Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου. Χαθηκα λιγακι. Κοιμαμαι συνεχεια ομως.... χαχα τι να πω πολυ υπνος κ παραξενα ονειρα.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο κ ηταν ολα καλα τα μωρακια μια χαρα. Το ενα εκανε κωλοτουμπες κ εσκασα στα γελια. Το αλλο ποιο ισυχο. Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος. Ηρθε η ωρα να κανω την αυχενικη σε λιγες μερες οποτε θα σας πως πως τα πηγαμε. Το μονο θεμα ειναι οτι λογω διδυμων δεν μπορω να κανω την εξεταση αιματος.

για τα ουλα που λετε κ εμενα χαλια ειναι ματωνουν πολυ. Αλλα θα παω μετα το πασχα γιατι το αφησα ηδη πολυ κ σιγουρα χρειαζομαι σφραγισματα.

Ρε κοριτσια παντου διαβαζω οτι το μωρο το νοιωθεις μετα τη 18η εβδομαδα.Πως τα καταφερατε κ το καταλαβατε τοσο νωρις. ? Παντως αν το νοιωσετε υποθετω φευγει κ το τρελο αγχος μεχρι να πας στο γιατρο οποτε μια χαρα !

xj92p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες τις ομορφες εγκυουλεςς.Τι μου κανετε?Εγω ειμαι καλυτερα; με το αλατονερο,ειδα διαφορα τελικα.:)

Βρε κοριτσια ποτε θα μπει η ανοιξη επιτελους?Η μαλλον ποτε θα καταλαβουμε οτι εχουμε ανοιξη?:?

μπραβο Μαράκι μου! Αστα με τον παλιόκαιρο δε λεμε να ξεχειμωνιασουμε επιτελους!
Καλημέρα κορίτσια!τουλάχιστον σταμάτησε η βροχή..εμένα μου αρέσει ο καιρός έτσι.σύννεφα κ ο ήλιός δειλά δειλά πάει να βγει.θέλω οπωσδήποτε να βγω αυτή τη στιγμή!αφού έχω πάρει όλες τις φίλες για καφέ και δε μπορεί καμιά!θα φτιάξω το μαλλί και θα πάρω τους δρόμους μόνη μου κορίτσια σας το λέω!!!!:D

Γιατι οχι; αν εχεις ορεξη για βολτούλα να πας! Θα σου φτιάξει τη διαθεση!

Μπράβο κοριτσάκι μου το τσέκαρες και που όλα είναι καλά. Σίγουρα το άγχος σου έπαιξε ρόλο στην αύξηση των σφυγμών. Κι εγώ μετράω συχνά πίεση και σφυγμούς και είμαι οκ. Μου είχε πει ο γιατρός ότι και 100 σφυγμούς να δεις μην ανησυχήσεις, αρκεί να μην το έχεις κάθε μέρα.

Αχ, το zippy είναι τρέλα! Μου αρέσει αυτό που είναι μπεζ πάνω και κόκκινο κάτω. Θα το δω κι από κοντά όμως για λεπτομέρειες! Αυτό λέω κι εγώ, τι στο καλό, θα πέσει η τιμή στις εκπτώσεις ;)!

ναι μαλλον ηταν αγχος κοριτσακι μου, απλα το τσεκαρα κιολας για να εχω και το κεφάλι μου ήσυχο! Σ ευχαριστω!

Ναι κι εμενα το μπεζ μ αρεσει! Γυρω στον Ιούνιο θα παω να του ρίξω μια ματια και πρωτα ο θεος να μαστε καλα θα υο παραγγείλω Ιούλιο μπας και πετύχω και καμμια έκπτωση!

Καλησπερα κοριτσια μου. Χαθηκα λιγακι. Κοιμαμαι συνεχεια ομως.... χαχα τι να πω πολυ υπνος κ παραξενα ονειρα.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο κ ηταν ολα καλα τα μωρακια μια χαρα. Το ενα εκανε κωλοτουμπες κ εσκασα στα γελια. Το αλλο ποιο ισυχο. Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος. Ηρθε η ωρα να κανω την αυχενικη σε λιγες μερες οποτε θα σας πως πως τα πηγαμε. Το μονο θεμα ειναι οτι λογω διδυμων δεν μπορω να κανω την εξεταση αιματος.

για τα ουλα που λετε κ εμενα χαλια ειναι ματωνουν πολυ. Αλλα θα παω μετα το πασχα γιατι το αφησα ηδη πολυ κ σιγουρα χρειαζομαι σφραγισματα.

