Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Μαράκι!! να σου ζήσει το κορίτσι σου!!!Και τσαχπίνικο και αυτό!!!Απο την κοιλιά ακόμα και μουτζώνει; Φαντάσου όταν γεννηθει τι κόλπα θα σας κάνει!!!

Αγάπη σου την έστειλα και σένα!!! Και όσο για την γέννα θέλω φυσιολογικό τοκετό, άνχος δεν έχω, προς το παρόν και για αυτό, ο πόνος δεν με ανησυχεί γιατί σκοπεύω να κάνω και επισκληρίδιο. Και θέλω να παρακολουθήσω μαθήματα ανώδυνου τοκετού, για να βοηθήσω όσο μπορώ να γεννηθεί πιο εύκολα!!! Μην σκέφτεσαι απο τώρα την γέννα έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας!!!

Sagia και γω σαν και σένα ήμουν έπαιρνα κρέμες και πάντα τις πετάω γεμάτες γιατί όλο βαριέμαι να βάλω!!!Τώρα όμως φοβάμαι πολύ για τις ραγάδες, ακόμα και αν δεν κάνει κάτι θέλω να πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα!!:-D:grin:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω γαλα δεν επινα ποτε ουτε κ πινω τωρα με αναγουλιαζει!!!Τον καφε γενικα δεν επινα πολυ κ πριν αλλα στην αρχη της εγκυμοσυνης ηθελα καθε μερα γαλλικο με γευση φουντουκι απ τα μικελ!!!Μολις επιβαιβεβαιωσα την εγκυμοσυνη ομως τον εκοψα δεν τον ηθελα καθολου,τωρα τον ζηλευω καμια φορα αλλα δεν τολμησα να πιω,φοβαμαι μη μου προκαλεσει νευρα κ αυπνια!!!η γιατρος με αφηνει εναν τη μερα κανονικο οχι ντεκαφεινε,ειναι χειροτερος γιατι ειναι πολυ επεξεργασμενος!!!!!Γελασα με τις ραγαδες.....αλλα δεν αγχωνομαι γιατι εχω ηδη απο πριν λιγες οποτε τις εχω αγαπησει πια!!!!!

Εγώ τον καφέ τον είχα κόψει γύρω στις 6 εβδομάδες, ούτε να τον δω δεν ήθελα. Τώρα πίνω πού & πού κανέναν...

Κι εγώ με τις ραγάδες δεν τρελαίνομαι... Έχω ήδη κάμποσες στους γοφούς... Αλλά από σήμερα αποφάσισα ότι θα βάζω τον άντρα μου να μου βάζει κρέμα, για να δει τι τραβάμε! χιχιχι

Πήρα τη Mama Fissan και μυρίζει υπέροχα! Τα λάδια δυστυχώς τα σιχαίνομαι πάνω μου και θέλω ελαφριές υφές. Αυτή μου αρέσει πολύ!

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καλύτερα απ΄ο την Παρασκευή.Ξαναείδα ελάχιστο κάφε το Σάββατο το πρωί και απ΄οτότε τίποτα. Παίρνω τα χάπια βέβαια και ξεκουράστηκα. Δε πήγα στο μαγαζί για το γάμο , το κανόνισα το άλλο Σάββατο.όπως και αν έχει σήμερα το απόγευμα είναι η αυχενική όποτε θα δούμε και αν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως πχ χαμηλός τράχηλος ή καμιά μικρή αποκολληση. Ξέρω γώ;;Άνυπομονώ γενικότερα. Αν έχω ιντερνετ σπίτι θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω αλλιώς το αργότερο άυριο απ΄οτη δουλειά. Φιλιά σε όλες σας:)

Φελισιτάκι, θα έχεις τελειώσει τώρα! Μπες να μας πεις!!!

και μην διαβάζετε άλλες ιστορίες, εγω έκανα την βλακεία και διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας σε αντίστοιχο μήνα και πέρα που στεναχωρήθηκα, φοβάμαι μην πάθω κάτι αντίσοιχο!!!Τί χαζή που είμαι τελικά;

Το έκανα κι εγώ αυτό πριν μερικές μέρες και, δεν υπερβάλλω, ένιωσα την ανάσα μου να σταματάει... Κομμένες λοιπόν οι ιστορίες από δω και πέρα, αλλιώς θα τρελαθώ!

