Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Οχι δεν είχα επαφή αλλά είχα δει ένα όνειρο πονηρο και έτσι το συνδύασα αρνητικά μπορεί να ήταν σύσπαση που προκάλεσε το αίμα. Και ήταν περίεργο γιατί ήταν πολύ λίγο αφου όταν σκουπίστηκα είχα ροζ και δεν ξαναείδα ούτε ροζ ούτε καφέ, που καφέ θα έπρεπε να είχα απο τα υπολείματα της κολπικής κρέμας που χρησιμοποιούσα. Τελοσπάντων όχι στις επαφές δεν είχα αίμα, αν και εγω την πρώτη φορά φοβόμουν πολύ και πήγαινα μετα τουαλέτα αλλά δεν είδα τίποτα. Μην φοβάσαι αν γιατρος είπε οκ απολαυσέ το τώρα που μπορείς γιατί όσο μεγαλώνει η κοιλιά θα είναι πιο δύσκολο.

Θα τον ξαναρωτήσω όταν πάω κι αν μου δώσει το οκ βλέπουμε... Μου έδωσες θάρρος πάντως!

Αχ τι καλά σ'εσάς έχει επιτρέψει ο γιατρος τις επαφές. Εμάς λόγο επιπτωματικού πλακούντα ήταν κάθετος απο την αρχή και μάλιστα κάθε φορά μας το επαναλαμβάνει απο δυο φορές κοιτάζοντας τον άντρα μου αυστηρά. Αφού ο καημένος μου λέει "μα τι εντύπωση του έχω δώσει"? :eek:

Μη στενοχωριέσαι mariposita μου γι' αυτό. Κι εγώ το είχα πάρει απόφαση ότι δεν θα γ"υμναστούμε" καθόλου στην εγκυμοσύνη και μπορεί κι έτσι να γίνει. Ειλικρινά είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει, κουβέντα να γίνεται τώρα.

Καλημέρα κορίτσια!!! Όλα καλά και από εμάς μεγαλώνουμε και χουζουρεύουμε! Κάνουμε πιπίλα το δάχτυλο και όλα τα σχετικά! :tongue:

Φραουλίτσα, εμείς θα είμαστε η kinder έκπληξη της ομάδας! :cool:

Προς το παρόν καταφέραμε να μην το δούμε αλλά να φανταστείτε μέχρι και το μικράκι κρυβόταν! χαχα

Κατά τ'άλλα πως είστε κορίτσια; Α να σας ρωτήσω έχει κάποια από σας υπόταση; Γιατί εγώ σε συνδυασμό με χαμηλό σίδηρο έχω κάτι ψιλοζαλάδες τις τελευταίες μέρες και προσέχω λίγο παραπάνω.. :|

Μπράβο Ανδρομέδα για το μωράκι σας! Δεν το ήξερα ότι το θες έκπληξη το φύλο, χαρά στην υπομονή σας και με το καλό!

Υπόταση εγώ δεν έχω, αν έχεις ζαλάδες όμως να προσέχεις πολύ το βήμα σου και να πιάνεσαι όταν κατεβαίνεις σκάλες κλπ.

Γεια σας κοριτσάκια.Τι κάνετε?Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.Εχω καιρό να σας γράψω..Πως είστε?Εγώ έχω πονοκεφάλους τρελούς τώρα τελευταία και αύριο που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω γιατί πολλά ντεπόν έχω καταναλώσει κορίτσια γενικά σ αυτή την εγκυμοσύνη.

Χρόνια πολλά Μαρία! Είχα κι εγώ τρελό πονοκέφαλο προχθές όλη μέρα και τη νύχτα, αλλά κρατήθηκα και δεν πήρα τίποτα. Είναι οι ορμόνες σε συνδυασμό με τον καιρό μάλλον. Ρώτησέ τον μήπως υπάρχει άλλος τρόπος ανακούφισης αντί για χάπια.

