Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Χριστός ανέστη!χρόνια πολλά με υγεία κορίτσια!πως περάσατε?εμείς πολύ όμορφα,να ήταν κι άλλο!!νομίζω χθες κ προχθές κατάλαβα κ εγώ επιτέλους το μωράκι μου!!!

Audette να σας ζήσει η μπεμπα και να είναι γερή!!

Leuki αγορομανα?τέλεια!!!με το καλό να έρθουν!

Σταφυλακι σε καταλαβαίνω..αυτή τη βδομάδα μάλλον έρχεται κ η σειρά σου να νιώσεις το μωράκι σου!

Mariposita με το καλό την Πέμπτη να δείτε το νινί σας κ να μάθετε κ φύλο!!

Φραουλιτσα ζωηρή η μικρή!!!!θα σε τρελλανει στην κλωτσιά μου φαίνεται μόλις μεγαλώσει κι άλλο!

Φιλιά σε ολες!

Και του χρόνου με τα δυο σου παιδάκια!!!Μην μου λες τέτοια!!!Και εγω την είχα για ήσυχο μωράκι!!!Θα μου αλλάξει τα φώτα λες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια και Χριστός Ανέστη! Και του χρόνου με υγεία και με τα μωράκια μας αγκαλίτσα!

Καλε τελικά δεν γράψατε τοοοοοσα πολλά πια. ΟΚ. Νομιζα οτι εχω χάσει επεισόδια.

Καταρχήν περαστικά Ανδρομεδά κ Μαρία. Προσοχη κια πολλες πορτοκαλάδες!!!

Για το θυροειδή θα σας πω οτι κι εγω πηγα τελικα σε εναν καταπληκτικό ενδοκρινολογο. Με ολες τις εξετασεις θυροειδόυς που ειχα κανει αντι - tpo, TSH KLP και μου εδωσε Τ4 των 25 mg. Ειχα ΤSH 2.83. Μου ειπε να μην ανυσηχω για θυροειδη απλως θελει ελεγχο ειδικά λογω διδυμων. Υποθετω λοιπον οτι και για εσας εφοσον περνετε κάποιο χαπακι δεν θα υπάρχει προβλημα.

Επισης να σας πω κι εγώ οτι εχουμε αγοράκια. !!! Ναι ναι ο γιατρός μας το είπε στην αυχενική διαφάνεια η οποια ευτυχως ειναι πολυ καλή.

Συγχαρητήρια Λευκή μου για τα αγοράκια σου!!! Με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!:P

Την ίδια TSH είχαμε, αλλά εμένα μου έδωσε των 62mg. Ίσως το medithyrox που παίρνω να έχει άλλη σύσταση, τι να πω, αν και στις οδηγίες γράφει ότι πρόκειται για Τ4. Θα δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σε ένα μήνα.

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Λευκή μου με το καλο τα αγοράκια σου!!!!

Σημερα είμαι πολυ χαρουμενη γιατι έγινα θεία!!! Η νύφη μου γέννησε μια τελεια μπουμπου! Αντε και στα δικα μας κορίτσια!!!:D:D

Audette μου να τη χαίρεσαι την ανιψιά σου!!! Να σας ζήσει! Και στα δικά σου με το καλό! Είναι μεγάλη η χαρά, έγινα κι εγώ θεία πρόσφατα και έχω ξετρελαθεί! Άντε και στα δικά μας!:D

Καλημέρα κορίτσια!!!Τί κάνετε; πως είσαστε; Καλά; Έφτιαξε και ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος!!!!Και είμαστε πλέον περίπου στο μισό της εγκυμοσύνης!!!Σιγά σιγά αρχίζουν τα καλύτερα, εύχομαι :P!!! Έχω αρχίσει και την νιώθω περισσότερο, σαν χτυπηματάκια απο μέσα, όχι κανονικές κλοτσίες, αλλά ελαφρά χτυπηματάκια, και κάποιες φορές όταν είμαι ξαπλωμένη και χαϊδεύω την κοιλιά μου μετά έχω χτυπηματάκια!!! Αχ την λατρεύω!!!Νιώθω πιο καλά τώρα που μπορεί να δίνει το παρόν!!!

Lefki συγχαρητήρια για τα αγοράκια σου!!! Γερά να είναι και με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου, που θα γεμίσει σίγουρα!!!!

