Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αυτό έχει σημασία..να είναι καλά τα μωράκια μας!!όντως είμαστε μαζί..και μια που το ανέφερες,ποτέ είχες τελευταία περίοδο εσύ?εγώ 3/12. Απλά χθες που πήγα στο γιατρό ο υπέρηχος με έβγαλε 17+2ημ. Και λέω μήπως μετράει λάθος το τικερακι μου!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες!!mariposita καλως ήρθες στην παρέα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Ξέρεις μήπως και το φύλο του μωρού σου; Υπομονή με τα συμπτώματα!!!Έχεις και ένα όφελος ότα γεννήσεις θα είσαι πιο αδύνατη και απο πρίν!!! Τρομερό!!!

Sagia το είδες το νινί σου!!!Μια χαρά και είναι και υπναράς!!!Χα χα!!Και γω θα τρόμαζα είναι η αλήθεια. Λέω να πιώ καμια πορτοκαλάδα πριν τον υπέρηχο μην το πιάσουμε καιι εμείς στον ύπνο!!!

Πολύ ωραία μέρα σήμερα!!! Αχ εμένα έχει αρχίσει να με πιάνει η μέση στον ύπνο και γενικά νιώθω πιο βαριά... Θα ρωτήσω και τον γιατρό!!Πως είστε κοριτσάκια; Καλά;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!αν σας πω ότι ξύπνησα τώρα με ξυπνητήρι τι θα μου πείτε?στις 8:30 έφυγε ο μικρός κ μετα δε μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.τρομερό.

Κορίτσια πήγα στο γιατρό χθες!είδαμε το μωράκι μας κ όλα είναι μια χαρά!!μου κόπηκε η ανάσα γιατί ήταν ακίνητο εντελώς κ μου κούνησε την κοιλιά αλλά τπτ αυτό!νόμιζα ότι κάτι δε πάει καλά κ μετα μου είπε ο γιατρός ότι κοιμάται!!!το ξανακουνησαμε,τεμπέλης...χαχα τεντωσε σιγά σιγααα τα χεράκια.. Τι να σας πω!έλιωσα!

1,5 κιλό έχω βάλει σύνολο.και το 1,5 σε ένα μήνα.μάλλον απόλαυσα φαγητό :) το άσχημο ήταν ότι του υπενθύμισα ότι φοβάμαι για τον τράχηλο κλπ κ ευτυχώς γιατί δε θυμόταν ότι γέννησα 36η,νόμιζε 38η.μου μέτρησε λοιπόν κ κολπικά τον τράχηλο κ πέθανα λίγο.όλα καλά κ με αυτό.

Μπραβο κοριτσι που ειναι ολα καλα!!!!Κ εγω χθες πηγα να τη δω κ κοιμοταν κ την ξυπνησε η γιατρος ταρακουνοντας την κοιλια μου !!!!!Τεμπελουδικα μας βγαινουν μου φαινεται!!!!χαχα!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλώς ήρθες mariposita! Με το καλό το μωράκι σας!:D

Φραουλίτσα είσαι λίγο καλύτερα? Θα δεις και το μωράκι σου οπότε θα πάρεις τα πάνω σου:D . Sagia όμορφα που είδες τον κούκλο σου! Με το καλό και οι υπόλοιπες που έχετε υπέρηχο αυτές τις μέρες!

Didi ψηφίζω μικρό πρίγκιπα και μου έδωσες τρελλή ιδέα! Φυσικά και δεν είναι πολύ αγορίστικο, εγώ θα το σκεφτόμουνα και για κοριτσάκι, περνάει πολύ σημαντικά μυνήματα. Αυτοκόλλητα θα βαλεις ή ταπετσαρία? Μπορείς να μου πεις που τα έχεις βρει? φιλιά :Dσε όλες!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγκυουλες μου!!!

Σαγια τι ωραία νεα! Κι εμεις τελευταια φορά που πήγαμε κοιμόταν και ειχε και το χέρι στο στόμα! Χαχαχα! Σαμπως εχει δίκιο το σταφυλακι που λέει οτι θα μας βγουν τεμπελουδικα!

Mariposita Καλωσηρθες στην παρεουλα μας και με το καλο το μωρακι σου!

