Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητηρια felicitaki για το μπεμπακι σου.Αντε να μαζευομαστε και οι νυφουλες σιγα σιγα :D:D

Κι εγω κοριτσια οταν ξαπλωνω το νιωθω ειτε ανασκελα ειτε στο πλαι,συνηθως τα βραδια.Ειναι υπεροχο συναισθημα.Να την χαιδευετε την κοιλιτσα σας και να τα μιλατε τα μπεμπακια.Ολα τα νιωθουν...:-D

Κοριτσια εγω απο κοιλια τεραστιααα.Σημερα μια πελατισα στη δουλεια με ειπε οτι ειμαι στον 7.:?

Ναι είναι υπέροχο συναίσθημα, είναι τόσο ανάλαφρη η αίσθηση που νιώθεις... Όσο για την κοιλιά σου να την χαίρεσαι!!!Τί θέλουν και μαντεύουν σε τί μήνα είσαι; Χαζομάρες!! Τί να κάνουμε; Αυτη είναι!!!:-D

zZWsp2.png398Mp3.png

Μια κουκλίτσα ζωγραφιστή!!!:tongue::tongue::tongue:

Λες να συμπεθεριασουμε με τον κουκλο σου??Ποτε δεν ξερεις φιλεναδα...Το σιγουρο ειναι πως θα παιζουν μαζι οταν εμεις θα πινουμε καφεδακιιι :-D:grin::-D πρωτα ο Θεος.

7H5Lp3.png

Ναι είναι υπέροχο συναίσθημα, είναι τόσο ανάλαφρη η αίσθηση που νιώθεις... Όσο για την κοιλιά σου να την χαίρεσαι!!!Τί θέλουν και μαντεύουν σε τί μήνα είσαι; Χαζομάρες!! Τί να κάνουμε; Αυτη είναι!!!:-D

Χαχαχα αυτο κανω κοριτσακι μου, τη χαιρομαιιιι :-D:grin::-D

Και χαιρομαι ακομα πιο πολυ με το μπεμπακι που ειναι εκει μεσα και μεγαλωνειιι

7H5Lp3.png

Λες να συμπεθεριασουμε με τον κουκλο σου??Ποτε δεν ξερεις φιλεναδα...Το σιγουρο ειναι πως θα παιζουν μαζι οταν εμεις θα πινουμε καφεδακιιι :-D:grin::-D πρωτα ο Θεος.

Ναι!Ναι!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Αχχ κορίτσάκια μου και εμένα σήμερα όλη μέρα στρυφογυρίζει:D:D:D Με το γάλα, με τον χυμό, με τους ξηρούς καρπούς, στο άσχετο, συνέχεια και τώρα που σας γράφω! Πηγαμε πάλι στον γιατρό σήμερα γιατί δεν μπορούσα να ηρεμήσω..ότι σας έγραψα, γράψτε λάθος...Άλα ντάλα κατάλαβα:oops: Μου έκανε αρχικά κολπικό και μου τα εξήγησε όλα αναλυτικά..Είναι ήδη ψηλά ο πλακούντας μου οπότε και άλλο να μην ανέβει (αν και από ότι μου είπε θα ανέβει με μαθηματική ακρίβεια) είναι μιά χαρά εκει:D:D:D

Τζάμπα το άγχος, είμαι πολύ χαζή τελικά...Μετά κάναμε και εξωτερικό και το είδα παλι το αστεράκι μου...Όλα καλά!

Αγάπη μήπως θα μπορούσες να φροντίσεις εσύ για την επισκληρίδιο, δηλαδή να πληρώσεις τον γιατρό και το φάρμακο, δεν κάνεις μια ερώτηση στον γιατρό σου?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Κασσιόπη μπράβο!!! Καλά έκανες και πήγες και το είδες απο κοντά έτσι έφυγαν όλες οι ανησυχίες σου!!! Χαζή δεν είσαι ανχωμένη είσαι Τί να κάνουμε; Αυτα έχει η μητρότητα!!! Έχεις αρχίσει και το νιώθεις και τακτικά ε; Τέλεια!!!Οπότε μια χαρά είσαι!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια καλά να περάσετε σήμερα, και μεις στην πεθερά μου θα μαζευτούμε όλοι να φάμε!!!

Υ.γ. Πάντως χάλια μέρα έχει σήμερα, εδώ βρέχει.... Να φύγει και ο Μάρτης να δούμε λίγο ήλιο βρε παιδί μου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερααααα!!!