Χρόνια πολλά Μαρία!!!Περαστικά για τους πονοκεφάλους. Εγω βρε κορίτσια ενόχληση έχω στην κοιλιά αλλά μάλλον είναι που αλλάζω μήνα την Δευτέρα, αν θυμάμαι καλά όταν έμπαινα και στον τέταρτο είχα τραβηγματάκια...

Γενικά τα τραβηγματάκια είναι φυσιολογικά νομίζω. Κι εγώ αραιά και που έχω τσιμπηματάκια χαμηλά αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Ρώτα και τον γιατρό σου για να σιγουρευτείς και πιστεύω δεν θα είναι τίποτα.

[quote

Ακριβώς βρε Φραουλίτσα, λίγο τακτ πια, τι θα μου κάνει ο άνθρωπος θα με φάει? και είναι τόσο ήρεμος σαν χαρακτήρας κ φαίνεται και εξωτερικά που δεν καταλαβαίνω το γιατρό. Πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να του ορμήξω εγώ:o

Α κορίτσια σήμερα μάθαμε το φύλο!! Αγοράκι και μάλστα "νταβραντισμένο" όπως είπε ο γιατρός!! 19 εκ και περίπου 200γρ. :D:D:D

Ανδρομεδα εγώ έχω υπόταση και μάλιστα σήμερα που μου πήρε την πίεση ο γιατρος ήταν πολύ χαμηλά αλλά φυσιολογικά για εγκυμοσύνη απ'οτι είπε (8 και 10 νομίζω δεν θυμάμαι καλά). Ισως φταίει και ο χαμηλός αιματοκριτης που μια ζωή είχα και τώρα είναι στο 33. Οι ζαλάδες μου είναι μόνιμες απο τους πρώτους μήνες.

Mariprosita να σου ζήσει ο γιός! Ολόκληρο αγόρι!

Ο χαμηλός αιματοκρίτης σίγουρα φέρνει ζαλάδες.

Καλά...Τώρα δι'αβασα τα μηνύματα σας...Και εμείς αποχή από το σεξ.... και ναι! Βλέπω και εγώ πονηρά όνειρα!!!:cool: Καλά...Μια φορά νομίζω πως ολοκλήρωσα και όλας χαχα!!!:oops::oops::oops: Καλέ τι είναι αυτά?:shock: ..Και ναι ο νυστικός.....ένα βράδυ έβλεπα πως την έπεφτα στον άντρα μου και δεν μου καθότανε και τον κυνήγαγα σαν τον φτερωτό φαλό ένα πράγμα σε θηλυκό χαχα!!:lol: όταν του είπα για το όνειρο του έπεσαν τα σάλια . Τους γιατρούς σας όμως τι θέλετε να τους ρωτήσετε, δεν κατάλαβα:rolleyes:

Μα που είσαι βρε κοριτσάκι μου εσύ και σε χάσαμε??? Τι έγινε? Γιατί δεν είσαι καλά? Όλα πάνε μια χαρά, να πολεμήσουμε τους φόβους μας και να είμαστε χαρούμενες για τα μωράκια μας που καταλαβαίνουν τη διάθεσή μας πια. Τόση κλωτσιά σου έχει ρίξει ακόμα να το καταλάβεις???!!!:)

Καλά... για το άλλο θέμα, έλα κι εσύ στο club...:tongue: κι εγώ του είπα του άντρα μου, μα καλά τι μου έχεις κάνει, μέχρι στον ύπνο μου σε βλέπω!!!