Πληροφορίες να παίρνεις για να ενημερώνεσαι και να ξέρεις και τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Εγω έτσι ηρεμώ, γιατί γενικά θέλω να έχω τον έλενχο στα πράγματα, οπότε με το διάβασμα καταπολεμώ το άνχος, αρνητικές ιστορίες μην ακούς και μην διαβάζεις!!!Γιατί βάζουμε στο μυαλουδάκι μας άσχημες σκέψεις!!!Για να αλλάξουμε κουβέντα έχτε αποφασίσει τελικά για καρότσι;

Κασσιόπη αυτο που έλεγες σε τιρκουάζ; Και εγώ σε τιρκουάζ σκέφτομαι. Τα υπόλοιπα κορίτσια;

Εμείς αποφασίσαμε το chicco urban. Δεν το είδαμε ακόμη, αλλά άρεσε πολύ και του άντρα μου από το βίντεο που του έδειξα...

Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχεις δίκιο..αυτά που γράφεις ισχύουν..Επιπλέον ο γιατρός μου είδε τον πλακούντα μου να είναι χαμηλά..Βέβαια μου είπε πως θα ανέβει..Όμως και αν δεν ανέβει? Φοβάμαι πολύ στην ιδέα.. Καλύτερα μην διαβάσετε και τρομοκρατηθήτε και εσείς, μπορεί να συμβούν διάφορα, κακώς διάβασα στο ιντερνετ..

Να ηρεμήσεις και να κλείσεις το ίντερνετ, αφού ο γιατρός σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Κάνουμε πολύ κακό στον εαυτό μας έτσι...

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα!

Πω πω πολύ άγχος βλέπω σήμερα...κι εγώ έπαιρνα από εσάς κουράγιο και δύναμη να περάσει ο καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού!:rolleyes:

Αχ μωρέ το ξέρω, κι εγώ τα ίδια είμαι, μια έτσι μια αλλιώς. Είμαι λίγο πιο ήρεμη όμως σήμερα, γιατί χθες βράδυ μου φάνηκε ότι ένιωσα λίγα φτερουγίσματα..., τι να πω δε μου φάνηκε να ήταν από το έντερο, αλλά κι έτσι να είναι μου έφτιαξε τη διάθεση και μου έδωσε δύναμη :D Όταν με το καλό θα τα ακούμε συχνά, θα πάει η καρδιά μας στη θέση της, λίγο υπομονή ακόμα!

Έχω ξεκινήσει κι εγώ τις αυπνίες και εν μέρει οφείλονται στο ότι αυτή τη βδομάδα ξυπνούσα πιο συχνά για τουαλέτα!!! Αντί να ελαττώνεται...τι να πω!

Επίσης από χθες έχω καούρα και ψιλοαναγούλα...

Φραουλίτσα μου κι εγώ θέλω την δοσολογία για την κρεμούλα σου, είναι αγνή και μου αρέσει (το λάδι καρύδας δεν είχα σκεφτεί!)

Κατά τα άλλα το ΣΚ την βγάλαμε με οικογενειακές επισκέψεις και ήταν ωραία!

Σας φιλώ!

ΥΓ. Katja σε σκεφτόμαστε, να είσαι καλά και θα έρθουν ηλιόλουστες μέρες, θα το δεις...

Αχ, άρχισαν τα φτερουγίσματα στην ομάδα μας!!! Ανυπομονώ κι εγώ! Αλλά μου είπαν στην αυχενική ότι έχω πρόσθιο πλακούντα, άρα θα αργήσω να το νιώσω το σποράκι μου...

Ναι, ναι καλά θυμάσαι!!Το Μάϊο λέμε και τώρα ψάχνουμε τα χαρτιά κτλ..Απλώς δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαστε μεταξύ μας ή αν θα πω σε 2-3 φίλους..Θα δείξει!Είναι το τελευταίο που με αγχώνει, εξάλλου είναι κάτι τυπικό!:cool:

Εκτός από το felicitaki έχουμε άλλη που παντρεύεται;;

Ανδρομέδα, αν κάνετε πολιτικό, πες μου να σε βοηθήσω ότι χρειαστείς! Με τον θρησκευτικό λίγο που το κοίταξα δεν έβγαλα άκρη!

