Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Εχεις δίκιο. Ακόμα πειράζονται οι άντρες μεταξύ τους με το επίθετο τζούφιος. 
      φαντάσου όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική και με την υστεροσκοπηση ο άντρας μου πήρε 2 φορές άδεια και τους είπα ότι θα κάνω κάποιο χειρουργείο και κάποιες εξετάσεις. Και ο υπεύθυνος του και παύλα κολλητός του του είπε μήπως προσπαθείτε για παιδί και είσαι τζούφιος. Για πλάκα. Τώρα βέβαια 2 χρόνια μετά ξέρω ότι κάνουν διάφορες εξετάσεις και καλά για άλλα ζητήματα , αλλά ως έμπειρη πλέον ξέρω ότι είναι πακέτα της εξωσωματικής και δεν το λένε ότι προσπαθούν. Πολύ απλά τα πράγματα. Κόμπλεξ μέχρι το τέρμα. Με τα πάντα! Εδώ επίσης τα Χριστούγεννα μου είπε η ίδια κοπέλα (η αδερφή) ότι μια φίλη της που έχει πέσει με τα μούτρα στην θρησκεία είναι οριακά για μοναστήρι, ότι δεν προσπαθεί για παιδί αλλά δεν κάνει εξωσωματική. Για να έφτασες σε σημείο να σκεφτεις την εξωσωματική σημαίνει ότι προσπαθείς για παιδί! Τέλος πάντων. 
      Εδώ φίλη μου προσπαθούμε 1.5 χρόνο ταυτόχρονα με εμένα και είπε ότι προσπάθησε 2 μήνες. Μετά ξεκίνησε πάλι για το δεύτερο πάλι έκανε κάπου 16-18 μήνες και πάλι είπε με το που το ήθελα έμεινα και πάλι σε εμένα ενώ το θυμόμουν και κάνω και εξωσωματική. 
      το ίδιο και οι κόρες μιας πολύ καλής μου φίλης! Η μία προσπαθούσε από τότε που ήμουν 4 μηνών έγκυος και έμεινε τώρα και μου είπαν έμεινε καταλαθος και η μικρή της έμεινε ενώ έκανε και εκείνη το πακέτο που κάνουμε πριν την εξωσωματική. Μακάρι όλες να μένουν έγκυος με την πρώτη. Κάποια θα νομίζει ότι είναι κόμπλεξ . Πραγματικά δεν είναι. Είναι σαν να λες σε κάποιον δεν μπορώ να περπατήσω και να σου λέει ααα εγώ δεν ζορίζομαι περπατάω. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και χαρούμενα γενέθλια στον άντρα σου μπισκοτάκι, υγεία και χαρά!

Λϊλυ σου εύχομαι καλή επιτυχία αν και δεν ξέρω τι εξετάσεις πας να δώσεις, να περάσει αυτή η φάση ανώδυνα και γρήγορα τόσο για σένα όσο και για τη μπεμπούλα σου, άντε και όταν γυρίσεις να σε υποδεχτεί με ένα γερό δαγκωματάκι !

Bounitsa καλά τέλειος ο ξενώνας, φοβερά δωμάτια νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα Ποπη,να χαιρεσαι το γιοκα σου,να΄ναι πολυχρονος κ παντα γερος.

Ευη κ εσυ να χαιρεσαι το αντρα σου να τα εκατοστησει,αντε κ με την κορουλα τωρα.

Λιλη καλη επιτυχια στις εξετασεις,ευχομαι να πανε ολα καλα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Τελικα η βαφτιση μας ανβληθηκε αλλα δεν ξερω για ποτε,η νονα μας ειναι εγκυος κ μπηκε στο νοσοκομειο με αποκολληση,οποτε τωρα περιμενουμε να γινει καλυτερα για να αποφασισουμε τι θα γινει,φυσικα πανω απο ολα προεχει η υγεια της κ μετα ολα τ΄αλλα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κρίμα που χαλάσανε τα σχέδιά σας αλλά αφού είναι για καλό σκοπό χαλάλι, εύχομαι η νονά να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να γίνουν όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί, κάθε εμπόδιο για καλό! Και εμείς τη δική μας βάφτιση την είχαμε κανονίσει από τον Ιούνιο για 4 Οκτωβρίου και τελευταία στιγμή τρέχαμε και δεν φτάναμε να τα αλλάξουμε όλα λόγω εκλογών:mad:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!! Εμεις βαπτιση μαλλον 12 Ιουνη λέμε...κι αρχιζει και το μουντιαλ τότε χαχχαχα!!

