Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α χ βρε Ανια μου ο αντρας μου δεν ειναι μαμακιας αλλα επειδη εχασε πολυ μικρος το μπαμπα του δεν της λεει τιποτα για να μην τη στεναχωρησει.

Οσο αφορα τα ξαφνικα καλεσματα της τα εκοψα μια μερα που ηρθε κ με βρηκε στην πορτα να φευγω απο τοτε παντα περνει τηλ.

Δημητρα μπραβο σας,εχετε εξελιχθει πολυ,εμεις μονο περα δωθε με την περπατουρα ειμαστε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α χ βρε Ανια μου ο αντρας μου δεν ειναι μαμακιας αλλα επειδη εχασε πολυ μικρος το μπαμπα του δεν της λεει τιποτα για να μην τη στεναχωρησει.

.

Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εγώ μίλησα γενικά όχι ειδικά για τη δική σου περίπτωση, αλλά και πάλι να σου πω την αλήθεια το θεωρώ λάθος των γονιών να αντικαθιστούν τον σύντροφο (είτε γιατι τον έχασαν είτε γιατί απλώς δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους) με το παιδί τους ,δεν μου αρέσει να μπερδεύονται οι ρόλοι, και ξέρω αρκετές περιπτώσεις γνωστών μου που συμβαίνει αυτό και τα παιδιά νιώθουν υποχρεωμένα να αναπληρώνουν τέτοια κενά και έτσι αποκτούν τα ίδια προβλήματα στην ιδιωτική τους ζωή.

Άσχετο, σήμερα πήγαμε με τον Άγγελο στην εκδήλωση που έκαναν από την δουλειά του άντρα μου για τα παιδια και περάσαμε πολύ ωραία, ο μικρός κοιτούσε σαν χαμένος τα παιδιά, το θεατρικό, τους κλόουν, τον Άγιο Βασίλη, τις νεράϊδες είχε χαζέψει. Όταν γυρίσαμε έπεσε ξερός, κοιμηθήκαμε 16.00 - 18.30! μήνες είχε αυτό να μας συμβεί :P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ναι και εμένα νωρίς μου φάνηκε, αλλά επειδή ούτως ή άλλως δεν έχουμε ξαναπάει ποτέ δεν ξέρω πότε την κάνουν άλλες χρονιές, άσε που με αυτή την καλοκαιρία (αν εξαιρέσεις την σημερινή βροχή που μουλιάσαμε όλη μέρα) μόνο Χριστούγεννα δεν καταλαβαίνεις ότι ήρθαν. Θέλουμε από βδομάδα να πάμε καμιά εκδρομούλα για 3 -4 μέρες αλλά δεν μπορούμε να βρουμε προορισμό, τα κοντινά τα έχουμε πάνω - κάτω γυρίσει και τα μακρινά δεν νομίζω να τα καταφέρουμε γιατί ο Άγγελος δεν πολυκάθεται στο καρεκλάκι του. εχετε καμιά ιδέα; ξερείς καμία τίποτα για Μάνη;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

καλησπερα σε ολες σας!!! τι κανετε; εμεις ζησαμε μια δυσκολη μερα... τα δοντακια μας παλι.. αφου ο καημενος μου πεταχτηκε απο τον υπνο του πριν μια ωρα μεσα στο πανικο... ευτυχως με λιγο γαλα κοιμηθηκε ξανα... Ania σκεφτεσαι για Μανη; η και τα περιχωρα σε ενδιαφερουν;

Εχω μετακομισει προς αυτα τα μερη πριν τρεις μηνες. Και εχω μεγαλωσει απο τη πλευρα της Μονεμβασιας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα bounitsa, από την Σπάρτη και κατω με εξαίρεση Μονεμβασιά και Ελαφόνησο (τέλεια , τι τέλεια , τι το θυμήθηκα τώρα με την παλιοβροχή) δεν έχουμε πάει σκεφτόμασταν για Μάνη που είναι και κάπως κοντά, έχω ακούσει ότι και τα γύρω μέρη είναι ωραία αλλά φοβάμαι ότι τέτοια εποχή θα είναι έρημα και θα ξενερώσω, να υπάρχει δηλαδή και ένας άνθρωπος στο δρόμο , έχεις καμιά καλή ιδέα;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοιτα... η αληθεια ειναι πως προς Μανη υπαρχει αυτη την εποχη περιορισμενος κοσμος για να μη πω ερημια. Δε ξερω τι θα βρεις για να μεινετε κιολας. Ακου όμως κατι καλό. Στο Ταυγετο υπαρχει ενας γαματος ξενωνας!!!! Κοντά στο Μυστρα. Η Σπαρτη ειναι 10 λεπτα μακρια. Αν θες μενεις εκει και κανεις εκδομες καθε μερα! Εμεις το καλοκαιρι μειναμε στο ξενωνα. Κι υστερα μετακομισαμε εδω. Ο καλος μου ειναι ο μαγειρας του εστιατορειου του ξενωνα. Ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες του ξενωνα λογο εποχης αλλα αξιζει το κοπο νομιζω.

