Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια !

Σήμερα είναι η 5η μέρα του αποθηλασμού...τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απο την προηγούμενη φορά, το κλάμα ελάχιστο απο θέμα σύγκρισης, μόνο όταν είναι να κοιμηθεί το βράδυ κλαιει όχι γοερά σαν γκρίνια..βέβαι μπουκάλι με γάλα δεν πήρε παρα μία φορά μόνο 60 ml όσα είχ μέσα τυχαία και από τότε το αρνε'ιται κατηγορηματικά, ενώ το νερό από το μπιπερό μονορούφι.Τρώμε τις κρέμες κανονικά και μεσα της βάζω γάλα για να πέρνει τις βιταμίνες και όλα τα φαγητά εκτός απο τα φρούτα που δεν τα θέλει αλεσμένα αλλά ολοκληρα να τα μασουλάει...Σήμερα την πήγα στο γιατρό και είδε τις καμπύλες της έιναι μια χαρά οπότε δεν έχουμε πρόβλημα υποσιτισμού αντιθέτως με τις κρέμες πήρε και βάρος..

δεν αγχόνομαι όποτε το πάρει, λίγο με το κουταλάκι λίγο με το ποτηράκι όποτε το πάρει...Εγω εξάλου φευγω την Κυριακλη τελειωσαν τα ψέματα...τα άγχος στα ύψη για όλα αυτά και ΄να έχω και την διπλανη η οποία τώρα της ήρθε να χτίσει το απο πάνω σπίτι....ΕΛΕΟΣ...!

Στο μπάνιο έχουμε το ίδιο πρόβλημα δεν κάθεται στον κώλο της θέλει να έιναι συνέχεια όρθια και πάνω κάτω...τι καθισμα προτείνετε???

Μπράβο Δήμητρα φτου φτου να μη σε ματιάξω καλά της κάνεις της παλιογρίπης

Lilly μπραβο μια χαρα! Σιγα σιγα θα μαθει μωρεε..

Δημητρα,,,ούτε ο ιός ε? Α..να χαιρεσαι και τον αντρεα σου!!

Κι εμεις βγαλαμε το κατω κι εχει ολο γκρινια...πήγαμε χωριο να ξεκουραστουμε και πιο πολυ κουραστηκαμε γιατι 2 νυχτες ξυπνουσε ανα μια ωρα με γκρινια το καημενο..

Αλλα το βγαλαμε το δοντακι ...και δεν αφηνει κανενα να το πειραξει..

Τωρα ξυνει τα πανω...για να δουμε

Βουνιτσα περαστικα..

Πολλη κουραση βρε κοριτσια...μου εχουν πιαστει και οι δυο ωμοι και τα νεφρα μου...ειχα και μια ουρολοιμωξη..τωρα τελειωνω την αντιβιωση..πρεπει να κανω ενα υπερηχο να δω τι παιζει με τις κωλοουρολοιμωξεις καθε φορα...οταν ημουν εγκυος δεν ειχαν δει τιποτα...αλλά πού χρόνος να παω..

Κι εχω κι ενα σπιτι...@!λ@ αυριο θα ερθει η κοπελα να κανει γενικο γιατί δε τη παλευω!!!!

Παω να φαω κατι γιατι πεινασα..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

γεια σας... πως ειστε; εμεις σημερα μια χαρα. λες και χτες τιποτα δε συνεβη. ειναι πιο ηρεμος απο ποτε σημερα. μωρο να χαιρεσαι να το εχεις!!! αλλα ο καλος μου λεει οτι πιανει δοντακι απο τη πανω πλευρα!!! επιτελους!!!

Οσο για το μπανιο κι εμεις εχουμε ενα θεμα! κουναμε χερια ποδια, αλλα μολις πεσει το νερο πανω του καθεται σαν αρχοντας και το απολαμβανει εκτος βεβαια κι αν του ερθει να παιξει οποτε γινονται ολα μουσκεμα!! απο αυριο ξεκιναμε και το κρεας στο φαγητο μας, γιατι τα λαχανικα δε τα τρωμε και με πολυ ορεξη.

Τι εγινε μπισκοτακι? Το φερνεις βολτα το σπιτι?? Σημερα ειπες εχεις γενικη!

Κοριτσια στολισατε? Πωπω και μονο που σκεφτομαι το στολισμο θελω καπακι και μια πιατελα μελομακαρονα ετσι να μυρισει χριστουγεννα!