Ρε κοριτσια παντου διαβαζω οτι το μωρο το νοιωθεις μετα τη 18η εβδομαδα.Πως τα καταφερατε κ το καταλαβατε τοσο νωρις. ? Παντως αν το νοιωσετε υποθετω φευγει κ το τρελο αγχος μεχρι να πας στο γιατρο οποτε μια χαρα !

Μπραβο λευκή μου! Με το καλο και η αυχενικη! Αχ μωρε τι γλυκουλια τα διδυμάκια σου! Αγάπες μου!

Λένε οτι απο 16η και μετα μπορει να το ακούσεις! Εινσι βεβαια και κοπελες που το ακούν στην 20η. Εγω κατι νιωθω αλλα ειναι τοςο ανεπαίσθητο που δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρακι μου! Σε καναδυο βδομάδες πρωτα ο Θεος πιστευω θα νιωθω περισσότερα!

Οι υπολοιπες εγκυουλες τι κανουν;;; Καλημερουδιααααα!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια!! Τί κάνετε; Πώς περάσατε το Σ/Κ; Εγώ ήρεμα με βολτούλες! Έκανα και μια βλακεία χθες.. Έκατσα για έναν καφέ και λέω ας πιω μετά από τόσους μήνες ένα καπουτσίνο....(κανονικό κι όχι τη βλακεία τον ντεκαφεινέ)...Τι το 'θελα!! Με έπιασε ταχυκαρδία και εμένα και το μωρό! Χτυπούσε η καρδούλα του σαν τρελή! Λέω τι έκανα...

Κι εκτός αυτού κοιμήθηκα κατά τις 2 το βράδυ( που κάθε μέρα ροχαλίζω από τις 10.30!)

Εσείς πώς είστε;;;

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!καλέ που είστε??κ γω έλεγα θα έχετε γράψει κάνα 2 σελίδες να διαβάσω!μάλλον το ρίξαμε εξω το σκ!κ εμείς βόλτες,φαγητό,καφεδάκι,ωραία ήταν!θα πάρω τηλ τον γιατρό για να πάω αύριο να δω το μωρακι μου επιτέλους..πέρασε ένας μήνας από την αυχενικη!να σας πω επίσης ότι χθες μου είπε ακόμα μια φίλη ότι πήγε για β επιπεδου κ τους άλλαξαν το φύλο του μωρου!για να δούμε θα έχουμε κ εμείς εκπλήξεις??βρε κορίτσια περνάνε σαν νεράκι οι εβδομάδες..μέχρι να σκεφτώ σε ποια εβδ.κυησης είμαι έρχεται η επόμενη!απίστευτο ειναι..ενώ στην αρχή λες κ δε περνούσαν οι ώρες.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κορίτσια:D.Πώς είστε;; Εγώ όλα καλά, τώρα ούτως η άλλως γιατρό πάω μετά το Πάσχα που θα του πάω κάποιες εξετάσεις αίματος κτλ που μου έδωσε την τελευταία φορά.Κατά τα άλλα παρατήρησα σήμερα ένα πρήξιμο στα χέρια, όχι στα δάκτυλα αλλά στην παλάμη.ίσως να είανι κατακράτηση, οπότε μάλλον πιο πολλά νερά ε;;;Να έχετε μια όμορφη μέρα. Φιλιά σε όλες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ανδρομέδα μου!σε πείραξε πρώτη φορά ο καφές η το έχεις ξαναπαθει?μπορεί να έτυχε μωρέ αλλά καλύτερα να τον αποφεύγεις.η μπορείς να δοκιμάσεις να πιεις διαφορετικό καφέ αν τον λιγουρευτεις!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!Το Σ/Κ καλοπερνάμε και δεν τα πολυλέμε ε; Περάσατε ωραία; Εμείς ΤΕΛΕΙΑ πάθαμε μια ζημιά και τρέχαμε όλο το σ/κ!!! Μεγάλη γκαντεμιά!!! Τί να κάνουμε όλα μες στο πρόγραμμα είναι.. Έχει και ωραία μέρα σήμερα!!

felicitaki καλημέρα!!! Μάλλον κατακράτηση είναι αλλά καλύτερα πάρε και τον γιατρό σου να του το πείς. Γιατί κάπου διάβασα ότι πρέπει πλέον να τον παίρνουμε τηλ. για οτιδήποτε ακόμα και αν δείς εξανθήματα!! Δεν το λέω για να σε ανχώσω.