Φραουλιτσα εσυ ποτε πας να ξαναδεις το ζουζουνι σου;

Εγω εχω ραντεβου τη Δευτέρα! Μεχρι τότε ξαπλα ξαπλα ξαπλα λόγω των συσπασεων!

Ντιντακι ολα ωραία τα θέματα που έχεις διαλέξει! Θα συμφωνήσω ομως με τη κασσιοπη για τον μικρό πριγκηπα! Ειναι και συμβολικό! Κασσιοπη νομίζω στο livewall εχω δει αυτοκόλλητα με τον μικρό πριγκηπα.!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γειά σας κορίτσια! Δυστυχώς στην αυχενική μας είπαν οτι είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε. Τώρα περιμένουμε με αγωνία στις 16 του μήνα για τον επόμενο υπέρηχο μήπως και είμαστε τυχεροί και μάθουμε το φύλο. Δεν μπορώ να περιμένω! Μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο μηχάνημα στο σπίτι να βλέπαμε συνέχεια τα μωράκια :D

Απ'οτι διαβάζω έχετε πολύ καλό γούστο για το δωμάτιο και παίρνω ιδέες. Εμείς δυστυχώς λόγο της υπερβολικής υγρασίας πρέπει πρώτα να το περάσουμε μερικά χέρια με αντιμουχλική μπογιά πρώτα για μα είμαστε σίγουροι και μετά θα γίνουν τα σχέδια.

Let The Sunshine In ...

Κασσιόπη, χρίζεσαι ο dj της ομάδας!!! Πολύ ωραίο το τραγούδι, μ'αρέσεις!!! :D

Προς το παρόν προσπαθώ να αποφασίσω για θέμα διακόσμησης... Μου αρέσει πολύ η ζούγκλα, με αυτοκόλλητα δέντρα και ζώα (ο μπαμπάς μας το μισεί), σκέφτομαι Μικρό Πρίγκιπα, αλλά ανησυχώ μήπως είναι πολύ αγορίστικο, και μάλλον καταλήγω σε ταξίδια, με παιδικό χάρτη, αερόστατα και αεροπλάνα... Εσείς τι λέτε;

Αχ και τα τρία όντως είναι ωραία αλλά ψηφίζω χάρτη και μετά Μικρό Πρίγκιπα και δεν είναι καθόλου αγορίστικο!!

Κορίτσια πήγα στο γιατρό χθες!είδαμε το μωράκι μας κ όλα είναι μια χαρά!!μου κόπηκε η ανάσα γιατί ήταν ακίνητο εντελώς κ μου κούνησε την κοιλιά αλλά τπτ αυτό!νόμιζα ότι κάτι δε πάει καλά κ μετα μου είπε ο γιατρός ότι κοιμάται!!!το ξανακουνησαμε,τεμπέλης...χαχα τεντωσε σιγά σιγααα τα χεράκια.. Τι να σας πω!έλιωσα!

Μόνο να σκεφτείς ότι εμείς θέλουμε ταρακούνημα για να ξυπνήσουμε(ξυπνητήρι) φαντάσου τα μικρούλια!!! :tongue:

Γειά σας κι απο μένα!:D

Περιμένουμε το Σεπτέμβρη με το καλό και ακόμα να συνέλθει το άτιμο το στομάχι. 10 κιλά έχω χάσει κι ευτυχώς όπως είπε ο γιατρός είχα απόθεμα :oops::)

Καλώς ήρθες mariposita!!! Να έχεις μία όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με το καλό το μωράκι σου!!! :D

OkoIp3.png

Κασσιόπη, χρίζεσαι ο dj της ομάδας!!! Πολύ ωραίο το τραγούδι, μ'αρέσεις!!! :D

:cool::cool::cool::cool:

audette17, έψαξα εκείπου μου είπες αλλά δεν τα βρήκα..Βρήκα βέβαια αλλού, απλά ρώτησα την didi μήπως είδε κάπου συγκεκριμένα που να της έκαναν το ιδιαίτερο ''κλικ''. Ok, είναι νωρίς ακόμα και όπως λέει και η mariposita έχουμε πρώτα βαψίματα;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Το είδαμε και είναι μια χαρά!!!Είχε το ένα χέρι του και στο κεφάλι!!Σαν να το είχε πίσω απο το κεφάλι του μου φάνηκε!!Κοριτσάκι είμαστε σίγουρα αφού είχε τα πόδια ορθάνοιχτα και κοιτάξαμε και είπε και ο γιατρός αν ήταν κάτι θα φαινόταν!!!Α και ο πλακούντας μου είναι πρόσθιος. Όλα μια χαρά!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλο ανησυχω.... Φιλιά σε όλες με το καλό να τα δείτε κοριτσάκια και εσείς ξανά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

MaripositaΚαλωσηρθες!!!

