Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Βλεπω σχεδον ολες τιμησαμε τους μπακαλιαρους :):):).Τι κανετε?

Εγω κοριτσια υποφερω απ τα ουλα μου.Εχει 2 μερες οτι τρωω και πινω με τσουζει.Ειχα παει στον οδοντιατρο στην αρχη της εγκυμοσυνης και με ειπε οτι εχω ουλιτιδα της εγκυμοσυνης.Μου συνεστησε αλατονερο,δεν εκανα το αμελουσα,αλλα εδω και 2 μερες πεθαινω.Εκανα χθες και σημερα αλατονερο αλλα νομιζω ειμαι χειροτερα.Δεν ξερω,αν συνεχιστει θα παω μαλλον οδονιατρο,αν και δεν το θελω καθολου...:?

Εχει καμια αλλη κοπελα τετοιο θεμα?

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Βλεπω σχεδον ολες τιμησαμε τους μπακαλιαρους :):):).Τι κανετε?

Εγω κοριτσια υποφερω απ τα ουλα μου.Εχει 2 μερες οτι τρωω και πινω με τσουζει.Ειχα παει στον οδοντιατρο στην αρχη της εγκυμοσυνης και με ειπε οτι εχω ουλιτιδα της εγκυμοσυνης.Μου συνεστησε αλατονερο,δεν εκανα το αμελουσα,αλλα εδω και 2 μερες πεθαινω.Εκανα χθες και σημερα αλατονερο αλλα νομιζω ειμαι χειροτερα.Δεν ξερω,αν συνεχιστει θα παω μαλλον οδονιατρο,αν και δεν το θελω καθολου...:?

Μαρια κ μενα τα ουλα μου απ την αρχη ειναι κοκκινα τις πιο πολλες φορες,κ καμια φορα ματωνουν στο βουρτσισμα,να σου πω κ απ αυτο μου ειχε μπει κ η υποψια για την εγκυμοσυνη,οδοντιατρο δεν εχω παει ακομα αν κ εχω αφησει εκκρεμοτητες οποτε θα παω σιγουρα. Απλα θελω να ρωτησω τη γυναικολογο αν μπορω να παω τωρα γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση καθε φορα που παω οδοντιατρο κ δεν ξερω αν κανει για το μωρακι μου!!!!!!!τωρα για το αλατονερο κ εγω εχω ακουσει οτι κανει καλο αλλα δεν το δοκιμασα,βαζω μερικες φορες προπολη που ειναι αντισιπτικη...

wg46p4.png?vh8y1cqv

Πω ρε κοριτσια και γω εχει έσω και δυο βδομάδες που παρατήρησα μα εχω ευαισθησία στα ούλα... Και δεν πήγε το μυαλό μου οτι ειναι λογω εγκυμοσυνης...

Φοβαμαι να πω και γω στο οδοντίατρο αλλα θα ρωτησω και γω τον γυναικολογο..

Nv6Vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Πάλι χάλια ο καιρός!!! Γιόγκα και εγω την σκεφτόμουν αλλά οι τιμές είναι πολύ ψηλά!!! Δεν ξέρω βέβαια αν με το ιστορικό μου θα μπορούσα να κάνω μαθήματα, τέλοσπάντων, αλλά θα μπορούσαν να έχουν πιο καλές τιμές με πιο πολλή πελατεία!!! Α σχετικά με τα δόντια αν έχετε ενοχλήσεις πρέπει να πάτε στον οδοντίατρο, γιατί τα στοματικά προβλήματα επηρεάζουν την κύηση. Ούτε και εγω εχω πάει αλλά δεν έχω προσέξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή!!! Καλημερούδια σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ηταν σαν να σκλήρυνε η κοιλια μου, δεν ένιωσα πόνο! Το κατάλαβα οτι ηταν συσπασεις γιατι μου το ειχε πειγραψει ο γιατρός μου σαν σφιξιμο στην κοιλια και μου ειχε πει να τον ειδοποίησω αν νιώσω κατι τέτοιο!α συγχρόνως ένιωθα και ταχυκαρδια!

Ανδρομεδα μου μαλλον απο κούραση, οχι οτι έκανα κατι κουραστικό αλλα προφανώς δεν είμαι για πολλα πολλα και το παραμικρό που θα κανω εχει επίπτωση πανω μου!

Audette σ' ευχαριστούμε για την περιγραφή. Να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγάκι. Κι εγώ έχω που και που ταχυκαρδία και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό να αυξάνονται οι σφυγμοί στην εγκυμοσύνη. Επίσης λαχανιάζω πάρα πολύ εύκολα όταν προσπαθώ να μιλήσω για αρκετή ώρα!