Audette να σου ζήσει η ανηψιά σου, άντε με το καλό και στα δικά σου στην ώρα της βέβαια!!!;)

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα κοριτσάκια που έχουμε να ακούσουμε νέα τους να μάθουμε ότι είναι καλά!!!Φιλιά πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

Αχ τι ωραία αίσθηση αυτά τα ζουζούνια, να είναι γερά! Κι εγώ χθες απόλαυσα τουμπίτσες και γαργαληματάκια! Αν και δε μου είναι τόσο εύκολο να το ακούω όποτε προσπαθήσω πχ αν ξαπλώσω ή φάω κάτι κλπ. Όποτε θέλει αυτό κάνει κόλπα, αλλά χαλάλι του!

Χρονια Πολλά!!! Lefki συγχαρητήρια για τα αγοράκια σου! Ελπίζω να μας κάνει κι εμάς τη χάρη το μικρό και να μάθουμε την πέμπτη.

Stafylaki εμένα σήμερα μου έδωσε δυο γερές και το κατάλαβα εγώ και για πρώτη φορά κι ο άντρας μου που ακούμπησε το χέρι του απο πάνω. Θα δεις όσο περνάει ο καιρός θα τα καταλαβαίνουμε πιο έντονα:)

Mariposita με το καλό να δεις κι εσύ το μωράκι σου την Πέμπτη! Το κατάλαβε και ο άντρας σου??? Ωραία! Θα χάρηκε κι αυτός που περιμένει πως και πως!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε και χαθήκατε? Ελπίζω να είστε όλες καλά και περιμένουμε νέα σας! Φιλιά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μην ανησυχείς και εγώ όλες αυτες τιε μέρες που έτρεχα δεν είχα προλάβει να καταλάβω τίποτα. Μόλις το σκέφτηκα και χαλάρωσα την κατάλαβα!!!Συνήθως την νιώθω όταν ξαπλώνω, και πιο πολύ στο πλάι ή όταν είμαι όρθια και κάτσω δίνει ένα δυο. Μην νομίζεις οτι γίνεται συνέχεια!!!Να'ναι 4 φορές την μέρα κάπου εκεί. Μόλις χαλαρώσεις θα την νιώσεις!!!

Αχα μακαρι!!!!!!Να τη νιωσω να ηρεμησω λιγο!!!!!Σκεφτομαι να τηλ στη γιατρο να τη ρωτησω αλλα σε μια βδομαδα εχω ραντεβου κ ψιλοντρεπομαι λιγοοοο.......Μου ειχε πει οτι γυρω στην 20 η θα τη νιωσω οποτε κανω υπομονη!!!Μπορει να παιζει κ ρολο το οτι ειχα κοιλιτσα απο πριν κ ισως να μην κουνιεται τοσο πολυ ακομα για να την νιωσω εξωτερικα...τι να πω;;ισως λεω κ βλακειες!!!!!:confused:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Αχα μακαρι!!!!!!Να τη νιωσω να ηρεμησω λιγο!!!!!Σκεφτομαι να τηλ στη γιατρο να τη ρωτησω αλλα σε μια βδομαδα εχω ραντεβου κ ψιλοντρεπομαι λιγοοοο.......Μου ειχε πει οτι γυρω στην 20 η θα τη νιωσω οποτε κανω υπομονη!!!Μπορει να παιζει κ ρολο το οτι ειχα κοιλιτσα απο πριν κ ισως να μην κουνιεται τοσο πολυ ακομα για να την νιωσω εξωτερικα...τι να πω;;ισως λεω κ βλακειες!!!!!:confused:

Stafylaki μην ανησυχείς, παίζει ρόλο αν είχες κοιλίτσα από πριν και αν είναι η πρώτη ή η δεύτερη εγκυμοσύνη σου, κλπ. Όλα είναι μια χαρά και η μπουμπού όπου να' ναι θα κάνει την εμφάνισή της!!! Έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμα, αλλά παρόλα αυτά αν είσαι τόσο αγχωμένη, πάρε την γιατρό σου να σε ηρεμήσει γιατί το άγχος δεν το θέλουμε. Σε μια βδομαδούλα θα την καμαρώσεις! ;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχές σας! Με το καλο να έρθουν και τα δικα μας μωρακια και να ναι γερα και τελειομηνα!

