Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο βρε Ανια!! Αντε με το καλο!! Η Λιλλυ πού χαθηκε?? Πώς πάει η εγκυμοσυνη?

Εγω ακολουθω διατροφη ..προσεχουμε για να εχουμε..και προς το παρον το "θεμα" γινεται για την ευχαρίστησή μας κι οχι για αναπαραγωγη!! :χαχαχχαχαχαχα!! Εχουμε και μετακομιση...ουυυφφ!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπισκοτακι χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις....εκτος απο την καταγωγη εχουμε και το ιδιο ζωδιο εγω ειχα γενεθλια στις 4 με την διαφορα οτι εγω εκλεισα τα 32 οποτε διανυω ηδη την 3 δεκαετια της ζωης μου εγω ομως γιατι νιωθω συνομιληκη του Νικολα??????:tongue::tongue::tongue:

Ρουλα μου να χαιρεσαι το αντρακι σου γερο κ δυνατο να ειναι παντα!!!!

Ανια μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ο Αγγελακος θα αποκτησει αδερφακι super:p:p:pοσο για το θηλασμο ο γιατρος μου μου ειχε πει οταν θηλαζα οτι δεν σημαινει οτι δεν μπορω να πιασω παιδι επειδη δεν ειχα εμμηνο ρυση ισα ισα ηταν πολυ πιο προσφορο το εδαφος για 2 εγκυμοσυνη!!!!αντε κουκλα μου με το καλο και στα δικα μας τωρα οι ΜΟΝΟΜΑΝΕΣ!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα:cool::cool::cool:

Μανούλες σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, μία μία ξεχωριστά :P.

Βγήκε η χοριακή μου και όπως φαίνεται είμαι 6 εβδομάδων περίπου,

είμαι πολύ χαρούμενη:lol: . Πάλι μανούλα Απριλίου θα είμαι :lol:

Μου φαίνεται κάπως βεβαια που θα ξαναφουσκώσω, θα ξαναγεννήσω γιατί μέχρι προχτες μου φαινόταν όλα αυτά πολύ μακρινά... Τέλος πάντων θα το εμπεδώσω σιγά σιγά :tongue:

Πολυ κούραση κορίτσια μου δεν την παλεύω , ο Άγγελος έχει τις αϋπνίες του τελευταία, τώρα που εγώ έχω τις υπνηλίες μου :(. Σήμερα τον πάλευα από τις 21.30 κοιμήθηκε 23.00 και 23.30 ξαναξύπνησε κ ξανα αγκαλια ως τις 24.00. Περιμένω να περάσει η εβδομάδα να πάρω άδεια και όταν γυρίσω τέλος Αυγούστου να χτυπήσω καμιά αναρρωτική κανένα μήνα γιατί δεν βλέπω να την βγάζω καθαρή. Αυτα τα νέα μας , άντε με το καλό και υπόλοιπες μανούλες να τα ζευγαρώσετε τα αγγελούδια σας ;) (να χω και εγώ παρέα στα βάσανα :mrgreen:)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

συνχαρητηρια ανιακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σουπερρρρρρρρρρρρ ντουπερρρρρρρρρρρρρ ουαουυυυυυυυυυυυ που ο αγγελακος θα εχει αδερφακι μπραβοοοοο καταπληκτικα τα νεα........βεβεα ειναι λιγακι ζορικα τα πραγματα μιας και ο αγγελακος ακομη σε παιδευει με τον υπνο του και εσυ εχεις αρχισει να γινεσε κομματια και λιωμα για υπνο αλλα σιγα-σιγα ολα θα στρωσουνε να προσεχεις και να εχεις μια ομορφη και ομαλη εγκυμοσυνη μανουλιτσα!!!!

πολλα πολλα φιλακια στην κοιλιτσα σου και στα μαγουλακια σου!!!!:P:p:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραια νεα!!! Μπραβο Ανια!!! Πολυ χαρηκα! Αχ κι εγω θέλωωωω!!! Αλλά κάνω υπομονή να τακτοποιηθούμε λίγο!

