Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Όταν πήγα για την αυχενική, όλη τη μέρα με πέθαινε το κεφάλι αλλα κι εγώ δεν ήξερα τι να πάρω και περίμενα να ρωτήσω στην επίσκεψη. Λοιπόν μου είπε Ντεπόν των 500 μέχρι 2 τη μέρα (με το ζόρι το δεύτερο) και αν πάρω παναντόλ (αναβράζον), να είναι το μπλε χωρίς καφείνη. Ο λόγος είναι καθαρά οι ορμόνες που αλλάζουν και απλά είναι πιο έντονος το πρώτο τρίμηνο αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ή να συνεχιστεί και αργότερα (όπως οι αναγούλες πχ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια όσες κλείσετε στο Έλενα να λέτε ημερομηνίες αν είναι να συναντηθούμε να πάμε όλες μαζί στα ίδια!!!

Πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε μια χαρά, συνήθως την θέλουν την tsh στο 2.5 αλλά και εκεί καλά είναι να μην αυξήσω το χάπι.... Εγω του είπα να το αυξήσουμε αλλά μου είπε δεν χρειάζεται, θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο μου και θα δώ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Όταν πήγα για την αυχενική, όλη τη μέρα με πέθαινε το κεφάλι αλλα κι εγώ δεν ήξερα τι να πάρω και περίμενα να ρωτήσω στην επίσκεψη. Λοιπόν μου είπε Ντεπόν των 500 μέχρι 2 τη μέρα (με το ζόρι το δεύτερο) και αν πάρω παναντόλ (αναβράζον), να είναι το μπλε χωρίς καφείνη. Ο λόγος είναι καθαρά οι ορμόνες που αλλάζουν και απλά είναι πιο έντονος το πρώτο τρίμηνο αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ή να συνεχιστεί και αργότερα (όπως οι αναγούλες πχ).

Α ωραία! Καλό είναι να το ξέρουμε κι αυτό σε περίπτωση που δεν υποφέρεται!

Κοριτσάκια όσες κλείσετε στο Έλενα να λέτε ημερομηνίες αν είναι να συναντηθούμε να πάμε όλες μαζί στα ίδια!!!

Πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε μια χαρά, συνήθως την θέλουν την tsh στο 2.5 αλλά και εκεί καλά είναι να μην αυξήσω το χάπι.... Εγω του είπα να το αυξήσουμε αλλά μου είπε δεν χρειάζεται, θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο μου και θα δώ!!

Μπορείς να αφήσεις τη δόση στα ίδια και βλέπεις την επόμενη μέτρηση πως θα είναι και πράττεις αναλόγως! Ρώτα φυσικά και το γιατρό σου!

Και η παιδίατρος σύμβουλος θηλασμού ήταν η Πατσούρου!!Να την δείς Ανδρομέδα αν μπορείς τα λέει πολύ ωραία!!!

Τέλεια!! Εννοείται πως θα το δω!! Θέλω να πάρω όσες πληροφορίες μπορώ γενικά για να είμαι προετοιμασμένη!! Ευχαριστώ! ;)

OkoIp3.png

Αν και καθυστερημένα, απαντάω σε όσες περισσότερες μπορώ!

Ναι κι εγώ αυτό είχα διαβάσει για τα νύχια! Τέλοσπάντων, θα τον ξαναρωτήσω!

Ευχαριστώ και για τη βαφή, θα το κοιτάξω! Μου είπε άμα θέλω με φυτικές και του λέω γιατί οι φυτικές είναι τελείως αθώες όλο και κάποιο χημικό θα έχουν..Θα κοιτάξω αυτή που μου είπες και να του την πάω..Μέγεια τα μαλλιά σου! Όντως καλύτερα πιο σκούρα για να αργήσουν να ξεβάψουν!

Και 'μενα μεγάλωσε κι άλλο η κοιλιά..επίσημα πλέον! Κι όπως λες προσπαθώ κάθε φορά να τη συνηθίσω!

Εμένα η γιατρός μου μου επιτρέπει τα πάντα.

Νύχια, ΟΚ, αρκεί το κέντρο να είναι καθαρό για να μην πάθω μόλυνση (ρώτησα για πεντικιούρ που δεν έχω κάνει ποτέ, τρομάρα μου)

Αποτρίχωση με κερί, ΟΚ

Βαφή, ΟΚ, αρκεί να αερίζεται καλά ο χώρος (έκανα ήδη ανταύγειες, με απλή βαφή)

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Εγώ είμαι εδώ και 2-3 μέρες με συνάχι με τον παλιόκαιρο. Σήμερα νομίζω έχει το πιο πολύ κρύο... ευτυχώς δεν έχω πυρετό.

