Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια, εγώ το βράδυ που ξαπλώνω έχω ισχυαλγία. Τη μέρα είμαι εντάξει, αλλά το βράδυ πεθαίνω... Μάλλον κουράζομαι περισσότερο από όσο νόμιζα...

Επίσης πήρα τα κιλά που έχασα με τη γαστρεντερίτιδα (ούτε δύο εβδομάδες δεν κράτησε η χαρά μου!). Τώρα είμαι σύνολο στο +1,2 κιλά.

Ευθύνεται λίγο και η υγρασία σ'αυτό.. Τουλάχιστον εμένα με έπιασε τις μέρες που έβρεχε.. Νομίζω το χαλαρό περπάτημα βοηθάει..

Ναι την Τετάρτη θα πάω και η αλήθεια είναι όπως λεει και η Didi δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα!!! Τώρα με το Πάσχα και που θα φτιάξει ο καιρός ίσως περνάει πιο γρήγορα!!

Ναι νομίζω πως από το Πάσχα και μετά θα είναι διαφορετικά!! Αλλά αυτός ο ένας μήνας από την αυχενική ατέλειωτος!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου τι κάνετε??μάλλον μόνο για μένα περνάνε γρήγορα οι μέρες μου φαίνεται!σήμερα ανυπομονώ να ερθει το απόγευμα να πάμε στο γιατρό.είμαι πολύ πιο χαλαρή από όλες τις άλλες φορές.κάποιες στιγμές μου πέρασαν από το μυαλό κακές σκέψεις εννοείται αλλά τις ξεπέρασα γρήγορα!κατά τ'αλλα νομίζω με έχει ξανά πιάσει υπνηλία όπως στις αρχές.μπορώ να κοιμηθώ οοοολη μέρα αν με αφήσουν.

Σήμερα στο κέντρο πρέπει να κάνουμε κ ένα σωρό ψώνια.ελπίζω να είμαι καλά κ να τελειώσουμε γιατί έχουμε κ 3 βαφτιστήρια Που περιμένουν!κ ρούχα για την γαμο-βαφτιση οικογενειακως θέλουμε..έφτασε ο καιρός!αυτά από μένα φιλιά σε όλες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Άντε Φραουλίτσα μου, πέρασε ο καιρός επιτέλους! Καλή μας επιτυχία! Πρώτα ο Θεός να κάνουμε Πάσχα ανάλαφρες! Εσύ Τετάρτη, εγώ Πέμπτη!:D

Aχ άντε έφτασε ο καιρός!!!Ρε κορίτσια τί με έχει πιάσει όλο οτι κάτι δεν πάει καλά σκέφτομαι, αν και που και που το νιώθω, τί να πώ δεν ξέρω, άντε να το δω μπας και ησυχάσω και έχω καλο Πάσχα τουλάχιστον!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??μάλλον μόνο για μένα περνάνε γρήγορα οι μέρες μου φαίνεται!σήμερα ανυπομονώ να ερθει το απόγευμα να πάμε στο γιατρό.είμαι πολύ πιο χαλαρή από όλες τις άλλες φορές.κάποιες στιγμές μου πέρασαν από το μυαλό κακές σκέψεις εννοείται αλλά τις ξεπέρασα γρήγορα!κατά τ'αλλα νομίζω με έχει ξανά πιάσει υπνηλία όπως στις αρχές.μπορώ να κοιμηθώ οοοολη μέρα αν με αφήσουν.

Σήμερα στο κέντρο πρέπει να κάνουμε κ ένα σωρό ψώνια.ελπίζω να είμαι καλά κ να τελειώσουμε γιατί έχουμε κ 3 βαφτιστήρια Που περιμένουν!κ ρούχα για την γαμο-βαφτιση οικογενειακως θέλουμε..έφτασε ο καιρός!αυτά από μένα φιλιά σε όλες!

Ωραία είναι αυτά τα τρεξίματα για ψώνια!! Μια χαρά!! Πότε είναι η γαμο-βάφτιση; Άντε θα δεις το μπεμπάκι!! Αύριο κι εγώ!!

