Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι από το Cilroton (αν το έχει δώσει κάποια ας μου πει) αλλά του μικρού του έχει κοπεί η όρεξη :(. Πήραμε το σιροπι για να μην πονάει και να μπορεί να τρώει και εκείνος εκεί που έτρωγε 10 κουταλιές τώρα τρώει 5 :confused: και έχει κόψει και το γάλα με αποτέλεσμα το στήθος μου να έχει γίνει τούμπανο και να ξαναμπλέξω με το παλιοθήλαστρο... Το μόνο καλό είναι ότι αφού δεν έχει όρεξη δεν πολυξυπνάει το βράδυ και κοιμόμαστε κανένα τριωράκι...

Μπισκοτάκι τι χιούμορ η γυναικολόγος σου, ξέρει και άλλα τέτοια ανέκδοτα, να σου τα λέει να μας τα γράφεις να φτιάχνουμε τα κέφια μας ;).

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bounitsa μιλάς σοβαρά; μπράβο βρε κοριτσάρα μου ! Εγώ νιώθω το σώμα μου πολύ κουρασμένο, άσε που και στην πραγματικότητα τώρα έχει αρχίσει να επανέρχεται και δεν εννοώ από κιλά εννοώ ανατομικά, την γέννα ακόμα προσπαθώ να την ξεχάσω και με τα νούμερα που κάνει τώρα ο Άγγελος νιώθω λες και έχω ένα νεογέννητο, ξενύχτια, αγκαλιές και τώρα τελευταία έχει πάθει και μαμακίαση δεν θέλει κανέναν άλλο μόνο εμένα, τον παίρνει αγκαλιά ο άντρας μου να πάνε να παίξουνε και εκείνος συννεφιάζει και κλαψουρίζει θέλει να έρθει σε μένα, ήμαρτον ! Αφού σήμερα έλεγα να κάνω μια ψιλογενική να στρώσω το χαλί και να στολίσω το δέντρο και φαντάσου από το πρωί είμαι ακόμα με τις πιτζάμες!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania, το μονο που δεν αντεχω ειναι αυτο που επαθες σημερα... δεν αντεχω τις πυτζαμες στο κορμι μου. Το πρωι το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να βαλω ρουχα. Μια φορα στη φαση των κολικων εμεινα ολη μερα με τις πυτζαμες κ φρικαρααααααα..... δε τη παλευω καθολου!!! εχω κολλημα...

εγω μαλλον εχω ευκολο μωρο και γι αυτο θελω κι αλλο. Γεννησα κ με καισαρικη κι ηταν ολα πολυ ευκολα. Ο καλος μου με βοηθαει πολυ κ το μωρο δε με εχει ταλαιπωρησει πολυ. και μου αρεσει πολυ ο ρολος της μανας...

bounitsa αν εχεις καποιον κοντα για βοηθεια αλλα για πολυ βοηθεια καντο μην τοσκεφτεσαι,αλλα αν οχι μην το βιαζεσαι,ασε πρωτα να αρχισει να τρωει μονο του το παιδι κ μετα,εμενα τα μικρα εχουν 2 χρονια διαφορα αλλα βοηθεια μηδεν,η πεθερα μου ερχεται 2 φορες την εβδομαδα για να τα δει κ το μονο που κανει ειναι να καθεται στον καναπε,ουτε να τα ταισει δεν σηκωνεται,μονο αν την πει ο γιος της.Να φανταστειτε βρε κοριτσια πως οταν ημουν ακομη λεχωνα κ επαθα οξεια κνιδωση ερχοταν μονο για να κραταει τα μωρα οταν εγω πηγαινα στο νοσοκομειο για να μου βαλουν ορο κορτιζονης,τα δε ασιδερωτα ειχαν γεμισει εναν καναπε γιατι το μονο που εκανα ηταν να τα βαζω στο πλυντηριο κ μετα στο στεγνωτηριο,αλλα ευτυχως μετα ηρθε η μαμα μου κ σιδερωνε για 2 ημερες συνεχομενες.Παντως αν καποια στιγμη παμε για το 3ο αυτο θα ειναι οταν η μπεμπουλα μας γινει 25,χρ. κ μετα.

Στολισαμε κ το δεντρο μας σημερα με το γιο μου,το χαρηκε πολυ κ τραγουδουσε μαζι με τα φωτακια,τα οποια εμας μας σπασανε τα νευρα αλλα αυτουνου του αρεσουνε.