Χθες είχα πάει σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα tsh 2,8 και μου σύστησε ο γυναικολόγος να το κοιτάξω. Τελικά ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε 1 methirox των 62 κάθε πρωί. Επίσης με ρώτησε αν έχω αντισώματα θυροειδούς, ξέρει καμιά σας γι' αυτά (γιατί δεν με έχουν βάλει να τα κάνω στην εγκυμοσύνη) ? Τα κοριτσάκια που παίρνετε χάπι, ποιο είναι αυτό?

Τα αντισώματα θυρεοειδούς δείχνουν αν η θυρεοειδοπάθεια που έχεις είναι προσωρινή (χαμηλά) ή αυτοάνοση (υψηλή τιμή αντισωμάτων). Πρακτικά αυτό που αλλάζει στη δεύτερη περίπτωση είναι ότι πρέπει να παίρνεις χάπι σε όλη σου τη ζωή. Εγώ είμαι ήδη στο χάπι των 137.

Για το πρώτο τρίμηνο το όριο είναι 2,5 (εγώ δεν είχα ποτέ τόσο χαμηλά, αλλά, εφόσον ήμουν υπό αγωγή, ο ενδο μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το έμβρυο). Για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη θέλουν έως 3.

Να μην ανησυχείτε για το χάπι του θυρεοειδούς, γιατί ΔΕΝ είνα φάρμακο, απλώς η φυσική ορμόνη που δεν παράγει ο θυρεοειδής μας.

mariposita συγχαρητηρια για την πρωτη δυνατη κλωτσια σας!!!!χιχι τι ωραια!!!!!Βλεπω δεν εχουμε πολλες μερες διαφορα οποτε και εγω να περιμενω την αρχη οπου να ναι!!!!!!!!Αγχωνομαι λιγο μωρα μηπως δεν ειναι καλα για αυτο δεν το καταλαβαινω... Αλλα μετα λεω οτι κοιμαται κ ηρεμω καπως!!!!Τρελη εντελως...........

Τα μωράκια μας μια χαρά είναι, απλώς είναι μικρούλια ή αδύναμα για να τα νιώθουμε συνεχώς και έντονα! Το λέω εγώ που είχα τρελαθεί που δεν ένιωσα το γνωστό μου γαργαλητό για μία ολόκληρη μέρα, αλλά την επομένη κουνιόταν κανονικά το αγοράκι μου! Κι εγώ τρελή!

Πάντως παίζει ρόλο κυρίως αν έχεις πρόσθιο πλακούντα (εμένα η γυναικολόγος μου λέει ότι έχω οπίσθιο, ενώ η γιατρός της αυχενικής μου είπε πρόσθιο, τι να πω...)

Μην ανησυχείς και εγώ όλες αυτες τιε μέρες που έτρεχα δεν είχα προλάβει να καταλάβω τίποτα. Μόλις το σκέφτηκα και χαλάρωσα την κατάλαβα!!!Συνήθως την νιώθω όταν ξαπλώνω, και πιο πολύ στο πλάι ή όταν είμαι όρθια και κάτσω δίνει ένα δυο. Μην νομίζεις οτι γίνεται συνέχεια!!!Να'ναι 4 φορές την μέρα κάπου εκεί. Μόλις χαλαρώσεις θα την νιώσεις!!!

Εμένα συνήθως κουνιέται όταν είμαι για καφέ! Είναι μπερμπάντης από τώρα φαίνεται! :tongue:

Λοιπον να σας πω τι επαθα εγω και δεν ξέρω πως νατο εξηγησω ομως στην επομενη επισκεψη το ενα μέρος θα το πω....το αλλοδ εν ξέρω.........

Μου φαινεται τοσο περιέργο ρε κορίτσια. Ειναι τωρα μερικές μέρες που φτερνίζομαι και φευγουν σταγονίτσες ούρα

και το αλλο που εχω ειναι το εξής και αντε τώρα να το πω στο γιατρο( δεν γίνεται σας λεω)............ χωρις να εχουμε ερωτικές επαφές με τον αντρα μου ή οτιδήποτε αλλο γενικά.......ενοιωθα εκει "κατω" σαν να ειχα κάνει σεξ ενα πράγμα (σαν ερεθισμός κολπικα) σορρυ για την περιγραφή αλλα ρε κορίτσια πειτε μου που να το πω αυτο. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Το ειπα στον αντρα μου και γελαγεκ αι μου ειπε οτι κατι μου κάνουν τα μικρα.?

ΟΥΦ σας εχει τυχει ?