Kαλησπερα εγκυουλες !!!! Μωρε βγηκε ο ηλιος κ αλλαξε λιγο η ψυχολογια. Δεν ξερω εμενα με κουρασε τοση μουντιλα !!!

Τι μου κανετε ?

Και 'μενα άλλαξε η ψυχολογία μου με τον ήλιο!!! :cool:

Για εσάς και τα μπεμπάκια σας:D...Ο χορός της Νεράϊαδας των ζαχαρωτών..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ τι ωραίααααα όλο τέτοια θα ακούμε τώρα!!! :D:D:D

OkoIp3.png

Κι εγώ πρώτα ο Θεός τον Ιούλιο σκέφτομαι να κάνω τις αγορές, με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Ωραία, θα έχουμε το νου μας για καμια προσφορά ως τότε!

Κι εγώ έχω ισχυαλγία και πλέον με πονούν και οι ώμοι από το ξάπλωμα στο πλαι... γι' αυτό και δε μπορώ να κοιμηθώ πολύ το βράδυ και όποτε μπορώ συμπληρώνω με απογευματινό υπνάκο...υπομονή...

Σου εύχομαι με τον καιρό να νιώσεις περισσότερα γαργαλήματα και να σιγουρευτείς ότι είναι το μωράκι σου!

Ε, ναι, τον Ιούλιο οι αγορές, νωρίτερα δεν προλαβαίνει και ο άντρας μου να φτιάχνει το παιδικό...

Εγώ έχω πρόβλημα με τον ύπνο, κοιμάμαι ακατάστατες ώρες και το βράδυ αργώ πολύ πια... Πρέπει να ξαναβάλω πρόγραμμα, νομίζω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι, θα πάμε να το δούμε και να το ψαχουλέψουμε!

Νομίζω πως είναι το νινί, δεν έχω ξανανιώσει έτσι...

Aχ άντε έφτασε ο καιρός!!!Ρε κορίτσια τί με έχει πιάσει όλο οτι κάτι δεν πάει καλά σκέφτομαι, αν και που και που το νιώθω, τί να πώ δεν ξέρω, άντε να το δω μπας και ησυχάσω και έχω καλο Πάσχα τουλάχιστον!!!

Μη σκέφτεσαι έτσι, δεν κάνει καλό στην ψυχική σου υγεία... Είναι η ανησυχία μας, αλλά όλα πάνε καλά! Σε λίγες μέρες θα τα δούμε κιόλας, να πάρουμε μια ανάσα από το άγχος!

Εγώ κορίτσια άρχισα να φουσκώνω κανονικά!

Προς το παρόν προσπαθώ να αποφασίσω για θέμα διακόσμησης... Μου αρέσει πολύ η ζούγκλα, με αυτοκόλλητα δέντρα και ζώα (ο μπαμπάς μας το μισεί), σκέφτομαι Μικρό Πρίγκιπα, αλλά ανησυχώ μήπως είναι πολύ αγορίστικο, και μάλλον καταλήγω σε ταξίδια, με παιδικό χάρτη, αερόστατα και αεροπλάνα... Εσείς τι λέτε;

tt1e3

Καλησπέρα Didi έχεις δίκιο δεν κάνει να ανχώνομαι αλλά δεν ξέρω τί με έχει πιάσει... Ευτυχώς φτάνει η μέρα!!! Όσο για την διακόσμηση είναι πολύ ωραίος ο μικρός πρίγκιπας αλλά και τα ζπωα της ζούγκλας είναι πολύ ωραία και χαρουμενα!!! Κρίμα που δεν αρέσει στον άντρα σου. Και γω με τον δικό μου τα ίδια έχουμε... Και αυτο με τα ταξίδια φαίνεται ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο μένα!:D

Περιμένουμε το Σεπτέμβρη με το καλό και ακόμα να συνέλθει το άτιμο το στομάχι. 10 κιλά έχω χάσει κι ευτυχώς όπως είπε ο γιατρός είχα απόθεμα :oops::)

Καλημέρα κορίτσια!!αν σας πω ότι ξύπνησα τώρα με ξυπνητήρι τι θα μου πείτε?στις 8:30 έφυγε ο μικρός κ μετα δε μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.τρομερό.