Μπιμπιτο μακαρι να πανε ολα καλα για τη κοπελα και ας μη γινει τωρα η βαπτιση.

Κοριτσια...καθισματακι αλλαξατε στο αυτικινητο?? Γιατι εχει αρχισει και δε χωραει ο δικος μας και σκεφτομαστε για καινουριο? Εχουμε το μαξι κοζι αλλα δεν εχει το επομενο σε μήνες στην Ελλαδα , νομιζω πρεπει να το παραγγειλεις απο Γερμανια κατι τετοιο...

Τα μπεμπε κονφορτ τι λενε? Ειναι καλα?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, σήμερα κοιμηθήκαμε! Κάναμε μόνο ένα διάλειμμα για γάλα το βράδυ και μετά ξανά νάνι :P Βέβαια όπως καθετι έχει και αυτό το τίμημά του, σήμερα το ένα μου στήθος είναι πρησμένο και κόκκινο και πονάει από το γάλα που ξέμεινε και είμαι όλο κομπρέσες και θήλαστρο.

Mpiskotaki εμείς το έχουμε αλλάξει το καθισματάκι έχουμε πάρει της Maxi cosi αυτό με το isofix το πήραμε όμως από το e-baby. Για το μικρο αμάξι πήραμε το recaro αυτό όμως που είναι κατηγορία 9 -36 κιλά για να μην ξαναχρειαστεί να το αλλάξουμε θα το έχουμε μέχρι να αρχίσει να δένεται με τη ζώνη. Μου φαίνονται και τα δύο πολύ καλά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

γεια και χαρα σε ολες σας... τι κανετε; τα μπεμπε σας πως ειναι; χρονια πολλα για τους χτεσινους εορτάζοντες.

Εμεις παθαινουμε κρισεις με τα δοντια μας αλλα ευτυχως τα ξεπερναμε. Το μονο κακο εινια χαλασε τις ωρες του και μας ξυπναει τα βράδια κι υστερα ολη τη μερα εχει αστατες ωρες στα γευματα.

mpiskotaki εμεις ειχαμε μετα το βρεφικο πηραμε ενα της chicco. αν θυμαμαι καλα εινια μεχρι 36 κιλα η κατι τετοιο. Μια χαρα ειναι. Αν και δεν εχω κριτηριο συγκρισης.

Οσο για βαφτιση αγνωστο!!! Ο Πτερας του καλου μου ηταν νοσοκομαιο για 4 μηνες και συνεχιζει να εχει τραβηγματα. Λεμε για μετα το πασχα αν ολα ειναι ολα καλά. Αρα ουτε ετοιμασιες κανουμε ακομα ουτε τιποτα. Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι θα το κανουμε στο μεταξυ μας, χωρις πολλα πολλα λογο της καταστασης.

bibito ειχες ξεκινησει ετποιμασιες; Ολα να πανε καλα κι ολα θα γινουν. Ετσι για να υπαρχει και σασπενς....

Αnia σε ζηλευω. θηλαζεις ακομα ε; Εμεις πεμπτο μηνα γαλα γιοκ. Δε θηλαζε ο σενιορ, τι να κανει και το θηλαστρο... Κοπηκε το γαλα. Αλλα δε νιωθω τυψεις. εκανα οτι ηταν ανθρωπινος δυνατον. Αλλα αλλη χαρη εχει ο θηλασμος!!! Α δε σου ειπα να κοιταξεις κια για Γυθειο για το τριημερο που ελεγες. Εμενα μου αρεσει πολυ εκεί....

