Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κι άλλη νύφη βλέπω??:D μπράβο felicitaki συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα!!να είναι γερό το μωράκι σας!

Κορίτσια τι τεμπελιά είναι αυτή...κάθε πρωί σπίτι και σέρνομαι από καναπέ σε καναπέ!αύριο μπακαλιάρο σκορδαλιά στην πεθερά μου.επιτέλους θα ευχαριστηθώ σκορδαλιά φέτος..κάθε χρόνο με το σταγονομετρο δοκίμαζα λόγω δουλειάς!από τώρα την ονειρεύομαι!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο felicitaki!!! να σου ζήσει η μικρή σου!!!Όλα μια χαρά λοιπόν με το καλό να την κρατήσεις γερή στην αγκαλιά σου!!!Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Αχ χτες και σήμερα είμαι χάλια, ειδικά σήμερα νιώθω οτι θέλω να ξαναξαπλώσω... Σαν κάτι πάλι να με τριγυρνάει!!! Βέβαια ίσως φταίει ότι ξύπνησα με τον άντρα μου στις 6 και ξανακοιμήθηκα στις 8 οπου κοιμήθηκα 2 ώρες και ξύπνησα χάλια... Μακάρι να μην έχω τσιμπήσει κάτι στα τελιώματα!!!Τόσες φορές την γλύτωσα απο τον άντρα μου... Πως είστε οι υπόλοιπες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Συγχαρητηρια φελισιτάκι! Είδες που πήγαν όλα καλά τελικά?!!!:D

Με το καλό, να κρατήσεις υγειέστατο το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Sagia μιαμ! μιαμ! Και εγώ τρελλαίνομαι για σκορδαλιά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Φραουλίτσα στύψε πορτοκαλάκια, και εγώ έτσι ξύπνησα και μετά από λίγο που ήπια το χυμουδάκι συνήλθα ...Εμένα βέβαια μου πέφτει και η πίεση κάποιες φορές, όπως και να χει θα σου κάνει καλό;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα εύχομαι να είναι μια,απλή αδιαθεσία.αφού δε μπορούμε να πάρουμε και τπτ, στυψε πορτοκάλια όπως λέει κ η Κασσιόπη,η κανένα τσαγάκι,ξάπλωσε,κοιμησου..μπορεί απλά να είναι η γνωστή κόπωση που νιώθουμε στην εγκυμοσυνη.

Και μένα ο άντρας μου ξύπνησε χάλια.πονολαιμος,πόνος στο αυτί..αντε να φτιάξει κι αυτός ο καιρός γιατί δε μας βλέπω καλά.εγώ σήμερα μόλις έφαγα πρωινό ξεκίνησα με τρομερή καουρα.την προτιμώ από τα υπόλοιπα ωραία βέβαια!θέλω κ σκορδαλιά αυριο τρομάρα μου!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φελισιτάκι, συγχαρητήρια! Τι ωραία που προχωράμε! Με το καλό η μπουμπού σου!!!!:D:D:D

Σας τρώμε όμως οι αγορομάνες! 10 προς 5 είμαστε προς το παρόν!

Έτσι έτσι, να έχουν οι κόρες μας να διαλέγουν!!χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

Κι άλλη νύφη βλέπω??:D μπράβο felicitaki συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα!!να είναι γερό το μωράκι σας!

Κορίτσια τι τεμπελιά είναι αυτή...κάθε πρωί σπίτι και σέρνομαι από καναπέ σε καναπέ!αύριο μπακαλιάρο σκορδαλιά στην πεθερά μου.επιτέλους θα ευχαριστηθώ σκορδαλιά φέτος..κάθε χρόνο με το σταγονομετρο δοκίμαζα λόγω δουλειάς!από τώρα την ονειρεύομαι!

Αχ κι εγω τον ονειρέυομαι αυτό τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλίτσα εδώ και 2 βδομάδες! μιαμ, μιαμ:tongue::tongue:

Καλά εννοείται! η τεμπελιά δεν έχει προηγούμενο!