Κορίτσια πήγα στο γιατρό χθες!είδαμε το μωράκι μας κ όλα είναι μια χαρά!!μου κόπηκε η ανάσα γιατί ήταν ακίνητο εντελώς κ μου κούνησε την κοιλιά αλλά τπτ αυτό!νόμιζα ότι κάτι δε πάει καλά κ μετα μου είπε ο γιατρός ότι κοιμάται!!!το ξανακουνησαμε,τεμπέλης...χαχα τεντωσε σιγά σιγααα τα χεράκια.. Τι να σας πω!έλιωσα!

1,5 κιλό έχω βάλει σύνολο.και το 1,5 σε ένα μήνα.μάλλον απόλαυσα φαγητό :) το άσχημο ήταν ότι του υπενθύμισα ότι φοβάμαι για τον τράχηλο κλπ κ ευτυχώς γιατί δε θυμόταν ότι γέννησα 36η,νόμιζε 38η.μου μέτρησε λοιπόν κ κολπικά τον τράχηλο κ πέθανα λίγο.όλα καλά κ με αυτό.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γειά σας κι απο μένα!:D

Περιμένουμε το Σεπτέμβρη με το καλό και ακόμα να συνέλθει το άτιμο το στομάχι. 10 κιλά έχω χάσει κι ευτυχώς όπως είπε ο γιατρός είχα απόθεμα :oops::)

Καλώς ήρθες mariposita!ποτέ με το καλό περιμένεις?να είναι γερό το μωράκι σου κ σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα προβλήματα με το στομάχι!κ εγώ ταλαιπωρηθηκα με αναγουλες κ εμετό αλλά μόλις ένιωθα λίγο καλύτερα αδειαζα το ψυγείο οπότε δεν εχασα.εσένα σου βγήκε σε καλό τουλάχιστον..!ας δούμε τα θετικά της υπόθεσης!:) σε ποια εβδ.είσαι?εγώ μόλις μπήκα στην 14η ένιωσα μεγάλη διαφορά πάντως.η 15η ήταν χάλια και από την 16η νομίζω είμαι μια χαρά!!κάθε φορά που το διατυμπανιζω βέβαια με ξαναπιανουν αλλά τώρα νομίζω τελείωσαν!υπομονή κ θα ξεχάσεις την ταλαιπωρία σύντομα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε?φραουλιτσα,Ανδρομέδα σήμερα θα σας φύγει το αγχος και θα είστε μέσα στα χαμόγελα!!!

Didi εγώ θα προτιμούσα παιδικό χάρτη,αερόστατο,αεροπλάνα κλπ..ωραία ιδέα!κ εμείς παιδικοχαρτη έχουμε στο μυαλό μας για την αλλαγή δωματίου.κ θα είναι κ για αργότερα έτοιμο που μεγαλώνουν κ έχουν άποψη!

Φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλώς σας βρήκα! Είμαι στη 16 εβδομάδα τώρα και σύμφωνα με την ΠΗΤ περιμένουμε για 13 του Σεπτεμβρη. Απ'οτι βλέπω Sagia απο το τικεράκι σου είμαστε πολύ κοντά! Η αλήθεια είναι οτι οι εμετοί και οι αναγούλες ήταν πολύ χειρότερα τους 2 πρώτους μήνες αλλά αυτό το βάρος και η αίσθηση σαν να έχω φάει μια ολόκληρη φραντζολα ψωμί συνεχίζονται χειρότερα το βράδυ οπότε μπορώ να κρατήσω μόνο το μεσημεριανό μέχρι την επόμενη μέρα. Κατα βάθος όμως δεν με ενοχλεί καθόλου! Το μωράκι να'ναι καλά και όλα τ'άλλα χαλάλι :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...