Εμείς κάναμε τον πολιτικό και ήμασταν μόνο εμείς και οι μάρτυρες, 5' στο γραφείο του αντιδημάρχου! Αφού δεν το συνειδητοποίησα ότι παντρευτήκαμε!

Να ζήσετε!! :) Το είχες γράψει εδώ;Μπορεί να μην είχα μπει ακόμα στην ομάδα!Για την Didi θυμάμαι μόνο..

Ναι κι εμείς έτσι απλά..Μια διαφωνία έχω μόνο με το σύντροφο, αφού του λέω πως δε χρειάζονται βέρες κι εκείνος απορεί και λέει καλά δε θα βάλουμε βέρες;;χαχα

Αλλά απ' ότι κατάλαβα κάνεις ό,τι θέλεις δεν υπάρχει κάτι στάνταρ..

Εμείς βέρες πήραμε γιατί τις θέλαμε κι εγώ ένα δαχτυλίδι. Τις πήραμε δίχρωμες και είναι τέλειες! Δεν τις βγάζουμε (μόνο όταν κάνω δουλειές!).

Καλησπερα κοριτσια μου!Πηρατε φορα βλεπω...Φραουλιτσα θελω κι εγω την συνταγη για την κεραλοιφη!Προς το παρον δεν βαζω τιποτα αλλα θελω να αρχισω σιγα σιγα.Δεν θελω να ξοδεψω λεφτα σε κρεμες που ταχα κανουν αυτη την δουλεια και αποτελεσμα μηδεν.Για το ιντερνετ που λετε οντως αμα διαβαζουμε ιστοριες απο αλλες κοπελες ανχονομαστε.Εγω πλεον βλεπω μονο για την αναπτυξη καθε μηνα,πληροφοριες για το πως θα περιποιουμαστε το μωρακι μας νεογεννητο και τετοια...γεννες ουτε που θελω να διαβαζω απο τωρα σκεφτομαι τον τοκετο και με πιανει κρυος υδρωτας.Αληθεια υπαρχει καμια που θα γεννησει στανταρ με καισαρικη;Οι υπολοιπες για φυσιολογικο που πατε δεν ανχονεστε;

Εγώ έχω τρομοκρατηθεί με τον τοκετό (φοβάμαι ότι θα σκιστώ, αλλά τρέμω και στη ιδέα της επισειοτομής), αλλά θα ψάξω να βρω πού γίνονται μαθήματα, για να είμαι προετοιμασμένη. Ευτυχώς θα έχω τον αντρούλη μου μαζί μου σε όλα!

Κοριτσια καλησπερα.Μολις γυριασ απ το γιατρο κι εχουμε μαλλον κοριτσακιιι :D:D:D κι εμεις.Βεβαια με ειπε με επιφυλαξη,θα φανει σιγουρα στο μεγαλο υπερηχο.

Δε σας προλαβαινω βρε με οσα γραφετε..Πολυ χαρηκα που ειδα το μικρουλακι μου,μας μουτζωνε κιολας.:-D

Οσον αφορα τον καφε εμενα ο γιατρος γενικα μου λεει καλυτερα να μην πινω,αλλα εγω επειδη εναν καφε τον θελω ,πινω εναν ελληνικο καθε πρωι τον τελευταιο μηνα.

Φιλακιαααα

Μαρία, συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας!!!!! Να μεγαλώσει και να το έχετε σε λίγους μήνες στην αγκαλίτσα σας, να σας κάνει ναζάκια!!!!

Εμένα άρχισε να στρογγυλεύει η κοιλίτσα! Βέβαια όποιος δεν ξέρει δεν το καταλαβαίνει, αλλά μου αρκεί που το βλέπω!!! Επίσης άρχισε να εμφανίζεται η κάθετη γραμμή στην κοιλιά μου και πολύ χάρηκα, η τρελή!

tt1e3

Κοριτσια καλησπερα.Μολις γυριασ απ το γιατρο κι εχουμε μαλλον κοριτσακιιι :D:D:D κι εμεις.Βεβαια με ειπε με επιφυλαξη,θα φανει σιγουρα στο μεγαλο υπερηχο.

Δε σας προλαβαινω βρε με οσα γραφετε..Πολυ χαρηκα που ειδα το μικρουλακι μου,μας μουτζωνε κιολας.:-D

Οσον αφορα τον καφε εμενα ο γιατρος γενικα μου λεει καλυτερα να μην πινω,αλλα εγω επειδη εναν καφε τον θελω ,πινω εναν ελληνικο καθε πρωι τον τελευταιο μηνα.