η μισή ντροπη δική μου αλλα τι να κανω κοριτσια χελπ........σκεφτομαι πως να το πω στο γιατρο..............μην ειναι τιποτα συσπασεις? δεν εχω πονους κλπ.:oops:

Αυτά τα "πρωιν'α νεα μου.

Για την ακράτεια, είναι φυσιολογικό λόγω της πίεσης όπως σου είπαν τα κορίτσια.

Τα υγρά και η αίσθηση ερεθισμού είναι κι αυτά φυσιολογικά, λόγω ορμονών. Επειδή είσαι πιο υγρή (για να μην μπαίνουν μικρόβια στον κόλπο) μπορεί να νιώθεις ερεθισμένη. Μην ανησυχείς.

Με την ακράτεια ούρων είχα πιο μεγάλο θέμα όταν χρησιμοποιούσα την κρέμα προγεστερόνης κολπικά!!!Εκεί να δείτε τί γινόταν και είχα απογοητευτεί!!! Τώρα καμιά φορά με κανα φτέρνισμα φυσιολογικό είναι, λίγο το μωρό που πιέζει λίγο οι ορμόνες που χαλαρώνουν τους συνδέσμους συμβαίνουν τα ατυχήματα. Όσο για την "γυμναστική" εμείς έχουμε κάνει δυο φορές μετά τον τέταρτο αλλά μου φαίνεται περίεργο τώρα με το μωρό, αλλά σκέφτομαι και τον άντρα μου και τον λυπάμαι τόσο καιρό... Κάνουν και αυτοί μεγάλη υπομονή γιατί εμείς οκ με το άνχος και όλα τα άλλα το ξεχνάμε, αυτοί όμως.... Και το μωρό δεν παθαίνει κάτι, αλλά πάντα ρωτάμε τον γιατρό γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται.

Εμάς δεν μας το απαγόρευσε, έχουμε κάνει κάποιες φορές, αλλά το αγόρι μου δεν νιώθει πολύ άνετα και φοβάται. Πιο πολύ γκρινιάζω εγώ (ανησυχώ και για το σώμα μου) παρά αυτός με τη συχνότητα! :tongue:

Γεια σας κοριτσάκια.Τι κάνετε?Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.Εχω καιρό να σας γράψω..Πως είστε?Εγώ έχω πονοκεφάλους τρελούς τώρα τελευταία και αύριο που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω γιατί πολλά ντεπόν έχω καταναλώσει κορίτσια γενικά σ αυτή την εγκυμοσύνη.

Χθες κόντευε κι εμένα να σπάσει το κεφάλι μου. Μου πέρασε με μασάζ τελικά, που μου έκανε ο άντρας μου. Μου πίεσε (απαλά) και ένα μολύβι στο κρανίο, σαν βελονισμό και υποχώρησε ο πόνος.

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι μου κάνετε?Εγώ είμαι καλά...

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου,σχετικά νωρίς λόγω ιστορικού,και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά.:)

Απλά λόγω του ότι δεν καθόταν σε βολική θέση η μπουμπού και είναι και λίγο μικρούλα,ο γιατρός με είπε να ξαναπάω και την άλλη βδομάδα να κάνει κάτι τελευταίες μετρήσεις.

Ουφ,αρκετό άγχος μου φυγε,όχι πως ηρέμησα τελείως αλλά είμαι καλύτερα :eek:

Τώρα όσον αφορά τα όνειρα,αχ κορίτσια κι εγώ βλέπω πονηρά :D:D κι εμεις απέχουμε...

Φιλάκια σε όλες και να έχετε μια υπέροχη μέραα

Συγχαρητήρια για τη β' επιπέδου! Πολύ ωραία που την έκανες νωρίς, να ξεαγχωθείς!

Πονηρά όνειρα βλέπω κι εγώ πάντως!

Η ώρα η καλή κι απο μένα!! Εμείς, αν όλα πάνε καλά στο μέλλον, το σκεφτόμαστε για γαμοβάφτιση αν έχουμε τα κουράγια βεβαια.

Αχ αυτή η μέση κι εμένα με ενοχλεί αυτές τις μέρες. Ίσως είναι επειδή αλλάξαμε μήνα? Πρέπει να φταίει και η υγρασία. Όταν άνοιξα τον αφυγραντήρα το βράδυ είχε 83% :?.