Φιλιά σε όλες και καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D.Πώς είστε;; Εγώ όλα καλά, τώρα ούτως η άλλως γιατρό πάω μετά το Πάσχα που θα του πάω κάποιες εξετάσεις αίματος κτλ που μου έδωσε την τελευταία φορά.Κατά τα άλλα παρατήρησα σήμερα ένα πρήξιμο στα χέρια, όχι στα δάκτυλα αλλά στην παλάμη.ίσως να είανι κατακράτηση, οπότε μάλλον πιο πολλά νερά ε;;;Να έχετε μια όμορφη μέρα. Φιλιά σε όλες:D

Καλημέρα felicitaki!θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάει με πρησμενα χέρια πόδια το καλοκαίρι κ μου είχε πει ο γιατρός ότι έπρεπε να τον ενημερώσω.δεν ήταν τπτ.κατακράτηση όπως είπες κ εσύ,αλλά πες το κ στον γιατρό!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Όπως λένε και τα κορίτσια, ενημέρωσε το γιατρό αλλά όντως χρειάζεται πολύ νερό!!

Καλημέρα Ανδρομέδα μου!σε πείραξε πρώτη φορά ο καφές η το έχεις ξαναπαθει?μπορεί να έτυχε μωρέ αλλά καλύτερα να τον αποφεύγεις.η μπορείς να δοκιμάσεις να πιεις διαφορετικό καφέ αν τον λιγουρευτεις!

Τώρα στην εγκυμοσύνη έχω πιει έναν ελληνικό μικρό και δεν με πείραξε και καπουτσίνο ντεκαφεινέ κι αυτός εντάξει, αλλά είναι πολύ επεξεργασμένος οπότε είπα να πάρω κανονικό και την πάτησα!

Έχεις δίκιο, θα μείνω στον ελληνικό και θα δοκιμάσω και φίλτρου! Μεθαύριο έχω ραντεβού και με τον γιατρό και θα τον ενημερώσω..Μήπως είναι και τίποτα σχετικό με θυρεοειδή..Δεν ξέρω όλα τα σκέφτομαι!

OkoIp3.png

Όπως λένε και τα κορίτσια, ενημέρωσε το γιατρό αλλά όντως χρειάζεται πολύ νερό!!

Τώρα στην εγκυμοσύνη έχω πιει έναν ελληνικό μικρό και δεν με πείραξε και καπουτσίνο ντεκαφεινέ κι αυτός εντάξει, αλλά είναι πολύ επεξεργασμένος οπότε είπα να πάρω κανονικό και την πάτησα!

Έχεις δίκιο, θα μείνω στον ελληνικό και θα δοκιμάσω και φίλτρου! Μεθαύριο έχω ραντεβού και με τον γιατρό και θα τον ενημερώσω..Μήπως είναι και τίποτα σχετικό με θυρεοειδή..Δεν ξέρω όλα τα σκέφτομαι!

Καλημέρα!!!Μάλλον ο καφές σε πείραξε γιατί είναι δυνατός. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον θυροειδή, εφόσον η ταχυπαλμία σε έπιασε με τον καφέ, μην ανησυχείς άδικα. Όλες τα χειρότερα σκεφτόμαστε!!!Μια χαρά θα είσαι! Άντε θα πας και στον γιατρό και θα δείς και το μωράκι σου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Μάλλον ο καφές σε πείραξε γιατί είναι δυνατός. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον θυροειδή, εφόσον η ταχυπαλμία σε έπιασε με τον καφέ, μην ανησυχείς άδικα. Όλες τα χειρότερα σκεφτόμαστε!!!Μια χαρά θα είσαι! Άντε θα πας και στον γιατρό και θα δείς και το μωράκι σου!!!

Ναι επιτέλους!!! 'Ενας μήνας έχει περάσει!!! Κι εσύ Τετάρτη έχεις ραντεβού ε;;

OkoIp3.png

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ χάθηκα, γιατί τρέχαμε και όλο κοιμόμουν και χθες μαγείρευα όλη μέρα!

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Βλεπω σχεδον ολες τιμησαμε τους μπακαλιαρους :):):).Τι κανετε?

Εγω κοριτσια υποφερω απ τα ουλα μου.Εχει 2 μερες οτι τρωω και πινω με τσουζει.Ειχα παει στον οδοντιατρο στην αρχη της εγκυμοσυνης και με ειπε οτι εχω ουλιτιδα της εγκυμοσυνης.Μου συνεστησε αλατονερο,δεν εκανα το αμελουσα,αλλα εδω και 2 μερες πεθαινω.Εκανα χθες και σημερα αλατονερο αλλα νομιζω ειμαι χειροτερα.Δεν ξερω,αν συνεχιστει θα παω μαλλον οδονιατρο,αν και δεν το θελω καθολου...:?