Η αλήθεια είναι τι να σου πει κι ο γιατρός, εδώ το πράγμα μιλάει από μόνο του!!!χαχαχα:tongue::)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια μου! Χάθηκα το ξέρω αλλά δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου..όχι τώρα πως είμαι..λέμε τώρα..Είμαι πολύ αγχωμένη δυστυχώς...Μου δίνει όμως πολύ δύναμη ο αγαπούλης μου που με έχει ταράξει στην κλωτσιά!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά! φιλάκια! :)

Καλώς την και είχα αρχίσει να ανησυχώ!!Να μπαίνεις και να μας λές και τις δικές σου άσχημες σκέψεις εδω είμαστε η μια για την άλλη και όσο νά'ναι όλες έχουμε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες. Επειδή συνέβη κάτι μια φορά δεν σημαίνει οτι θα σου ξανασυμβεί. Κάνε υπομονή και την προσευχή σου και θα περάσει ο καιρός. Αφού σου δίνει και κλοτσιές όμως ο καλός σου δεν πρέπει να ανησυχεις!! Εγω κορίτσια πάλι δεν την ακουω τόσο συχνά, ειχα κουραστεί πολύ εκείνες τις μέρες για αυτο την καταλάβαινα πιο συχνά. Δεν ανησυχώ όμως, ακόμα.:D

zZWsp2.png398Mp3.png

Ακριβώς βρε Φραουλίτσα, λίγο τακτ πια, τι θα μου κάνει ο άνθρωπος θα με φάει? και είναι τόσο ήρεμος σαν χαρακτήρας κ φαίνεται και εξωτερικά που δεν καταλαβαίνω το γιατρό. Πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να του ορμήξω εγώ:o

Α κορίτσια σήμερα μάθαμε το φύλο!! Αγοράκι και μάλστα "νταβραντισμένο" όπως είπε ο γιατρός!! 19 εκ και περίπου 200γρ. :D:D:D

Ανδρομεδα εγώ έχω υπόταση και μάλιστα σήμερα που μου πήρε την πίεση ο γιατρος ήταν πολύ χαμηλά αλλά φυσιολογικά για εγκυμοσύνη απ'οτι είπε (8 και 10 νομίζω δεν θυμάμαι καλά). Ισως φταίει και ο χαμηλός αιματοκριτης που μια ζωή είχα και τώρα είναι στο 33. Οι ζαλάδες μου είναι μόνιμες απο τους πρώτους μήνες.

Να σου ζήσει ο γιός ο νταβραντισμένος!!! Με το καλό να τον δείς και απο κοντά!! Νομίζω για τις ζαλάδες φταίει και ο αιματοκρίτης. Εγω έχω γενικά χαμηλή πίεση εκει στο 11 με 7, ευτυχώς και τώρα δεν μου έχει ανέβει. Στην εγκυμοσύνη την θέλουμε χαμηλή οπότε μια χαρά είστε. Εγω ζαλάδες έχω αν έχω ξεχάσει να φάω. Όσο για την γυμναστική υπομονή ξέδωσε στα όνειρα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!τι κάνετε?εγώ για να είμαι ειλικρινής δε το έχω νιώσει αυτό που λέτε.μια φορά όλη κι όλη είχα ξυπνήσει με τρελές σκέψεις και φυσικά δεν αντιστάθηκαμε..:D αλλά μας βγήκε ξινό γιατί είχα αίμα μετά.από τότε κόπηκαν οι σκέψεις!!ξαναείχαμε 2-3 επαφές και ευτυχώς όλα καλά!ξεδινουμε που και που!εμένα βέβαια γκρινιάζει ώρες ώρες ο άντρας μου και με στεναχωρεί.μετά το μετανιωνει βεβαια.εσάς κάνουν παράπονα η μόνο ο δικός μου?????πάντως έχει πολλά στο ίντερνετ γι'αυτο το θέμα!είναι απόλυτα φυσιολογική η έντονη όρεξη για σεξ η κ το αντίθετο.μετά την εγκυμοσύνη να δούμε τι θα γινει που θα μας κυνηγανε..χαχα!!οι συσπάσεις που προκαλούνται από τον οργασμό δεν επηρεάζουν πάντως την εγκυμοσυνη.

