Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ania μεγεια σας και καλα μπουσουληματα.

εμενα εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν μπορω να βρω βαβυσιτερ για το παιδι που να μου αρεσει. καποια στιγμη θα βολευτω που θα παει!

καλο σκ σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!! Σας έχασα των τελευταίο καιρο!!! :-( που θα πάει, θα ηρεμήσουν τα πράγματα!!! Τι να σας πω, γυρνάω καμιά φορά και στις 9μμ στο σπίτι οπότε καταλαβαίνετε, μπάνιο τα μωρά, γάλα και 1 ώρα μετά να τους κοιμήσω....στης 11 ή 12 που έχουν κοιμηθεί, σημαζεύω σπίτι, ετοιμάζω μπουκάλια της μικρής για μεσα στην νύχτα που θα ξυπνήσει και μετά πέφωτ ξερή. Το πρωϊ την ώρα που βουρτσίζω τα δόντια μπαίνω λίγο φεις πετάω καμιά ατάκα και βγαίνω......αστα να πανε!!! ευελπιστώ το σ/κ να προλάβω να σας διαβάσω και να αρχίσω και εγώ πάλι να μπαίνω στο κλίμα.

Σας φιλω....καλό βράδυ και καλο σ/κ!!!

7ThY.jpg5T9fp2.png2glo.jpgUcqfp2.png

Χριστίνα - Μαμά του Θεοχάρη 1/11/07 και της Τζούλιας 17/4/2009

μανιτσες μου τι κανετε? Τινουλα μου και σε ηθελα οποτε το διαβασεις το μηνυμα μου πες μου που βρηκες αυτο το τελειο καθησματακι μπανιου που εχεις τη μικρη σου στη μπανιερα!

Πω χχχ ειναι πακετο να ψαχνεις κοπελα...κι εγω το κανα στην αρχη αλλα δε μου αρεσε καμια ευτυχως ηρθαν τα πραματα ετσι και μου την κραταει η μαμα μου!

Σημερα η αληθεια ειναι οτι εφυγα 11 απο το σπιτι και γυρισα 18,30 να παρω τη μικρη! Το θεμα ειναι οτι ουτε καν με κοιταει της μιλαω θελει να γελασει αλλα κρατιεται και με κοιταει με ενα υφος ολο μουτρα!!!!!!!! Με γραφει κανονικα!!! και οχι δε μου φαινεται!!!! Οντως ετσι ειναι...... Μια σταλια σκατο και κανει και μουτρα!!!!

Ενω τον μπαμπα της που τον βλεπει πολυ λιγες ωρες λιωνει σα το παγωτο μολις τον δει!!!! ε ρε τι εχω να τραβηξω......

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρήν μου, το πήρα στα Prenatal :-) Είναι καλό. Πρέπει να έχει και κάτι παρόμοιο το Mothercare και ίσως στα Jumbo.

Κορίτσια, σε μια προσπάθεια να κρατήσω την μικρή λίγο το βραδύ πιο γεμάτη της δίνω το γάλα νύχτας που είναι πιο βαρύ....αλλά τίποτα...εντομεταξύ φοβάμαι πως την κάνει λίγο δισκύλια. Παλιά είχα διαβάσει κάπου....Εύη μου νομίζω εσύ το είχες γράψει....για το Κιντερτε.....πόσο βάζεις στο γάλα 240ml? 1 η 2 κουταλιές κίντερτε??

φεύγω πάλι για να ετοιμάσω τα μωρά για ύπνο και επανέρχομαι!!

Ειρήνη καλώς ήρθες στο club των βρεφο-μουτρων! Ήταν 5 μηνών όταν την αφησα απ τις 8 το πρωι έως τις 9.30 το βράδυ και την κοιτούσα και της γλυκομιλούσα και γυρνούσε απ την άλλη. Το ίδιο κάνει όποτε λείπω πάνω από 2 ώρες. Ενώ ο μπαμπάς μας και 3 μέρες να λείπει το χαμόγελο στα αυτιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

