Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον Παρασκευη εγω μπορω σιγουρα Πεμπτη μπορω αλλα δε ξερω σιγουρα...θα ξερω αυριο! Δειτε ποτε σας βολευει εχω τηλ απο διαμαντακι ποπη ανδριανη οποτε σας παιρνω και κανονιζουμε και με τις υπολοιπες!

Αχ ποσο θελω να σας γνωρισω και τις υπολοιπες και ποσο μου λειψατε εσεις οι δυο που γνωρισαααα!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!! Επιστρέψαμε κι εμείς!! Περάσαμε τέλεια στις διακοπές και άντε να προσαρμοστούμε τώρα...

Για Παρασκευή κι εγώ μπορώ! Οπότε περιμένω τηλ να κανονίσουμε!!!

1211540.png

Καλό μήνα σε όλες!

Καλωσήλθατε diamantaki καλό φθινόπωρο κ καλή προσαρμογή...

Τι ωραία που μπορούμε τόσες πολλές για Παρασκευή, μένει να μας πει η Πόπη κ η Ανδριανή αν μπορούν .

Εϊμαι πτώμα , το πρωί ο άντρας μου πήρε τον Άγγελο στο πάρκο κ εγώ έπιασα το σπίτι γιατί σε λίγο οι αράχνες θα μας έκαναν έξωση :oops:. Κάνε αυτό κάνε το άλλο τα φτυσα... Ευτυχώς ο μικρός αποκοιμηθηκε στην επιστροφή στο αυτοκίνητο κ έτσι έχουμε λίγη ησυχία τώρα να ξεκουραστούμε...

Σας φιλώ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!

Για αυτή την Παρασκευή λέτε?? Εμείς είμαστε στην Ρόδο, εγώ για δουλειά, η μικρή με τον μπαμπά της κάνουν διακοπούλες.... Αν κανονίζετε για την επόμενη Παρασκευή είμαστε μέσα, αν είναι για μεθαύριο, εύχομαι να περάσετε τέλεια και εμείς θα σας δούμε στην επόμενη συνάντηση.

Φιλιά,

NcHfp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???γυρισαμε και εμεις απο τισ διακοπουλες μας!!!!

Αχχχχχχχχχχχ παρολη την κουραση ηταν πολυ ωραια....ολη τη μερα βολτεσ θαλασα πισινα καφε φαγητο μαγαζακια περπατημα...ηλιο αχχχχχχχ ποσο γρηγορα περασανε οι μερες!!!!

βεβεα με 3 ζουζουνια και σε αυτην την ηλικια ηταν ζορικα δεν λεω με αρκετες στιγμες που νευρα γινοτανε κροσια αλλα κοιταμε μονο τα θετικα κοματια απο ολη την ιστορια!!!!!

ομορφη χαλκιδικη ,καλλι8εα αλλα περισοτερο μου αρεσε το πευκοχωρι για οσες εχετε παει!!!!

γυρισαμε την προηγουμενη τεταρτη....περιτο να σας πω τι κουβαλησα για 3 παιδια χωρια για εμας....(μονο το σπιτι ολοκληρο ελειπε απο εκει μεσα)χαχαχχαχα

ετσι λεει ο αντρας μου αλλα που αντρες.....που να σκεφτουν αναροφητηρες...φυσιλογικο ορο...βεντουζα για το μπανιο κουνουπελαιο κτλ κτλ....τελοσπαντον ολα καλα!!!!

αποτομη αλλαγη καιρου με πτωση θερμοκρασιασ και πολυ δροσια το βραδακι αλλα μου αρεσειι....μου ερχετε χουχουλιασμα,κουβερτουλα,αγγαλιτσες,κουβεντουλα αχχχ ποσο μας λειψανε αληθεια!!!!