Γεια σας κοριτσια!!!

Χάθηκα γιατι ειχα παει για μια βδομαδα στην αδερφή μου που μένει Μυτιλήνη και είμασταν ολο βολτουλες..ευτυχως εκτος απο μια μερα γενικα μας έκανε καλο καιρο....

Τι ωραια που νιώθετε τα μωρακια σας απο τωρα...

Εγώ τιποτα ακομα..το μονη πυ εχω πολυ έντονα πλέον ειναι πόνο χαμηλά στην κοιλια και εχω αρχίσει να αγχώνομαι..ηταν να παω σημερα στο γιατρο αλλα τελικα θα παμε τη δευτερα!!!

Για γυμναστικουλα γενικα λένε οτι βοηθάει εγώ ειπα να ξεκινήσω γιογκα για εγκυους αλλα οντως ειναι πολυ ακριβά για τεσσερις φορες το μηνα

Οποτε περιμενω να φτιαξει λιγακι ο καιρος και να αρχίσω περπάτημα το πρωι..

Babezu τι εννοείς πόνο χαμηλά? Είχα κι εγώ κάτι σουβλιές και τσιμπιές μια μέρα, αλλά δε θα το έλεγα πόνο... Ο γιατρός τι σου είπε? Κάτσε ξάπλα το ΣΚ μέχρι να σε δει τη Δευτέρα. Μαγνήσιο παίρνεις?

Μαράκι από το πρώτο τρίμηνο ματώνουν τα ούλα μου στο βούρτσισμα και ιδίως όταν βάζω νήμα. Είχα και κάτι πονάκια στα δόντια μια μέρα και φοβήθηκα μήπως χρειαστώ σφράγισμα και άρχισα να πλένω τα δόντια μου εντατικότερα με νήμα και στο τέλος βάζω ένα στοματικό διάλυμα της apivita με πρόπολη και δυόσμο που κάνει και για ομοιοπαθητική. Έτσι νομίζω τη γλίτωσα. Πάντως, ο οδοντίατρος είχε πει στην αδερφή μου ότι για το μάτωμα των ούλων να βάζει αλατόνερο.

Κατά τα άλλα τι κάνετε? Εγώ έχω τρελαθεί στις καούρες...

Από καρότσια, πήγα και είδα το chicco urban και δεν τρελάθηκα γιατί θέλω πορτ μπεμπε κα μου είπαν ότι μετατρέπεται το καρότσι αλλά δεν είναι εύχρηστο και η λαβή που έχει το καρότσι δεν ισορροπεί όταν σηκώσω το πορτ μπεμπέ. Επίσης έχει και δύσκολο κλείσιμο, προτιμώ να κλείνει σαν μπαστούνι. Τελευταία έχω ερωτευτεί το inglesina zippy pro, αλλά θα το σκεφτώ μόνο αν το βρω προσφορά στις εκπτώσεις...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το είπες σουβλιες και ενοχλήσεις... Έχω σταματήσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού μονοκοπανιά μήπως φταίει το ότι κουράζομαι..

Μαγνήσιο δεν παίρνω ακόμα μόνο φελισιν και Σαλοσπίρ

Αλατόνερο θα ξεκινήσω και γω μιας που το προτείνεται πολλά κοριτσάκια.

Από καούρες δεν έχω τίποτα αλλά έχει μειωθεί η όρεξη μου για φαΐ....

Nv6Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!σήμερα ξύπνησα εντελώς αδιαθετο.γκρινιάζει.δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ απολύτως.ούτε τις πυτζάμες μου δεν έβγαλα.εσείς τι κάνετε?οδοντίατρο κ εγώ θα έπρεπε να πάω.είχα κλείσει χρόνο τα Χριστούγεννα περίπου και δεν πήγα οπότε μετά πάει..το αμελησα.τώρα φοβάμαι να σας πω την αλήθεια.μπορεί να χρειαστεί τπτ και να μην μας κάνουν αναισθησία λόγω εγκυμοσύνης.ξέρω κ γω??

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κορίτσια μου! :) Sagia περαστικά! Mαρακι μου δεν σε ξέχασα, απλά τρέχω όλη μέρα και το απόγευμα έχω παλι δουλειά..