Κασσιόπη μου δίκιο έχεις που αγχώνεσαι..δε ξεχνιούνται τέτοιες καταστάσεις.και εγώ όλο άσχημες σκέψεις κάνω κάποιες μέρες.ειδικά τώρα που πλησιάζει η β επιπέδου.ανησυχούμε όλες!όμως από εδώ και πέρα που τρως και τις κλωτσιές προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς.θα θέλει να νιώθει τη μανούλα του ήρεμη και χαρούμενη το μωρακι σου!

Mariposita να είναι γερό το αγοράκι σου!!με το καλό να ερθει!

Ανδρομέδα όπως βλέπεις από άποψη στατιστικής,ξέρεις τι να περιμένεις!:D καλά ε..θα γεμίσει άντρες ο Σεπτέμβριος!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Με έχει πιάσει μια υπνηλία άλλο πράγμα.... Καλά από μικρή ήμουν υπναρού οπότε δεν αγχώνομαι :tongue:

Να το χαίρεστε το αγοράκι σας!!!! :D:D:D

Συγκεκριμένα προχθές που μου πήρε την πίεση είχα 5,5 με 11...Και σε συνδυασμό με αιματοκρίτη 36 δε θέλει και πολύ...

Γειά σας κορίτσια μου! Χάθηκα το ξέρω αλλά δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου..όχι τώρα πως είμαι..λέμε τώρα..Είμαι πολύ αγχωμένη δυστυχώς...Μου δίνει όμως πολύ δύναμη ο αγαπούλης μου που με έχει ταράξει στην κλωτσιά!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά! φιλάκια! :)

Έλα βρε Κασσιόπη μου! Κι εγώ σκεφτόμουν ποια κορίτσια έχουν καιρό να μπούνε και λέω τι συμβαίνει.. Πιστεύω ότι είναι λογικές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις στην περίοδο της εγκυμοσύνης όμως πάλεψέ το ... Και 'μενα με πιάνει εκ φύσεως αλλά προσπαθώ να ηρεμώ για το μπεμπάκι...

Μπράβο Ανδρομέδα για το μωράκι σας! Δεν το ήξερα ότι το θες έκπληξη το φύλο, χαρά στην υπομονή σας και με το καλό!

Υπόταση εγώ δεν έχω, αν έχεις ζαλάδες όμως να προσέχεις πολύ το βήμα σου και να πιάνεσαι όταν κατεβαίνεις σκάλες κλπ.

Ευχαριστούμε! Κοίτα ορισμένες φορές με πιάνει κάτι και λέω θα το μάθω δεν μπορώ αλλά ντάξει προς το παρόν κρατιέμαι.. Έχει πλάκα που ο καθένας κάνει τις "προβλέψεις" του.. :tongue:

Ναι έχεις δίκιο... Προσέχω στο περπάτημα κτλ και ξεκουράζομαι λίγο άμα δω ότι δεν μπορώ.. Μην έχουμε κανένα απρόοπτο..

OkoIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι μου κάνετε?Εγώ είμαι καλά...

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου,σχετικά νωρίς λόγω ιστορικού,και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά.:)

Απλά λόγω του ότι δεν καθόταν σε βολική θέση η μπουμπού και είναι και λίγο μικρούλα,ο γιατρός με είπε να ξαναπάω και την άλλη βδομάδα να κάνει κάτι τελευταίες μετρήσεις.

Ουφ,αρκετό άγχος μου φυγε,όχι πως ηρέμησα τελείως αλλά είμαι καλύτερα :eek:

Τώρα όσον αφορά τα όνειρα,αχ κορίτσια κι εγώ βλέπω πονηρά :D:D κι εμεις απέχουμε...

