Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια προτιμω χιλιες φορες να κουραζομαι και να τρεχω ολη μερα παρα να εχω πεθερα στα ποδια μου. Και τη μανα μου τη θελω μονο για παρεα!! Στη μανα εχεις το θαρρος να πεις και μια κουβεντα η να ζητησεις κατι αλλα στη πεθερα οχι. Μπορει να ειναι χρυση κια αγια αλλα προτιμω το μακρια κι αγαπημενη κι ας τρεχω εγω!! εγω δε δουλευω τωρα και δε χρειαζομαι ιδιαιτερες βοηθειες... ισως αν δουλευα να 'ταν αλλιως τα πραγματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εγω ετσι ελεγα στο 1ο παιδι,στο 2ο ομως τα βρηκα λιγο δυσκολα,οχι οτι θελω την πεθερα μου στα ποδια μας μεσα αλλα μια φορα δεν ειπε,αυτο το κοριτσι μηπως χρειαζεται λιγη βοηθεια;Τιποτα ρε κοριτσια περασα τοσα πολλα με την εγκυμοσυνη κ μετα τη γεννα κ μια φορα δεν ειπε ευχαριστω,ευτυχως ο αντρας μου το βλεπει αυτο κ το κατακρινει αλλα δεν μπορει να τη πει τιποτα,ελπιζω κ εμεις οταν γινουμε πεθερες να μην ειμαστε ετσι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε τυχεροί με αυτό το πρόγραμμα που έχει ο άντρας μου δουλευει στο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα που είναι ένα νησάκι ή μάλλον βραχονησίδα απέναντι από τα Μέγαρα.

Όσο για τη πεθερά δεν το συζητώ είναι η προσωποποίηση της παροιμίας δώσε θάρρος στο χωριάτη... καλή γυναίκα μας αγαπάει, την αγαπάμε αλλά...

Καλά ο γιός μου μου κάνει ΤΑ καψόνια σήμερα, τον έχουμε κάνει μπάνιο από της 22.οο, ήπιε γάλα, αποκοιμήθηκε και από της 23.οο ξυπνάει κάθε 10 λεπτά και θέλει αγκαλιά, εμένα όχι τον μπαμπά του, τον πάω πάνω κάτω, κοιμάται τον βάζω στο κρεβάτι του και σε 10 λεπτά ξανά. Να δούμε που θα πάει:roll:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας, κοριτσαρες! Τι μου κάνετε; Εχω μέρες να μπω κάτι οι δουλειες κάτι το μωρό να κοιμηθεί χθες κατά τη 1.30 τα έπαιξα! Εμείς στολίσαμε και περιμένω πως και πως να έρθουν οι μέρες να δω και γω τους δικούς μου. Αχ, μάλλον νομίζω ξύπνησε το ζουζούνι μου και το εξασφάλισα τον αξημέρωτο. Προσπάθησα σήμερα να μην την αφήσω να κοιμηθεί το απόγευμα καθότι κοιμήθηκε 3 με 5 οπότε λέω θα πέσει ξερό το βράδυ.... αλλά όνειρα και όνειρα ηδη σηκώθηκε μια φορά και βλέπουμε. Σας φιλώ!

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

bibito και εγώ αυτό λέω, όταν γίνω πεθερά έτσι θα γίνω :confused:

Γιατί η δικιά μου ότι κατακρίνει μια ζωή από την δική της πεθερά αυτά κάνει! και η μάνα μου το ίδιο όλο παραπονιέται ότι πάντα ήταν μόνη της αλλά και εκείνη τώρα θέλει να έχει την απόσταση ασφαλείας της...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Μπεμπουλίνα καλησπέρα σας και καληνύχτα σας που λένε, και εγώ πάω να την πέσω γιατί ακούω ησυχία εδώ και κανένα 20λεπτο ίσως λοιπόν κοιμηθεί ο ταλιμπάν κανένα δίωρο οπότε μην χάνω χρόνο, καληνυχτώ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

Αχ πεθερα την δικια μου θα την πνιξω δεν υπαρχει περιπτωσει για πολλουσ και διαφορους λογους , μενουμε και στο ιδιο σπιτι τρομαρα μας!!!