xxx πολύ δύσκολη και αγχωτική υπόθεση το να ψάξεις να βρεις την κατάλληλη κοπέλα να κρατάει το μωρό. Εγώ θα πάω για δουλειά τον Ιούνιο και σκέφτομαι από Γενάρη να ξεκινήσω να ψάχνω γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να βρω εύκολα. Από που κάνεις αναζήτηση, οι υπόλοιπες κορίτσια που δουλεύεται που τα αφήνετε τα μωρά; Μακάρι να μπορούσε και εμένα η μαμά μου αλλα δυστυχώς δουλεύει :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κορίτσια δεν ξέρω να σας πω για νταντάδες γιατί είμαι πολύ τυχερή που έχω τα πεθερικά μου και την μητέρα μου!!!! Οταν λείπει ο πεθερός μου τα χωρίζω τα μωρά και πάω το ένα στην πεθερά μου και το άλλο στην μαμά μου και έτσι έχω πάντω βοήθεια.....ευτυχώς.....γιατί με τα ωράρια που κάνω τώρα τελευταία δεν θα την έβγαζα αλλιώς!!! Οι άνθρωποί είναι πολύ καλή και όταν δεν μπορώ να τους τα πάω η να τα πάρω έρχονται και τα περνουν ή και μου τα φέρνουν πίσω!! :-) Ειμαι πολύ τυχερή και το αναγνωρίζω!!

Σας εύχομαι καλό ψάξιμο....πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να εμπιστέυεσαι για το αφήσεις στην φροντίδα τους το παιδί σου!!

Κορίτσια, σε μια προσπάθεια να κρατήσω την μικρή λίγο το βραδύ πιο γεμάτη της δίνω το γάλα νύχτας που είναι πιο βαρύ....αλλά τίποτα...εντομεταξύ φοβάμαι πως την κάνει λίγο δισκύλια. Παλιά είχα διαβάσει κάπου....Εύη μου νομίζω εσύ το είχες γράψει....για το Κιντερτε.....πόσο βάζεις στο γάλα 240ml? 1 η 2 κουταλιές κίντερτε??

Tι λες βρε Τινα,πινεται 240 ml γαλα;Εισαι πολυ τυχερη,εμενα η μικρη ακομη 120 ml πινει κ αυτο με το ζορι,μονο το βραδυ πινει 180 ml.

Κ εμενα δυσκοιλια ηταν αλλα απο τοτε που την πηγα στη μαμα μου κανει κ 3 φορες την ημερα!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας, κορίτσια! Τι μου κάνετε; Χθες πήγαμε βοόλτα μέχρι Ναύπλιο! Ήταν φανταστικά. Και σήμερα θάλασσα, γυρίσαμε, φάγαμε και στόλισα. Πριν λοιπόν σηκωθεί το καλό μου μπήκα μια ματιά να σας χαρώ. Βάζω και κανα 2 ακόμα διευθύνσεις που θυμήθηκα www.byalexia.gr www.arts-makesmehappy.gr www.prototypon.gr.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

κορίτσια δεν ξέρω να σας πω για νταντάδες γιατί είμαι πολύ τυχερή που έχω τα πεθερικά μου και την μητέρα μου!!!! Οταν λείπει ο πεθερός μου τα χωρίζω τα μωρά και πάω το ένα στην πεθερά μου και το άλλο στην μαμά μου και έτσι έχω πάντω βοήθεια.....ευτυχώς.....γιατί με τα ωράρια που κάνω τώρα τελευταία δεν θα την έβγαζα αλλιώς!!! Οι άνθρωποί είναι πολύ καλή και όταν δεν μπορώ να τους τα πάω η να τα πάρω έρχονται και τα περνουν ή και μου τα φέρνουν πίσω!! :-) Ειμαι πολύ τυχερή και το αναγνωρίζω!!

Σας εύχομαι καλό ψάξιμο....πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να εμπιστέυεσαι για το αφήσεις στην φροντίδα τους το παιδί σου!!

Παντως στο θεμα της πεθερας εισαι πολυ τυχερη μαλλον,εμενα με το ζορι τα κανει ολα κ πρεπει εμεις να της λεμε,δηλ. ο γιος της γιατι εγω δε ανακατευομαι αλλο εχω κουραστει με το θεμα.Οπως κ πριν λεω μακρια κ αγαπημενοι,φτανει αυτο.

Το πιο μεγαλο κακο ομως ειναι οτι πολλες φορες ανακατευεται στα οικογενειακα μας κ νευριαζω πολυ,τι να κανω ομως που δεν θελω να στεναχωρησω το γιο της ,εμεινε μικρη χηρα κ δεν θελει να τη στεναχωρει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήν μου, το πήρα στα Prenatal :-) Είναι καλό. Πρέπει να έχει και κάτι παρόμοιο το Mothercare και ίσως στα Jumbo.