Γενικά πάντως προχτές ο υπέρηχος ήταν πιο αναλυτικός και μάλιστα μου έφτιαξε ο γιατρός και πρώτη φορά καρτέλα ολοκληρωμένη με όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό οπότε πήρα λίγο θάρρος οτι παμε καλά μέχρι τώρα. Για β' επιπέδου μας είπε την 22 εβδομάδα αλλά επειδή ο πλακούντας είναι ακόμα πολύ χαμηλά, μου είπε αυτή τη φορά πλήρη ακινησία και θα με ξαναδεί σε 10 μέρες. Δεν πειράζει, έφτιαξε ο άντρας μου σήμερα ολομόναχος φασολάκια με κρέας μούρλια :):)

83% υγρασία είναι πάρα πολύ, επιβαρύνει πολύ τη μέση... Να βάζεις συχνότερα αφυγραντήρα στην κρεβατοκάμαρα.... Το κακό είναι ότι δεν μπορείς και να περπατάς, εμένα μόνο αυτό με ανακουφίζει από την ισχυαλγία...

Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Ίσα-ίσα που σου έφυγε και ένα μεγάλο άγχος!!! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία να βλέπεις το μωράκι σε 3d ε; Περιμένω πως και πως!

Εγώ το είδα για λίγο 3d στην αυχενική, αλλά δεν μου άρεσε, μου φαινόταν πολύ παράξενο και δεν καταλάβαινα και καλά αυτά που έβλεπα... Ναι, ξέρω, το έχω χαμένο πια! :rolleyes:

Με το καλο ο γάμος σου!

Εγώ ακόμα δεν έχω μέση, αλλά έχει ξεκινήσει να με πονάει η πλάτη...

Από κιλά πως πάτε κορίτσια? Εγώ είμαι ήδη 7 ολόκληρα κιλά πάνω....:oops:

Εδώ και μια βδομάδα που έφτιαξε ο καιρός, ξεκίνησα περπάτημα για να μαζευτώ και σε συνδυασμό με καλύτερη διατροφή πιστεύω θα δω διαφορά... Έχω ήδη κόψει και κάτι σφολιάτες που καταβρόχθιζα στη δουλειά...:cool:

Εγώ είμαι στα +3,5, τα δύο εκ των οποίων τα πήρα στις διακοπές. Ουφ, αγχώθηκα, ελπίζω να τα πάω καλά και να μην πάρω πολλά, αν και η γιατρός μου είναι ευχαριστημένη...

Σας διάβαζα, αλλά ούτε να γράψω δεν μπορούσα. Ειλικρινά εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και πολλά- πολλά χαμόγελα το Σεπτέμβρη. Και να τα αγαπάτε πολύ τα πλασματάκια σας απο τώρα. Δεν θυμάμαι ποιά φτιάχνει το πινακάκι, αλλά μπορεί να με διαγράψει.. Σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε, χωρίς να το ξέρετε. Μια μεγάλη αγκαλιά με αγάπη (αλήθεια χωρίς ζήλεια) στις κοιλίτσες σας!

Γλυκό μου κορίτσι, λυπάμαι πολύ. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνεις έγκυος σύντομα και αυτή τη φορά να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου... Σου στέλνω μια μεγάαααλη αγκαλιά...

Κορίτσια καλησπέρα έχω μια απορία έχετε κάνει εγγραφή για μαθήματα ανώδυνου τοκετού σε δημόσια νοσοκομεία; Και αν ξέρετε πότε πρέπει να δηλώσω συμμετοχή; Όλες καλά εισαστε;

Εγώ θα κάνω στο δήμο Πυλαίας (Θεσσαλονίκη), δείτε και για δήμους, όπως είπε και η Audette. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο σιγά-σιγά αν έμενα Αθήνα...

Που είναι η didi να μας πει τίποτα? Να φτιάξει και το πινακάκι όπως μόνο αυτή ξέρει!

Τι γίνεται με τα παιδικά δωμάτια? Βρήκατε σχέδια για τους τοίχους? Εμείς ρίξαμε ένα μίνι τσακωμό με τον άντρα μου γιατί τώρα το δωμάτιο είναι γραφείο με βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία κι εγώ δε θέλω όλο αυτό το μπούγιο όταν με το καλό το μωρό έρθει στο δωμάτιο αυτό. Από την άλλη δεν έχουμε κι αλλού χώρο για γραφείο. Βλέπω να κάνω καμιά κατασκευή-βιβλιοθήκη στο σαλόνι και το λαπτοπ στο τραπέζι του σαλονιού και μια χαρά θα είμαστε.

Λοιπόν, εμάς το παιδικό είναι αποθήκη τώρα. Έχω μέσα ένα τεράστιο και πολύ ακριβό γραφείο (το οποίο ευελπιστώ να φύγει κάποια στιγμή, όταν ο καλός μου πάρει γραφείο στη δουλειά), δύο ντουλάπια χαμηλά (που θα πάνε μαζί με το γραφείο), ένα ελλειπτικό, έναν πάγκο για κοιλιακούς, κάτι σκόρπια βαράκια, τη βιβλιοθήκη του μωρού και μία ντουλάπα που θα πρέπει να αδειάσει. Και καλά όλα τα άλλα, τα μηχανήματα γυμναστικής δεν ξέρω τι να τα κάνουμε... Μάλλον θα φτιάξουμε κάποια κατασκευή στο μπαλκόνι...