Καλημερα κοριτσαρες!! Εμεις βαπτιση μαλλον 12 Ιουνη λέμε...κι αρχιζει και το μουντιαλ τότε χαχχαχα!!

Μπιμπιτο μακαρι να πανε ολα καλα για τη κοπελα και ας μη γινει τωρα η βαπτιση.

Κοριτσια...καθισματακι αλλαξατε στο αυτικινητο?? Γιατι εχει αρχισει και δε χωραει ο δικος μας και σκεφτομαστε για καινουριο? Εχουμε το μαξι κοζι αλλα δεν εχει το επομενο σε μήνες στην Ελλαδα , νομιζω πρεπει να το παραγγειλεις απο Γερμανια κατι τετοιο...

Τα μπεμπε κονφορτ τι λενε? Ειναι καλα?

Καλα εννοειται πως τη βαφτιση ουτε τη σκεφτομαι τωρα,προεχει η υγεια.

Καθισματακι εμεις εχουμε της Peg perego για τη μπεμπα που ειναι για 0-13 κιλα κ για το μεγαλο της Chico που ειναι μεχρι 36 κιλα,γενικα ευχαριστημενη ειμαι κ απο τα δυο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Μπουνιτσα προετοιμασια δεν ειχα αρχισει,εχω κλεισει μονο τη εκκλησια κ το φωτογραφο,ομως ολα τα υπολοιπα τα ειχα βρει μεχρι που ειδα το σαιτ του Ναρλη κ εχω καταμπερδευτει,μου αρεσαν τοσα πολλα,αχ Λιλη τι μας εκανες!!!!!!!!!!!!!!Εχω ξετρελαθει με αυτο το Ναρλη κ απο γνωστες που ρωτησα που ξερουν απο Καβαλα μου ειπαν τα καλυτερα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπερα!!!

Ευη και Ποπη να χερεσται τους αντρες σας !!!!!

Κοριτσια ο μπεμπης δεν τρωει με πολυ ζορι τιποτα μονο στην αρχη μερικες κουταλιτσες και μετα τζιφος και ειμαστε και αδυνατουλιδες δεν αντεζω αλλο εχω τρελαθει με αυτο το θεμα καθε μερα ειναι και χειροτερα, τιποτα δεν του αρεσει μονο η φρουτοκρεμα την τρωει με ευχαριστησει αλλα οχι ολο το μπολακι φου φου , του εδωσα και γιαουρτακι σημερα αλλα ουτε αυτο μονο λιγο τι θα κανω δεν ξερω , εχουμε και διαροιες και αστα βραστα τα πραγματα και απο δοντια 2 και μας ταλαιπορουν παρα μα παρα πολυ γρινια!!!

Λιλληκα σε περιμενω, ωωω ναι αυριο θα την συναντησω χεχε θα παμε για καφε , αυτη την στιγμη δινει εξετασεις και ειναι μεσ'το αγχος!!!

Εμεις απο καθησματακι εχουμε ενα 0-13 δεν το αλλαζουμε ακομα γιατι ο μπεμπης χωραει ακομα γιατι ειμαστε λιγο αδυνατουλιδες και μετα σκεφτομαι για αυτο http://www.briocarseats.co.nz/BRIO_NET/Corporate/?url=http:%2f%2fwww.briocarseats.co.nz%2fBRIO_NET%2fCorporate%2fProducts%2fCAR+SEATS%2fzento%2fZento-36861.html?b=3 η αυτο http://shop.babyworld.co.uk/images/xt_pics/maxicosi_tobi_phantom.jpg αλλα για δειτε και αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037!!

Εμεις για βαφτιση του χρονου εχουμε βρει και νονα αλλα δεν θελουμε μια , θελουμε και αλλους αλλα αυτη η μια νονα τον υπερλατρυει!!! Bibito μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε και περαστικα στην κουμπαρουλα σας!!!

