Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου ,

φεύγουμε σήμερα για Διακοφτό θα μείνουμε το ΣΚ στους νονούς του Άγγελου κ μετά πάμε 1 εβδομάδα Ναύπακτο. Το κανονίσαμε τελευταία στιγμή γιατι δεν βρισκαμε αλλου που θελαμε , ελπίζω να εινα καλα ...

Σας φιλώ , να περασετε καλα :P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πού είστε ρε κοριτσια χαθηκατε!!?? Διακοπουλες??!!

Εμεις εδω εχουμε πεθανει στη ζεστη...καθε μερα ειμαστε στη θαλασσα και το απογευμα στη πισινα..έλεος πια με αυτο το καλοκαιρι..θελω να ερθει το φθινοπωρο να δροσισουμε λιγο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα μανούλες, να μαστε και εμεις γυρίσαμε, επιτέεεεεελους....

Πέρασα πολύ χάλια, οι χειρότερες διακοπές τις ζωής μου, τι ναυτίες, τι αναγούλες , τι εμετοί (σόρι κιόλας), δεν ήθελα να βλέπω και να ακούω άνθρωπο... καθόμουνα μονο κ μονο για χατίρι του Άγγελου γιατί τον λυπόμουνα να φύγουμε κ να κλειστεί μέσα στο σπίτι.

Χτες πήγαμε στο γιατρό όλα καλά , είδαμε το νέο μπεμπέ κ ακούσαμε την καρδούλα του :P:p:p.

Ο Αγγελάκος ενώ στις διακοπές δεν τον προλαβαίναμε ότι βάζαμε στο στόμα μας αμέσως μαμ κ εκείνος τώρα που γυρίσαμε δεν τρώει τίποτα , έχει 2 μέρες πάλι που ζει μόνο με γάλα... αν υποψιαστώ ότι κόλλησε παλι καμια γαστρεντερίτιδα θα πεθάνω... φυσικά ύπνος ούτε για αστείο... εχτες είχαμε γερμανικό νούμερο 4.οο με 7.30 όρθιοι :mad:, τι θα απογίνω όταν έρθει κ το μωρό; δεν θα κοιμάμαι καθόλου ε; πως θα τι βγάλω;

Εσείς κοριτσάκια μου τι κάνετε; έχετε γυρίσει; πως περάσατε; γράψτε κανένα νέο , φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας κοριτσακια τι μου κανετε ???

Εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαινω να σας γραψω αλλα αδραξα της ευκαιριας τωρα που περιμενω να παει 12 να ταισω το αγορακι μου!!!

Ειμαστε καλα κατα τα αλλα αυριο εχουμε παιδιατρο για να δουμε πηρε κανενα γραμμαριο ο κυριος η τιποτα?αλλα που να παρει βαζει καθολου τον απαυτον του κατω???τρεχει παιζει φωναζει απο τις 7 που ξυπναει μεχρι τις 10.30 που κοιμαται (εννοειται οτι το βραδυ θα ξυπνησει απο 2 εως 5 φορες)!!!

Απο φαγητο ευτυχως πινει γαλα το οποιο περιεργως το αυξησε στα 250 πρωι βραδυ και κανω τον σταυρο μου να συνεχισει ετσι, αλλα μου εκοψε τελειως το κρεας δεν το θελει με τιποτα χρυσο τον εχει κανει η μαμα μου αλλα μηδεν εις το πηλικο ουτε τα φρουτα τα πολυ θελει,αυγο και αγιος ο θεος σε ολες τις παραλλαγες που μπορει να γινει:P

ΠΕΛΑΓΙΑ η οποια αλλη μπορει να με βοηθησει με την μεταβαση στο γιο γιο γραψτε μου παρακαλω τις εμπειριες σας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ αισιως ηρθε και το 3 δοντακι κατω αριστερα αντε και τα επομενα:D

Ανια μου τι διαβαζω χαλια οι διακοπες σου κοριτσακι??ειχες και στον Αγγελακο τα ιδια συμπτωματα??ελπιζω και σου ευχομαι να μην συνεχιστουν ......

οσο για τους μικρους χιτλερ που εχουμε σπιτια μας πρεπει νομιζω να τους φερουμε σε επαφη ταιριαζουν πολυ αυτοι οι δυο!!!