Αντε Λιλλακι με το καλο να πας να τελειωσεις να γυρισεις και να βρεις μια μπεμπα αγνωριστη!!!! Ολοκληρη γυναικα!

Τι να πω εγω παντως που εδω και 4 μηνες εχω καθε φορα 10-12 μερες καθυστερηση και μολις ερχεται με πεθαινει στον πονο η περιοδος! Πρεπει να παρω τον γυναικολογο μου, δε παει αλλο! Νταξει παντα ειχα μεγαλο κυκλο 35 ημερων αλλα δε ποναγε τοσο.....ακομα απορρω πως εμεινα καταλαθος εγκυος???? Μα ειναι δυνατον με τετοιο κυκλο να μεινω εγκυος τοσο ευκολα με την πρωτη!!! Τι σπερματοζωαριο ηταν ηταν αυτο! παπαπαπαπαπαπαπα!

Η μικρη μου ειναι μια μικρη μαϊμου, ολο μμμ ουου βουου μουου λεει και καμια φορα στις μεγαλες πεινες λεει μαμα μαμ! Παμε βολτα καθημερινα και χτες που ηθελα να παω Sephora να βρω καμια κωλονια την ντυνω την στολιζω και με σα στο μαγαζι ηρθε μια συμπαθητικη κοπελα και της ελεγε τι ομορφη που εισαι και τα συναφη..... μιλαμε νευριασε και αρχισε να φωναζει σα να τη μαλωνει! βεβαια γελαγε ολος ο κοσμος αλλα καποια στιγμη η σκατουλα αρχισε να κουναει και το χερι λες και τις κατεβαζε εξαψαλμους! Μιλαμε τετοιο γελιο δεν εχω κανει αλλη φορα! Φυσικα κωλονια δε βρηκα και σε ολη τη διαδρομη μεχρι το αμαξι οποιος περναγε τον αρχιζε.... μπααα νταααα ντααααααααουυυυ μουυυ βαααααα και με το χερι ολο και πιο δυναμικο! Τι να πω! Τι να πω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Η μικρη μου ειναι μια μικρη μαϊμου, ολο μμμ ουου βουου μουου λεει και καμια φορα στις μεγαλες πεινες λεει μαμα μαμ! Παμε βολτα καθημερινα και χτες που ηθελα να παω Sephora να βρω καμια κωλονια την ντυνω την στολιζω και με σα στο μαγαζι ηρθε μια συμπαθητικη κοπελα και της ελεγε τι ομορφη που εισαι και τα συναφη..... μιλαμε νευριασε και αρχισε να φωναζει σα να τη μαλωνει! βεβαια γελαγε ολος ο κοσμος αλλα καποια στιγμη η σκατουλα αρχισε να κουναει και το χερι λες και τις κατεβαζε εξαψαλμους! Μιλαμε τετοιο γελιο δεν εχω κανει αλλη φορα! Φυσικα κωλονια δε βρηκα και σε ολη τη διαδρομη μεχρι το αμαξι οποιος περναγε τον αρχιζε.... μπααα νταααα ντααααααααουυυυ μουυυ βαααααα και με το χερι ολο και πιο δυναμικο! Τι να πω! Τι να πω!

Καλά φοβερή .. μήπως δεν της άρεσε το βλέμα της κοπέλας γιατί έχουν τα άτιμα μεγάλη διαίσθηση? Εμένα δε λέει κάτι σε ΄μα΄ λέτε όταν γυρίσω να έχει πει την γιαγιά της μαμα θα πεθάνω...Ειρήνη μπορείς να μάθεις αν τα Sephora βάφουν σαν δοκιμαστικό δηλ. και συγκεκριμένα με ραντεβού?ας είναι και με πληρωμή δεν με νοιάζει, έχω λόγο που σε ρωτάω...

Λοιπόν χωρίς γέλια παρακαλώ ακούστε (διαβάστε) μεθοδολογία για να φάτε τα φρούτα σας αν δεν τα τρώτε:

Πέρνετε τα φρούτα τα καθαρίζετε και τα τρίβετε λίγο στον τρίφτι χεριού, τα υπολέιμματα που πέφτουν τα βάζετε πάνω στην μπανάνα ναι καλά βλέπετε στην μπανάνα δηλ την χρησιμοποιήτε ως κουτάλι και το μωρό γλύφωντας την μπανάνα πέρνει και τρώει και τα υπόλοποιπα φρούτα...Η δικιά μου μέχρι χθες δεν ήθελε να τα δει και σήμερα το θαυμα!!!!!!!