Γεια σου, Τίνα. Και εμένα η μικρή από την πρώτη ώρα παρουσίασε δυσκοιλιότητα και η γιατρός μας πρότεινε Κίντερντε χαμομήλι και μέχρι τώρα το χρησιμοποιώ. Βάζω 2 κουταλιές σε ένα μόνο βραδυνό μπουκάλι. Μην το φοβηθείς, μπορείς να δεις πόσο βοηθά το μωράκι σου και εσύ θα καθορίσεις τη δόση. Μη φανταστείς 'οτι ξεπατώνονται! Απλά τα βοηθά. Και στην πορεία πήρα και άλλη γεύση βότανα και ροδάκινο για να μην πίνει σκέτο νερό όλη την ώρα.

Παντως στο θεμα της πεθερας εισαι πολυ τυχερη μαλλον,εμενα με το ζορι τα κανει ολα κ πρεπει εμεις να της λεμε,δηλ. ο γιος της γιατι εγω δε ανακατευομαι αλλο εχω κουραστει με το θεμα.Οπως κ πριν λεω μακρια κ αγαπημενοι,φτανει αυτο.

Το πιο μεγαλο κακο ομως ειναι οτι πολλες φορες ανακατευεται στα οικογενειακα μας κ νευριαζω πολυ,τι να κανω ομως που δεν θελω να στεναχωρησω το γιο της ,εμεινε μικρη χηρα κ δεν θελει να τη στεναχωρει.

Μην σκέφτεσαι έτσι γιατί θα την πατήσεις άσχημα! Μάλλον η γιαγιά σας εκμεταλλεύεται το γεγονός της χηρείας και σας ...........! Και ξέρει εκ τω προτέρων ότι το παλικάρι της δε θα της χαλάσει χατήρι και εκείνος ότι δε θα του χαλάσεις τη ζαχαρένια και στο τέλος....... εσύ την πατάς.

χααχχαχα μπεμπουλινα πιο παραστατικη δε μπορουσες να γινεις.....κι εγω παντως συμφωνω ετσι οπως τα λες!

Βρε κοριτσια αληθεια δε φοβαστε με το θεμα της νεας γριπης?Εδω και δυο μερες με εχει πιασει πανικος....πιο πολυ φοβαμαι μη κολλησει η μικρη μου! Και τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση μιας και θεωρουμαστε ευπαθεις ομαδες επειδη ειναι βρεφος? Πω πω κοντευω να τρελαθω με εχει πιασει πανικος!

Τελικα νομιζω ενα ψυχολογο τον θελω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Μπεμπουλινα δικιο εχεις αλλα τι να κανω,τωρα πια δεν την θελω καθολου μεσα στα ποδια μου,ας ζοριζομαι δεν πειραζει θα το ξεπερασω κ αυτο.

Κοριτσια οσο αφορα το θεμα της νεας γριπης αγω τουλαχιστον δεν αγχωνομαι γιατι μια φιλη μου που ειναι στον 6ο μηνα εγκυμοσυνης την περασε την προηγουμενη εβδομαδα κ τωρα ειναι μια χαρα,ειχε για μια εβδομαδα πυρετο ,για 2 συνεχομενες κιολας ημερες 39.5 C Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ να παρει ηταν depon κ τις ημερες που εφτασε στ0 39 ponstan,αλλα μονο 1.Ουτε στο νοσοκομειο την κρατησανε ουτε τιποτα κ εχει κ αλλο ενα παιδακι 2,5 χρ. το οποιο πηγαινει κ στον παιδικο κ το περασανε με το μπαμπα πιο ελαφρια,απλα αυτη επειδη ηταν εγκυος ηταν πιο δυσκολα.

Γι ΄αυτο Ειρηνη μου ηρεμησε εκτος αν εχετε καποιο χρονιο νοσημα,ε τοτε να ανυσηχεις.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα..Εμείς δεν κρατάμε μούτρα όσες ώρες και να λείπω..με το που με βλέπει χτυπάει ποδαράκια, χεράκια ανοίγει το στόμα, κάνει πως βήχει και αν δεν τον πάρω αρχίζει τα κλάμματα..Σήμερα κάναμε και το πρώτο μάθημα μπέιμπι σουίμινγκ και ήταν περίφημα..αύριο θα κάνουμε και βουτιά..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...