Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ναι, ναι καλά θυμάσαι!!Το Μάϊο λέμε και τώρα ψάχνουμε τα χαρτιά κτλ..Απλώς δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαστε μεταξύ μας ή αν θα πω σε 2-3 φίλους..Θα δείξει!Είναι το τελευταίο που με αγχώνει, εξάλλου είναι κάτι τυπικό!:cool:

Εκτός από το felicitaki έχουμε άλλη που παντρεύεται;;

Με το καλό κοριτσάκι μου!!! Εγώ παντρεύτηκα σε πολύ κλειστό κύκλο με πολιτικό, πολύ απλά πράγματα, αν θελήσεις κάτι ρώτησε με.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχεις δίκιο..αυτά που γράφεις ισχύουν..Επιπλέον ο γιατρός μου είδε τον πλακούντα μου να είναι χαμηλά..Βέβαια μου είπε πως θα ανέβει..Όμως και αν δεν ανέβει? Φοβάμαι πολύ στην ιδέα.. Καλύτερα μην διαβάσετε και τρομοκρατηθήτε και εσείς, μπορεί να συμβούν διάφορα, κακώς διάβασα στο ιντερνετ..

Διάβασα πρόσφατα ότι όντως ο πλακούντας που είναι χαμηλά συνήθως ανεβαίνει. Αν το συζητήσεις με το γιατρό σου πιστεύω θα σε καθησυχάσει.

Είχα πιάσει κι εγώ να διαβάζω τις επιπλοκές σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και συγχίστηκα και το παράτησα... αν αφήσω κι εγώ τον εαυτό μου και τους φόβους μου ελεύθερους, νιώθω να μου ανεβαίνει η πίεση από την αγωνία!!! Υπομονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά μανούλες... εμείς έχουμε και κάποια αρνητικά βιώματα και είναι λογικό να είμαστε περισσότερο ευάλωτες κάποιες στιγμές...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Τον πήρα τις προηγούμενες ημέρες και μου είπε πως θα ανέβει και πως κακώς μου το ανέφερε..Δεν ξέρω τι να πιστέψω:roll:

Τέλος πάντων..Έτσι για να αλλάξουμε κλίμα από καρότσι σκέφτομαι το Stokke scoot v2 χρώμα Slate Blue, μου άρεσε γιατί έχει μεγάλες ρόδες και για πιο δύσβατα εδάφοι και με τις ανέσεις της Stokke.

Άμα σου είπε έτσι να τον ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!! Θα σου έλεγε να προσέξεις ή οτι υπάρχει κάποιος φόβος για να ξέρεις που βρίσκεσαι, μην του πείς μετά γιατρέ δεν μου είπατε κάτι!!! Άλλαξες και συ γνώμη με το καρότσι ε; Tο είδες και απο κοντά;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διάβασα πρόσφατα ότι όντως ο πλακούντας που είναι χαμηλά συνήθως ανεβαίνει. Αν το συζητήσεις με το γιατρό σου πιστεύω θα σε καθησυχάσει.

Είχα πιάσει κι εγώ να διαβάζω τις επιπλοκές σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και συγχίστηκα και το παράτησα... αν αφήσω κι εγώ τον εαυτό μου και τους φόβους μου ελεύθερους, νιώθω να μου ανεβαίνει η πίεση από την αγωνία!!! Υπομονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά μανούλες... εμείς έχουμε και κάποια αρνητικά βιώματα και είναι λογικό να είμαστε περισσότερο ευάλωτες κάποιες στιγμές...

Ναι έτσι είναι...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Με το καλό κοριτσάκι μου!!! Εγώ παντρεύτηκα σε πολύ κλειστό κύκλο με πολιτικό, πολύ απλά πράγματα, αν θελήσεις κάτι ρώτησε με.

Να ζήσετε!! :) Το είχες γράψει εδώ;Μπορεί να μην είχα μπει ακόμα στην ομάδα!Για την Didi θυμάμαι μόνο..

Ναι κι εμείς έτσι απλά..Μια διαφωνία έχω μόνο με το σύντροφο, αφού του λέω πως δε χρειάζονται βέρες κι εκείνος απορεί και λέει καλά δε θα βάλουμε βέρες;;χαχα

Αλλά απ' ότι κατάλαβα κάνεις ό,τι θέλεις δεν υπάρχει κάτι στάνταρ..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Άμα σου είπε έτσι να τον ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!! Θα σου έλεγε να προσέξεις ή οτι υπάρχει κάποιος φόβος για να ξέρεις που βρίσκεσαι, μην του πείς μετά γιατρέ δεν μου είπατε κάτι!!! Άλλαξες και συ γνώμη με το καρότσι ε; Tο είδες και απο κοντά;

Όχι δεν το είδα ακόμα, από κοντά προσεχώς!