Φιλάκια σε όλες και να έχετε μια υπέροχη μέραα

7H5Lp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ σήμερα πονάω υπερβολικά στη μέση, στην αριστερή πλευρά μόνο.Ούτε να κοιμηθώ δεν μπόρεσα!!Υπομονή! Ακούω που έχετε αιματοκρίτη 36 , χαμηλή πίεση και ζαλίζεστε.Εγώ με πίεση 10 και 5 (πάντα υποτασικη΄ήμουν) και αιματοκρίτη 27 παρακαλώ(έχω το στίγμα και ξεκίνησα με 33.Τώρα μου αύξησε το σίδηρο και ελπίζω να ανέβει) δεν ζαλίζομαι καθόλου!!!!!!!!Από συμπτώματα μόνο μέση κατά καιρούς αλλά χθες και σἠμερα με τσάκισε!!!! Τρέχω και με το γάμο λίγο που είναι για τις 16 Μαίου:)Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου,σχετικά νωρίς λόγω ιστορικού,και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά.:)

Απλά λόγω του ότι δεν καθόταν σε βολική θέση η μπουμπού και είναι και λίγο μικρούλα,ο γιατρός με είπε να ξαναπάω και την άλλη βδομάδα να κάνει κάτι τελευταίες μετρήσεις.

Τώρα όσον αφορά τα όνειρα,αχ κορίτσια κι εγώ βλέπω πονηρά :D:D κι εμεις απέχουμε...

Μπραβο Μαρακι για τα ωραια νεα!!!!!Μην ανυσηχεις ολα καλα θα ειναι κ στις επομενες μετρησεις!!!Κ εγω για την αυχενικη ειχα παει κ δευτερη φορα για τους ιδιους λογους!!!!!!Θα ηρεμησεις τωρα φανταζομαι μετα τη β επιπεδου ολα μπαινουν στην τελικη ευθεια!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ σήμερα πονάω υπερβολικά στη μέση, στην αριστερή πλευρά μόνο.Ούτε να κοιμηθώ δεν μπόρεσα!!Υπομονή! Ακούω που έχετε αιματοκρίτη 36 , χαμηλή πίεση και ζαλίζεστε.Εγώ με πίεση 10 και 5 (πάντα υποτασικη΄ήμουν) και αιματοκρίτη 27 παρακαλώ(έχω το στίγμα και ξεκίνησα με 33.Τώρα μου αύξησε το σίδηρο και ελπίζω να ανέβει) δεν ζαλίζομαι καθόλου!!!!!!!!Από συμπτώματα μόνο μέση κατά καιρούς αλλά χθες και σἠμερα με τσάκισε!!!! Τρέχω και με το γάμο λίγο που είναι για τις 16 Μαίου:)Φιλιά σε όλες

Καλημερα felic κ μενα η μεση με πεθαινει τις τελευταιες μερες!!!!!Υπομονη κ οσο γινεται ξεκοραση!!!!!Σιγα σιγα με τα τρεχαματα για το γαμο εεε;;;Αντε η ωρα η καλη!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Η ώρα η καλή κι απο μένα!! Εμείς, αν όλα πάνε καλά στο μέλλον, το σκεφτόμαστε για γαμοβάφτιση αν έχουμε τα κουράγια βεβαια.

Αχ αυτή η μέση κι εμένα με ενοχλεί αυτές τις μέρες. Ίσως είναι επειδή αλλάξαμε μήνα? Πρέπει να φταίει και η υγρασία. Όταν άνοιξα τον αφυγραντήρα το βράδυ είχε 83% :?.

Γενικά πάντως προχτές ο υπέρηχος ήταν πιο αναλυτικός και μάλιστα μου έφτιαξε ο γιατρός και πρώτη φορά καρτέλα ολοκληρωμένη με όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό οπότε πήρα λίγο θάρρος οτι παμε καλά μέχρι τώρα. Για β' επιπέδου μας είπε την 22 εβδομάδα αλλά επειδή ο πλακούντας είναι ακόμα πολύ χαμηλά, μου είπε αυτή τη φορά πλήρη ακινησία και θα με ξαναδεί σε 10 μέρες. Δεν πειράζει, έφτιαξε ο άντρας μου σήμερα ολομόναχος φασολάκια με κρέας μούρλια :):)