Χμ καλό μου ακούγεται, άμα εχουμε και το μάγειρα μέσον θα τρώμε καλά ;). Πως λέγεται ο ξενώνας ; όταν λες τσιμπημένα, ξέρεις τιμές; Και κάτι τελευταίο έχει γύρω από τον ξενώνα δρομάκι να κάνεις καμιά βόλτα, πως είναι γύρω η τοποθεσία;

Με τα δόντια υπομονή εμένα ο καημένος μήνες ξυπνάει με κλάμα στον ύπνο του κάθε λίγο, να μην τον ματιάσω χτες και σήμερα είναι πιο ήρεμος.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ειναι χωριό κανονικο εκεί. Ξερεις πετρινα σπιτια κτλ. Το καλο εινια οτι εισαι κεντρο αποκεντρο. Ο ξενωνας ειναι στο δρομο ακριβως. τελεια θεα!!! εχουν και σελιδα στο internet. ξενωνας μαζαρακη βρες. Κάθε σπιτακι εχει και δικο του στυλ, αναλογα με τα χρωματα. κι η κοπελα που εινια εκει ειναι πολυ καλή. Καθε πρωι πηγαινει στα σπιτακια με καλαθια που εχουν μεσα το πρωινο. Γενικα καλη φαση. Το καλοκαιρι το πιο φτηνο ητανε 80 με 90 ευρω, αλλα ήτανε μονο δωματιο με μπανιο. Δεν ειχε κουζινα δηλαδη. Οι σουιτες ειχανε νομιζω 130 με 150. (μερικες ειχανε και τζακουζι). Αρα τωρα υπολογισε περιπου στα 30 ευρω πανω. δες τα σπιτια στο σαιτ και ρωτα με πληροφοριες. Εχω μεινει στα περισσοτερα. εμεις ημασταν φιλοξενουμενοι εκει. δυο μηνες κατσαμε μεχρι να βρουμε σπιτι. η καλυτερη μου ητανε.

Α ωραία τυχερούλα ζάχαρη την έβγαλες, τι το ήθελες το σπίτι δεν έμενες εκεί :tongue:, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το κοιτάξω αύριο με την ησυχία μου, πάω να την πέσω μήπως προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι πριν ξυπνήσει ο άγριος και για νανούρισμα θα κάνω τα σχέδιά μου ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

αμα εμενα χωρις να πληρωνω μια χαρα θα ητανε!!! ε

γω θα περιμενω το καλο μου... και πειναω... Αλλα αντισταθηκα να μου φερει τιποτα απο το μαγαζι. Τελευταια μερα της διατροφης, κρίμα να τη χαλασω...αυριο ζυγιζομαι!!! κι εμας μας κοβω να σηκωνομαστε τη νυχτα!!! τα λεμε!!

Κορίτσια μου σας παρακολουθώ αλλά τα σχόλια από την άλλη εβδομάδα..αυριο φευγω για τις εξετάσεις φορτωμένη με άγχος και δυστηχώς με μια μπέμπα όπως και τα δικά σας να πονάει από τα δόντια..εμένα κοιμαται πάρα πάρα πολύ και μέσα στην ημέρα και μέσα στο βράδυ αλλά όταν έιμαστε ξύπνιες έχουμε τρελή γκρίνια και επίσης παράτησε κάθε καλή διάθεση για γάλα...όταν γυρίσει η μανούλα της όμως θα κάνει επίμονες προσπάθειες!!!

Φιλιά πολλά τα λέμε από την άλλη Δευτέρα

Πελαγία σου έρχομαι!!!

Γειά σας κορίτσια!!!

Έχω να μπώ πολλές μέρες και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, αλλά θα το κάνω μόλις βρώ χρόνο!!

Εμείς είμαστε καλά!

Λίλυ καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!!

Δήμητρα καλά......

μιλάμε για τοοοο κορμί!!!!!!!!!:D:D

Και τα μωρά σου κουκλιά και φοβερά!!!

Εύη και Λίλυ το ίδιο και για σας!!

Κουκλίτσες!!

Καλά δεν σας φαίνετε καθόλου πως γεννήσατε!!

Εγώ γιατί δεν μπορώ να χάσω τα @%&*^ κιλά????:evil:

Η αγιο Βασιλίνα της Λίλυ είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...