Ania εσεις πως πατε απο γρινια-φαγητο-δοντια??? Αληθεια σε δακγωνει στον θηλασμο , εμενα ναι και καποιες φορες με ξερενει στον πονο αχ !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Πελαγια και εμεις εχουμε θεμα με το φαγητο. Καποιες φορες δε θελει με τιποτα να φαει. Και προσπαθουμε με διαφορους τροπους. Ευτυχως εχουμε ενα τυμπανακι διακοσμητικο που του αρεσει και οταν ειναι να φαει του το κραταμε ψηλα, να το βλεπει και να τρωει.. Ξερω οτι τα δοντια εχουν και διαρροια και ανορεξια. Υπομονη...

Εμας κλεινει το στομα και δεν το ανοιγει μονο με πολλα πολλα παιχνιδια ααα και μονο με το αρκουδακι απο την διαφημιση!!! Τωρα κοιματε να δουμε ποτε θα φαει μιας που εχει φαει μονο φρουτοκρεμα και πολυ ελαχιστο φαγητο !!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

κι εμας τα κραταει κλειστό και βάζει κι ολη του τη δύναμη.. Πανέξυπνα είναι!!! Αντε να πεταχτούν τα δοντάκια να ηρεμήσουμε όλοι. Εκεί που χτύπαγε 12 ωρες υπνο τωρα μες τη νυχτα ξυπναει. κατι ακυρες ωρες εντελως. Κι ολη μερα τα γευματα ειναι αστατα. χωρις προγραμμα... με βαρκα την ελπιδα μονο....

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι πολύ ευτυχισμένη το μωρό κοιμάται καλά εδώ και 3 βράδια κάθε μέρα και λίγο καλύτερα και κοιμήθηκε και το μεσημέρι 2 ώρες και τώρα κοιμάται πάλι! :P

Από φαγητό δεν τρώει σχεδόν τίποτα, 5 - 6 κουταλίτσες και μετά το σφραγίζει αλλά σήμερα τον πήγα σ΄ ενα ομοιοπαθητικό παιδίατρο για την παλινδρόμηση γιατί δεν μου αρέσει που του δίνω αυτό το σιρόπι και λίγο με καθησύχασε μου είπε ότι τα μωρά που θηλάζουν αργούν να ξεκινήσουν τις στερεες τροφές και ότι μέχρι τον 1ο χρόνο μπορεί να είναι το γάλα και αποκλειστική τους τροφή χωρίς πρόβλημα, έτσι τώρα δεν τον πιέζω καθόλουκαι να σας πω την αλήθεια το μεσημέρι που ήμουν χαλαρή και δεν με ένοιαζε αν θα φάει έφαγε πολύ περισσότερο, νομιζω πως το καταλαβαίνουν τα άτιμα πως τα πιέζουμε και αντιδρούν.

Τα δόντια μου έχουν γίνει εφιάλτης στο θηλασμό γιατί την ώρα που μαστουρώνει και αποκοιμιέται του φεύγει το στήθος και κλείνει το στόμα με δύναμη να το προλάβει και εγώ φυσικά πεθαίνω στον πόνο.

Πράγματι τα δόντια κάνουν διάρροιες εμείς χέζαμε - μετά συγχωρήσεως - 6 φορές την ημέρα στα πρώτα.

Bounitsa όχι και να νιώθεις τύψεις που το μωρό δεν θήλαζε εξάλλου κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν μπορεί ο δικός σου να βαρέθηκε νωρίς.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Μερικά τρικ για άνοιγμα στόματος:

1. Του σκουπίζω ελαφρά τη περιοχή γύρω από το στόμα με ένα βρεγμένο πανάκι

2. Του φυσάω ελαφρά στο πρόσωπο.

3. Του βάζω μπροστά του ένα μπολ με αλεσμένο ρύζι με νερό και εκείνος τσαλαβουτάει με τα χέρια μεσα χαίρεται και ανοίγει το στόμα να γελάσει, ενίοτε τρώει και το ρύζι με τα χέρια. Προσοχή μετά από αυτό ο χώρος χρειάζεται συνεργείο καθαρισμού .

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...