Κορίτσια όσων αφορά τη γιογκα, εγώ έκανα για κάποια χρονια μόνη στο σπίτι διότι μένω επαρχία και εδώ δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες...έχω σταματήσει όμως τα τελευταία 2 χρόνια. Στην εγκυμοσύνη οι ασκήσεις είναι άλλες και πρέπει να σου δείξει κάποιος ειδικός, εγώ προσωπικα Ανδρομέδα μου φοβάμαι να δοκιμάσω τώρα μόνη μου και ας έχω μια σχετική εμπειρία.

Τα τμήματα εγκύων είναι όντως ακριβά σε γενικές γραμμές απλά ήθελα να σας πω καλύτερα να ψάξετε σε μικρά κέντρα γιογκας όπου γίνεται καλύτερη δουλειά και οι τιμές έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε αντίθεση με τα μεγάλα γυμναστήρια. Εγώ αυτό που θα κάνω τώρα είναι 4 συνεδρίες (ιδιαίτερο), για να μάθω τις ασκήσεις τις οποίες θα πάρω και σε έντυπο, μετά θα κάνω σπίτι μόνη. Αυτός ο κύκλος συνεδριών λέγετε θεραπευτικός και είναι στάσης γογκας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός. φιλάκια!:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα μανουλες!!!τι κάνετε;

Audette σ' ευχαριστούμε για την περιγραφή. Να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγάκι. Κι εγώ έχω που και που ταχυκαρδία και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό να αυξάνονται οι σφυγμοί στην εγκυμοσύνη. Επίσης λαχανιάζω πάρα πολύ εύκολα όταν προσπαθώ να μιλήσω για αρκετή ώρα!

Από καρότσια, πήγα και είδα το chicco urban και δεν τρελάθηκα γιατί θέλω πορτ μπεμπε κα μου είπαν ότι μετατρέπεται το καρότσι αλλά δεν είναι εύχρηστο και η λαβή που έχει το καρότσι δεν ισορροπεί όταν σηκώσω το πορτ μπεμπέ. Επίσης έχει και δύσκολο κλείσιμο, προτιμώ να κλείνει σαν μπαστούνι. Τελευταία έχω ερωτευτεί το inglesina zippy pro, αλλά θα το σκεφτώ μόνο αν το βρω προσφορά στις εκπτώσεις...

Κοριτσάκι μου σ ευχαριστω, ξεκουραζομαι και δοξα τω θεω είμαι καλυτερα! Κι εγω ειχα ταχυκαρδιες απο την αρχη της εγκυμοσύνης ειναι όντως φυσιολογικο να ανέβουν οι παλμοι! Εμένα ομως χθες έφτασαν τους 111(!!!!) οπότε σημερα επισκέφτηκα μια καρδιολόγο που μου σύστησε ο γιατρός μου για να είμαι σίγουρη! Μου έκανε καρδιογραφημα και υπερηχο καρδιάς και ευτυχώς δεν βρήκε κατι πάθολογικο, σίγουρα έπαιξε ρόλο το οτι ο όγκος του αιματος αυξάνεται στο δεύτερο τρίμηνο αλλα και το οτι αγχωθηκα με τις συσπασεις! Ολα καλα λοιπον, απλα μου είπε να παρακολουθώ την πίεση μου και να την ενημερώνω αν δω κατι περίεργο!

Κι εγω το inglesina zippy pro ζαχαρωνω, ειναι τέλειο! Τι στο καλο, θα εχει καμμια έκπτωση το καλοκαιρι!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις ομορφες εγκυουλεςς.Τι μου κανετε?Εγω ειμαι καλυτερα; με το αλατονερο,ειδα διαφορα τελικα.:)

Βρε κοριτσια ποτε θα μπει η ανοιξη επιτελους?Η μαλλον ποτε θα καταλαβουμε οτι εχουμε ανοιξη?:?

7H5Lp3.png

Καλημέρα σε όλες! Όντως, τα ούλα είναι ευαίσθητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, επισκεφτείτε τον οδοντίατρο να σας πει πως να τα φροντίζετε..Το λέω γιατί έχω περάσει ουλίτιδα πολύ άσχημα....Και τώρα έχω αμελήσει να πάω για καθαρισμό...Δε μπορώ αυτό το βζουρ βζουρ να με τρυπάει στον εγκέφαλο!!

Όσο για τον καιρό ασχολίαστο...Κάπου διάβασα ότι την Μ.Βδομάδα θα χιονίσει...

Κασσιόπη, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ψάξω μήπως βρω να κάνω πουθενά 4-5 συνεδρίες και μετά να κάνω σπίτι μόνη μου..

Φιλιά σε όλες!