Κοριτσια να σας ρωτησω κάτι...τι μπιμπερό έχετε για το γάλα τώρα..? Εμεις εχουμε ακομα της Avent αλλα θελω να αλλαξω και δε βρισκω τιποτα με τοση χωρητικότητα..όλα μεχρι 240ml πάνε..μετά λέω να του ανοιξω τη τρυπα πιο πολυ αλλα δε θελω να καταπιει τιποτα!

ΜΕ το φαγητο ακομα μαχη δινουμε ακομη και με τα λιωμενα..το καλο ειναι οτι δε του βαζω πια μπισκοτο κι εχει καπως συνηθισει οτι ειναι φαγητο κι οχι γλυκο! Στα κιλα ειναι καλος αν και δε πηρε πολλα γραμμαρια..κι ο μπαμπας μαλωνει..!

Τωρα τον εχω στο γιογιο γιατι μου φαινεται σφιχτηκε για κακα του...για να δουμε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας,

mpiskotaki σου ευχομαι να τακτοποιηθούν όλα γρήγορα κ να κάνεις το δέύτερο μωράκι, αφού είσαι σε δίαιτα καλά θα κανεις να έρθεις στα κιλά που θέλεις γιατί εγώ την πάτησα κ έμεινα με τα 5 που μου περίσσευαν :cry:

Επίσης δεν πρόλαβα να βάψω τα μαλλιά, το είχα προγραμματίσει για τέλος Αυγούστου για να μην τα ταλαιπωρώ τώρα με τον ήλιο κ τώρα ξέμεινα σαν το φρικιό με τη ρίζα :?

Ρουλάκι πως είναι τα μικρά σου; Πότε φεύγετε για Χαλκιδική;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω κάτι...τι μπιμπερό έχετε για το γάλα τώρα..? Εμεις εχουμε ακομα της Avent αλλα θελω να αλλαξω και δε βρισκω τιποτα με τοση χωρητικότητα..όλα μεχρι 240ml πάνε..μετά λέω να του ανοιξω τη τρυπα πιο πολυ αλλα δε θελω να καταπιει τιποτα!

Στα κιλα ειναι καλος αν και δε πηρε πολλα γραμμαρια..κι ο μπαμπας μαλωνει..!

Έχεις δοκιμάσει να του δώσεις από ποτήρι με καλαμάκι. Εμείς επειδή δεν έχουμε πιει ποτέ μπιμπερό τώρα που θέλω να του δίνω κ άλλο γάλα γιατί νομίζω πως το δικό μου έχει μειωθεί τελευταία, του δίνω με το καλαμάκι ένα κατσικίσιο bio κ το πίνει μονορούφι :D

Όσο για τα κιλά τι αγχώνεσαι βρε τώρα γίνονται παιδάκια, φεύγει το βρεφικό λίπος κ φυσικά δεν παίρνουν βάρος όπως πριν , αλλιως θα γίνουν παχύσαρκα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

για σας κοριτσακια μου...τι κανετε?

πως ειστε εγκυουλες μου και μη?εμεις ειμαστε καλυτερα η μικρηε χει βεβα τον βηχα της αλλα περνουμε μουκοσολβαν αντε να δουμε...εχει 15 μερες που ταλιπωρητε το καημενουλη μου!!!κατα τα αλλα καλα ειμαστε κουραση ολη μερα παιχνιδι στην αυλη μας διπλα πηγαμε τους πηραμε και 2 τσουβαλια αμμο απο τη θαλλασσα και τους εχω και τους 3 ολη τη μερα εκει μεσα βεβεα κανουμε ενα γυρο και ολη την αυλη σκαρφαλωνουμε στην τσουλιθρα θελουμε και κουντα=κουνια χαχαχαχ ετσι τη λεει η μικρη την κουνια πολυ φαση εχει...καμια θαλλασιτσα αν και 5 μερες ειχαμε αποχη λογω καταλαβενετε!!!