Βρε Ανια μου θηλαζεις κ καθε 15 μερες εχεις περιοδο;Πως γινεται αυτο,ρωτησες το γυναικολογο σου.Α κ εγω εκανα το τεστ ΠΑΠ κ οταν πηγα μου ειπε ο γιατρος εισαι ετοιμη για το επομενο,φυσικα γελασα γιατι προς το παρον δεν υπαρχει περιπτωση εκτος αν τυχει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

bibito μιας που το αναφερεις ποτε ενα παιδι ξεκιναει να τρωει μονο του; απο βοηθεια εχω τη μανα μου αλλα δεν εχω χρειαστει ως τωρα. ο καλος μου φευγει για δουλεια 5 ή 6 ή 7 το απογευμα. Μεχρι τοτε κανουμε ολες τις δουλειες μαζι. Μετα δε μενουν κ πολλες ωρες. Μεχρι να παιξουμε, να κανουμε μπανιο, να φαμε κτλ εχει κοιμηθει ο μικρουλης μου... Θεωρω πως η βοηθεια του καλου μου ειναι πολυτιμοτατη. Ετσι ειχαμε αποφασισει οταν γεννησα. Να τους κρατησουμε ολους πιο μακρια. Φυσικα, η δουλεια του καλου μου, τα επιτρεπει ολα αυτα!!!

bibito όχι μόνο έχω περίοδο κάθε 15 μέρες αλλά αδιαθέτησα και από τον 3ο μήνα... και ξέρεις πότε τη δεύτερη μέρα των διακοπών :shock: νόμιζα πως θα φουντάρω από το παράθυρο, πάντα με την περίοδο έτσι την πάθαινα άφαντη για μήνες και μου ερχόταν στις διακοπές, ε φέτος λεω ωραία τουλάχιστον θα ευχαριστηθώ μπάνια αφού θηλάζω δεν θα αδιαθετήσω(και τα είχα τόσο ανάγκη :-( ) αλλα δυστυχώς, πρόλαβα μόνο ένα! Στο γιατρό δεν έχω πάει ακόμα...

bounitsa εγω δυστυχώς είχα δύσκολη γέννα και το μωρό μου δεν είναι και το πιο εύκολο του κόσμου, το σπίτι είναι μεγαλούτσικο και δύσκολα το φέρνω βόλτα ώστε να είναι σε μια αξιοπρεπή κατάσταση και δυστυχώς δεν έχω βοήθεια ούτε από την μανα μου ούτε από την πεθερά μου ο άντρας μου δουλεύει βάρδιες, όσο για τις πιτζάμες τις μίσώ και εγώ γι΄ αυτό και το ανέφερα ! αλλά σήμερα δυστυχώς ξεμείναν πάνω μου γιατί ήμουν από το πρωί μόνη μου.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Α εμεις ακομα δεν εχουμε στολισει. Συνηθως βρισκουμε ένα ξερό κλαρι απο δεντρο κ στολιζουμε. περυσι το ειχαμε κανει με μανιταρια πολυχρωμα. Φετος λεω να φτιαξω μονη μου στολιδια με πηλο. Πρεπει ομως να το δρομολογησω... οι γιορτες πλησιαζουν...

Ania θα κανουμε εκστρατεια κατα της πυτζαμας!!! Εγω παντως με τις δουλειες του σπιτιου δε τα παω καθολου καλα... τις μισω. το θεωρω χασιμο χρονου να ξεσκονιζεις και να σφουγγαριζεις. Ευτυχως τα μοιραζομαι με το καλο μου!! και μη φανταστειτε κ πολλες δουλειε... μια φορα στις 10 μερες ψιλογενική (και καλα) και τα καθημερινα μας. λατερευω ομως να πλενω πιατα!!!

Διακοπες! ωραια ακουγεται. Εμεις φετος γιοκ διακοπες. Ειχαμε μετακομιση κι ολα εμειναν στη σκεψη...

Διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ δεν τα γράφω αυτά για να παραπονεθώ ή γιατί δεν μου αρέσει κάτι σ΄ αυτό που ζω, αντίθετα ήταν το όνειρό μου να αποκτήσω αυτό το μωρό και απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του απλά για δεύτερο στην παρούσα φάση μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Και εμείς με τον άντρα μου θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι και τα πράγματα να συμβαίνουν σπίτι μας έτσι όπως εμείς το αποφασίζουμε και όχι άλλοι ίσως το ότι δεν έχουμε βοήθεια να είναι το τίμημα αυτής της επιλογής (αυτό το λέω με ψιλοπαράπονο είναι η αλήθεια γιατί ώρες ώρες φτάνω στο αμήν από την κούραση και θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να κρατήσει λίγο το μωρό όταν είμαι μόνη μου να πάω τουαλέτα ή να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος...)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