ανια μου με το καλο κουκλα να πανε ολα καλα με το μπεμπεκι σου και μην στεναχωριεσαι για ολους εχει ο θεοσ δεν θα τα βρεισ δυσκολα ολα τα κανουμε ευκολα και ετσι οπωσ μασ βολευουνε και το πιστευω πως θα ειναι ενα ησυχο μωρακι που θα ειναι πολυ υπναραδικο το αντιθετο του αγγελακου!!!!χαχα ολα θα τα βαλεις στη θεση τουσ οταν ερθει εκεινη η ωρα με το καλο....ακριβως το ιδιο πραγμα ειχα και εγω στα διδιμα με την εγκυμοσυνη,....αναγουλς ναυτις τρελεςςςςςςς και ενα σωτηρακη 3 ετων που να θελει αυτο ςεκεινο το αλλο και εγω να θελω την ηρεμια μου εναν καναπε αγγαλια και μια τηλεοροση και κανεναν αλλον να μου μιλαει...σε νιωθω απολυτα!!!!αλλα ευτυχως μπορουσε ο συζηγος να ασχολιθει μαζι του αρεκτα οποτε τα βολευαμε!!!!

οι υπολοπες που εχετε χαθει κοριτσακι???

μαρακι πελαγια σοφια?

Αχχχ ποπη δυστιχωσ ειναι κατι το οπιο το περνανε αρκετα αγορακια αυτο με το τ@$%νι τους!!!το περασε και ο δικος μου ειδικα αυτο με τα τσισα και το τσουξιμο να σε κοιταει μεστα ματια να κλαιει σπαρακτικα ακι να μην μπορεις να κανεις κατι γιαυτο ειναι τρελα!!!υπομονη!!!!

ειρηνακι μου γλυκο τι κανετε τι επαθε το βαλιακι μας?αχχχχχχχ αυτα τα παλιο δοντια εμεις τα εχουμε βγαλει ολα και τραπεζιτες και κυνοδοντες απο τη μικρη...και σημερα σκασανε μυτη και 2 πανω τραπεζιτες ρτου μικρου αντε να δουμε τι μας περιμενει και με αυτον!!

καλα να περασετε στη σηναντηση σας ποσο 8α θελα να ημουν κοντα σας!!!!:(

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Κοριτσια ειμαι μεσα για την Παρασκευη τελικα Ανια μου δεν θα παω Κερκυρα οποτε πειτε μου που κανονισατε και θα ερθουμε και εμεις .....

Πολλα πολλα φιλια

Κορίτσια γειά σας κι από μένα!!!

Επιτέλους δρόσισε, έβρεξε και χθες το πρωί!!

Τέλεια είναι τώρα!!

Όλο το καλοκαίρι ήμασταν πάνω κάτω στο χωριό, είχα και πολύ δουλειά(δόξα το Θεό) και τώρα συμμαζευόμαστε σιγά - σιγά!!

Και τις μέρες που ήταν εδώ τ' αδέρφια μου και η Βάλια μας περάσαμε υπέροχα!!!

Πήραμε και τα κιλάκια μας, έ Ειρηνάκι??:tongue:

Ήπιαμε τα οινοπνεύματά μας, παίξαμε τα μπιλιάρδα μας....:mrgreen:

Κρίμα που είμαστε τόσο μακριά.....

Τα παιδιά τα έχουμε αφήσει στη μαμά μου και θα τα πάρουμε το σ/κ!!

Οπότε τώρα ξεκουράζομαι και κάνω "coffee therapy"!!!!:cool:

Ania μου καλό κουράγιο και υπομονή!!:-(

Πόσο σε καταλαβαίνω....

Αυτό το πρόβλημα το είχα και στις 3 εγκυμοσύνες (του Στέφανου ήταν η πιο ήπια)....

Είχα διαβάσει στο φόρουμ για κάτι βραχιολάκια που βοηθάνε στη ναυτία, δεν τα είχα πάρει γιατί ήμουν στο τέλος της εγκυμοσύνης...

Οι περισσότερες κοπέλες είχαν πει πως τις βοήθησαν!!

Θα ψάξω να το βρώ το θέμα και θα σου πω να το διαβάσεις, αν θέλεις!

Πόπη μου πως είναι ο Νικόλας??

Πονάει ακόμα??

Και εγω δεν αντέχω να το κατεβάζω και το έχω αφήσει....:?

Ρουλίτσα καλως ήρθατε!!!!!!:D

Η Σοφία όντως έχει χαθεί.....

Και η Πελαγία που είναι??

Πάω να καθαρίσω το σπίτι, να το χαρώ λίγο τακτοποιημένο, πριν έρθουν τα καμάρια μου και το κάνουν πάλι μπάχαλο!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Αχ Μαρια τι ωραια που περασαμε....... Τι γελιο ηταν αυτο! Και που εισαι ακομα!!!!