Κασσιοπη μου είδες που ανησυχουσες άδικα;;;

Βρε κορίτσια κι εγω εδω και 2 μέρες κατι νιώθω αλλα ειναι τοσο ανεπαισθητο που δεν είμαι σίγουρη! Σαν να γουργουριζει το στομάχι μου αλλα πιο χαμηλα!:confused:

Και κατι αλλο θελω να σας ρωτήσω αν ξέρει καμμια! Καθε πρωι με το που σηκώνομαι παίρνω το χαπακι του σιδήρου! Μου εχει πει ο γιατρός να το παίρνω το πρωι νηστικη και να τρώω μετα απο μια ώρα! Αύριο λέω να παω να κανω τις γενικές αίματος που μου εχει γράψει! Να πάρω το χαπακι το πρωι ή να το πάρω μετα την αιμοληψια;;:confused::confused::confused:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Κασσιόπη μπράβο!!! Καλά έκανες και πήγες και το είδες απο κοντά έτσι έφυγαν όλες οι ανησυχίες σου!!! Χαζή δεν είσαι ανχωμένη είσαι Τί να κάνουμε; Αυτα έχει η μητρότητα!!! Έχεις αρχίσει και το νιώθεις και τακτικά ε; Τέλεια!!!Οπότε μια χαρά είσαι!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια καλά να περάσετε σήμερα, και μεις στην πεθερά μου θα μαζευτούμε όλοι να φάμε!!!

Υ.γ. Πάντως χάλια μέρα έχει σήμερα, εδώ βρέχει.... Να φύγει και ο Μάρτης να δούμε λίγο ήλιο βρε παιδί μου!!!

Όντως καλά έκανα και πήγα...Και εσύ που μου έβαλες ιδέα και ο άντρας μου που επέμενε...Ακόμα με το άγχος θα ήμουν χωρίς λόγο:roll:

Χάλια ο καιρός..Εμείς θα βγούμε έξω για μπακαλιάρο με παρεούλα, μιαμ μιαμ...

Καλημερααααα!!!

Κασσιοπη μου είδες που ανησυχουσες άδικα;;;

Βρε κορίτσια κι εγω εδω και 2 μέρες κατι νιώθω αλλα ειναι τοσο ανεπαισθητο που δεν είμαι σίγουρη! Σαν να γουργουριζει το στομάχι μου αλλα πιο χαμηλα!:confused:

Και κατι αλλο θελω να σας ρωτήσω αν ξέρει καμμια! Καθε πρωι με το που σηκώνομαι παίρνω το χαπακι του σιδήρου! Μου εχει πει ο γιατρός να το παίρνω το πρωι νηστικη και να τρώω μετα απο μια ώρα! Αύριο λέω να παω να κανω τις γενικές αίματος που μου εχει γράψει! Να πάρω το χαπακι το πρωι ή να το πάρω μετα την αιμοληψια;;:confused::confused::confused:

Όλα καλά...Το μωράκι σου είναι, κάπως έτσι το αισθάνεσαι,:D εγώ βέβαια είμαι πιο προχωρημένη για αυτό το νιώθω πιο έντονα, το γλυκούλι σου είναι!!! Καλύτερα το παίρνεις αργότερα, δεν ξέρω, απλά αφού γίνεται και αυτό...Και εγώ που παίρνω 2 σίδηρο, δεν παίρνω κανένα το πρωϊ γιατί το πρωΙ παίρνω το τ4, δεν έχει σημασία τι ώρα θα το πάρεις αρκεί να είσαι νυστική και μέχρι 2 ώρες πριν και μέχρι 2 ώρες μετά να μην καταναλώσεις γαλακτοκομικά για να απορροφηθεί σωστά,:wink:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!συγχαρητηρια στις μελλουσες μαμαδες με τα καλα νεα! Να ξερετε σας διαβαζω και χαιρομαι κ εγω με τις χαρες σας!

Κοριτσάκι μου γλυκό...Και εγώ ακόμα διαβάζω και μιλάω που και που με τις μανούλες Οκτωβρίου 2014..σε καταλάβαίνω...Να κάνεις ότι νιώθεις. Η επόμενη εγκυμοσύνη θα έρθει σύντομα, θα το δεις και θα συνέρθεις λίγο..

Να ξέρεις πως παραδόξως τώρα είσαι πιο γόνιμη.

Λυπάμαι πραγματικά τόσο πολύ... όμως θα σου πω το κλασσικό που μου λέγανε και εμένα...''έτσι έπρεπε να γίνει και για αυτό έγινε''..Και κάτι άλλο.. δικό μου. Καλύτερα τώρα παρά αργότερα.. κάτι ξέρω...