Στο σαλόνι πάλι έχουμε στημένα τα δύο μεγάλα γραφεία μας (κολλητά, σκέψου μία επιφάνεια 1,6*1,6), 5 βιβλιοθήκες, συρταριέρα, γωνίες με βιβλία. Κάπου έχουμε και ένα καναπεδάκι και ένα τραπέζι σαλονιού, που το λατρεύω. Αυτά είναι όταν και οι δύο ασχολούνται με το πανεπιστήμιο, ουφ...

Καλημέρα κορίτσια:):):):).Χθες πήγα στον γιατρό μετά από ένα μήνα και ναι έχουμε 100% κοριτσάκι:P:p:p:p:p με νέα ΠΗΤ 27/09/2015.όλα πολύ καλά μου είπε και οι εξετάσεις μου πέραν του αιματοκρίτη λόγω στίγματιος βέβαια.

Αναφορικά με τ μαθήματα Φραουλίτσα εγώ πήρα πριν το Πάσχα στο Έλενα στο οποίο και θα γεννήσω και έκλεισα από τώρα για 25-30 Ιουλίου όταν θα κλείνω τον 7ο δηλαδή. Σωστό είναι ότι γίνονται στον 7ο με 8ο αλλά καλό είναι να κλείσες από τώρα, τουλάχιστον για δημόσιο νοσοκομείο.Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!

Με το καλό η μπουμπού!!! Θα γεννήσεις μία μέρα πριν τα γενέθλιά μου!

Θα φτιάξω τη λίστα σε λίγο!

Πρόσεχε κοπέλα μου τα φαγητα απ'εξω πολύ καλά γιατί ποτέ δεν πρόκειται να μαγειρέψει κάποιο μαγαζί καλύτερα και πιο υγιεινά απο το σπίτι σου. Εγώ τα έκοψα απο τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη. Και για σουβλάκι που το λιγουρεύομαι παίρνω μόνο πίτα με πατάτες και τζατζικι.

Το ίδιο με το γραφείο έκανε και η κουμπάρα μου. Έγινε παιδικό δωμάτιο και πήρε μια οικονομική σύνθεση απο ικέα για το σαλόνι ωστε να τακτοποιηθεί η γραφική ύλη και βιβλία, λάπτοπ κτλ. Τη βάψανε και στο χρώμα που τους άρεσε και ήταν μια χαρά!

Εμείς λόγο λίγων τετραγωνικών θα μετακομίσουμε στο σαλόνι και ο μπέμπης θα πάρει το δωμάτιο. Εκείνες τις μέρες θα ξεπατικώσω το Σπύρο Σούλη για μικρούς χώρους :D Το δωμάτιο θα βαφτεί κατα τον ιούλιο για να μην έχει ίχνος υγρασίας ο τοίχος και βουρ η αντιμουχλική μπογιά! Θα πάρουμε την καλύτερη που κυκλοφορεί κι ελπίζω να κάνει δουλειά (Αχ μου λείπει η Αθήνα, εκεί δεν είχα τέτοια..) Το κακό είναι οτι βγαίνει μόνο σε λευκό -βέβαια καλύτερα για να κάνουμε όσες τρύπες θέλουμε- οπότε θα μπούν αυτοκόλλητα που είναι μια χαρά.

Felicitaki Συγχαρητήρια!! Με το καλό η μπεμπούλα :) Όντως πολύ αγόρι φέτος το Σεπτέμβρη :)

Για πες μου λεπτομέρειες για την αντιμουχλική μπογιά... Έχω μούχλα στην κρεβατοκάμαρα... Το παιδικό είναι καθαρό, αλλά θα το βάψουμε κι αυτό, ούτως ή άλλως θέλω να αλλάξω χρώμα γιατί δεν μου αρέσει τελικά καθόλου αυτή η απόχρωση του κίτρινου που έχει. Πότε θα βάψετε; Βρήκατε μπογιά;

tt1e3

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική..........Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.......Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........♥♥♥

tt1e3

Δε σας είπα και τα δικά μου! Την προηγ. Τετάρτη (16 και 6) είχαμε το ραντεβού μας.

Το νινί ήταν ζωηρότατο! Κουνιόταν, φτάσαμε στα 208 γρ. και είναι σίγουρα αγόρι!!! Συζητήσαμε πολλή ώρα με τη γιατρό μου για τα μαιευτήρια (μάλλον στο Γέννεσις καταλήγω) και τις απορίες μου. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα με κρατήσει δύο μέρες, αντί για τρεις.