Ελπιζω να προλαβεις να παρεισ δυναμεις!!!!!

Εγω τελικα για αυριο δε ξερω εχει προκυψει θεματακι!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε>? Εμεις καλα!

ΚΑλα Χριστινα τωρα ειδα τις φωτο απο τη βαπτιση της Τζουλιας...ΤΕΛΕΙΕΣ!! Πολυ επαγγελματικες...να σου ζησει και να εχει υγεια!

Οι υπολοιπες που πηγατε/?? Μου φαινεται ξεκινησατε προσπαθειες για το δευτερο μπεμπε και δε προλαβαινετε ε? ΧΑχαχαχχα!!

Π'ως παει η εγκυμοσυνη Λιλλη??!! Σε χασαμε!!!

Εμεις 24 του μηνα...τσαο..μετακομιζουμε! Ηδη κλεισαμε εταιρια..ολα κανονιστηκαν..μενει να μαζεψουμε κατι μικροπραγματα..

Εχω αγχωθει λιγο αλλα ενταξει..εχω συνηθισει στις μετακομισεις...αλλα ελπιζω να ειναι η τελευταια αυτη..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Kαλησπερα !!

εμεις εδω ειμαστε τρεχουμε τρεχουμε, χρωστουσα 2 μαθηματα στην σχολη και διαβαζα και σε 2 ευδομαδες βαπτιζομαστε και τρεχουμε και απο κει και αρχιζω και σχολη την δευτερα και μαλλον θα παω και για δουλεια το απογευμα αντε να δουμε αν πιασω δουλεια ποτε θα βλεπω τον Οθωνακο μου!!! Αχ αυτα ... Λοιπον σας διαβαζω ...

Επειδη ειδα πιο πανω οτι η Αδριανη ειναι στην ροδο οποια εχει το τηλ της ας μου το πει αν θελει και μπορει μιας και ειναι στο νησι μου να παμε για κανενα καφε!!!

Φιλακια!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κορίτσια καλησπέρα,

Πελαγία συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε πάρω όσο ήμουν στην Ρόδο για να συναντηθούμε, δούλευα συνέχεια και την λίγη ελεύθερη ώρα που είχα την πέρναγα με την μικρή... δεν είχαμε και δικό μας αυτοκίνητο και οι μετακινήσεις δεν ήταν πολύ εύκολες. Ελπίζω να μας δωθεί η ευκαιρεία να βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?? Συναντηθήκατε τελικά?? Πώς περάσατε??

Φιλιά πολλά,

NcHfp3.png

:P:p:p Καλημερακια κοριτσακια μου ειστε ολες καλα????

Εμεις πολυ καλα ......

Πελαγια μου τι διαβαζω εχουμε βαπτισια αντε με το καλο περιμενω photos!

Aνια μου τι εγινε ολα καλα με τον παιδιατρο??

Ανδριανη μου καλως ορισες πως τα περασατε??

Τελικα κοριτσια τι θα γινει θα συναντηθουμε τι λετε για Παρασκευη????

Βρηκα καινουργιο place για τα παιδακια μας;);)

Καλημέρα κοριτσάκια κ από μένα,

κάνω ένα διαλειμματάκι από τις δουλειές , επιτελους τελείωσε ο άντρας μου τα πρωινά κ πήρε λίγο τον Άγγελο βόλτα γιατι μου εβγαλε το λάδι μία εβδομάδα...

Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε τελικά, για αυτή την Παρασκευή εγώ μάλλον μπορώ. Πόπη για που λες;

Στον παιδίατρο όλα καλά, λίγο βάρος πήραμε αλλα αρκετό ύψος. Αυριο τελικά το πρωί θα πάμε μάλλον για εξετάσεις.

Πελαγία με το καλό η βάφτιση, υπομονή με το τρέξιμο ....

Mpiskotaki καλή δύναμη με την μετακόμιση, πάτε σε άλλη πόλη ή απλώς αλλάζετε σπίτι;

Ρουλίτσα καλώσήλθατε κ εσείς, βλέπω τα περάσατε ωραία, μπράβο

Μαράκι μου, πως είναι τα μικρά σου;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...