Καλημέρα κορίτσια!!τι κάνετε?εγώ για να είμαι ειλικρινής δε το έχω νιώσει αυτό που λέτε.μια φορά όλη κι όλη είχα ξυπνήσει με τρελές σκέψεις και φυσικά δεν αντιστάθηκαμε..:D αλλά μας βγήκε ξινό γιατί είχα αίμα μετά.από τότε κόπηκαν οι σκέψεις!!ξαναείχαμε 2-3 επαφές και ευτυχώς όλα καλά!ξεδινουμε που και που!εμένα βέβαια γκρινιάζει ώρες ώρες ο άντρας μου και με στεναχωρεί.μετά το μετανιωνει βεβαια.εσάς κάνουν παράπονα η μόνο ο δικός μου?????πάντως έχει πολλά στο ίντερνετ γι'αυτο το θέμα!είναι απόλυτα φυσιολογική η έντονη όρεξη για σεξ η κ το αντίθετο.μετά την εγκυμοσύνη να δούμε τι θα γινει που θα μας κυνηγανε..χαχα!!οι συσπάσεις που προκαλούνται από τον οργασμό δεν επηρεάζουν πάντως την εγκυμοσυνη.

Τί έγινε τελικά με το ΙΚΑ σου έδωσαν προτεραιότητα; γιατί εγω όπου και να πάω κάνουν οτι δεν βλέπουν... Όσο για την γκρίνια ο καημένος ο δικός μου δεν γκρινιάζει απλά του έχει λείψει αρκετά, λογικό είναι μωρε εκεί που υπήρχε συχνή επαφή να περνά τόσος καιρός... Που να αντέξουν; Πάντως αν υπήρχε θέμα αναγκαστικά θα περίμενε.

Μια χαρά Μαρία με την β΄ξεμπερδεύεις νωρίτερα!!!Και το καλό θα την ξαναδείς!!!Καλά αποτελέσματα!!! Όλα καλά θα είναι!!!

Υπομονή με την μέση και εμένα με πιάνει όταν κοιμάμαι απο το ίδιο πλευρό πολύ ώρα και ξυπνάω απο την ενόχληση για να αλλάξω πλευρό!!! Η λέξη γα όλη την εγκυμοσύνη νομίζω θα έπρεπε να είναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!:mrgreen:

Άντε φτάνει και ο γάμος σου!!!Με το καλό και να περάσετε τέλεια!!!Θα έχεις και το μωράκι σου μαζί!!!(στην κοιλιά ακόμα)

Η ώρα η καλή κι απο μένα!! Εμείς, αν όλα πάνε καλά στο μέλλον, το σκεφτόμαστε για γαμοβάφτιση αν έχουμε τα κουράγια βεβαια.

Αχ αυτή η μέση κι εμένα με ενοχλεί αυτές τις μέρες. Ίσως είναι επειδή αλλάξαμε μήνα? Πρέπει να φταίει και η υγρασία. Όταν άνοιξα τον αφυγραντήρα το βράδυ είχε 83% :?.

Γενικά πάντως προχτές ο υπέρηχος ήταν πιο αναλυτικός και μάλιστα μου έφτιαξε ο γιατρός και πρώτη φορά καρτέλα ολοκληρωμένη με όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό οπότε πήρα λίγο θάρρος οτι παμε καλά μέχρι τώρα. Για β' επιπέδου μας είπε την 22 εβδομάδα αλλά επειδή ο πλακούντας είναι ακόμα πολύ χαμηλά, μου είπε αυτή τη φορά πλήρη ακινησία και θα με ξαναδεί σε 10 μέρες. Δεν πειράζει, έφτιαξε ο άντρας μου σήμερα ολομόναχος φασολάκια με κρέας μούρλια :):)

Ξεκουράσου χαλάρωσε και απόλαυσε την περιποίηση απο τον άντρα σου!!!Να'ναι καλά και αυτοί τι θα κάναμε χωρίς αυτούς στο πλάι μας.... Μακάρι την επόμενη φορά να σου πεί όλα οκ, ή τουλάχιστον να μην χρειάζεται πλήρη ακινησία!!