bibito μιας που το αναφερεις ποτε ενα παιδι ξεκιναει να τρωει μονο του; απο βοηθεια εχω τη μανα μου αλλα δεν εχω χρειαστει ως τωρα. ο καλος μου φευγει για δουλεια 5 ή 6 ή 7 το απογευμα. Μεχρι τοτε κανουμε ολες τις δουλειες μαζι. Μετα δε μενουν κ πολλες ωρες. Μεχρι να παιξουμε, να κανουμε μπανιο, να φαμε κτλ εχει κοιμηθει ο μικρουλης μου... Θεωρω πως η βοηθεια του καλου μου ειναι πολυτιμοτατη. Ετσι ειχαμε αποφασισει οταν γεννησα. Να τους κρατησουμε ολους πιο μακρια. Φυσικα, η δουλεια του καλου μου, τα επιτρεπει ολα αυτα!!!

Εμενα να φανταστεις ειναι 2,5χρ. κ τωρα αρχισε να τρωει.Αυτο ομως ειναι στο παιδι,θα το δεις με τον καιρο.

Εισαι τυχερη με τον αντρα σου αλλα επειδη εμενα δουλευε αστατα ωραρια(τωρα εχει αναρρωτικη)επεφτα καθε μερα στις 2.00 για υπνο πτωμα στην κουραση κ ξυπνουσα στις 08.30 κ εκτος αυτο οταν θηλαζα ξυπνουσα κ μεσα στη νυχτα,τωρα που εχω την μικρη στη μαμα μου ειμαι λιγο πιο χαλαρα αλλα μου λειπει το κοριτσακι μου πολυ.

Οταν εμεινα εγκυος στο 2ο παντως πιστευα πως ολα θα πανε μια χαρα αλλα οταν γεννησα ολα ηρθαν αναποδα,τις 1ες 40 μερες ειχα ολο προβληματα υγειας που δεν με αφησαν να ξεκουραστω,μονο στις διακοπες ηρεμησα λιγο γιατι με βοηθουσε ο αντρας μου πολυ με το γιο,στην ουσια ο ενας ειχε αναλαβει το ενα παιδι κ ο αλλος το αλλο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Εξω οι πιτζάμες!!!

Καλα και εγώ τώρα πια μόνο σκούπα-σφουγγαρισμα-ξεσκόνισμα καμιά φορά μόνο σκούπα-σφουγγάρισμα ή μόνο σκούπα :) Και εμένα ο άντρας μου βοηθάει πολύ όταν ήμουν λεχώνα πήγε και αγόρασε πρέσα για να σιδερώνει γιατί με το σίδερο δεν έβγαινε η δουλειά και να φανταστείς όταν τον γνώρισα δεν έστρωνε ούτε το κρεβάτι του :tongue:

Από διακοπές φέτος δεν έχω παράπονο από τον Ιούλιο σχεδόν κάθε μήνα φεύγουμε για μια εβδομάδα μιας και ακόμα δεν δουλευω και το πρόγραμμα του άντρα μου έχει όλο το χρόνο 10ημερα ρεπό κάθε 35 μέρες.

Εγώ λέω το δέντρο να το στολίσω φέτος με τα παιχνίδια του Άγγελου γιατί είμαι σίγουρη πως το κάθε στολίδι θα το ζητάει και θα θέλει να το βάλει στο στόμα του, έτσι θα κρεμάσω μασητικα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ανια κ εγω καπως ετσι ημουν,περιμενα να κοιμηθουν και τα 2 για να κανω μπανιο κ απο κουραση αλλο τιποτα,οι κυκλοι κατω απο τα ματια μου ηταν μονιμοι.

Κ μενα ηταν επιλογη μου να παω να μεινω μακρια απο την πεθερα μου,κ αυτο 1χλμ. μην φανταστεις τιποτα περισσοτερο αλλα ειναι απο τη φυση της αυτη ετσι,ισως δεν θελει κ να μου δωσει το δικαιωμα να της λεω να ερχεται να με βοηθησει,μια χαρα περναει κ ετσι χαζη ειναι;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Τι δουλεια ειναι αυτη που κανει ο αντρας σου,ζηλευω κ εγω.Εμεις πριν χτυπησει ειχαμε φτασει σε ενα σημειο να δουλευει κ 20 ωρες τα νευρα μου ειχαν γινει τσαταλια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...