Σταφυλακι κι εμένα μετα την 20η μου είπε ο γιατρός οτι αυτήν ακούσω εν τω μεταξύ εχω και πρόσθιο πλακουντα και αυτο δυσκολεύει στο α την καταλάβω! Μια κινητικότητα την νιώθω δεν είμαι ομως σίγουρη αν ειναι το μωρο ή το εντερο μου! Εσυ σε ποια βδομάδα είσαι τωρα; Το τικερακι σου εχει κολλήσει!

Κορίτσια χθες ειχα κατι πονακια και τραβηγματα στα πλάγια και στην κορυφή της κοιλιας μου κάτω απο το στήθος! Σαν να ανοίγει η κοιλάδα μου! Να το θεώρησα καλο σημάδι οτι μεγαλώνει η μπεμπα και κάνει χώρο;;:P

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια ~~!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Λευκή μου με το καλο τα αγοράκια σου!!!!

Σημερα είμαι πολυ χαρουμενη γιατι έγινα θεία!!! Η νύφη μου γέννησε μια τελεια μπουμπου! Αντε και στα δικα μας κορίτσια!!!:D:D

Ευχαριστώ πολύ Audette μου. Να σου ζήσει το ανιψάκι και με το καλό να έρθει και το δικό σου μωρουδέλι.

mariposita συγχαρητηρια για την πρωτη δυνατη κλωτσια σας!!!!χιχι τι ωραια!!!!!Βλεπω δεν εχουμε πολλες μερες διαφορα οποτε και εγω να περιμενω την αρχη οπου να ναι!!!!!!!!Αγχωνομαι λιγο μωρα μηπως δεν ειναι καλα για αυτο δεν το καταλαβαινω... Αλλα μετα λεω οτι κοιμαται κ ηρεμω καπως!!!!Τρελη εντελως...........:rolleyes:

Αχ σταφυλάκι μου να μην μου αγχώνεσαι. Ειναι νωρίς ακομα να ακους το μωράκι σου τόσο έντονα !!!

Συγχαρητηρια για τα αγορακια σου Lefki και για την καλη αυχενικη!!!Διπλη χαρα τα δυδυμακια,τελεια!!!!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα!!!!!
ΧΙΧΙΧ .Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κοριτσουδια. !!!

Ελπιζω να μου ειστε καλά

Λοιπον να σας πω τι επαθα εγω και δεν ξέρω πως νατο εξηγησω ομως στην επομενη επισκεψη το ενα μέρος θα το πω....το αλλοδ εν ξέρω.........

Μου φαινεται τοσο περιέργο ρε κορίτσια. Ειναι τωρα μερικές μέρες που φτερνίζομαι και φευγουν σταγονίτσες ούρα (:confused::confused::confused:)

και το αλλο που εχω ειναι το εξής και αντε τώρα να το πω στο γιατρο( δεν γίνεται σας λεω)............ χωρις να εχουμε ερωτικές επαφές με τον αντρα μου ή οτιδήποτε αλλο γενικά.......ενοιωθα εκει "κατω" σαν να ειχα κάνει σεξ ενα πράγμα (σαν ερεθισμός κολπικα) σορρυ για την περιγραφή αλλα ρε κορίτσια πειτε μου που να το πω αυτο. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Το ειπα στον αντρα μου και γελαγεκ αι μου ειπε οτι κατι μου κάνουν τα μικρα.?

ΟΥΦ σας εχει τυχει ?

η μισή ντροπη δική μου αλλα τι να κανω κοριτσια χελπ........σκεφτομαι πως να το πω στο γιατρο..............μην ειναι τιποτα συσπασεις? δεν εχω πονους κλπ.:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αυτά τα "πρωιν'α νεα μου.

xj92p3.png

Ευχαριστώ πολύ Audette μου. Να σου ζήσει το ανιψάκι και με το καλό να έρθει και το δικό σου μωρουδέλι.

Αχ σταφυλάκι μου να μην μου αγχώνεσαι. Ειναι νωρίς ακομα να ακους το μωράκι σου τόσο έντονα !!!

ΧΙΧΙΧ .Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κοριτσουδια. !!!