Λοιπον σας καληνυχτιζω θα σας γραψω αυριο νεα απο παιδιατρο πολλα πολλα φιλια και ΑΝΙΑ μου καλα κουραγια ποσο σε καταλαβαινω!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

Πόπη τι έγινε πήγατε παιδίατρο; και εμείς την άλλη εβδομάδα πρέπει να τον πάμε να κάνει τις γενικές εξετάσεις που έπρεπε να κανει όταν χρόνισε κ ακόμα δεν τις έχουμε κάνει. Την ρώτησες για το γιο γιο; Δεν είμια κ σίγουρη αλλα νομίζω πως είναι ακομα νωρίς να κόψεις την πάνα, δεν νομίζω ότι κ κάποια άλλη κοπέλα το έχει ήδη κάνει. Το να τον βάζεις για να μαθαίνει για κακά στο γιο γιο είνια οκ αλλα να του την βγάλεις τελείως νομίζω πως είνια νωρίς. Δεν νομίζω πως ακόμα καταλαβαίνουν εκ των προτέρων ότι θέλουν τσίσα τους ή κακά τους για να μας το πουν.

Εγώ εξακολουθω να είμαι χάλια, στον Άγγελο δεν τα είχα αυτά , ούτε για δείγμα κ τώρα βασανίζομαι πολύ, θέλω όλο να είμια ξαπλωμένη κ να μην μου μιλάει άνθρωπος κ ο Αγγελάκος έχει τόσο αντίθετες ανάγκες, όλο με τραβολογάει από το χέρι να ανεβοκατεβαίνουμε τη σκάλα , να του κάνω αυτοκινητάκι ή ποδήλατο , να του παίξω κουκλοθέατρο κτλ κτλ. Ευτυχώς μέχρι 9 Σεπτέμβριου έχω αναρρωτική κ θα είμαι σπίτι αλλα κ μετά θα πάω για μια εβδομάδα κ μετα μέχρι να γεννήσω θα χτυπάω αναρρωτικές δεν την παλεύω να πηγαίνω κ για δουλειά με τίποτα....

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Χαιρεται κοπΕΛΟΥΔΙΑ ειμαι πολυ στεναχωρημενη:(

Πηγαμε εχθες παιδιατρο απο κιλα πηρε 300gr και απο υψος 1cm αυτα ομως δεν με πειραξαν τοσο οσο το γεγονος οτι επειδη ηταν κολλημενο το πετσακι του Νικολα του το ανοιξε ο doctor και πλανταξε στο κλαμα το αγορι μου και μαζι με αυτον και εγω βεβαια πονουσε και ποναει παρα πολυ το καλο μου, ειπε ο γιατρος οτι αυτο θα κρατησει 2-3μερες οπου πρεπει να του δινω depon-ponstan καθε 4 ωρες και το χειροτερο.....πρωι και βραδυ για μια εβδομαδα πρεπει να του το κατεβαζω εγω και να του βαζω αλοιφη(fucicort) αφηστε που οταν κανει τσισα του κλαιει ασταματητα επειδη τον τσουζει αχ τι περναει το αγορακι μου σπαραζει η καρδια μου που τον βλεπω να ποναει και δεν μπορω να κανω τιποτα:(:(:(

Ανια μου ρωτησα και τον παιδιατρο για γιογιο και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις οποτε και εγω θα το αφησω για αργοτερα....ο Αγγελακος κοιμαται καθολου σερι η συνεχιζει τα ιδια?δεν εχεις καποιον να σε βοηθαει τωρα που εισαι παλι γκαστρουδω τουλαχιστον να κραταει παρεουλα στον Αγγελακο και να ξεκουραζεσαι εφοσον εχεις και αναρρωτικη απο την δουλεια σου???

Βρε Πόπη τι πάθατε, δεν σας το είχε ανοίξει ποτέ το πετσάκι ο γιατρός ως τώρα; εμάς το έχει ανοίξει από 7 μηνών και έτσι τώρα εμέις του το κατεβάζουμε όταν κάνει μπάνιο κ του το καθαρίζουμε κ μια χαρά. Πάντως πάλι καλά που σας το έκανε έστω κ τώρα γιατί μετά θα θέλατε νυστέρι.

Όσο για το βάρος κ το ύψος μια χαρά είναι καλέ, πολυ καλά , δεν γίνεται να πάρουν περισσότερο τώρα, που θα φτάσουνε;

Ενώ ο Αγγελος κοιμάται εγώ περιμένω μια φίλη μου να έρθει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κ εγώ να κοιμόμουν αλλα κ αυτή δεν μπορούσε άλλη ώρα οπότε...

Το βράδυ λίγο με ξεκούσασε το μωρό κοιμήθηκε ένα 5ωρο σερί κ μετά σηκώθηκε στις 10.00. Εξακολουθεί να μην τρώει σχεδόν τίποτα.

Εχω την μαμα μου δίπλα που όσο να ναναι με βοηθάει , θα τον κρατήσει καμια ώρα αλλά και εγώ ξέρω ότι κ αυτός με ζητάει μετά κ θέλει την παρουσια μου οπότε το κύριο βάρος είνια σ΄ εμένα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσια καλημερουδακια,που εχετε χαθει ολες?να θεωρησω οτι ειστε ακομη διακοπες????:tongue:

Εμεις ειμαστε καλα το αγορακι μου δεν ποναει πια τοσο πολυ και οι μονες δυσκολες ωρες ειναι το πρωι και το βραδυ που κανω οτι μου ειπε ο γιατρος ελπιζω να το κανω καλα γιατι εχω και τις αμφιβολιες μου:confused:

Ανδριανη,Μαρακι,Ανια κανονιζουμε να βρεθουμε απο βδομαδα???