Τι εγινε μπισκοτακι? Το φερνεις βολτα το σπιτι?? Σημερα ειπες εχεις γενικη!

Κοριτσια στολισατε? Πωπω και μονο που σκεφτομαι το στολισμο θελω καπακι και μια πιατελα μελομακαρονα ετσι να μυρισει χριστουγεννα!

Αντε Λιλλακι με το καλο να πας να τελειωσεις να γυρισεις και να βρεις μια μπεμπα αγνωριστη!!!! Ολοκληρη γυναικα!

Τι να πω εγω παντως που εδω και 4 μηνες εχω καθε φορα 10-12 μερες καθυστερηση και μολις ερχεται με πεθαινει στον πονο η περιοδος! Πρεπει να παρω τον γυναικολογο μου, δε παει αλλο! Νταξει παντα ειχα μεγαλο κυκλο 35 ημερων αλλα δε ποναγε τοσο.....ακομα απορρω πως εμεινα καταλαθος εγκυος???? Μα ειναι δυνατον με τετοιο κυκλο να μεινω εγκυος τοσο ευκολα με την πρωτη!!! Τι σπερματοζωαριο ηταν ηταν αυτο! παπαπαπαπαπαπαπα!

Λοιπόν μετά την εγκυμοσύνη είναι πολύ συχνό ο κύκλος να γίνεται μεγαλύτερος ή πιο ασταθής, μου το έχει πει ο γυναικολόγος μου..το ίδιο και με τον πάνο ή την ποσότητα του αίματος, μπορεί δηλαδή ο πόνος να είναι εντονότερος και το αίμα περισσότερο..και πλέον λέει είσαι λεχώνα για δύο χρόνια!! Οσο για την εγκυμοσύνη και την αστάθεια του κύκλου, μάλλον είναι συχνή..και εγώ έχω περίοδο όποτε και αν το θυμηθώ..σίγουρα πάντως μετά τις 40 ημέρες..κι όμως έκανα δύο παιδιά "προσπαθώντας" δύο φορές, ΄την πρώτη 40 ημέρες μετά την τελευταία περίοδο και τη δεύτερη 10 ημέρες μετά...τί να πεις..άμα θέλει ο θεός..

WlXFp3.png

FKNj.png

Ααααα και Λίλλυ και να θες δεν σε ξεχνάει..ξέρεις πως με λαχταράει ο δικός μου κι ας με βλέπει το πολύ δύο ώρες την ημέρα???...κάνει σαν τρελός μόλις με δει και κλαίει με αναφυλλητά όταν μου τον παίρνουν..αλλά και τον μεγάλο τον άφησα όταν ήταν μηνών με τη γιαγιά στο χωριό για ένα μήνα..όταν πήγα να τον πάρω, ξέρεις πως θρονιάστηκε στην αγκαλιά μου?..δε νομίζω πως ένα μωρό μπορεί να ξεχάσει τη μαμά του..

WlXFp3.png

FKNj.png

Γεια σας κοριτσια κ απο΄μενα.Εμενα η μικρη τα τρωει ολα κανονικα τα γευματα της αλλα με τη γιαγια της.Χθες πηγα κ την ειδα μετα απο 2 βδομαδες εκανε σαν τρελη που με ειδε,το χαμογελο δεν εφευγε απο πανω της οπως κ οταν ειδε τον μπαμπα της,οποτε Λιλη μην ανησυχεις καθολου.Το μονο κακο ειναι πως η μαμα μου δεν μπορει να της βαζει τον ορο στη μυτη κ εχει μπουκωσει,πρεπει να παει μια απο τις αδερφες μου να το κανει κ αυτο οχι καθε μερα.Ετσι σε μια γιατρο που την πηγε της ειπε πως ειναι στα 1α σταδια της βροχγιολιτιδας,μακαρι να μπορουσα να την φερω σπιτι αλλα ο αντρας μου ειναι ακομη με της πατεριτσεςκ θα την αφησω λιγες μερες ακομη.

Κ οσο αφορα την περιοδο εμενα μου ερχεται κανονικα στις 28 ημερες για 3 ημερες,οπως κ πριν δεν αλλαξε τιποτα.