Πάω να μαγειρέψω κορίτσια γιατί βλέπω να μένει νυστικός ο αντρούλης μου ..φιλιά!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Να ζήσετε!! :) Το είχες γράψει εδώ;Μπορεί να μην είχα μπει ακόμα στην ομάδα!Για την Didi θυμάμαι μόνο..

Ναι κι εμείς έτσι απλά..Μια διαφωνία έχω μόνο με το σύντροφο, αφού του λέω πως δε χρειάζονται βέρες κι εκείνος απορεί και λέει καλά δε θα βάλουμε βέρες;;χαχα

Αλλά απ' ότι κατάλαβα κάνεις ό,τι θέλεις δεν υπάρχει κάτι στάνταρ..

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Είμαστε 3 μιση χρόνια παντρεμένοι :cool: χαχα!!!

Βέρες εμείς πήραμε χειροποίητες που μοιάζουν σαν ασημένιες, ενώ είναι λευκόχρυσος. Πάρα πολύ απλές, ούτε γυαλίζουν, δεν βγάζουν μάτι δηλαδή..Πλέον όμως δεν τις φοράμαι...Ο άντρας μου λόγο δουλειάς και εμένα δεν μου κάνει πια..χαχα!!! Να κάνετε ότι σας αρέσει και εγώ αντι για λουλούδια κρατούσα το τσαντάκι μου χιχι!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Έτσι είμαστε στα πάνω μας και στα κάτω μας!!!Μουρλομαμάδες θα γίνουμε!!Και όταν έρθουν....θα τα λατρεύουμε πάρα πολύ μετά απο τον κόπο που θα χουμε κάνει!!!Και αυτο είναι για όλες τις μαμάδες!! Το λάδι καρύδας το βρήκα ψάχνοντας για "καλά" έλαια για να μην βάλω μόνο ελαιόλαδο. Τα παρήγγειλα απο φαρμακείο στο ίντερνετ. Σου έστειλα την συνταγή σου ήρθε ή την έστειλα αλού ντα λού;

Α!! Αν ένιωσες ότι το άκουσες τότε το άκουσες!!!Μακάρι να ερχίσεις να το ακους συχνά!!

Φραουλίτσα μου την πήρα την συνταγή! Σ' ευχαριστώ πολύ, φαίνεται πολύ καλή και εύκολη!

Εύχομαι όλες μας να νιώσουμε σύντομα αυτή την υπέροχη αίσθηση, την κίνηση από τα μωράκια μας!!!

Ναι, ναι καλά θυμάσαι!!Το Μάϊο λέμε και τώρα ψάχνουμε τα χαρτιά κτλ..Απλώς δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαστε μεταξύ μας ή αν θα πω σε 2-3 φίλους..Θα δείξει!Είναι το τελευταίο που με αγχώνει, εξάλλου είναι κάτι τυπικό!:cool:

Εκτός από το felicitaki έχουμε άλλη που παντρεύεται;;

Ανδρομέδα με το καλό ο γάμος σας! Και το μωράκι σας φυσικά! Όπως και να αποφασίσεις να το κάνεις, να το ευχαριστηθείς!

Επίσης, felicitaki καλή επιτυχία σήμερα στην αυχενική σου! Περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Είμαστε 3 μιση χρόνια παντρεμένοι :cool: χαχα!!!

Βέρες εμείς πήραμε χειροποίητες που μοιάζουν σαν ασημένιες, ενώ είναι λευκόχρυσος. Πάρα πολύ απλές, ούτε γυαλίζουν, δεν βγάζουν μάτι δηλαδή..Πλέον όμως δεν τις φοράμαι...Ο άντρας μου λόγο δουλειάς και εμένα δεν μου κάνει πια..χαχα!!! Να κάνετε ότι σας αρέσει και εγώ αντι για λουλούδια κρατούσα το τσαντάκι μου χιχι!!!