Να ειναι η εγκυμοσυνη υπέροχη και τελειομηνη!!!

Didi ενθουσιάστηκα με τα σχέδια για ταξιδια και αερόστατα και χάρτες

Σούπερ ειναι!!!βεβαια οπως λένε τα κοριτσια και ο μικρός πρίγκιπας ειναι ωραιο και με μηνυματα θεματάκι αλλα το αλλο θα μπορεις να το κρατήσεις και οταν μεγαλωσει και θα καταλαβαίνει!!!

Καλε δεν εια ο τεμπέλικα τα μωρουλια σας....απλα Τα μωρακια μας νανουριζονται οσο εμεις ολη την ημέρα ειμαστε στο πόδι...

Αλλα εχει φαση οταν το βλέπεις στον υπέρηχο να κοιμάται και με το που το κουνας ξυπνάει και γινεται ενα ενεργητικοτατο ζιζανιο...χαχαχχαχα

Στα νεα μου πήγα στο γιατρο και γω και ολα ειναι καλα...

Ειδαμε τον μπέμπη ο οποίος μεγαλώνει και ειναι ζωηροτατος...

Και ρε κοριτσια με το που ειπε ο γιατρός να δουμε και πιο κοντα πως φαίνεται,γυρνάει τη μουριτσα και το βλέπαμε στο μόνιτορ αν φας..

Ενταξει περιττό να σας πω οτι και γω και ο άντρας μου Κατουρηθηκαμε απο τη χαρα μας

Λες στηνοταν για φωτογραφια....

Λιωσαμε....

Αυτα!!!!

Φιλια σε ολες

Nv6Vp2.png

Καλώς σας βρήκα! Είμαι στη 16 εβδομάδα τώρα και σύμφωνα με την ΠΗΤ περιμένουμε για 13 του Σεπτεμβρη. Απ'οτι βλέπω Sagia απο το τικεράκι σου είμαστε πολύ κοντά! Η αλήθεια είναι οτι οι εμετοί και οι αναγούλες ήταν πολύ χειρότερα τους 2 πρώτους μήνες αλλά αυτό το βάρος και η αίσθηση σαν να έχω φάει μια ολόκληρη φραντζολα ψωμί συνεχίζονται χειρότερα το βράδυ οπότε μπορώ να κρατήσω μόνο το μεσημεριανό μέχρι την επόμενη μέρα. Κατα βάθος όμως δεν με ενοχλεί καθόλου! Το μωράκι να'ναι καλά και όλα τ'άλλα χαλάλι :D

Καλώς ήρθες Μαριποζίτα!!! Ελπίζω σιγά-σιγά να πάψεις να ταλαιπωρείσαι, πέρασε ο καιρός! Για το φύλο, κι εμάς με πιθανότητα 80% μας το είπαν, εγώ διατηρώ τις ελπίδες μου για κοριτσάκι!! χιχι

Εμείς πάλι έχουμε υγρασία (όχι ιδιαίτερη μούχλα, ευτυχώς) στην κρεβατοκάμαρα. Το καλοκαίρι κι εμείς θα το βάψουμε με αντιμουχλικό, καθώς θα έχουμε το νινί τους πρώτους μήνες μαζί μας...

Αυτό έχει σημασία..να είναι καλά τα μωράκια μας!!όντως είμαστε μαζί..και μια που το ανέφερες,ποτέ είχες τελευταία περίοδο εσύ?εγώ 3/12. Απλά χθες που πήγα στο γιατρό ο υπέρηχος με έβγαλε 17+2ημ. Και λέω μήπως μετράει λάθος το τικερακι μου!