Μπράβο felicitaki!!! να σου ζήσει η μικρή σου!!!Όλα μια χαρά λοιπόν με το καλό να την κρατήσεις γερή στην αγκαλιά σου!!!Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Αχ χτες και σήμερα είμαι χάλια, ειδικά σήμερα νιώθω οτι θέλω να ξαναξαπλώσω... Σαν κάτι πάλι να με τριγυρνάει!!! Βέβαια ίσως φταίει ότι ξύπνησα με τον άντρα μου στις 6 και ξανακοιμήθηκα στις 8 οπου κοιμήθηκα 2 ώρες και ξύπνησα χάλια... Μακάρι να μην έχω τσιμπήσει κάτι στα τελιώματα!!!Τόσες φορές την γλύτωσα απο τον άντρα μου... Πως είστε οι υπόλοιπες;

Φραουλίτσα έτσι ακριβώς ήμουν κι εγώ χθες αλλα ευτυχώς ξεκουράστηκα και επανήλθα! μπορέι να φτάιει και αυτό με τον ύπνο! κατσε σήμερα και χουχολιασε όσο μπορείς, πιες και καμμια πορτοκαλαδιτσα όπως σου είπαν και τα κορίτσια και πιστεύω θα συνέλθεις!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Συγχαρητήρια felicitaki!!!!Να σου ζήσει η κόρη!!!!Σας μούτζωνε και σας;;;χαχα θέλω κι εγώ μούτζαααα ζήλεψα!!!!

Φραουλίτσα, όντως κάτσε ξεκουράσου μην κάνεις τίποτα και πιες χυμό! Εγώ εδώ και μερικές μέρες ξυπνάω μπουκωμένη και με λίγο βήχα αλλά πίνω τους χυμούς μου κι όλα καλά! Είναι κι αυτός ο καιρός..άντε να ζεστάνει λίγο επιτέλους!!

OkoIp3.png

Ναι κοριτσάκια μου θα τον πιώ και τον χυμό μου, ένα πορτοκάλι κάθε μέρα τρώω μαζί με τον σίδηρο. Έκανα κάποιες δουλίτσες και είμαι γενικά λίγο καλύτερα. Δεν ξέρω νιώθω μια χαζή κούραση. Ειδικά χτες το βράδυ ένιωθα πολύ βαριά δεν μπορούσα να σηκωθώ απο τον καναπέ!!!Μπορεί να φταίει και η υγρασία... Τί να πω; Θα προσπαθήσω μπας και κοιμηθώ το μεσημέρι. Θα δούμε. Α!!!Και εμένα σαν να μου πέφτουν πάλι λίγο όμως κάποια φαγητά βαριά... Κουλαμάρες!!! Σκορδαλιά δεν είναι και τόσο η αγαπημένη μου, το τζατζίκι λατρεύω :mrgreen::mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Είδα στο youtube βίντεο για τον μητρικό θηλασμό της Πατσούρου!!!Καλά είναι φοβερή σε αυτα που λέει και σε κάνει να νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις!!! Δείτε την αν σας ενδιαφέρει, είναι γυρω στα 7 βιντεάκια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανουν τα κοριτσια μου;Ειμαι η μονη που φοβαμαι απο τοσο νωρις απ'οτι φαινεται.Εγω δυστυχως αν και θελω δεν γινεται να κανω επισκληριδιο,δεν κανουν στο νοσοκομειο που θα γεννησω...γι'αυτο σκεφτομαι απο τωρα τι θα τραβηξω..Χαλια ο καιρος σημερα και ηλπιζα να παω καμια βολτουλα

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες και ανταποδιδω :-D:-D:-D.Αντε με το καλο σε λιγους μηνες θα κραταμε τα ζουζουνια μας αγκαλια.Αχ ποσο ανπομονω...Ρωτησα το γιατρο για τα φτερουγισματα που νιωθω και ναι ειναι το μπεμπακιιιι :P:p:p.Φιλια σε ολεςς

7H5Lp3.png

Νομίζω κοριτσάκια μου το ένιωσα και ΓΩ!!!! Σαν φυσαλίδες αναψυκτικού να σκάνε στην κοιλιά μου κοντά στον αφαλό, το ένιωσα και ανάσκελα και στο πλάι ξαπλωμένη!!!! Έτσι το νιώσατε και εσείς; Μακάρι να ηρεμήσω και λίγο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Συγχαρητηρια felicitaki για το μπεμπακι σου.Αντε να μαζευομαστε και οι νυφουλες σιγα σιγα :D:D

Κι εγω κοριτσια οταν ξαπλωνω το νιωθω ειτε ανασκελα ειτε στο πλαι,συνηθως τα βραδια.Ειναι υπεροχο συναισθημα.Να την χαιδευετε την κοιλιτσα σας και να τα μιλατε τα μπεμπακια.Ολα τα νιωθουν...:-D

Κοριτσια εγω απο κοιλια τεραστιααα.Σημερα μια πελατισα στη δουλεια με ειπε οτι ειμαι στον 7.:?

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...