Φιλακιαααα

Μια κουκλίτσα ζωγραφιστή!!!:tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  3. if82.............................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17...................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06....................10/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  6. Ζαχίρ.........................12/09
  7. Sagia..........................12/09.......Αυχενική......Αγοράκι
  8. mommy to be............12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.......Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.......♥♥♥
  11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................30/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. lolitaki78.....................09/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική.......♥♥♥

tt1e3

Έχεις δίκιο Didi μου..Δεν ξαναδιαβάζω τίποτα...

Από εδώ και πέρα να δεις την κοιλίτσα.. κάθε εβδομάδα θα βλέπεις μεγάλη διαφορά! Η δικιά μου φαίνεται πλέον κανονικότατα μιας και είμαι πιο προχωρημένη.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πραγματικά πως δεν μπορούμε να κάνουμε χειρότερο πράγμα στην ψυχολογία μας...

Έχω πολλή ανυπομονησία να φαίνεται κανονικά η κοιλιά μου! Πού θα πάει, θα τη δούμε! Άλλωστε δεν έχω και γυμνασμένους κοιλιακούς, πόσο να αντισταθούν;;; :mrgreen:

tt1e3

Ανδρομέδα, αν κάνετε πολιτικό, πες μου να σε βοηθήσω ότι χρειαστείς! Με τον θρησκευτικό λίγο που το κοίταξα δεν έβγαλα άκρη!

Εμείς κάναμε τον πολιτικό και ήμασταν μόνο εμείς και οι μάρτυρες, 5' στο γραφείο του αντιδημάρχου! Αφού δεν το συνειδητοποίησα ότι παντρευτήκαμε!

Εμείς βέρες πήραμε γιατί τις θέλαμε κι εγώ ένα δαχτυλίδι. Τις πήραμε δίχρωμες και είναι τέλειες! Δεν τις βγάζουμε (μόνο όταν κάνω δουλειές

Ναι, πολιτικό θα κάνουμε προς το παρόν!Έχω δει στο ίντερνετ τι χαρτιά χρειάζονται και θα πάμε μια μέρα κι από το δημαρχείο να ρωτήσουμε..Μα ναι, κρατάει τόσο λίγο 5-10' βάζεις τις υπογραφές κι αυτό ήταν τι να καταλάβεις!χαχα Γι'αυτό λέω μάλλον 5-6 άτομα..Αν χρειαστώ κάτι θα σε ρωτήσω!Ευχαριστώ και 'σενα και την Κασσιόπη!!!

Έχω πολλή ανυπομονησία να φαίνεται κανονικά η κοιλιά μου! Πού θα πάει, θα τη δούμε! Άλλωστε δεν έχω και γυμνασμένους κοιλιακούς, πόσο να αντισταθούν;;; :mrgreen:

χαχαχαχα πολύ γέλασα με το σχόλιο των κοιλιακών!!!συμφωνώ!!!δεν υπάρχει αντίσταση και σε 'μενα..υποχωρεί το οχυρό σίγα-σιγά!!!Πλάκα έχουμε..πολύ χαίρομαι που τα λέμε!!

OkoIp3.png

Ναι, πολιτικό θα κάνουμε προς το παρόν!Έχω δει στο ίντερνετ τι χαρτιά χρειάζονται και θα πάμε μια μέρα κι από το δημαρχείο να ρωτήσουμε..Μα ναι, κρατάει τόσο λίγο 5-10' βάζεις τις υπογραφές κι αυτό ήταν τι να καταλάβεις!χαχα Γι'αυτό λέω μάλλον 5-6 άτομα..Αν χρειαστώ κάτι θα σε ρωτήσω!Ευχαριστώ και 'σενα και την Κασσιόπη!!!

χαχαχαχα πολύ γέλασα με το σχόλιο των κοιλιακών!!!συμφωνώ!!!δεν υπάρχει αντίσταση και σε 'μενα..υποχωρεί το οχυρό σίγα-σιγά!!!Πλάκα έχουμε..πολύ χαίρομαι που τα λέμε!!

Να ζητήσετε και πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης, δεν το λέει πουθενά στο ίντερνετ και φυσικά το θέλουν στο δημαρχείο!