Ελπιζω να μου ειστε καλά

Λοιπον να σας πω τι επαθα εγω και δεν ξέρω πως νατο εξηγησω ομως στην επομενη επισκεψη το ενα μέρος θα το πω....το αλλοδ εν ξέρω.........

Μου φαινεται τοσο περιέργο ρε κορίτσια. Ειναι τωρα μερικές μέρες που φτερνίζομαι και φευγουν σταγονίτσες ούρα (:confused::confused::confused:)

και το αλλο που εχω ειναι το εξής και αντε τώρα να το πω στο γιατρο( δεν γίνεται σας λεω)............ χωρις να εχουμε ερωτικές επαφές με τον αντρα μου ή οτιδήποτε αλλο γενικά.......ενοιωθα εκει "κατω" σαν να ειχα κάνει σεξ ενα πράγμα (σαν ερεθισμός κολπικα) σορρυ για την περιγραφή αλλα ρε κορίτσια πειτε μου που να το πω αυτο. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Το ειπα στον αντρα μου και γελαγεκ αι μου ειπε οτι κατι μου κάνουν τα μικρα.?

ΟΥΦ σας εχει τυχει ?

η μισή ντροπη δική μου αλλα τι να κανω κοριτσια χελπ........σκεφτομαι πως να το πω στο γιατρο..............μην ειναι τιποτα συσπασεις? δεν εχω πονους κλπ.:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Λευκή μου σ ευχαριστω για τις ευχες σου! Κι εσυ με το καλο να φερεις στον κοςμο τα αγοράκια σου!

Λοιπον για τις απορίες σου! Αυτο με τα ουρά μου εχει τύχει κι εμενα! Το θεωρω λογικο δεδομένου οτι πιέζεται η κύστη οσο μεγαλώνει το μωρακι, ποσο μαλλον εσυ που εχεις δυο!

Και το δεύτερο μου εχει τύχει! Για να ειμαι ειλικρινής και εγω ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρο μου! Αν βρεις εσυ το θάρρος και το κανεις θελω πολυ να μάθω τι θα σου πει γιατι κι εγω το εχω απορια! Το μονο σχετικό που εχω διαβάςει εινσι οτι στο δεύτερο τριμηνο αυξάνονται οι σεξουαλικές ορμες! Συσπασεις δεν εινσι γιατι θα ένιωθες είτε πονο είτε να πετρωνει η κοιλια σου!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

ΟΥΦ σας εχει τυχει ?

Λευκή μου σ ευχαριστω για τις ευχες σου! Κι εσυ με το καλο να φερεις στον κοςμο τα αγοράκια σου!

Λοιπον για τις απορίες σου! Αυτο με τα ουρά μου εχει τύχει κι εμενα! Το θεωρω λογικο δεδομένου οτι πιέζεται η κύστη οσο μεγαλώνει το μωρακι, ποσο μαλλον εσυ που εχεις δυο!

Και το δεύτερο μου εχει τύχει! Για να ειμαι ειλικρινής και εγω ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρο μου! Αν βρεις εσυ το θάρρος και το κανεις θελω πολυ να μάθω τι θα σου πει γιατι κι εγω το εχω απορια! Το μονο σχετικό που εχω διαβάςει εινσι οτι στο δεύτερο τριμηνο αυξάνονται οι σεξουαλικές ορμες! Συσπασεις δεν εινσι γιατι θα ένιωθες είτε πονο είτε να πετρωνει η κοιλια σου!!