Εχει καμια αλλη κοπελα τετοιο θεμα?

Μαρία, η οδοντίατρός μου μου είπε, εκτός από αλατόνερο, να πάρω οξυζενέ 3%, να βάζω μία κουταλιά της σούπας σε μισό ποτήρι νερό και να κάνω με αυτό πλύσεις. Προς το παρόν την παλεύω με το νήμα και το στοματικό διάλυμα (το οποίο μετά ξεπλένω με νερό, γιατί φοβάμαι να καταπίνω τα υπολείμματα).

Κατά τα άλλα τι κάνετε? Εγώ έχω τρελαθεί στις καούρες...

Από καρότσια, πήγα και είδα το chicco urban και δεν τρελάθηκα γιατί θέλω πορτ μπεμπε κα μου είπαν ότι μετατρέπεται το καρότσι αλλά δεν είναι εύχρηστο και η λαβή που έχει το καρότσι δεν ισορροπεί όταν σηκώσω το πορτ μπεμπέ. Επίσης έχει και δύσκολο κλείσιμο, προτιμώ να κλείνει σαν μπαστούνι. Τελευταία έχω ερωτευτεί το inglesina zippy pro, αλλά θα το σκεφτώ μόνο αν το βρω προσφορά στις εκπτώσεις...

Τι εννοείς ότι δεν ισορροπεί η λαβή αν έχεις πορτ μπεμπέ;

Άντε γλυκιά μου, να κάνεις κι εσύ την αυχενική σου να τελειώνεις!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!καλέ που είστε??κ γω έλεγα θα έχετε γράψει κάνα 2 σελίδες να διαβάσω!μάλλον το ρίξαμε εξω το σκ!κ εμείς βόλτες,φαγητό,καφεδάκι,ωραία ήταν!θα πάρω τηλ τον γιατρό για να πάω αύριο να δω το μωρακι μου επιτέλους..πέρασε ένας μήνας από την αυχενικη!να σας πω επίσης ότι χθες μου είπε ακόμα μια φίλη ότι πήγε για β επιπεδου κ τους άλλαξαν το φύλο του μωρου!για να δούμε θα έχουμε κ εμείς εκπλήξεις??βρε κορίτσια περνάνε σαν νεράκι οι εβδομάδες..μέχρι να σκεφτώ σε ποια εβδ.κυησης είμαι έρχεται η επόμενη!απίστευτο ειναι..ενώ στην αρχή λες κ δε περνούσαν οι ώρες.

Εμένα πάλι δεν περνούν με τίποτα! Στις 15 Απριλίου θα ξαναδώ το νινί μου και κοντεύω να σκάσω... :roll:

Αυτό με την αλλαγή φύλου το έχω ακούσει κι εγώ και ο άντρας μου μου το δήλωσε ότι πολύ θα απογοητευτεί... Αφού σε κανέναν δε λέει φύλο ακόμη... :mrgreen:

Να το πεις οπωσδήποτε στο γιατρό, μπορεί να είναι ένδειξη προεκλαμψίας...

Από τον καφέ είναι μάλλον. Κι εγώ ήπια προχθές φίλτρου έξω (ήταν πιο δυνατός από αυτόν που κάνω στο σπίτι) και κοιμήθηκα στις 3...

Κορίτσια, εγώ το βράδυ που ξαπλώνω έχω ισχυαλγία. Τη μέρα είμαι εντάξει, αλλά το βράδυ πεθαίνω... Μάλλον κουράζομαι περισσότερο από όσο νόμιζα...

Επίσης πήρα τα κιλά που έχασα με τη γαστρεντερίτιδα (ούτε δύο εβδομάδες δεν κράτησε η χαρά μου!). Τώρα είμαι σύνολο στο +1,2 κιλά.

Προχθές ένιωσα σαν κάτι να με τσίμπησε/γαργάλισε στην κοιλιά μου από μέσα (μία ψηλά δεξιά και μία χαμηλά αριστερά). Χάρηκα, αλλά δε νομίζω ότι είναι το νινί... Έχω πρόσθιο πλακούντα και μάλλον θα αργήσω να το καταλάβω...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  3. if82.............................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17...................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06....................10/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  6. Ζαχίρ.........................12/09
  7. Sagia..........................12/09.......Αυχενική......Αγοράκι
  8. mommy to be............12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.......Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.......♥♥♥
  11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................30/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. lolitaki78.....................09/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική.......♥♥♥

tt1e3

Ναι επιτέλους!!! 'Ενας μήνας έχει περάσει!!! Κι εσύ Τετάρτη έχεις ραντεβού ε;;

Ναι την Τετάρτη θα πάω και η αλήθεια είναι όπως λεει και η Didi δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα!!! Τώρα με το Πάσχα και που θα φτιάξει ο καιρός ίσως περνάει πιο γρήγορα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας μανούλες! Τι κάνετε? Επιτέλους ο ήλιος ξαναβγήκε!!! Ώρα για βόλτες!!!