Χάρηκα πολύ γιατί είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και όσα μου είπε μου φάνηκαν απολύτως λογικά (π.χ. θα είναι μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος και θα με εξετάζει μόνο εκείνη, κανείς άλλος)!

Πάμε για δίκλινο δωμάτιο. Θα θέλαμε μονόκλινο (για πολλούς λόγους), αλλά δεν αξίζει τα +500 ευρώ...

Επίσης, το αγοράκι μου με κλωτσάει ήδη από τη Μ. Παρασκευή, αλλά την τελευταία εβδομάδα ανελλιπώς κάθε μέρα. Προχθές τον ένιωσε και ο μπαμπάς μας εξωτερικά!

tt1e3

Για πες μου λεπτομέρειες για την αντιμουχλική μπογιά... Έχω μούχλα στην κρεβατοκάμαρα... Το παιδικό είναι καθαρό, αλλά θα το βάψουμε κι αυτό, ούτως ή άλλως θέλω να αλλάξω χρώμα γιατί δεν μου αρέσει τελικά καθόλου αυτή η απόχρωση του κίτρινου που έχει. Πότε θα βάψετε; Βρήκατε μπογιά;

Να σου ζήσει ο μπέμπης!! Με το καλό!!Λοιπόν επειδή έχουμε σοβαρό πρόβλημα υγρασίας γενικότερα στο νησί βρήκα αυτή http://monosimacon.blogspot.gr/2013/07/bioni-nature.html ωστέ να μην χρειαστεί να τρίβουμε και φέτος ταβάνια/γωνίες ολο το χειμώνα με χλωρίνες και είναι κ εντελώς ανθυγιεινό και για το μωρό. Σύμφωνα με τις οδηγίες πρέπει να καθαρίσουμε πρώτα οποιαδήποτε υποψία μούχλας, να καλυφθούν οι ρωγμές και μετά περνάμε το χρώμα. Αν γινει σωστά (όπως γράφει τουλάχιστον) μπορεί να κρατήσει το χώρο καθαρό μέχρι 10 χρόνια γιατί σκοτώνει τη μούχλα που προσπαθεί να δημιουργηθεί.

Λέμε να το βάψουμε τον ιούλιο για να ζεσταθούν λίγο και να στεγνώσουν οι τοίχοι.

Εσείς έχετε και ρωγμές στο σπίτι; Εμάς είναι 5ετίας και βαμμένο πέρυσι, αλλά πρέπει να βάψουμε λόγω μούχλας. Εμείς λέμε να βάψουμε κατά τον Ιούνιο...

Σε ευχαριστώ πολύ για τη μπογιά, θα πάμε να δούμε. Πωπω, δεν ήξερα ότι είναι τόσο ακριβά τα αντιμουχλικά χρώματα... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάψουμε όλο το δωμάτιο...

Παρεμπιπτόντως, πότε έχεις ΠΗΤ, για να σε βάλω σωστά στο πινακάκι;

tt1e3

Εσείς έχετε και ρωγμές στο σπίτι; Εμάς είναι 5ετίας και βαμμένο πέρυσι, αλλά πρέπει να βάψουμε λόγω μούχλας. Εμείς λέμε να βάψουμε κατά τον Ιούνιο...

Σε ευχαριστώ πολύ για τη μπογιά, θα πάμε να δούμε. Πωπω, δεν ήξερα ότι είναι τόσο ακριβά τα αντιμουχλικά χρώματα... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάψουμε όλο το δωμάτιο...

Καλημέρα και καλώς μας ξαναήρθες!! Σε χασαμε τόσες μέρες!! Αφού είσαι καλά μια χαρά!!

Και ο μικρός σου μια χαρά και τον νιώθεις!!Τέλεια!! Εγω δεν την νιώθω καθόλου πια μόνο κάποιες φορές αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δευτέρα θα την δω οπότε θα τελειώσουν οι ανησυχίες μου!! Χαίρομαι που είσαι καλά, ανησυχήσαμε με τόσες μέρες απουσίας!!! Φιλιά!!!

Όσο για το παιδικό και μας αποθήκη είναι... Άστα και παλεύουμε να το αδειάσουμε.. Δεν πειράζει υπάρχει και κάτι να ασχολούμαστε ;)

Επεξεργάστηκαν by Φραουλίτσα*
γραφω απο κινητό και γράφει ότι νάναι

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ σας διάβασα όσο δεν έμπαινα.

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου If82.O Θεός να σου δώσει δύναμη κοπέλα μου να συνεχίσεις.Υπομονή και πίστη.