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν αφού σήμερα λέμε πιπεράτα συμπτώματα ακούστε τι έπαθα εγώ! Με τον άντρα μου δεν... γιατί φοβόμαστε. Αλλά από όρεξη, έχω αρκετή...!!! Λοιπόν μια μέρα στον ύπνο μου ένιωσα μια ευχαρίστηση άλλο πράγμα...............!!!:):):) Ξύπνησα φοβισμένη μήπως έβλαψα το μωρό μου...:tongue: ο άντρας μου εννοείται ότι κορόιδευε κι εγώ από τη ντροπή μου δεν το είπα πουθενάαααααα. Αφήστε που νομίζω ότι μου συνέβη κι αλλο ένα βράδυ αλλά σε μικρότερο βαθμό!!!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Χα χα!!!Γέλασα πολύ!!!Και εγω τα έχω πάθει και τα δύο!!! Την πρώτη φορά που το ένιωσα ήταν η μέρα που είδα το αίμα, οπότε προσπάησα να βγάλω κάθε ιδέα ερωτικού περιεχομένου απο το μυαλό μου, και το ξαναέπαθα άλλη μια φορά, όπου ένιωθα σαν σύσπαση εκεί χαμηλά, καταλαβαίνετε :tongue::oops: και σηκώθηκα τρέχοντας στην τουαλέτα γιατί φοβήθηκα ότι θα είχα πάλι αίμα.... Ευτυχώς δεν είχα κάτι, αλλά εγω το έχω δυστυχώς συνδυάσει αρνητικά, και φυσικά ντρεπόμουν να ρωτήσω το γιατρό... Ε λίγο η αποχή βρε κορίτσια δεν αργεί να γίνει το κακό.... Και όπως λέει ο σοφός λαός ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ;)......

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν αφού σήμερα λέμε πιπεράτα συμπτώματα ακούστε τι έπαθα εγώ! Με τον άντρα μου δεν... γιατί φοβόμαστε. Αλλά από όρεξη, έχω αρκετή...!!! Λοιπόν μια μέρα στον ύπνο μου ένιωσα μια ευχαρίστηση άλλο πράγμα...............!!!:):):) Ξύπνησα φοβισμένη μήπως έβλαψα το μωρό μου...:tongue: ο άντρας μου εννοείται ότι κορόιδευε κι εγώ από τη ντροπή μου δεν το είπα πουθενάαααααα. Αφήστε που νομίζω ότι μου συνέβη κι αλλο ένα βράδυ αλλά σε μικρότερο βαθμό!!!:tongue:

Αααααχχχχχ! Τι τραβάμε οι μελλουσες μανουλες! Κι εμεις το ίδιο κοριτσάκι μου! Δεν εχουμε επαφές καθόλου απο οταν έμεινα έγκυος! Πολλες φορές μου λείπει αλλα μετα με πιάνουν οι τύψεις οτι δεν κάνει για το μωρο μου! Πάντως βλεπω και "πονηρά" όνειρα δεν ξέρω αν σας εχει τύχει!

Χαχα ωραία κουβέντα εχουμε πασει μεσημεριατικα!:tongue::tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Αχ κορίτσια με καθυσηχάσαστε λιγάκι.

Λοιπον αμα βρω το θαρρος και ρωτήσω εννοειται οτι θα σας πω.

Ναι βρε μην αγχωνεσαι! Φυσιολογικο ειναι!

Αν ρωτήσεις πάντως το γιατρο πες μας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Άντε είμσατε σχεδόν στα μισά πιά!!!Περνάει ο καιρός κοριτσάκια, σιγά σιγά θα κοιτάμε και τα μωρουδιακά και θα περάσει νεράκι.....

Αχ ναι μωρε φραουλιτσα! Αντε να κάνουμε και τη β επιπέδου και μετα να αρχίσουμε τα ψώνια! Πως και πως το περιμένω!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;σας ευχαριστω ολες για τα ξεαγχωτικα σας λογια!!!!!!!!Ηρεμησα λιγο κ θα περιμενω τις επομενες δυο εβδομαδες να κανει αισθητη την παρουσια της η μπεμπα!!!!!Σημερα ειμαι 18 κ 1 οποτε μπηκα στην 19 εβδομαδα,την Τριτη εχω ραντεβου στη γιατρο να τη δουμε!!!!Οσο για το αλλο θεμα που ανοιξατε κ εγω εχω περιεργες ορεξεις μερικες φορες αλλα δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα!!!!Τωρα που θα παω θα ρωτησω τη γιατρο αν επιτρεπεται λιγο τωτα πια!!!Μπας κ μας φυγει κανενα νευρο βρε παιδια οσο να ναι ηρεμεις φανταζομαι εστω κ αν το κανεις σιγα σιγα!!!!χαχαχα ωχ πως τα λεω ετσι.....:tongue:και για τις σταγονιτσες....με το φταρνισμα συνηθως ωπ να το το ατυχυματακι!!!!!!!Υπομονη ειναι απ την πιεση που ασκει το μωρο !!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...