Εμένα με βγάζουν συνέχεια άλλη ημερομηνία! Το μωρό βγαίνει πιο μεγάλο από τις εβδομάδες του... Στην αυχενική μου το έβγαλε 5 μέρες μεγαλύτερο, αλλά αποκλείεται να ήταν σωστό, καθώς είχα καθυστερημένη ωορρηξία. Οπότε κρατάω το 22/9 (βάσει ωορρηξίας), με την ελπίδα να γίνει 23, μπας και κάνουμε τον ζυγό! ;) Εσένα πόσο μεγάλος είναι ο κύκλος σου; Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία;

Μπραβο κοριτσι που ειναι ολα καλα!!!!Κ εγω χθες πηγα να τη δω κ κοιμοταν κ την ξυπνησε η γιατρος ταρακουνοντας την κοιλια μου !!!!!Τεμπελουδικα μας βγαινουν μου φαινεται!!!!χαχα!!!!!!

Α, κι εσένα και της Σάγια και της Οντέτ, τεμπελάκια! Και το δικό μας έτσι θα βγει, αν πάρει από τη μάνα του στην εγκυμοσύνη! Εμάς μας πάλι μας έσκασε στην αυχενική, γιατί δεν γυρνούσε ανάσκελα, καθόλου συνεργάσιμο αυτό το παιδί! χιχι

Καλώς ήρθες mariposita! Με το καλό το μωράκι σας!:D

Φραουλίτσα είσαι λίγο καλύτερα? Θα δεις και το μωράκι σου οπότε θα πάρεις τα πάνω σου:D . Sagia όμορφα που είδες τον κούκλο σου! Με το καλό και οι υπόλοιπες που έχετε υπέρηχο αυτές τις μέρες!

Didi ψηφίζω μικρό πρίγκιπα και μου έδωσες τρελλή ιδέα! Φυσικά και δεν είναι πολύ αγορίστικο, εγώ θα το σκεφτόμουνα και για κοριτσάκι, περνάει πολύ σημαντικά μυνήματα. Αυτοκόλλητα θα βαλεις ή ταπετσαρία? Μπορείς να μου πεις που τα έχεις βρει? φιλιά :Dσε όλες!!

Αυτοκόλλητα!

Δεν είχα ψάξει, αλλά βρήκα τώρα!

Με την αλεπού

Πετώντας με τα αστέρια

Στον πλανήτη του

Και φυσικά ένα κάδρο με το "Μόνο με την καρδία βλέπεις καλά κ.λπ."

Αφού είδα ότι μπορείς να κάνεις τα αυτοκόλλητα ό,τι χρώμα θέλεις, δεν είναι τόσο αγορίστικο!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε?φραουλιτσα,Ανδρομέδα σήμερα θα σας φύγει το αγχος και θα είστε μέσα στα χαμόγελα!!!

Didi εγώ θα προτιμούσα παιδικό χάρτη,αερόστατο,αεροπλάνα κλπ..ωραία ιδέα!κ εμείς παιδικοχαρτη έχουμε στο μυαλό μας για την αλλαγή δωματίου.κ θα είναι κ για αργότερα έτοιμο που μεγαλώνουν κ έχουν άποψη!

Φιλιά σε ολες

Παιδικούς χάρτες δεν έχω βρει στην Ελλάδα (βρήκα φανταστικούς στο ίντερνετ), αλλά τον χάρτη θα τον βάλω οπωσδήποτε, έστω και χωρίς "θέμα". Τους λατρεύω!

Το δωμάτιο τι χρώμα θα το βάψετε; Εγώ προσανατολίζομαι σε ένα ανοιχτό ροδακινί (τώρα είναι ένα κίτρινο σε απόχρωση που δεν μου αρέσει), γιατί το πρωί μπαίνει ήλιος από την μπαλκονόπορτα και το παράθυρο και θα είναι πολύ όμορφο νομίζω... Μετά μου πέρασε και από το νου το κρεμ...

Όσες νιώθετε το μωρό, πείτε μου σας παρακαλώ! Σας γαργαλάει στην αρχή; Πρώτη φορά το νιώθω έτσι!!!

tt1e3

Καλώς ήρθες Μαριποζίτα!!! Ελπίζω σιγά-σιγά να πάψεις να ταλαιπωρείσαι, πέρασε ο καιρός! Για το φύλο, κι εμάς με πιθανότητα 80% μας το είπαν, εγώ διατηρώ τις ελπίδες μου για κοριτσάκι!! χιχι

Εμείς πάλι έχουμε υγρασία (όχι ιδιαίτερη μούχλα, ευτυχώς) στην κρεβατοκάμαρα. Το καλοκαίρι κι εμείς θα το βάψουμε με αντιμουχλικό, καθώς θα έχουμε το νινί τους πρώτους μήνες μαζί μας...