Να καλοσωρήσω κι εγώ τη νέα μανούλα.

Κορίτσια δε σας προλαβαίνω με τα θέματα που ανοίγετε πωπωπω :D:D

Κι εμένα άλλαξε η ΠΗΤ μου κορίτσια.06/09 έγινε..

Εγώ αυτές τις μέρες έχει πιαστεί η μέση μου,δε μπορώ να κουνηθώ,

οσφυαλγία με είπε ο γιατρός και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό,λόγω αύξησης βάρους έφτασα αισίως τα 7.5 συν....

Και απο πονοκεφάλους κι εγώ συνεχίζω κ εμένα μ είπε μέχρι 4 ντεπόν στην έσχατη των περιπτώσεων.

Για ανώδυνο τοκετό η αλήθεια είναι δεν το χω σκεφτεί ακόμα με βάζετε σε σκέψη όμως να το ψαξω.

Τώρα όσον αφορά το δωμάτιο,μάλλον θα μετακομίσουμε κι εμείς σε κάποιους μήνες οπότε για παιδικό ακόμα δεν το χουμε σκεφτεί.:-PΣτο νέο σπίτι θα δούμε τι θα κάνουμε.

Πάντα κάτι ξεχνάω να πω και τα θυμάμαι μετά.

Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια να χουμε κορίτσια..

7H5Lp3.png

Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, πήρα τηλ. στο 2132051366 και άφησα όνομα και τηλέφωνο στον τηλεφωνητή για να κλείσω σεμινάρια ανώδυνου τοκετού (ψυχοπροφυλακτικά σεμινάρια τα λενε) στο Έλενας για 25-30/7 αν βρω όπως έκλεισε το felicitaki αν δεν κάνω λάθος.

Από ότι διάβασα στο ιντερνετ είναι 4 δίωρα με 5 ευρώ το μάθημα και την 5η μέρα μπορείς να ζητήσεις να παρακολουθήσεις 2ωρο σεμινάριο θηλασμού.

Το τηλ. για το σεμινάριο θηλασμού μόνο είναι 2132051360, αλλά όταν πήρα μου είπαν ότι είναι νωρίς και να πάρω κατά τον 8ο μήνα ή να συνεννοηθώ να το συνδυάσω όταν κλείσω το άλλο σεμινάριο.

Αν και καθυστερημένα, απαντάω σε όσες περισσότερες μπορώ!

Τα αντισώματα θυρεοειδούς δείχνουν αν η θυρεοειδοπάθεια που έχεις είναι προσωρινή (χαμηλά) ή αυτοάνοση (υψηλή τιμή αντισωμάτων). Πρακτικά αυτό που αλλάζει στη δεύτερη περίπτωση είναι ότι πρέπει να παίρνεις χάπι σε όλη σου τη ζωή. Εγώ είμαι ήδη στο χάπι των 137.

Για το πρώτο τρίμηνο το όριο είναι 2,5 (εγώ δεν είχα ποτέ τόσο χαμηλά, αλλά, εφόσον ήμουν υπό αγωγή, ο ενδο μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το έμβρυο). Για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη θέλουν έως 3.

Να μην ανησυχείτε για το χάπι του θυρεοειδούς, γιατί ΔΕΝ είνα φάρμακο, απλώς η φυσική ορμόνη που δεν παράγει ο θυρεοειδής μας.

Λοιπόν, εμάς το παιδικό είναι αποθήκη τώρα. Έχω μέσα ένα τεράστιο και πολύ ακριβό γραφείο (το οποίο ευελπιστώ να φύγει κάποια στιγμή, όταν ο καλός μου πάρει γραφείο στη δουλειά), δύο ντουλάπια χαμηλά (που θα πάνε μαζί με το γραφείο), ένα ελλειπτικό, έναν πάγκο για κοιλιακούς, κάτι σκόρπια βαράκια, τη βιβλιοθήκη του μωρού και μία ντουλάπα που θα πρέπει να αδειάσει. Και καλά όλα τα άλλα, τα μηχανήματα γυμναστικής δεν ξέρω τι να τα κάνουμε... Μάλλον θα φτιάξουμε κάποια κατασκευή στο μπαλκόνι...

Στο σαλόνι πάλι έχουμε στημένα τα δύο μεγάλα γραφεία μας (κολλητά, σκέψου μία επιφάνεια 1,6*1,6), 5 βιβλιοθήκες, συρταριέρα, γωνίες με βιβλία. Κάπου έχουμε και ένα καναπεδάκι και ένα τραπέζι σαλονιού, που το λατρεύω. Αυτά είναι όταν και οι δύο ασχολούνται με το πανεπιστήμιο, ουφ...

