Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Και μία ερώτηση. Έχει πάρει κάποια σας το utrogestan κολπικά;;Έγώ τω΄ρα πήρα πρώτη φορἀ κολπικά και παρατηρώ ότι το εσώρουχα ώρες μετά είναι λερωμένο (από το χάπι εννοώ)Είναι φυσιολογικό ή έπρεπε να απορροφάται όλο;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα felicitaki!!Καλή επιτυχία στην αυχενική σου!!!

Το utrogestan δεν το έχω πάρει αλλά παλιότερα είχα πάρει ένα άλλο κολπικό υπόθετο και νομίζω μου έβγαινε λίγο στο εσώρουχο..Αλλά περίμενε να σου πει κάποια κοπέλα που να ξέρει πιο συγκεκριμένα!

Θα περιμένουμε τα νέα σου!!

OkoIp3.png

καλημέρα μελλουσες μανούλες!!!

Ανδρομέδα έχω ακούσει ότι η αλοε βερα καλό είναι να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη, δεν είμαι και σίγουρη όμως, ξέρεις πολλά διαβάζεις στο ιντερνετ και δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα! για το αμυγδαλέλαιο θεωρώ ότι είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση!

Φελισιτάκι, εγώ έπαιρνα ουτροτζεσταν κολπικά όλο το πρώτο τρίμηνο! προμηθευσου σερβιετάκια γιατί όντως γίνεται χάλια το εσώρουχό σου! είναι φυσιολογικό μην ανησυχείς! με το καλό και η αυχενική σου!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν???

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!Και εγω έχω διαβάσει οτι η aloe vera δεν κάνει στην εγκυμοσύνη, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ρωτήστε τον γιατρό σας καλύτερα. Άν κάποια έχει χρησιμοποιήσει μην ανχώθεί δεν πειράζει απο δω και πέρα αν πει όχι ο γιατρός την αφήνει. Εγώ έχω φτιάξει κεραλοιφή με κερί μέλισσας ελαιόλαδο αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας. Βάζω το βράδυ γιατί είναι παχιά αλλά το δέρμα μένει ενυδατωμένο μέχρι την άλλη μέρα. Όποια θέλει μου λέει να σας πω την συνταγή. Μόνο που μυρίζει όπως είναι αναμενόμενο λάδι :tongue:. Είχα πάρει και της frezyderm την prevenstria αλλά δεν μου αρέσει η μυρωδιά της πιά. Τζάμπα τα λεφτά!!! Και το bio oil είναι καλό έχει καλό άρωμα και έχει ελαφριά υφή, αλλά προτιμώ την κεραλοιφή. Για τον καφέ αγαπώ τον φραπέ κρύο χειμώνα καλοκαίρι, αλλά τον έχω κόψει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη και το κράτησα, γιατί απο ποιότητα νομίζω είναι ο χειρότερος και δεν μου άρεσε κανένας άλλος καφές απο γεύση.... Τώρα το καλοκαιράκι θα χτυπήσω κανένα φραπεδάκι, ειδικά στην παραλία με μπόλικα παγάκια!!!!:mrgreen::mrgreen: Και η δική μου κοιλιά στρογγυλή είναι, πλάκα έχει. Άνχος με έχει πιάσει να είναι καλά πέρασε καιρός που το είδα και ανησυχώ πολύ....

FELICITAKI Καλή επιτυχία στην αυχενική όλα καλά να σου πάνε και μακάρι να καταφέρετε να δείτε και φύλο!!!;) Πολλά έγραψα κορίτσια συγγνώμη!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά σίγουρα η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος και θέλει προσοχή σ' αυτά που χρησιμοποιούμε..Για την αλόε βέρα ενδεικτικά το είπα δεν ήξερα, καλά έκανες και το ανέφερες!Το καλύτερο είναι να ρωτάμε το γιατρό!Αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιώ τώρα και όντως είναι πολύ καλό και οικονομικό!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!Και εγω έχω διαβάσει οτι η aloe vera δεν κάνει στην εγκυμοσύνη, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ρωτήστε τον γιατρό σας καλύτερα. Άν κάποια έχει χρησιμοποιήσει μην ανχώθεί δεν πειράζει απο δω και πέρα αν πει όχι ο γιατρός την αφήνει. Εγώ έχω φτιάξει κεραλοιφή με κερί μέλισσας ελαιόλαδο αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας. Βάζω το βράδυ γιατί είναι παχιά αλλά το δέρμα μένει ενυδατωμένο μέχρι την άλλη μέρα. Όποια θέλει μου λέει να σας πω την συνταγή. Μόνο που μυρίζει όπως είναι αναμενόμενο λάδι :tongue:. Είχα πάρει και της frezyderm την prevenstria αλλά δεν μου αρέσει η μυρωδιά της πιά. Τζάμπα τα λεφτά!!! Και το bio oil είναι καλό έχει καλό άρωμα και έχει ελαφριά υφή, αλλά προτιμώ την κεραλοιφή. Για τον καφέ αγαπώ τον φραπέ κρύο χειμώνα καλοκαίρι, αλλά τον έχω κόψει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη και το κράτησα, γιατί απο ποιότητα νομίζω είναι ο χειρότερος και δεν μου άρεσε κανένας άλλος καφές απο γεύση.... Τώρα το καλοκαιράκι θα χτυπήσω κανένα φραπεδάκι, ειδικά στην παραλία με μπόλικα παγάκια!!!!:mrgreen::mrgreen: Και η δική μου κοιλιά στρογγυλή είναι, πλάκα έχει. Άνχος με έχει πιάσει να είναι καλά πέρασε καιρός που το είδα και ανησυχώ πολύ....