Διαφημίσεις

Τι λες βρε Ποπη...το καημενο το παιδακι!!! Εμενα του τοκανει ο αντρας μου, εγω δε μπορω το λυπαμαι...ε καποια στιγμη θα ανοιξει πού θα παει!

Εμεις γκρινια κακια παλι με τα δοντια, ξυπναει τη νυχτα με κλαμα και δε τον κανω καλα..γονατιζει κατω και δε κουνιεται...σημερα στις 4 χτες στις 5...πού θα παει αυτη η κατασταση δε ξερω..

Φαγητο μονο 5 κουταλιες εφαγε με το ζορι..αλλα το γιαουρτι γιαουρτι...το αφηνει και στο στομα να δροσιζεται!

ΚΑτα ταλλα...ΖΕΣΤΗ!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ποσο μου λειψατε να ξερατε......γυρισαμε και εχουμε κλαματα.....Αυτοι οι κυνοδοντες μας εχουν τσακισει βιωνω αναλογες καταστασεις με του μπισκοτακιου ως ανωθεν!!!!!!

Αφηστε δε που εχει γινει ολο αγκαλια και αγιος ο θεος...να θες να κλ@@#$σεις δε μπορεις!!!!!!!!!!!

Ενταξει τα παραλεω.... εκει που δε με ηθελε καθολου πριν φυγουμε για διακοπες και χτυπιοταν να ειναι μονο με τη γιαγια της, δε ξεκολλαει απο πανω μου και μαρεσειιιιιιιι!!!!! Εχουμε δεθει παρα πολυ! Αφου δε κοιμαται αν δεν ακουμπαει το προσωπο της στο δικο μου....μου σφιγκει με τις παλαμες της τα μαγουλα με φερνει προ τα κεινη και ετσι προσωπο με προσωπο την παιρνει ο υπνος! Ζουμε μεγαλο ερωτα!

Ανια μου...συγχαρητηρια κοριτσακι μου.....να πανε ολα καλα.....και να χεις ενα γερο μωρο υπαναρδικο!!!!!!!!!!!!!

Ακουσα βολτα??? Αντε ντεεεεεεεε να σας δω λιγακιιιι!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημέρα κοριτσάκια,

τα ίδια ζούμε και εμείς με mpiskotaki και Ειρηνη, τι μαρτύριο είναι αυτό,

Ειρήνη μου από το στόμα σου κ στου Θεού το αυτί, τίποτα άλλο δεν θέλω να με λυπηθεί ο Θεούλης κ το δεύτερο μωράκι να είναι υπναράδικο, τίποτα άλλο....

Για βολτούλα είμαστε κ εμείς μέσα, μόνο αν μπορείτε να φέρουμε κ συζυγους μαζί για να έχω λίγο βοήθεια με τον Άγγελο γιατί δεν τα καταφέρνω πολύ καλά μόνη μου, αν δεν μπορείτε ή δεν θέλουν δεν πειράζει κάπως θα το παλέψω.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια καλως σας βρηκαμε και εμεις γυρσαμε χθες. Ανια με το καλο να ερθει το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι μου!!!!!! Ξερω πως ειναι να μην κοιμασαι 16 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!! Λογικα το δευτερο θα ειναι πιο ησυχο.

Ο Μαριος συνεχιζει να μην κοιμαται και με το φαγητο ειναι δυσκολος,ομως παρολαυτα ψηλωσε πολυ και ζωηρεψε μεχρι εκει που δεν παει.

Αν κανονισετε καφεδακι πειτε και σε εμενα θα χαρω να σας γνωρισω.

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Πήγα το πρωι Αθήνα να κάνω μια εξέταση για κυστική ίνωση, ευτυχώς με πήγε με το αυτοκίνητο το καλό μου αδελφάκι γιατί εκεί η κατάσταση δεν παλεύεται.

Ο Άγγελος ευτυχως έχει αρχίσει να τρώει πάλι κανονικά κ από ύπνο μέχρι τις 3.00 ξυπνάει κάθε λίγο κ κλαίει κ μετά κοιμάται σερί ως τό πρωί , τι κουλό είνια κ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Marco polo , καλωσήλθατε, καλό φθινόπωρο, κ ευχαριστώ για τις ευχές σου. Ελπίζω να κανονισούμε συνάντηση , θα σε ενημερώσουμε σίγουρα.

Οι υπόλοιπες κοπέλες μπορείτε για Πέμπτη ή Παρασκευή;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...