Α καλά!!Τώρα είδα και το τικεράκι σου με τα πιγκουινάκια!!χαχα

Αν φτιάξουμε τελικά βέρες ή αν απλά μου πάρει εμένα ένα ωραίο δαχτυλίδι(χιχι)θα είναι κάτι απλό χωρίς πολλά πολλά!!Το τσαντάκι σου ε;;Με βλέπω και 'μενα με καμιά βεντάλια(αν έχουν πιάσει οι ζέστες!!)

Καλό μεσημέρι κορίτσια, καλή όρεξη!

OkoIp3.png

Felicitaki εβαζα τη crinone κολπικα που ειναι κ αυτη προγεστερονη κ μου χε πει ο ντοκ. Μη φρικαρεις αν δεις κ κομματακια απο την κρεμα.Σημερα πας κ στο γιατρουλη ε ? Αντε με το καλο να δεις το μωρακι σου.

Ανδρομεδα σωστα λες. Θελει διαιτολογο. Αν εχεις καποιες πληροφοριες θα με βοηθουσε πολυ να μου στειλεις σε πμ.

Αχ βρε κοριτσια εγω παιρνω θαρρος απο εσας που ειχατε τις ατυχιες σας κ παρολα αυτα προχωρατε .

να στε καλα παντα κ να μην κανετε αρνητικες σκεψεις. Ολες μας κανουμε χωρις να το θελουμε .αλλα σμα μας πιανει πρεπει να το διωχνουμε....

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!Πηρατε φορα βλεπω...Φραουλιτσα θελω κι εγω την συνταγη για την κεραλοιφη!Προς το παρον δεν βαζω τιποτα αλλα θελω να αρχισω σιγα σιγα.Δεν θελω να ξοδεψω λεφτα σε κρεμες που ταχα κανουν αυτη την δουλεια και αποτελεσμα μηδεν.Για το ιντερνετ που λετε οντως αμα διαβαζουμε ιστοριες απο αλλες κοπελες ανχονομαστε.Εγω πλεον βλεπω μονο για την αναπτυξη καθε μηνα,πληροφοριες για το πως θα περιποιουμαστε το μωρακι μας νεογεννητο και τετοια...γεννες ουτε που θελω να διαβαζω απο τωρα σκεφτομαι τον τοκετο και με πιανει κρυος υδρωτας.Αληθεια υπαρχει καμια που θα γεννησει στανταρ με καισαρικη;Οι υπολοιπες για φυσιολογικο που πατε δεν ανχονεστε;

Αν αποφασίσω πότε να βάλω κρέμα θα την προτιμήσω την κεραλοιφη.αλλά δυστυχώς χρόνια τώρα είμαι επιεικώς απαράδεκτη.βγάζω τα ρούχα μου άσπρα από την ξηροδερμια κ δε λέω να κάνω κάτι.μόνο το καλοκαίρι βάζω κρέμες που δροσίζομαι!

Από άγχος άλλο τπτ κορίτσια..έτυχε αυτές τις μέρες να έχει και μια φίλη κάποια επιπλοκη στη γεννα κ φαντάζεστε πόσα σκέφτομαι.όλα καλά πήγαν βέβαια!!εγώ νομίζω δεν ξαναενιωσα μπουρμπουληθρες πάντως..μάλλον ήταν εντερο λοιπον..:( μόλις αρχίσουν κ κλωτσάνε θα νιώσουμε σιγουριά κ θα ξεαγχωθουμε!

Καλή επιτυχία στο felicitaki μας για την αυχενικη!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ανδρομέδα με το καλό ο γάμος σας! Και το μωράκι σας φυσικά! Όπως και να αποφασίσεις να το κάνεις, να το ευχαριστηθείς!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Με το καλό τα μωράκια μας!!! :D

OkoIp3.png

Κοριτσια καλησπερα.Μολις γυριασ απ το γιατρο κι εχουμε μαλλον κοριτσακιιι :D:D:D κι εμεις.Βεβαια με ειπε με επιφυλαξη,θα φανει σιγουρα στο μεγαλο υπερηχο.

Δε σας προλαβαινω βρε με οσα γραφετε..Πολυ χαρηκα που ειδα το μικρουλακι μου,μας μουτζωνε κιολας.:-D

Οσον αφορα τον καφε εμενα ο γιατρος γενικα μου λεει καλυτερα να μην πινω,αλλα εγω επειδη εναν καφε τον θελω ,πινω εναν ελληνικο καθε πρωι τον τελευταιο μηνα.

Φιλακιαααα

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...