Εδω στην Κατερινη σημερα ολη μερα βρεχει κ δεν τον μπορω καθολου αυτο τον καιρο,καλυτερα να χιονιζε παρα αυτο το πραγμα,η υγρασια μεσα στο σπιτι εχει φτασει στο 80%.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,Λίλυ σου εύχομαι καλό κουράγιο, να περάσει γρήγορα ο καιρός και τσουπ πάλι να έχεις το μπεμπόνι σου αγκαλιά, και σε σένα bibito καλά ξεμπερδέματα :rolleyes:

εμείς εχτες πήγαμε για εμβόλιο και σήμερα ευτυχώς δεν έχει πυρετό όμως έχει ένα κόκκινισμα στο σημείο που τον τρύπησε και ανησυχησα γιατί δεν το είχε ξανακάνει άλλη φορά, και ότι την προηγούμενη μέρα διάβαζα το θέμα "εμβόλια και ασφάλεια" και είχα κουφαθεί με αυτά που διάβαζα, δεν ξέρω πραγματικα΄τι να πιστέψω. Τελικά ξεκινησαμε το φάρμακο για την παλινδρόμηση, κρίμα πολύ στεναχωρήθηκα αλλά δεν γινόταν να τον βλέπω άλλο έτσι να υποφέρει, ελπίζω να μην μας κάνει τίποτα παρενέργειες. Εγώ κορίτσια πριν μείνω έγκυος είχα περίοδο κάθε... σχεδόν ποτέ, είχε τύχει και 6 μήνες να μην έχω καθόλου, και τώρα έχω κάθε 15 μέρες :shock:, την τελευταία δε φορά πλημμύρα, ο φουκαράς ο άντρας μου έχει πάρει δύο κιλά από τις σοκολάτες :lol:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπες μου καλημερα....το εγραψα και στο parents αλλα ας παρω και μια γνωμη απο τις φιλεναδες μου.....

Οπως εχω πει η μπεμπα και η πιπιλα εχουν σχεση μισους οποτε βαζουμε δαχτυλο σο στομα και ολα καλα...ελα ομως που προχτες γρατζουνισε το ρουθουνι και εκανε μεγαλη πληγη....και εκει που κανει καπαλο να φυγει παλι το γραζτουναει στον υπνο της και βγαινουν αιματα παλιιιιι...το χει ξεσκισει!!!! Αλλα βγαζει και ενα υγρο το οποιο ξερενεται και κανει καπαλο...αλλα με ανησυχει λιγο...τι να κανω να την παω σε παιδιατρο ή σε δερματολογο???

Μια πληγη ειναι αλλα δε μαρεσει ετσι οπως ειναι το σχημα....βεβαια με καθησυχαζει το οτι βλεπω να το γρατζουναει συνεχως και ξερω οτι παιζει κι αυτο ρολο!

Δεε νομίζω πως χρειάζεται να κάνεις κάτι..εκτός απο να την εμποδίζεις να το πειράζει..που δεν γίνεται!! Υπάρχουν κρέμες επουλωτικές πχ helix derm αλλά εγώ στη θέση σου δε θα έβαζα τίποτε επάνω γιατί όπως το πιάνει και βάζει χέρια στο στόμα θα φάει και την κρέμα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλημέρα!!! Έχω αρκετές μέρες να γράψω... χρόνος μηδέν! Εμείς είμαστε μια χαρά. Τρώμε πλέον και τα φρούτα με ευχαρίστηση και τα λαχανικά με ακόμα μεγαλύτερη.. Το βράδυ συνεχίζουμε να ξυπνάμε αλλά όταν τη βάλουμε στο κρεβάτι μας, κοιμόμαστε όλοι καλύτερα. Φοβάμαι όμως μην το συνηθίσει και μετά δεν το κόβει με τίποτα. Βέβαια να πω την αλήθεια μου αρέσει κι εμένα πολύ.... Αύριο έχουμε εμβόλιο, αλλά ευτυχώς αυτό δεν της κάνει πυρετό.

Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι σε δύο μήνες θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Έχω βρει μια γυναίκα γνωστή (μαμά φίλης) που θα μου την κρατάει, αλλά αγχώνομαι βρε κορίτσια. Η μικρή γενικά είναι κολλημένη πάνω μου. Ακόμα και όταν την κρατάει ο μπαμπάς πολλές φορές γκρινιάζει για να την πάρω εγώ. Πώς θα συνηθίσει τώρα; Πότε λέτε πως θα πρέπει να ξεκινήσει να έρχεται η γυναίκα;

1211540.png

Αχχχχ....χαιρετω το πληθος...

Πολυ προβληματισμενη ειμαι και αγχωμενη,,,κι οχι με το παιδι..