Εμεις εχουμε μεγαλο προβλημα με τον υπνο πολυ μεγαλο δεν κοιματε με τιποτα πριν κανα 15κι κοιμηθηκε αλλα αυτο μετα απο πολυ κλαμα εμεις τετοια προβληματα δε ειχαμε παλια ειχαμε το προγραμμα μας τωρα δεν κοιματε με τιποτα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ναι ρε συ Πελαγία και εμείς τα ίδια, αφού ήταν 2 μηνών και όλοι με ρωτάγανε πως πάνε τα ξενύχτια και εγώ περήφανη το μωρό κοιμάται 23.οο με 5.οο, τώρα τι έχουν πάθει; Σήμερα ξυπνούσε πάλι κάθε μία ώρα σηκωνόταν στο κρεβάτι του αφού είχε φάει από την ντακλα 3 κουτουλιές στα κάγκελα, τον έπαιρνα αγκαλιά, στήθος δεν ήθελε, γκρίνιαζε σαν να τον πόναγε κάτι υποθέτω η κοιλιά του γιατί όλο πριτσ πριτσ έκανε, και μετά κοιμόταν.

Diamantaki και εγώ πλέον τον παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι, μέχρι της 3.οο - 4.οο αντέχω αλλά μετά δεν μπορώ και μόνο που σκέφτομαι το σκύψιμο για να τον βγάλω από το κρεβάτι πονάει η μέση μου ενώ το να τον έχω δίπλα μεγάλη ευκολία, βέβαια αμα το συνηθίσει και αυτό τότε καήκαμε.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

καΛημερα πονεμενες μανες...κι εγω μια απτα ιδια...πονανε και τα δυο μου χερια και τα εχω φτυσει...αλλα δε με νοιαζει..μονο που με κάνει "καλήηη καλήηη η μανούλα" μου φτάνει για να τα φτυσω τελειως! Ανια μου σε καταλαβαινω...επιλογες οπως το ειπες..

Αλλα εδω πυ τα λεμε χρειαζεται κι η πεθερα...δεν ειναι αναγκη να ειναι μεστο σπιτι...απ'εξω...χαχχαχχα..εγω του δικου μου του το ξεκαθαρισα...αααα ολα κι ολα...αμα θελει ας το προσεχει σπιτι της, οχι στο δικο μου...να μη μπορω να αφησω κι ενα στρινγκ κάτι τελοσπαντων στο κρεβατι μου δηλαδηςςς...εεε??? Ε οχι ρε κοριτσια...αν δε θελει καλώς, θα παρω γυναικα..(εκει να δεις πώς θα θελησει αμεσως)...

Αχ Πελαγια μου υπομονη, θα περασει ο καιρος και θ απατε στο σπιτι σας..μικρη εισαι ακομα βρε..μη το βαζεις κατω!!

Βουνιτσα μαζι σου κομμα τωρα!!

Οι φιλες Ειρηνη, Δημητρα, κονσταντινα, μαρια, που ειναι????

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

μια φορα δεν ειπε,αυτο το κοριτσι μηπως χρειαζεται λιγη βοηθεια;

βιβιτο, τα ιδια και εμεις..... αλλα με το ιδιο νομισμα την πληρωνουμε.

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....

οι σχεσεις δεν μπορουν να ειναι μονοπλευρες...

mpiskotaki,

και εγω τα ιδια με εσενα ελεγα αλλα τωρα που ''το λουζομαι '' βλεπω οτι και να εχεις γυναικα που να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου ειναι πολυ δυσκολο. και εκει υποχωρησεις κανεις. εμεις ακομη παιδευομαστε

diamantaki, παρε την γυναικα τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν πασ στη δουλεια σου για να της δειξεις αυτα που θελεις και να την δεις και εσυ αν σε ικανοποιει. αν βεβαια δεν σου κανει δεν θα εχεις και πολυ χρονο μεχρι να βρεις και να δοκιμασεις μια 2η.

κοριτσια υπομονη με τα βραδινα ξυπνηματα, μακαρι να τα ξεπερασετε γρηγορα.

Επεξεργάστηκαν by xxx

Γεια σας κοριτσιακια μου!!! Πολυ κουρασει , δεν λεω τι κανει ο μπεμπης γιατι θα τον γρουσουζεψω διοτι οποτε μιαλαω κατι γινεται!!!

Ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα με τον υπνο πηρα και βιβλιο , θα το μελετησω το Σ/Κ και θα τον φτιαξω τον μικρουλι μου , τωρα του φτιαχνω φαγακι αληθεια κοριτσια ποσο κρεας τους βαζετε? εγω τωρα του εβαλα 100γρ καλα ειναι?