Όχι πως θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου που το έχασα στη παλλίνδρομη, αλλά το δεύτερο, το κοριτσάκι μου, που το έχασα όταν ήμουν 5,5 μηνών, δεν χωνεύεται με τίποτα...:( Εγώ πήρα πολύ μεγάλη βοήθεια στο http://parents.org.gr/, έχει ήδη αντίστοιχα θέματα με την περίπτωση σου ανοιχτά, γράψε και εκεί, είναι πολλά κορίτσια στην ίδια θέση με εσένα και άλλες που το έχουν περάσει και έχουν ορθοποδίσει πλέον, θα σου κάνει καλό..Τώρα..το πένθος είναι πένθος, θα πρέπει να το ζήσεις για να κάνει τον κύκλο του..Καλύτερα να το ζήσεις συνειδητά για να μην κουκουλώσεις τα πράγματα, αυτό είναι ότι χειρότερο..Να φροντίσεις τον εαυτό σου, να προσπαθείς να κάνεις μόνο ότι σου αρέσει και να μη πιέζεσαι για τίποτα, θες να κλειστείς στον εαυτό σου? Θες να βγεις να πίνεις ποτά μέχρι το πρωϊ? Να περάσεις το πένθος σου όπως θες εσύ και όχι όπως θα σου υποδείξουν οι άλλοι, μόνο εσύ ξέρεις τι έχεις πραγματικά ανάγκη αυτή την περίοδο, και μην δέχεσαι κόσμο από υποχρέωση, μόνο όποιους θέλεις και αν θέλεις...Είμαι εδώ για εσένα για ότι θελήσεις, μπορέις να μου στείλεις και πμ. ΦΙλάκια..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;Χρονια πολλα!!!!!felicitaki συγχαρητηρια με το καλο το κοριτσακι σου!!!!Εγω ειμαι σπιτι μονη μου ο αντρας μου δουλευει οποτε δεν εχει βολτουλα!!!!Ασε που βρεχει καρεκλες απ τα ξημερωματα...ηθελα να βγω για καφεδακι κ να δουμε την παρελαση με τις φιλες μου αλλα με τετοι καιρο δεν κουνησα δαχτυλακι!!!Απ το πρωι στον καναπε με την κουβερτουλα στα ποδια προσπαθω να χαλαρωσω μπας κ καταλαβω το μπεμπακι!!!!Αλλα μπααα τιποτα μαλλον το εχει ριξει στον υπνο!!!: Αν κ ειναι νωρις εγω τρεις φορες ενιωσα την κοιλια μου να πεταριζει!!!:-DΚατι σαν συσπαση μυος....δεν ειμαι σιγουρη οτι ηταν το νινακι μου αλλα μου αρεσε η αισθηση κ η ιδεα οτι αρχιζει σογα σιγα να δινει το παρων:-D:-D:grin::?:-D:-D:-D:grin:!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε σημερα;Βλεπω εχετε να αρχισει να νοιωθετε τα μπεμπακια,εγω παλι τιποτα ακομη.Περιμενω πως και πως αυτη την στιγμη.Κασσιοπη θα γεννησω στο νοσοκομειο που δουλευω οποτε ξερω τα πραγματα.Ουτε αν πληρωσεις παραπαω δεν σου κανουν.Ετσι το εχουν εκει και στην καισαρικη κανουν μονο ολικη ναρκωση.Ουτε γιατρο στανταρ εχεις.Ειναι αναλογα ποιον θα βρεις οταν πας στο μηνιαιο ραντευου η στην γεννα,μονο την μαια εχεις σιγουρη και ευτυχως εμενα τυχαινει να ειναι και φιλεναδα μου.Φαγατε μπακαλιαρακι σημερα;Εμεις πηγαμε στην πεθερα μου και τον εχει κανει τελειο..

Γεια σας κοριτσια!συγχαρητηρια στις μελλουσες μαμαδες με τα καλα νεα! Να ξερετε σας διαβαζω και χαιρομαι κ εγω με τις χαρες σας!

Καλό μου κοριτσάκι και μεις σε σκεφτόμαστε!!!Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά και σύντομα, αν το θέλετε και εσείς να έχεις ένα γερό μωράκι στην κοιλίτσα σου!!! Όλα καλά θα πάνε!! Όπως είπε και η Κασσιόπη, ξέσπασε και βίωσε το όπως εσύ νιώθεις. Περνάς δύσκολα τώρα, αλλά κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα. Είμαστε και είμαι εδώ για ότι χρειαστείς ακόμα και αν έχεις απορίες. Οκ; Σε φιλώ και σου στέλνω μια αγκαλιά και υπομονή κορίτσι μου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...