FELICITAKI Καλή επιτυχία στην αυχενική όλα καλά να σου πάνε και μακάρι να καταφέρετε να δείτε και φύλο!!!;) Πολλά έγραψα κορίτσια συγγνώμη!!!

Φραουλίτσα μου , εμένα θα με ενδιέφερε η συνταγή σου για την κεραλοιφή αν μπορείς να μου τη στείλεις! μου έχει πει και η κουνιάδα μου που γέννησε πρόσφατα να μου δώσει και μια κρέμα για ραγάδες που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει αλλά νομίζω οτι προτιμώ κάτι πιο βιολογικό όπως το δικό σου!

Τον φραπέ καλά έκανες και τον έκοψες, όντως είναι ο χειρότερος! το καλοκαιράκι βέβαια και με τις ευλογιες του γιατρού σου φαντάζομαι ότι μπορεις να πίνεις ένα καφεδάκι μια στο τόσο! η αλήθεια είναι οτι τραβιέται το παγωμένο καφεδάκι το καλοκαίρι!

Καλέ εγω έχω άγχος που το είδα πριν μια βδομαδα! χαχα! σε καταλαβαίνω, μην ανησυχέις όμως! μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου και θα σου κουνάει και χεράκια ποδαράκια!:D:D εμας είχε το χεράκι του στο στόμα χαχαχαχα! τι γλυκούλια που είναι!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλά σίγουρα η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος και θέλει προσοχή σ' αυτά που χρησιμοποιούμε..Για την αλόε βέρα ενδεικτικά το είπα δεν ήξερα, καλά έκανες και το ανέφερες!Το καλύτερο είναι να ρωτάμε το γιατρό!Αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιώ τώρα και όντως είναι πολύ καλό και οικονομικό!

Αυτό που λες ανδρομέδα μου είναι το πιο σωστό! καλύτερα να ρωτάμε το γιατρό μας να είμαστε σίγουρες!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Φραουλίτσα μου , εμένα θα με ενδιέφερε η συνταγή σου για την κεραλοιφή αν μπορείς να μου τη στείλεις! μου έχει πει και η κουνιάδα μου που γέννησε πρόσφατα να μου δώσει και μια κρέμα για ραγάδες που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει αλλά νομίζω οτι προτιμώ κάτι πιο βιολογικό όπως το δικό σου!

Τον φραπέ καλά έκανες και τον έκοψες, όντως είναι ο χειρότερος! το καλοκαιράκι βέβαια και με τις ευλογιες του γιατρού σου φαντάζομαι ότι μπορεις να πίνεις ένα καφεδάκι μια στο τόσο! η αλήθεια είναι οτι τραβιέται το παγωμένο καφεδάκι το καλοκαίρι!

Καλέ εγω έχω άγχος που το είδα πριν μια βδομαδα! χαχα! σε καταλαβαίνω, μην ανησυχέις όμως! μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου και θα σου κουνάει και χεράκια ποδαράκια!:D:D εμας είχε το χεράκι του στο στόμα χαχαχαχα! τι γλυκούλια που είναι!!

Θα σου την στείλω είναι πανεύκολη!! Αχ αυτο το άνχος!!! Φοβάμαι και σχέδια να κάνω!! Το είδες το νινάκι σου ε; Τέλεια!!! Πρέπει να είναι υπέροχο να το βλέπεις να βάζει και το χεράκι στο στόμα του!!! Περιμένω πως και πως να το δω!!! Να σιγουρευτώ ότι είναι καλά και να το απολαύσουμε μαζί με τον άντρα μου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Θα σου την στείλω είναι πανεύκολη!! Αχ αυτο το άνχος!!! Φοβάμαι και σχέδια να κάνω!! Το είδες το νινάκι σου ε; Τέλεια!!! Πρέπει να είναι υπέροχο να το βλέπεις να βάζει και το χεράκι στο στόμα του!!! Περιμένω πως και πως να το δω!!! Να σιγουρευτώ ότι είναι καλά και να το απολαύσουμε μαζί με τον άντρα μου!!!

Ευχαριστώ αγάπη μου!

Αστα κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με το άγχος! με το που πάω να ονειρευτώ λιγάκι, αμέσως μου βγαίνει άμυνα και συγκρατώ τον εαυτό μου! δυστυχώς έιναι κάποια βιώματα που σε σημαδεύουν!