Φιλιά σε όλες κοριτσάκια!!!Καιρό έχει να μπεί και η Didi... Ελπίζω όλα καλά να είναι!!!Να μπαίνετε έστω για ένα γειά να ξέρουμε ότι όλα είναι καλά!!! Α!!!Και για να μην ανησυχείς stafylaki και γω πια δεν την ακούω καθόλου ίσως μια φορά την μέρα και αν. Κουράστηκα πολύ τις μέρες του Πάσχα γι'αυο έδωσε ρέστα. Τώρα πάλι ήσυχη...

zZWsp2.png398Mp3.png

Ανδρομέδα όπως βλέπεις από άποψη στατιστικής,ξέρεις τι να περιμένεις!:D καλά ε..θα γεμίσει άντρες ο Σεπτέμβριος!!

Εμένα δεν γκρινιάζει..ίσα-ίσα στην αρχή εγώ γκρίνιαζα γιατί εκείνος ήταν διστακτικός..αλλά μετά από λίγη κουβέντα...τον έπεισα! :tongue: Τώρα μια στις τόσες ξεδίνουμε λίγο..αν υπάρχει όρεξη!

χαχαχα λες να πάμε με τις στατιστικές ή να ανατρέψουμε τα δεδομένα;;; Έχει πολύ πλάκα τελικά!

Τί έγινε με το ΙΚΑ τελικά; Είχε αποτελέσμα το τούρλωμα; :tongue:

Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Ίσα-ίσα που σου έφυγε και ένα μεγάλο άγχος!!! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία να βλέπεις το μωράκι σε 3d ε; Περιμένω πως και πως!

Σήμερα που φαίνεται αναλάβανε δράση στην κουζίνα οι άνδρες..! Και 'μενα μου ετοίμασε μια μακαρονάδα γιατί βαριόμουν... :cool:

Ηρέμησε και ξεκουράσου όπως σου είπε ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε!!! :D

OkoIp3.png

Sagia μου εμένα δεν γκρινιάζει γιατί λόγω ιστορικού είμαστε και οι δύο όσο πιο προσεκτικοί γίνεται και κάνουμε υπομονή σ' αυτό το θέμα. Μπορώ να σου πως εγώ το ζητάω πιο πολύ!!!:) Τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν ξέρω, με την αυπνία να χτυπάει κόκκινα θα δούμε!:tongue:

Μαράκι μου συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα, τώρα να χαλαρώσεις τελείως! Και οι υπόλοιπες εξετάσεις τέλειες θα είναι.

Με το καλο ο γάμος σου!

Εγώ ακόμα δεν έχω μέση, αλλά έχει ξεκινήσει να με πονάει η πλάτη...

Από κιλά πως πάτε κορίτσια? Εγώ είμαι ήδη 7 ολόκληρα κιλά πάνω....:oops:

Εδώ και μια βδομάδα που έφτιαξε ο καιρός, ξεκίνησα περπάτημα για να μαζευτώ και σε συνδυασμό με καλύτερη διατροφή πιστεύω θα δω διαφορά... Έχω ήδη κόψει και κάτι σφολιάτες που καταβρόχθιζα στη δουλειά...:cool:

Mariposita μπράβο και για τις δικές σου εξετάσεις και υπομονή με την ακινησία. Ευτυχώς έχεις άντρα μάγειρα και θα έχεις βοήθεια! Να του λες να σου κάνει και λίγο μασαζάκι γαι να μην πιάνεσαι.

Όντως η Didi που χάθηκε?:rolleyes: Εύχομαι όλες να είστε καλά! Καλό Σαβββατοκύριακο!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...