Εστειλα το @(!λο μαστερ για διορθωση και μου κοκκινησε καποια πραγματα ο καθηγητης και πρεπει να τα ξανακοιταξω...αλλά πού χρόνος ρε γμτ!!!! Ηθελα να κανω ηρεμα Χριστουγεννα και αντε παλι να ψαχνω χρονο να δω τις διορθωσεις..ελεος

Ο μπεμπης μου μολις κοιμηθηκε..ευτυχως εφαγε..Τωρα τρωμε και κοτοπουλο...στην αρχη κανει πως δε το θελει αλλα μετα του βαζω και τα παιδικά και το κανει ...ουυυυ!! Δοξα τω θεω..και απο κιλα σταθερα 10.200 γιατι μπουσουλαει κι ολη μερα, στεκεται στα ποδια μου και μου τριβεται ο μαμακιας..αλλα ευτυχως να χασει κανα γραμμαριο χαχχαχα!!

Η κοπελα δεν ηρθε προχτες για γενικη...αφηστε αλλο θεμα κι αυτο...μου εκλεινε το τηλεφωνο και δεν απαντουσε που την επαιρνα και τελικα δε με πηρε ουτε τηλεφωνο να μου πει γιατι δεν ηρθε..και λεω κι εγω αστο καλο...θα καθομαι να παρακαλαω ..θα βρω αλλη...Οπως μου ειπε κι η μαμα μου αμα ειχε αναγκη θα σηκωνοταν απο τα αξημερωτα να ερθει...

Και καταλαβαινετε ενα σπιτι που εχω...χαλια..

Ειρηνη μου αστο μωρε θα φυγει..και εμενα συνεχεια γρατζουνιεται αλλα φευγουνε..αν το πλενεις το βραδακι με καθαρο νερο και λιγο ορο θα φυγει..αυτη μαλλον το εξυσε και μολυνθηκε λιγο...προσεχε μη σπασει το καπαλο που λες κι εσυ και παει σε κανα ματι, γιαι μπορει να ειναι και σταφυλοκοκκος (μη πανικοβαλλεσαι...τπτ δεν ειναι..) και να μολυνθει και το ματι και να εχεις αλλα μετα..(εννοω αλοιφες,,,φουσιντιν κτλ κτλ..)...οποτε προσεχε την λιγο μη το ξυνει και καλα θα παει!

Ανια μου, τελικα το πηρατε το φαρμακο ε? Αμα ειναι να του περασει του παιδιου, καλυτερα.

Α...και με το περιοδοθεμα...εγω καλα..28 νταν καθε φορα και ,ετα την εγκυμοσυνη πιο πολυ αιμα παρατηρω..και καθολου πονο...ασε που δε το καταλαβαινω ποτε μου ερχονται!! ΚΑι το ΠΑΠ μου τελειο ευτυχως..

Ο γυναικ. μου ειπε απο Φλεβαρη να βαλω μπρος για το 2ο...ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ...ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!!!

Αν δε παω κοντα στη πεθερουλα δευτερο και τριτο δεν εχει..ασε που πρεπει να παω και δουλεια κααααποιααα στιγμη..

Ποπο...φλυαρισα παλι..ο μονολογος της ξανθιας...επανερχομαι παω να φυτεψω...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κι εγω πιστευω πιο πολυ οτι παιζει να ειναι σταφυλοκοκκος! Πρεπει να την παω στον παιδιατρο να την δει μηπως τυχον και μου δωσει καμια αλυφη γιατι ειχα βγαλει κι εγω καποια στιγμη σταφυλοκοκκο και ειχε παει και στο ματι......αστε τα μη τα ρωτατε!!! Ελεος παντως με αυτον τον ερπη και τον σταφυλοκοκκο....... με εχουν ρημαξει!

Διαμαντακι μου παντως εγω λεω κανα μηνα πριν πας δουλεια να την εχεις μαζι σου μερικες μερες της εβδομαδας για να την ελεγχεις και βεβαια να συνηθιζει τη φατσα της το παιδι!!!! Γνωμη μου παντα!

Πω πω αυτο το farmville ελεος!!!! μα γιατι δε μπορω να το καταλαβω πως λειτουργει??? Και να πειτε οτι φταιει η ριζα να το καταλαβω....αλλα οπως βλεπετε παιζουν κι αλλες ξανθιες αλλα μια χαρα τα πανε(μπισκοτο για σενα ηταν αυτο χχεεχεχχε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...