Ναι τώρα που είναι πια σχηματισμένο είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις στον υπέρηχο! Θα το δειτε το μωράκι σας και θα είναι μια χαρα και όχι απλα θα το απολαύσετε αλλά το χαμόγελο θα κάνει μέρες να φύγει από τα πρόσωπά σας! πότε έχεις ραντεβού?

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Ευχαριστώ αγάπη μου!

Αστα κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με το άγχος! με το που πάω να ονειρευτώ λιγάκι, αμέσως μου βγαίνει άμυνα και συγκρατώ τον εαυτό μου! δυστυχώς έιναι κάποια βιώματα που σε σημαδεύουν!

Ναι τώρα που είναι πια σχηματισμένο είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις στον υπέρηχο! Θα το δειτε το μωράκι σας και θα είναι μια χαρα και όχι απλα θα το απολαύσετε αλλά το χαμόγελο θα κάνει μέρες να φύγει από τα πρόσωπά σας! πότε έχεις ραντεβού?

Σευχαριστώ πολύ καλή μου!!!Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά που κρατιόμαστε αλλά βγαίνει αυτόματα η άμυνα... Και μετά την αυχενική η αλήθεια είναι ήμουν χαρούμενη και ένιωθα ανάλαφρη για πολλές μέρες!!! Πρωταπριλιά έχω ραντεβού, πλησιάζει αλλά δεν κρατιέμαι και πάλι!!!Σαν τον φαντάρο μετράω τις μέρες!!!:? Σου έστειλα και την συνταγή. Όποιο άλλο κορίτσι την θέλει την στέλνω είναι πανεύκολη και οικονομική!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Σευχαριστώ πολύ καλή μου!!!Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά που κρατιόμαστε αλλά βγαίνει αυτόματα η άμυνα... Και μετά την αυχενική η αλήθεια είναι ήμουν χαρούμενη και ένιωθα ανάλαφρη για πολλές μέρες!!! Πρωταπριλιά έχω ραντεβού, πλησιάζει αλλά δεν κρατιέμαι και πάλι!!!Σαν τον φαντάρο μετράω τις μέρες!!!:? Σου έστειλα και την συνταγή. Όποιο άλλο κορίτσι την θέλει την στέλνω είναι πανεύκολη και οικονομική!!

Την έλαβα σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Είναι όντως πολύ εύκολη!

Ναι δεν ξέρω αν είναι καλό γιατί φθείρουμε τους εαυτούς μας και δεν τους αφήνουμε να το ευχαριστήθούν, αλλά κι εγώ δεν μπορώ να το ελέγξω, ειναι σαν αντανακλαστικό! όταν πρώτα ο Θεός όμως θα παρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας κάθε άσχημη σκέψη θα εξαφανιστεί!;)

Αχ ναι τώρα το θυμηθηκα που μας το έλεγες για την πρωταπριλιά! Θα περάσουν οι μέρες θα το δεις! Εγώ έχω 6 απρίλίου πάλι και επίσης μετράω τις μερες! ευτυχως η πρώτη εβδομάδα πέρασε γρήγορα! προχθες μάλιστα μου έλεγε ο αντρας μου : "περίμενες ποτέ πως θα παρακαλάγαμε να περασει το καλοκαίρι και να έρθει ο Σεπτέμβρης??" και πραγματικά είχε τόσο δίκιο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κορίτσια εγώ από άγχος πάρα πολύ..

Αχ κορίτσι μου υπομονή όλα καλά θα πάνε!!!! Και εγω έχω αρχίσει και δεν κοιμάμαι καλά!!!Με πιάνει ότι κάτι θα συμβει!!!Το σάββατο έλεγε ο άντρας μου του χρόνου θα πάμε το καλοκαίρι διακοπές με το μωράκι μας και γω του έλεγα μην κάνεις σχέδια δεν ξέρεις τι γίνεται, και πήγαν να με πιάσουν τα κλάματα απο φόβο!!! Δύσκολο βρε κορίτσια, μόλις αρίσουμε να το ακούμε θα είμαστε καλύτερα, πάλι θα έχουμε άνχος αλλά θα έχουμε έναν τρόπο να μας δίνει το παρόν!!Πότε έχεις πάλι ραντεβού, αν το δείς θα ηρεμήσεις, αν αργεί το ραντεβού και δεν νιώθεις καλά πάρτον γιατρό σου να πας να το δείς!!! Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, και θα νιώσεις πιο καλά. Αφού εγω έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το κάνω Δευτέρα....

zZWsp2.png398Mp3.png

και μην διαβάζετε άλλες ιστορίες, εγω έκανα την βλακεία και διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας σε αντίστοιχο μήνα και πέρα που στεναχωρήθηκα, φοβάμαι μην πάθω κάτι αντίσοιχο!!!Τί χαζή που είμαι τελικά;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...