Επίσης μας ζήτησαν φωτοτυπίες των βιβλιαρίων υγείας μας (δεν κατάλαβα γιατί) και ΔΕΝ μας το είχαν πει όταν πήγαμε στο δημαρχείο, τη μέρα του γάμου τα προσκομίσαμε...

Έτσι πρέπει! Τι θα γίνουμε, σαν την Καγιά που είναι 7 μηνών και μοιάζει με 4αρων; Εμείς θα τη χαρούμε την εγκυμοσύνη μας! χαχαχα

tt1e3

Μαρία συγχαρητήρια για την μπουμπού σας!!ναζιάρα ε??χαχα!γλυκούλια!!

Κασσιόπη συμφωνώ με τα κορίτσια ότι αφού ο γιατρός είπε ότι αλλάζει ο πλακούντας μη ταλαιπωρείς το μυαλουδακι σου..εμπιστευσου τον!και εγώ ανυπομονώ να πάω να τον ρωτήσω για τον τράχηλο.

Εμένα η κοιλιά είναι στρογγυλή και πεταχτούλα,λίγο προς τα πάνω,δεν είναι πλατια.ωραία είναι τώρα που την βλέπω..:D στο σπίτι με τα στενά φανελάκια κλπ φαίνεται πραγματικα μεγάλη.έξω με τα πουκάμισα κ τα φαρδια μπλουζάκια κρύβεται. ίσα που πετάγεται.

Κορίτσια εγώ τρίτη μέρα ξαναεχω εμετούς το βράδυ κ λίγες αναγουλες.δε ξεμπερδευω εύκολα μάλλον.:(

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Νομίζω πραγματικά πως δεν μπορούμε να κάνουμε χειρότερο πράγμα στην ψυχολογία μας...

Τι να τους κάνουμε τους κοιλιακούς καλέ??είμαστε προνοητικες..ορίστε τώρα θα τους κλαίγαμε!!!!χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!Πηρατε φορα βλεπω...Φραουλιτσα θελω κι εγω την συνταγη για την κεραλοιφη!Προς το παρον δεν βαζω τιποτα αλλα θελω να αρχισω σιγα σιγα.Δεν θελω να ξοδεψω λεφτα σε κρεμες που ταχα κανουν αυτη την δουλεια και αποτελεσμα μηδεν.Για το ιντερνετ που λετε οντως αμα διαβαζουμε ιστοριες απο αλλες κοπελες ανχονομαστε.Εγω πλεον βλεπω μονο για την αναπτυξη καθε μηνα,πληροφοριες για το πως θα περιποιουμαστε το μωρακι μας νεογεννητο και τετοια...γεννες ουτε που θελω να διαβαζω απο τωρα σκεφτομαι τον τοκετο και με πιανει κρυος υδρωτας.Αληθεια υπαρχει καμια που θα γεννησει στανταρ με καισαρικη;Οι υπολοιπες για φυσιολογικο που πατε δεν ανχονεστε;

Αγάπη κι εγώ προς το παρόν δεν αγχώνομαι με τη γέννα, κατά τον όγδοο μήνα πρώτα ο Θεός θα σας πρήξω! Τώρα ασχολούμαι με άλλα αγχωτικά θέματα χαχα! Μέχρι τότε θα δούμε τον τρόπο που θα πρέπει να γεννήσουμε, το καλό είναι ότι ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, οπότε ξέρω ότι δεν θα με πάει προς καισαρική σώνει και ντε, αλλά μόνο αν χρειαστεί. Πάντως, αν κάνω φυσιολογικό τοκετό, θα κάνω επισκληρίδιο και θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

Α! Πήρα τηλέφωνο στο Ελενα για μαθήματα θηλασμού και μου είπε να ξαναπάρω κατά τον όγδοο. Πήρα και για ανώδυνου τοκετού αλλά δεν το σήκωναν...

Φιλακιαααα

Μαράκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου το γλυκό!!! Του είπες του γιατρού για τα φτερουγίσματα??? Όσο για τον καφέ, τώρα σας γράφω πίνοντας έναν ωραιότατο γαλλικό, τον ζήλεψα πρωί πρωί. Γενικά το πρώτο 3μηνο έπινα κανένα ντεκαφεινε αραιά και που, αλλά τον έχω φοβηθεί με αυτά που ακούγονται και τώρα όποτε μου έρχεται θα πίνω κανονικό καφέ.