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!τουλάχιστον σταμάτησε η βροχή..εμένα μου αρέσει ο καιρός έτσι.σύννεφα κ ο ήλιός δειλά δειλά πάει να βγει.θέλω οπωσδήποτε να βγω αυτή τη στιγμή!αφού έχω πάρει όλες τις φίλες για καφέ και δε μπορεί καμιά!θα φτιάξω το μαλλί και θα πάρω τους δρόμους μόνη μου κορίτσια σας το λέω!!!!:D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Έτσι όπως το είπες σουβλιες και ενοχλήσεις... Έχω σταματήσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού μονοκοπανιά μήπως φταίει το ότι κουράζομαι..

Μαγνήσιο δεν παίρνω ακόμα μόνο φελισιν και Σαλοσπίρ

Αλατόνερο θα ξεκινήσω και γω μιας που το προτείνεται πολλά κοριτσάκια.

Babezu αυτά που περιγράφεις είναι φυσιολογικά, αλλά σου δείχνουν ότι πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου...

Γεια σας κορίτσια μου! :) Εγώ αυτό που θα κάνω τώρα είναι 4 συνεδρίες (ιδιαίτερο), για να μάθω τις ασκήσεις τις οποίες θα πάρω και σε έντυπο, μετά θα κάνω σπίτι μόνη. Αυτός ο κύκλος συνεδριών λέγετε θεραπευτικός και είναι στάσης γογκας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός. φιλάκια!:)

Κασσιόπη μου ωραία η ιδέα σου, θα ψάξω κι εγώ να δω αν μπορώ να το κάνω κάπου γιατί σήμερα πονάω και στους δυο ώμους και στο ένα ισχίο και δεν την παλεύω, μου δυσκολεύει και τον ύπνο... :roll:

Καλησπέρα μανουλες!!!τι κάνετε;

Κοριτσάκι μου σ ευχαριστω, ξεκουραζομαι και δοξα τω θεω είμαι καλυτερα! Κι εγω ειχα ταχυκαρδιες απο την αρχη της εγκυμοσύνης ειναι όντως φυσιολογικο να ανέβουν οι παλμοι! Εμένα ομως χθες έφτασαν τους 111(!!!!) οπότε σημερα επισκέφτηκα μια καρδιολόγο που μου σύστησε ο γιατρός μου για να είμαι σίγουρη! Μου έκανε καρδιογραφημα και υπερηχο καρδιάς και ευτυχώς δεν βρήκε κατι πάθολογικο, σίγουρα έπαιξε ρόλο το οτι ο όγκος του αιματος αυξάνεται στο δεύτερο τρίμηνο αλλα και το οτι αγχωθηκα με τις συσπασεις! Ολα καλα λοιπον, απλα μου είπε να παρακολουθώ την πίεση μου και να την ενημερώνω αν δω κατι περίεργο!

Κι εγω το inglesina zippy pro ζαχαρωνω, ειναι τέλειο! Τι στο καλο, θα εχει καμμια έκπτωση το καλοκαιρι!

Μπράβο κοριτσάκι μου το τσέκαρες και που όλα είναι καλά. Σίγουρα το άγχος σου έπαιξε ρόλο στην αύξηση των σφυγμών. Κι εγώ μετράω συχνά πίεση και σφυγμούς και είμαι οκ. Μου είχε πει ο γιατρός ότι και 100 σφυγμούς να δεις μην ανησυχήσεις, αρκεί να μην το έχεις κάθε μέρα.

Αχ, το zippy είναι τρέλα! Μου αρέσει αυτό που είναι μπεζ πάνω και κόκκινο κάτω. Θα το δω κι από κοντά όμως για λεπτομέρειες! Αυτό λέω κι εγώ, τι στο καλό, θα πέσει η τιμή στις εκπτώσεις ;)

Καλημέρα κορίτσια!τουλάχιστον σταμάτησε η βροχή..εμένα μου αρέσει ο καιρός έτσι.σύννεφα κ ο ήλιός δειλά δειλά πάει να βγει.θέλω οπωσδήποτε να βγω αυτή τη στιγμή!αφού έχω πάρει όλες τις φίλες για καφέ και δε μπορεί καμιά!θα φτιάξω το μαλλί και θα πάρω τους δρόμους μόνη μου κορίτσια σας το λέω!!!!:D

Σάγια μου ο καιρός παραδόξως κι εδώ είναι μια χαρά! Κι εγώ ανυπομονώ για βολτούλα και περπάτημα! Φτιάξε μαλλί και ξεκίνα!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Φιλιά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...