βρες την πηγή που το διάβασες να δούμε και εμεις τι λέει. Είναι απίστευτο ,δίνεις ένα σωρό λεφτά και το μωρό να είναι σε κίνδυνο. Πάντως και αυτά που είναι 0 - 18 κιλά τα περισσότερα πιστεύω πως είναι και αυτά αναξιόπιστα και επικίνδυνα. Και εμείς είχαμε της peg perego και δεν μου άρεσε καθόλου που το μωρό ήταν νεογέννητο και έπρεπε να κάθεται, είναι κλίση αυτή που έχουν για νεογέννητα; Άσε που σε καμιά καλή στούκα, χτύπα ξύλο, το βλέπω να απογειώνεται με τον τρόπο που δένει.

Ειρήνη τι εννοείς ότι είναι πρησμένα στο πάνω μέρος τους τα πάνω ούλα ενώ έπρεπε να είναι στο κάτω μέρος; Εμάς ήταν πολύ άσπρα τα πάνω ούλα φαινοντουσαν όπως λες τα δοντάκια από μέσα όμως τελικα βγήκε πρώτο το κάτω δόντι όπου τα ούλα δεν φαινόντουσαν και τόσο πρησμένα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ania μου δεν ξέρω ποιο καθισματάκι είχε αυτός αλλά το δικό μας γράφει made in italy και 8 μήνες τώρα δεν έχουμε παράπονο κανένα...ούτε με το καρότσι που είναι και αυτό zibos... :)

μάλλον τον κορόιδεψαν τι να πω??? Γιατί εδώ στο Ηράκλειο ΟΛΑ τα zibos γράφουν made in italy....

Πάντως από τον καινούριο χρόνο θα βάλουμε καθισματάκι με isofix στο αυτοκίνητό μας οπότε...

χιχιχιχι ;)

Για να το λες έτσι θα είναι, εγώ προσωπικά δεν την ήξερα αυτή τη μάρκα μέχρι να μας το δείξει εκεί στο μαγαζί ο τύπος και να μας πει την ιστορία και έτσι την πήρα με άσχημο μάτι

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καληασπερα!!!

Εμεις αυγουλακι θα φαμε μετα το χρονο...

Για το καθησμα ειμαι πολυ υπερ και θεωρω μα@@@ακες οσοι γονεις δεν τα κανουν χρηση , παντως το brio ειναι μεχρι 25 κιλα που το παιδι στειριζει καλα το κεφαλι του , Δημητρα του μεγσλου του εχεις καθησμα? Και αυτο που ειδες το ειχα δει πριν καποιο καιρο και μου εκανε πολυ εντυπωση ποσο το βρηκες?

Ο μικρος στεκεται αλλα μονο οταν τον βαζουμε εμεις και του αρεσει πολυ κανει και κατι κολπα στεκεται με το ενα χερι χεχε... Ξυπνησε παω να θηλασω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Kαλέ να ΄μαι και γω! Τι μου κάνετε; Καλά κορίτσια μου βγαίνει η κούραση όλου του καιρού και δεν αντέχω να μεινω ως αργά όπως έκανα με αποτέλεσμα κάπου να σας χάνω. Καλέ πού είναι οι συμπεθέρες μου; Πού είστε; Η νύφη στολίστηκε και απόμεικε που λένε.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Καλημέρα κοριτσάκια, εχτές βάζαμε συναγερμό και το σπίτι έχει γίνει εργοτάξιο πάλι, τα νεύρα μου , πέθανα στην κούραση γιατί ο άντρας μου ήταν στην δουλειά και εγώ με το μωρό και 5 μαστόρια μέχρι της 20.οο, αφού το βράδυ δεν τον έβαλα γιατι από την κουραση δεν καταλαβα πως μου ειπανε ότι λειτουργει και λεω ασε μην κανω καμια πατατα και μου κουβαλιεται η αστυνομια νυχτιατικα.

Πελαγια και εγω θεωρω το καθισματακι απαραιτητο και τον βαζω παντα, ακομα και στο περιπτερο που λεει ο λόγος, και θεωρω απαραδεκτες κατι κυριες που για να μην κατσουν πισω καθονται με το μωρο αγκαλια στο μπροστινο καθισμα κανοντας το μωρο αεροσακο τους.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καληασπερα!!!

Εμεις αυγουλακι θα φαμε μετα το χρονο...

Για το καθησμα ειμαι πολυ υπερ και θεωρω μα@@@ακες οσοι γονεις δεν τα κανουν χρηση , παντως το brio ειναι μεχρι 25 κιλα που το παιδι στειριζει καλα το κεφαλι του , Δημητρα του μεγσλου του εχεις καθησμα? Και αυτο που ειδες το ειχα δει πριν καποιο καιρο και μου εκανε πολυ εντυπωση ποσο το βρηκες?

Ο μικρος στεκεται αλλα μονο οταν τον βαζουμε εμεις και του αρεσει πολυ κανει και κατι κολπα στεκεται με το ενα χερι χεχε... Ξυπνησε παω να θηλασω!!!

Τον βάζω σε αυτό το kiddy αλλά για να είμαι ειλικρινής σε μικρές αποστάσεις δεν τον βάζω...κακώς..το είχα πάρει απο γερμανία, νομίζω 280 με τα μεταφορικά.

WlXFp3.png

FKNj.png

AAAAAAAAXXXXXXX καλημερα! τι κανετε??? Εγω παντως ειμαι αϋπνη , πρωτη φορα στους 8 μηνες η δικια μου η μπεμπα ξυπναγε καθε 1μιση ωρα με κλαματα γοερα! καθε φορα που την επερνα αγκαλια σταματουσε αλλα εδειχνε κατι να την ποναει και μαλλον δοντια γιατι ετριβε ολη τη μουρη στο στρωμα και πανω μου! Δε μπορω να το βλεπω ετσι, και ιδιαιτερα τωρα που καθεται ησυχη στην γωνιτσα της στον καναπε και αναστεναζει συνεχεια......

Φυσιολογικη θερμοκρασια απο τη μασχαλη απο 36-37 δεν ειναι? Εχω το κλασικο θερμομετρο με τον υδραργηρο που χρησιμοποιουμε και μεις γιατι πηρα ενα ψηφιακο αλλα δε μπορω να το βολευτω!Εχει 36,8 με 37 και πιο παλια που μου φαινοταν καποιες φορες ζεστη τοσο ειχε! Δε ξερω...αντε να βγουν τα ρημαδια τα δοντια!Τι ηθελα και το μελετησα χτες!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

καλημερα κοριτσια.

μπηκα για ενα γρηγορο γεια. δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νιους. θα διαβασω αργοτερα και θα τα ξαναπουμε.

εντομεταξυ διανυουμε περιοδο εντονης γκρινιας και οταν δεν εχουμε αυτο που θελουμε τσιριζουμε και κλαιμε ενω μεχρι πριν λιγες μερες ημασταν τα καλυτερα παιδια.

εσκασε μυτη το 5ο μας δοντακι και επισης θελουμε να πατεμε στα ποδια μας αν και δεν μας κρατανε ακομη καλα και μετα απο λιγο ειναι σαν να εχουμε πιει κανενα ποτηρακι παραπανω!!!!! :)

εμεις παιδιατρο εχουμε την αλλη εβδομαδα. τα λεμε συντομως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...