Ανια μου εμενα κοιμοταν 9.00-5.00 και το επερνα στο κρεβατι μου και κοιμοταν ξανα!! Θυμαμαι οταν ηταν πολυ πιο μικρουλης κοιμομασταν μεχρι της 1 το μεσημερι τωρα ουτε μεσχρι της 11 δεν κοιματε!!! Ανια εσεις εχετε παλινδρομηση? και ποσα κιλα ειστε?

Μπισκοτακι αντε να ερθει αυτη η ωρα να φυγουμε απο δω γιατι δεν μπορω αλλο!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Γεια σας και απο μένα...εμείς χτες σηκωθήκαμε για πρώτη φορά μόνοι μας στο πάρκο..εκεί που τρώγαμε είδαμε ένα κεφαλάκι να προεξέχει!! Για μπουσούλημα όμως ούτε λόγος..δεν του κόβει με τίποτα..

WlXFp3.png

FKNj.png

βιβιτο, τα ιδια και εμεις..... αλλα με το ιδιο νομισμα την πληρωνουμε.

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....

xxx δεν καταλαβα τι εννοεις.

Εχω 2 χρονια στην Κατερινη εχει ερθει ελαχιστες φορες στο σπιτι για να μας κρατησει το μικρο,με τη μπεμπα δεν προλαβαμε να βγουμε γιατι ο γιοκας της τη λυπαται πως δεν θα τα καταφερει,εγω δηλ. πως τα καταφερνω κ να φανταστειτε πως τα κοιμηζω τα μωρα κ μετα βγαινουμε.

Περυσι εφτασα στο σημειο να φερω τη μανα μου απο την Κοζανη για να μου κρατησει το μωρο για να παω στο γαμο της κολλητης μου,η πεθερα το κρατουσε αλλα επρεπε την ωρα που θα γυρνουσαμε να την παμε σπιτι της κ εκεινο το διαστημα ο μικρος ξυπνουσε στις 07.00,οσο κ αν την ειπα να καθησει σπιτι ελεγε οχι κ νοικιασα μεγαλο σπιτι με 3 δωματιο για να κοιμαται εδω καμια φορα αλλα αυτη οχι,ισως δεν το εκανε κ για να μην τη λεω συνεχεια να ερχεται.

Τι να πω δεν ξερω,εχω εξαντλησει ολα τα ορια ανοχης μου.

Τωρα που ελειπαν κ τα 2 παιδια ηταν πολυ καλη,μας καλουσε σπιτι για φαι,μας εδινε κ για το σπιτι,οσο τα ειχα κ τα 2 ποτε δεν εκανε κατι τετοιο,το μηνα παμε 2 φορες για φαι κ αυτο μας παιρνει τηλ. την Κυριακη στις 11.00,τις ωρες που εγω ηδη μαγειρευω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, bibito εμένα η πεθερά από τότε που γέννησα δεν μας έχει καλέσει ούτε μία φορά σπίτι της, το θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να πάμε από μόνοι μας όπως θεωρούσε ότι μπορεί να έρχεται όποτε θέλει χωρίς να ειδοποιεί ! όμως ευτυχώς με τον άντρα μου είμαστε χρόνια μαζί και την έχουμε ψιλοεκπαιδεύση, πάντως σε όλη αυτή τη πεθεροϊστορία πιστεύω πως το βασικό ρόλο παίζει η στάση των αντρών εκείνοι είναι που μπορούν να βάλουν τα όρια και να σώσουν την κατάσταση, αν αυτοί είναι μαμακιδες το μόνο που βγαίνει είναι να είσαι εσύ η κακιά νύφη.

Βρε κορίτσια σας θαυμάζω που τα καταφέρνετε και διαβάζετε, ελπίζω να τελειώσουν σύντομα τα βάσανά σας, το σκεφτόμουνα και εγώ να κάνω μεταπτυχιακό μόνο και μόνο για να πάρω άδεια αν κάτσω με το μωρό, για να μην πέσω στην ανάγκη της πεθεράς mpiskotaki, αλλά και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πρέπει πάλι να διαβάζω ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου.

Πελαγία εμείς δυστυχώς ακόμα ταλαιπωρούμαστε με την παλινδρόμηση και τα πραγματα αντί να βελτιώνονται χειροτερεύουν, ζυγίζει 9110 , δεν κάνει πολύ εμετό αλλά πονάει, δεν μπορεί να κοιμήθεί, όλο ρεύεται και έχει λόξιγκα, περιμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα να δω αν θα λειτουργήσει τουλάχιστον το σιρόπι.

Δήμητρα συγχαρητήρια για το καινούριο επίτευγμά σας!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...