Εμένα με βγάζουν συνέχεια άλλη ημερομηνία! Το μωρό βγαίνει πιο μεγάλο από τις εβδομάδες του... Στην αυχενική μου το έβγαλε 5 μέρες μεγαλύτερο, αλλά αποκλείεται να ήταν σωστό, καθώς είχα καθυστερημένη ωορρηξία. Οπότε κρατάω το 22/9 (βάσει ωορρηξίας), με την ελπίδα να γίνει 23, μπας και κάνουμε τον ζυγό! ;) Εσένα πόσο μεγάλος είναι ο κύκλος σου; Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία;

Α, κι εσένα και της Σάγια και της Οντέτ, τεμπελάκια! Και το δικό μας έτσι θα βγει, αν πάρει από τη μάνα του στην εγκυμοσύνη! Εμάς μας πάλι μας έσκασε στην αυχενική, γιατί δεν γυρνούσε ανάσκελα, καθόλου συνεργάσιμο αυτό το παιδί! χιχι

Αυτοκόλλητα!

Δεν είχα ψάξει, αλλά βρήκα τώρα!

Με την αλεπού

Πετώντας με τα αστέρια

Στον πλανήτη του

Και φυσικά ένα κάδρο με το "Μόνο με την καρδία βλέπεις καλά κ.λπ."

Αφού είδα ότι μπορείς να κάνεις τα αυτοκόλλητα ό,τι χρώμα θέλεις, δεν είναι τόσο αγορίστικο!!!

Παιδικούς χάρτες δεν έχω βρει στην Ελλάδα (βρήκα φανταστικούς στο ίντερνετ), αλλά τον χάρτη θα τον βάλω οπωσδήποτε, έστω και χωρίς "θέμα". Τους λατρεύω!

Το δωμάτιο τι χρώμα θα το βάψετε; Εγώ προσανατολίζομαι σε ένα ανοιχτό ροδακινί (τώρα είναι ένα κίτρινο σε απόχρωση που δεν μου αρέσει), γιατί το πρωί μπαίνει ήλιος από την μπαλκονόπορτα και το παράθυρο και θα είναι πολύ όμορφο νομίζω... Μετά μου πέρασε και από το νου το κρεμ...

Όσες νιώθετε το μωρό, πείτε μου σας παρακαλώ! Σας γαργαλάει στην αρχή; Πρώτη φορά το νιώθω έτσι!!!

Ναι σαν γαργακητό ελαφρύ είναι πολύ ευχάριστη αίσθηση, το μωρό πρέπει να είναι γιατί δεν έχω ξανανιώσει και γω έτσι, αν και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι οι σύνδεσμοι της μήτρας, εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα ότι είναι το μωρό οπότε αυτό θα πιστέψω :tongue::tongue:

Για θέμα και γω πρώτο ψηφίζω τον μικρό πρίγκιπα μου αρέσει πολύ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι σαν γαργακητό ελαφρύ είναι πολύ ευχάριστη αίσθηση, το μωρό πρέπει να είναι γιατί δεν έχω ξανανιώσει και γω έτσι, αν και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι οι σύνδεσμοι της μήτρας, εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα ότι είναι το μωρό οπότε αυτό θα πιστέψω :tongue::tongue:

Για θέμα και γω πρώτο ψηφίζω τον μικρό πρίγκιπα μου αρέσει πολύ!!!

Και μένα η μαμά μου είπε ότι μάλλον είναι οι σύνδεσμοι, αλλά κι εγώ προτιμώ την ιδέα του μωρού!!!

Με πείσατε για τον μικρό πρίγκιπα! Είδα και τα αυτοκόλλητα και ξεσηκώθηκα!

Εσύ σήμερα δεν είχες ραντεβού;

tt1e3

Και μένα η μαμά μου είπε ότι μάλλον είναι οι σύνδεσμοι, αλλά κι εγώ προτιμώ την ιδέα του μωρού!!!

Με πείσατε για τον μικρό πρίγκιπα! Είδα και τα αυτοκόλλητα και ξεσηκώθηκα!

Εσύ σήμερα δεν είχες ραντεβού;

Ναι σήμερα είχα και όλα μια χαρά ήταν!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...