σημερα πηγαμε για βουτια και μετα φαγαμε σχεδον ενα ολοκληρο καρπουζι οικογενιακωσ στην αυλη!!!χαχαχατα μικρα με τα μουτρα τις φετες στα χερια ειχαν πολυ πλακα και να τα ζουμια να τρεχουν μετα μπηκαμε μεσα για μπανακι ηπιαμε γαλα και νανακια!!!ο μεγαλος ειναι ακομη εδω μαζι μου και μου ζητησε να τοπυ κανω γαλα με δημητριακα νεσκουικ ακομη τα τρωει!!!!

ετοιμαζομαι σιγα-σιγα για τις διακοπουλες μας πρωτα ο θεος να μας εχει καλα ολους (φοβηθηκε το ματι μου καλοκαιριατικα μαυτα τα κρυοματα)..και σε μια βδομαδουλα φευγουμε καλλιθεα την αλλη πεμπτη!αχχχχχχχχχχχχχχχχ μια ανασα επιτελους!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτα τα λιγα νεα μας σας φιλω γλυκα!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Ανια μου με το καλο κουκλα μου!!!!

Μπραβο στον αγγελο που πινει κατσικισιο γαλατακι εμενα ο δικος μου προτιμησε το αγελαγινο και εχω στεναχωρεθει ιδιατερα με το θεμα , αλλα ειπα μια φορα την βδομαδα να του παιρνω κατσικισιο....

Εμενα κοριτσια με το φαι εχει αριστη σχεση τωρα τελευταια τον επιασε κριση βεβαια και δεν ηθελε το γαλα αλλα σημερα του δωσε και καταλαβε!

Ρουλακι αντε καλες διακοπες!!!

Τρεχουμε εμεις για της βαφτισεις που ειναι το σεπτεμβρι ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κοριτσάκια , τρώω πρωινο κ ετοιμάζομαι για δουλειά, ελπίζω να μην ξαναξυπνήσει ο Άγγελος γιατί όλη νύχτα με αρμέγει κάθε 2 ώρες κ το πρωί ξύπνησε 4 ,4.30 κ 5.30, :(

Ρουλάκι τι τέλειες στιγμές αυτές που περιγράφεις με τα ζουζούνια σου, ο ορισμός της ευτυχίας. Έκανες πολύ καλά που τους κουβάλησες άμμο στην αυλή το λέγαμε κ εμείς κ τελικά δεν το κάναμε, τους κάνει πολύ καλό το παιχνίδι με την άμμο, στο εξωτερικό σε κάθε αυλή κ καθε παιδική χαρά υπάρχει σκαμμα με άμμο. Αντε να περάσουν οι μερούλες να φύγετε να ξεκουραστείτε , και η Καλλιθέα στη Χαλκιδική ήταν από τα μέρη που μου άρεσαν περισσότερο :)

Πελαγία το αντράκι σου Θεόςςςςςςςςςς, ποια θα αντισταθεί σε αυτά τα μάτια; κούκλος , φτου φτου :P.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερακια κοριτσακια....

Εμεις ακομη πινουμε γαλα σκονη το frisogrow συγκεκριμενα οταν ρωτησα τον γιατρο για φρεσκο η εβαπορε μου ειπε μετα τα 2,5 βεβΑΙΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΦΡΕΣΚΟ Κ NULAC αλλα συνεχιζω οπως μου ειπε ο γιατρος,το πινει με το μπουκαλι αλλα του εχω αλλαξει τις θηλες με αυτες που ειναι για παχυρευστες τροφες και το πινει μπαμ και κατω!!!

Πελαγια μου να σε ρωτησω νομιζω οτι εσυ δεν του φορας πια πανες και θελω να μπουμε και εμεις σιγα σιγα στο γιογιο οταν ξεκινησε η εκπαιδευση του φοραγες πανες βρακακι?και που το εβαζες το γιογιο στην τουαλετα η το αφηνες καπου αλλου??

PS:ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ !!!!

Oσον αφορα το φαγητο και εμεις μια τρωμε μια δεν τρωμε και δεν λενε να βγουν αλλα δοντια βρε παιδι μου εχουμε μεινει στα 4 πανω 2 κατω:rolleyes:και ειναι συνεχεια με οτι βρισκει στο στομα του......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...