Μπράβο τα διδυμάκια, το καθένα με την προσωπικότητά του!

Λευκή μου λένε ότι μερικές φορές από την 16η εβδομάδα κάτι ψιλοκαταλαβαίνεις που και που...

μπραβο Μαράκι μου! Αστα με τον παλιόκαιρο δε λεμε να ξεχειμωνιασουμε επιτελους!

Γιατι οχι; αν εχεις ορεξη για βολτούλα να πας! Θα σου φτιάξει τη διαθεση!

ναι μαλλον ηταν αγχος κοριτσακι μου, απλα το τσεκαρα κιολας για να εχω και το κεφάλι μου ήσυχο! Σ ευχαριστω!

Ναι κι εμενα το μπεζ μ αρεσει! Γυρω στον Ιούνιο θα παω να του ρίξω μια ματια και πρωτα ο θεος να μαστε καλα θα υο παραγγείλω Ιούλιο μπας και πετύχω και καμμια έκπτωση!

Κι εγώ πρώτα ο Θεός τον Ιούλιο σκέφτομαι να κάνω τις αγορές, με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Ωραία, θα έχουμε το νου μας για καμια προσφορά ως τότε!

Felicitaki κατακράτηση είναι μάλλον αλλά συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, αυτές τις αλλαγές πρέπει να τις λέμε στον γιατρό.

Τι εννοείς ότι δεν ισορροπεί η λαβή αν έχεις πορτ μπεμπέ;

Κορίτσια, εγώ το βράδυ που ξαπλώνω έχω ισχυαλγία. Τη μέρα είμαι εντάξει, αλλά το βράδυ πεθαίνω... Μάλλον κουράζομαι περισσότερο από όσο νόμιζα...

Επίσης πήρα τα κιλά που έχασα με τη γαστρεντερίτιδα (ούτε δύο εβδομάδες δεν κράτησε η χαρά μου!). Τώρα είμαι σύνολο στο +1,2 κιλά.

Προχθές ένιωσα σαν κάτι να με τσίμπησε/γαργάλισε στην κοιλιά μου από μέσα (μία ψηλά δεξιά και μία χαμηλά αριστερά). Χάρηκα, αλλά δε νομίζω ότι είναι το νινί... Έχω πρόσθιο πλακούντα και μάλλον θα αργήσω να το καταλάβω...

Didi μου ο πωλητής μου είπε ότι η λαβή που έχει το πορτ μπεμπε είναι η μπάρα προστασίας που έχει ως καρότσι. Και όταν φέρεις την μπάρα ψηλά για να σηκώσεις το πορτ μπεμπέ δεν ισορροπεί το βάρος καλά (γέρνει από τη μια μεριά). Η αλήθεια είναι ότι με τα χέρια μου δεν το σήκωσα, ο πωλητής μου το είπε και γενικώς δεν το πρότεινε σαν καρότσι...τώρα τι να σου πω, μπορεί και να το έλεγε για να με πάει αλλού... ρίξε και μόνη σου μια ματιά για να σιγουρευτείς.

Κι εγώ έχω ισχυαλγία και πλέον με πονούν και οι ώμοι από το ξάπλωμα στο πλαι... γι' αυτό και δε μπορώ να κοιμηθώ πολύ το βράδυ και όποτε μπορώ συμπληρώνω με απογευματινό υπνάκο...υπομονή...

Σου εύχομαι με τον καιρό να νιώσεις περισσότερα γαργαλήματα και να σιγουρευτείς ότι είναι το μωράκι σου!

Ναι την Τετάρτη θα πάω και η αλήθεια είναι όπως λεει και η Didi δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα!!! Τώρα με το Πάσχα και που θα φτιάξει ο καιρός ίσως περνάει πιο γρήγορα!!

Άντε Φραουλίτσα μου, πέρασε ο καιρός επιτέλους! Καλή μας επιτυχία! Πρώτα ο Θεός να κάνουμε Πάσχα ανάλαφρες! Εσύ Τετάρτη, εγώ Πέμπτη!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...