Δε σας είπα και τα δικά μου! Την προηγ. Τετάρτη (16 και 6) είχαμε το ραντεβού μας.

Το νινί ήταν ζωηρότατο! Κουνιόταν, φτάσαμε στα 208 γρ. και είναι σίγουρα αγόρι!!! Συζητήσαμε πολλή ώρα με τη γιατρό μου για τα μαιευτήρια (μάλλον στο Γέννεσις καταλήγω) και τις απορίες μου. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα με κρατήσει δύο μέρες, αντί για τρεις.

Χάρηκα πολύ γιατί είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και όσα μου είπε μου φάνηκαν απολύτως λογικά (π.χ. θα είναι μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος και θα με εξετάζει μόνο εκείνη, κανείς άλλος)!

Πάμε για δίκλινο δωμάτιο. Θα θέλαμε μονόκλινο (για πολλούς λόγους), αλλά δεν αξίζει τα +500 ευρώ...

Επίσης, το αγοράκι μου με κλωτσάει ήδη από τη Μ. Παρασκευή, αλλά την τελευταία εβδομάδα ανελλιπώς κάθε μέρα. Προχθές τον ένιωσε και ο μπαμπάς μας εξωτερικά!

Έλα βρε κοριτσάκι μου! Χαίρομαι που είσαι καλά! Να είναι γερός ο ζωηρός γιος σου!

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες ως προς τον θυροειδή, σε γενικές γραμμές αυτά που λες κι εσύ κατάλαβα, οπότε έχω χαλαρώσει λίγο.

Για το δωμάτιο, μου έδωσες περίπου εικόνα για το πως είστε... τουλάχιστον εσείς δικαιολογείστε! Ασχολείστε ακαδημαϊκά με διδακτορικά κλπ. Αυτό λέω στον άντρα μου, εμείς με τα πολλά διαβάσματα ξεμπερδέψαμε και δάσκαλοι δεν είμαστε, τι τα θέλουμε τόσα βιβλία στην πρώτη γραμμή!:shock: Από την άλλη για τα όργανα της γυμναστικής δεν ξέρω τι να σου πω, πιάνουν και αρκετό χώρο αυτά...

Εμείς όταν βάψαμε το σπίτι βάλαμε παντού αντιμουχλική μπογιά vechro, είναι πιο ακριβή από την απλή, αλλά είχε πολύ ωραία χρώματα. Σ' εμάς βέβαια δεν υπήρχε πρόβλημα, προληπτικά το κάναμε. Τώρα αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τη μούχλα, ίσως χρειάζεται κάτι άλλο.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Αχ δυστυχώς είναι ακριβές, μάλλον απο τα ειδικά υλικά που έχουν συγκριτικά με τις απλές, αλλά αν δεν χρειάζεται όλο το δωμάτιο μπορείς να πάρεις νομίζω μικρότερο κουτι και θα σου περισσέψει. Ρωγμές εννοώ τα μικρά "τριχάκια" σαν γραμμούλες που κάνει σε μερικά σημεία ο τοίχος ίσως και απο κακοτεχνία του προηγούμενου μάστορα. Καλό είναι να είναι όλα καλυμμένα ομοιόμορφα για σιγουριά.

ΠΗΤ έχω για τις 13/9 :)

Έκλεισα και γω για τα μαθήματα στο Έλενα, μια πολύ καλή κυρία!!!Της είπα για τις 25/7 και μου λέει τί έχετε πάθει με αυτη την ημερομηνία; 27/7 τα έκλεισα γιατί μου είπε ότι και η προηγούμενη κοπέλα που επικοινώνησε αυτη την ημερομηνία έκλεισε!!!Ποιο καλό κορίτσι ήταν; Θα είμαστε μάλλον μαζί!!! Πολύ ευγενική η κυρία πάντως!!!Έχω συνηθίσει να μιλάω με στριμμένους...

zZWsp2.png398Mp3.png

Με πήραν τηλ. από το Έλενα και έκλεισα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού Δευτ. 27/7 έως Πέμπτη 30/7/2015, δηλαδή 4 μαθήματα. Από την Τρίτη 28/7 μπορεί να χωριστούμε σε 2 τμήματα αναλόγως της προσέλευσης, οπότε τη Δευτέρα να γνωριστούμε για να μη χαθούμε μετά! Αυτή τη στιγμή τα μαθήματα δεν έχουν κόστος τελικά, αλλά μπορεί μετά να ισχύουν τα 5 ευρώ. Στις αρχές Ιουλίου θα ξαναπάρω τηλ. για να επιλέξω και ημερομηνία για το σεμινάριο θηλασμού, δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα, γι' αυτό δε μπορούσα να κλείσω από τώρα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...