Τι να τους κάνουμε τους κοιλιακούς καλέ??είμαστε προνοητικες..ορίστε τώρα θα τους κλαίγαμε!!!!χαχα

Καλά, τέλειο το σχόλιό σου Σάγια!!! Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι!!! Η κοιλίτσα μου κορίτσια είναι αρκετά πεταχτή, φαίνεται κανονικότατα, γι' αυτό και δε μπορώ πια να την κρύψω... Έχω πάρει βέβαια και πέντε ολόκληρα κιλά... κι εμένα είναι πεταχτή προς τα πάνω, αλλά ψηλαφίζοντας την κοιλιά μου, η μήτρα μου εξέχει ακριβώς επάνω από την ηβική περιοχή. Εσείς το έχετε παρατηρήσει?

Αχ αύριο έχει μπακαλιαράκι, την σκορδαλιά θα την αποφύγω γιατί τελευταία οι καούρες με έχουν ζαλίσει!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέραααααααα!!!

Μαράκι με το καλό η πριγκηπισούλα σου!!! Χαχαχα, δεν σε μουτζωνε καλέ αν και νομίζω ότι τα ενοχλούμε κάθε τρεις και λιγο με τον υπέρηχο!

Εγώ κορίτσια να σας πω την αλήθεια, αυτόν τον ενιαίο φουσκωμένο κοιλιακό που έχει μέσα το μωράκι μου τον προτιμώ από το 6 pack!:tongue::tongue:

Για πείτε κανα νέο! τι κανετε?? για τοκετούς ακουω, εντάξει έχουμε καιρό ακόμα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα:D:D:D:D:D.όλα πολύ καλά κορίτσια!!!!! Η γιατρός που μου έκανε τη αυχενική μου είπε ότι όλοι ο ιδείκτες είναι εξαιρετικοί και αναλόγως την ηλικλια μου(37) και το μωρό αχ!!!!!! Απίστευτο μου φάνηκε, μας μούτζωνε και εμάς!!!!!!! Τελικά αυτά τα λίγα καφέ που είχα μάλλον ήταν επεισή η μήτρα τώρα αιματώνεται πολύ και μπορεί να σπάσει κάποιο αγγείο.Εόπε ότι συμβαίνει συχνα. Ούτε αποκόλληση ούτε καν χαμηλός πλακούντας είπε.Ίσα ίσα είναι αρκετά ψηλά για την εβδομάδα που είμαι.;Θα με κατατοπίσει φαντάζομαι και ο γιατρός την Πέμπτη που θα πάω, Το φύλο;; Δεν μπορύσε να πει με σιγουριά οπότε κατά 80% όπως είπε μάλλον κοριτσάκι!!!!!!!!!!:P:p:pΦιλιά πολλά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα:D:D:D:D:D.όλα πολύ καλά κορίτσια!!!!! Η γιατρός που μου έκανε τη αυχενική μου είπε ότι όλοι ο ιδείκτες είναι εξαιρετικοί και αναλόγως την ηλικλια μου(37) και το μωρό αχ!!!!!! Απίστευτο μου φάνηκε, μας μούτζωνε και εμάς!!!!!!! Τελικά αυτά τα λίγα καφέ που είχα μάλλον ήταν επεισή η μήτρα τώρα αιματώνεται πολύ και μπορεί να σπάσει κάποιο αγγείο.Εόπε ότι συμβαίνει συχνα. Ούτε αποκόλληση ούτε καν χαμηλός πλακούντας είπε.Ίσα ίσα είναι αρκετά ψηλά για την εβδομάδα που είμαι.;Θα με κατατοπίσει φαντάζομαι και ο γιατρός την Πέμπτη που θα πάω, Το φύλο;; Δεν μπορύσε να πει με σιγουριά οπότε κατά 80% όπως είπε μάλλον κοριτσάκι!!!!!!!!!!:P:p:pΦιλιά πολλά σε όλες

Μπραβοοοοοοοοοο κοριτσάκι μου! Όλα τέλεια!!!! με το καλό φελισιτάκι μου!! Τελικά αυτές οι κόρες πολύ κολπατζούδες μας βγήκαν! Κι εσυ 80% κοριτσάκι???

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...